Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Η ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
egerssi@otenet.gr
www.apostoloupanos.gr

Προ λίγων ημερών στην Αθήνα η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής σε συνεργασία με τη Europol εξάρθρωσε πολυμελές δίκτυο πλαστογράφων διαβατηρίων – διακινητών, που διοχέτευαν αυτά τα διαβατήρια έναντι αδράς αμοιβής για να εισέλθουν στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της ΕΕ. Ο κωδικός αριθμός της επιχείρησης ήταν “Ερμής”. Ως εγκέφαλος της επιχείρησης φέρεται ένας υπήκοος του Μπαγκλαντές και ω του θαύματος, έχει στην ιδιοκτησία του εμπορικά καταστήματα στην οδό Γερανίου, στο κέντρο της Αθήνας.  

Αυτά τα πλαστογραφημένα διαβατήρια τα έστελναν με courier σε αλλοδαπούς σε όλο τον κόσμο με προορισμό κυρίως την Ελλάδα. Οι Αστυνομικές Αρχές εκτιμούν ότι μέσα σε ένα έτος έφυγαν από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” τουλάχιστον πεντακόσια (500) πακέτα με πλαστογραφημένα διαβατήρια.          

Όταν οι πηγές μας επαληθεύονται στο ακέραιο. 

Έχοντας αυτή την πληροφορία από αξιόπιστη πηγή μας, πολλές φορές κατά το παρελθόν σε άρθρα μου στην Ελεύθερη Ώρα – τα οποία δημοσιεύτηκαν σε πολλά σάιτ στο διαδίκτυο -  επισημαίναμε αυτήν την εγκληματική δραστηριότητα εις βάρος της Πατρίδος μας, που σκοπό είχε την ισλαμοποίησή της. 
Παρακάτω θα σας επισημάνω κάποιες από τις αναφορές μας, αισθανόμενοι δικαιωμένοι για άλλη μια φορά…

Η Ελλάδα είναι έρμαιο των Διεθνών εξελίξεων.

Με τον παραπάνω τίτλο δημοσιεύθηκε το άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα της Παρασκευής 4 Νοεμβρίου 2016, όπου μεταξύ των άλλων ανέφερα:
“Όπως επίσης, θα πρέπει να μας απαντήσουν στην καταγγελία που μας έκανε αξιόπιστη πηγή μας: 
Υπάρχουν επιτήδειοι – διάφοροι περίεργοι που συνεργάζονται με ΜΚΟ στη Χίο και τη Μυτιλήνη εκδίδοντας Συριακά διαβατήρια τα οποία πωλούν σε Αφγανούς, Μαροκινούς, Πακιστανούς, Αλγερινούς κ.α. έναντι αδράς τιμής προκειμένου να χαρακτηρισθούν ως πρόσφυγες από εμπόλεμη ζώνη;
Γιατί, αν συμβαίνει αυτό ποιος μπορεί να μας εξασφαλίσει ότι δεν υπάρχουν μεταξύ τους τζιχαντιστές που θα ταχθούν στο πλευρό του εχθρού την ώρα της πολεμικής επιχείρησης;  
Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι οι Χιώτες και οι Μυτιληνιοί μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι;
Ποιος μπορεί να μας εγγυηθεί ότι η Ελλάδα μπορεί να ησυχάζει;”.

Γκριζάρουν το Αιγαίο ΗΠΑ και Γερμανία.

Με τον παραπάνω τίτλο δημοσιεύθηκε το άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 6 Νοεμβρίου 2016, όπου μεταξύ των άλλων ανέφερα:


“Άλλωστε, υπάρχει η πίεση της Καγκελαρίου Μέρκελ προς τον Έλληνα Πρωθυπουργό για να μην μετακινηθεί ο υπεράριθμος πληθυσμός λαθροεισβολέων από τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου μας προς το εσωτερικό της Ηπειρωτικής Ελλάδος. Αυτό από μόνο του βρωμάει!! Όταν όλοι αυτοί, φθάνουν τον πληθυσμό των Ελλήνων σ΄ αυτά τα νησιά. 
Γνωρίζοντας επίσης, ότι στα βόρεια σύνορά μας έχουν δημιουργηθεί Hot Spots που “φιλοξενούν” χιλιάδες “πρόσφυγες - μετανάστες” και οι οποίοι όταν φθάσει η ώρα θα δημιουργήσουν μια  χαώδη κατάσταση. 
Από εκεί και μετά οι πληροφορίες μας, κάνουν λόγο για διαίρεση της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, σε μικρές περιοχές δράσης. Όπου θα υπάρχει έλεγχος από υποσταθμούς διοίκησης. Αυτοί οι πυρήνες έχουν εφοδιασθεί με πλαστά Συριακά διαβατήρια καθώς και με ταυτότητες δημοσιογράφων – ανταποκριτών ξένων πρακτορείων ειδήσεων. Καθώς και τηλεοπτικών σταθμών, προκειμένου όταν θα δημιουργηθεί η ανωμαλία, αυτοί να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι σε όλη τη χώρα. Επιπρόσθετη αναγνώριση μεταξύ τους θα είναι συγκεκριμένο αντικείμενο στα χέρια τους.    
Επιπλέον, ο πληροφοριοδότης μας, μας είπε ότι όλα αυτά γίνονται με τη διάθεση μεγάλων χρηματικών ποσών σε ευρώ και δολάρια που διακινούν εγκέφαλοι αυτών των επιχειρήσεων. Αυτοί έχουν αναλάβει και την εκπαίδευση των νέων στρατολογημένων μελών. Στις διαβιβάσεις, στην ψυχολογική ανάκριση, στην κωδικοποίηση μηνυμάτων. Που μένουν σε νοικιασμένα διαμερίσματα”.     

Η “κουτσή χήνα” των ΗΠΑ φέρνει μήνυμα Τραμπ.   

Με τον παραπάνω τίτλο δημοσιεύθηκε το άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα της Τρίτης 15 Νοεμβρίου 2016, όπου μεταξύ των άλλων ανέφερα:
“Πόσες φορές δεν έχω γράψει ότι χιλιάδες λαθραίοι που έφυγαν από τον καταυλισμό της Ειδομένης, έχουν “φωλιάσει” στα ορεινά συγκροτήματα της Ανατολικής και Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και της Ηπείρου; Τους οποίους εντοπίζουν αστυνομικοί περίπολοι, από τη στιγμή που στις εκεί αστυνομικές διευθύνσεις έχει σημάνει γενικός συναγερμός!!   
Πόσες φορές δεν έχω γράψει ότι στα νησιά μας περνούν με πλαστά συριακά διαβατήρια “πρόσφυγες - μετανάστες” και ουδείς γνωρίζει εάν σε αυτούς υπάρχουν τζιχαντιστές; Από τη στιγμή που προσωπικά το θεωρούσα και το θεωρώ δεδομένο και γι΄ αυτό ανέφερα στα κείμενά μου ότι δημιουργούνται θύλακες τζιχαντιστών, προκειμένου να “χρησιμεύσουν” όταν φθάσει η κατάλληλη ώρα δράσης τους. Από εκείνους που σχεδιάζουν τη δημιουργία μιας ανωμαλίας στην Πατρίδα μας.   
Και η επιβεβαίωση έρχεται - και σε αυτό το θέμα – από τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, προχθές σε συνέντευξή του. Ο οποίος είπε συγκεκριμένα: “μέσα στα κύματα προσφύγων που έχουν μπει στη χώρα μας, καταφέραμε να εξαρθρώσουμε 2 κυκλώματα τζιχαντιστών και η κυβέρνηση είναι συνέχεια πάνω στο θέμα αυτό”. 
Δεν νομίζετε, ότι είναι η απόλυτη επιβεβαίωση;”. 
Αυτά για την ώρα, από κάποιους που σέβονται το αναγνωστικό τους κοινό και δεν μασούν τα λόγια τους.
Γι΄ αυτό σύντομα, επανέρχομαι… Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο