Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο π.Γεράσιμος Τσιρώνης νέος ηγούμενος στην Παναγία της Προυσιώτισσας

Καρπενησίου Γεώργιος:"Στόχος είναι το καλύτερο κοινωνικό πρόσωπο της Μονής"

Το "ευχαριστώ" του π.Γεράσιμου Τσιρώνη

Αλλαγές υπήρξαν ,απο τον Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.Γεώργιο, στην ηγεσία στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Προυσσιώτισας.Σύμφωνα με πληροφορίες μας απο την Δευτέρα  ανέλαβε νέα καθήκοντα ηγουμένου ο πάτερ Γεράσιμος Τσιρώνης ,μέχρι χθες ηγούμενος στο Μοναστήρι Μεταμορφώσεως του Σωτήρος της Βράχας.


Ο 35χρονος Αρχιμανδρίτης, ιδιαίτερα σεβαστός και αγαπητός στους ενορίτες του,κατάγεται απο την Βράχα Ευρυτανίας, ενώ λειτουργεί και στο χωριό της Φουρνάς.

Σε επικοινωνία του "VP" με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.Γεώργιο ,επιβεβαιώνοντας την τοποθέτηση του Αρχιμανδρίτη π. Γεράσιμου Τσιρώνη αναφέρεται στην αναγκαιότητα αλλαγής που έπρεπε να υπάρξει στο ιστορικό μοναστήρι κάνοντας λόγο για "πρόβλημα στην Μονή λόγω ηλικιωμένων μοναχών" ,τονίζει ότι στόχος είναι το "καλύτερο κοινωνικό πρόσωπο της Μονής" ενώ για τον νέο ηγούμενο αναφέρετε με τα καλύτερα λόγια δείχνοντας και την εμπιστοσύνη του,μιλώντας για "νέο άνθρωπο,νέο επιστήμονα" που σηματοδοτεί την "ελπίδα" ..

Απο την θέση του ο νέος ηγούμενος της Μονής π.Γεράσιμος Τσιρώνης ,σε επικοινωνία μας μαζί του,τονίζει την ιστορικότητα και την παράδοση του μοναστηριού σε μια δύσκολη εποχή ενώ ευχαριστεί τον Σεβασμιώτατο που τους εμπιστεύτηκε μια "καίρια θέση" .

Ο νέος ηγούμενος, διαδέχεται τον επί δεκαετίες ηγούμενο της μονής π. Χρυσόστομο.



 "VP" ..Να ευχηθούμε στον π. Γεράσιμο καλή διακονία 


vimapoliti

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο