Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ,ΣΤΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΕΙΤΕ ΦΥΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ,ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ

Αφού ευχαριστήσουμε θερμότατα εκ μέσης καρδίας τους φίλους του Τάματος του Έθνους :   
Τον Θεολόγο και δημοσιογράφο κο Διονύσιο Μακρή εκδότη του Στύλου της Ορθοδοξίας ο οποίος πάντοτε ανιδιοτελώς πράττει κατά συνείδηση και προβάλει την ιερά παρακαταθήκη του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη , του ανεπανάληπτου Κυβερνήτη  Ιωάννη Καποδίστρια και των άλλων ηρώων της εθνικής παλιγγενεσίας και πολλών άλλων σοβαρών και Χριστών και Ελληνοψύχων πρωθυπουργών όπως τους :

Θρασύβουλο Ζαΐμη
Αλέξανδρο Ζαΐμη
Θεμιστοκλή Σοφούλη
Ελευθέριο Βενιζέλο
Σπυρίδωνα Λάμπρο  και πολλούς άλλους λαμπρούς και ευσυνείδητους Πρωθυπουργούς της Ελλάδος,    
Επίσης και την εφημερίδα Ορθόδοξη Αλήθεια
και τον Μεσσηνιακό Λόγο των ιδεολόγων αγωνιστών Σοφίας και Θεοδώρου Μπρεδήμα  που αναδημοσιεύουν τα διάφορα στοιχεία που μας ζητούν,
ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,
από της θέσεως αυτής συνιστούμε ενθέρμως όλα τα παραπάνω ΜΜΕ καθώς και πληθώρα άλλων που ανιδιοτελώς πράττουν κατά συνείδηση . Υπάρχουν όμως δυστυχώς και ανιστόρητοι ιστορικοί,  ιδιοτελέστατοι δημοσιογραφίσκοι,  οι οποίοι εκουσίως ή ακουσίως συνεχίζουν να δαιμονίζονται και να καταφέρονται εναντίον του Τάματος του Έθνους μια και «κόλλησε η βελόνα τους» στις λέξεις χουντικός , χουντικοί , κατάλοιπα της Χούντας , Φασίστες και όλα τα εμετικά ξεράσματα  της νοσηράς φαντασίας τους.

Εξ’ιδίων κρίνοντες τα αλλότρια τολμούν να αποκαλούν θαρραλέους και ανιδιοτελείς αγωνιστές ως δήθεν χουντικούς. Ενώ στην ουσία αυτοί οι ίδιοι είναι πειθήνια όργανα των σκοτεινών δυνάμεων και φρικτοί φασίστες και προσπαθούν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο να χύνουν το δηλητήριο των τα δυστυχισμένα αυτά πλάσματα. Χωρίς να το καταλαβαίνουν αγωνίζονται να  λασπολογούν και να διασύρουν τους άκρως ανιδιοτελείς ιδεολόγους που αγωνίζονται νυχθημερόν  να ξεσκεπάσουν  όλους αυτούς που κόπτονται να κουκουλώσουν τους «πατριάρχες» της διαπλοκής , τους αετονύχηδες, τους  φαύλους και αντιχρίστους που έφαγαν τα αμύθητα ποσά του Τάματος του Έθνους.
46 ολόκληρα χρόνια δεν ενδιαφέρθηκε κανένας από τους ιθύνοντες της πολιτειακής , πολιτικής, της πνευματικής, της δικαστικής και της εκκλησιαστικής ηγεσίας τι έγιναν τα αμύθητα ποσά πού μαζεύτηκαν επί Συνταγματαρχών, τα οποία τα περιόρισαν σκοπίμως σε δήθεν μόνο 450.000.000 δραχμές. Αυτά τα ιδιοτελέστατα ανθρωπάκια που συμπεριφέρονται τόσο φασιστικά και αντίχριστα εναντίον του Τάματος του Έθνος κατόρθωσαν να κατατρομοκρατήσουν πολλούς γνώστες των χρημάτων του Τάματος του Έθνους της τελευταίας επισήμου προσπάθειας των συνταγματαρχών . Φαίνεται ότι όλοι  μαζί, από όλες τις παρατάξεις και από όλες τις ηγεσίες τα έφαγαν  όπως επιμέρους ομολογεί η ευσυνειδησία του υπαρχηγού των υπαρξιστών ( δίδαξαν   τους ελληνόπαιδες αναρχικά να τρώνε το γιαούρτι με της ρέγγας το κεφάλι ) . Κατά τον δυστυχή Θεόδωρο Πάγκαλο επικράτησε  η ρήση του :
«Μαζί τα φάγαμε»

Η Φωτεινή γραμμή του έχει απαντήσει επανειλημμένος  : «Όντως μαζί τα φάγατε μαζί με όλη την σάρα την μάρα και το κακό συναπάντημα, όλων των ηγεσιών και συρφετών των  εχόντων κομματική ταυτότητα ή συνδικαλιστική ιδιότητα ή των αφισοκολλητών ή των δήθεν αγωνιστών της Δημοκρατίας. Τον κατεξοχήν αγωνιστή  της Δημοκρατίας Νικόλαο Ψαρουδάκη  τον άφησαν οι πάντες ανυπεράσπιστο και τον έκλεισαν ακόμα και στην φυλακή μετά την μεταπολίτευση, επί πλέον οι σκοτεινές δυνάμεις του δηλητηρίασαν σε ένα βράδυ και τα δύο του παιδιά.
Όλοι οι δήθεν αγωνιστές της δημοκρατίας κατέλαβαν τα πόστα και ροκάνισαν όλους τους βαρύτατα φορολογουμένους του Ελληνικού λαού, τα θαλασσοδάνεια  και αυτό το ιερό χρήμα του Τάματος του Έθνους.
Εμείς τολμούμε να απαιτούμε ακόμα και τώρα να παύσουν να εξαπατούν τις δικαστικές αρχές τα πιστωτικά ιδρύματα της Ελλάδος κυρίως της Αγροτικής Τράπεζας, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος και ακόμη και της κατ’ ευφημισμόν Τραπέζης της Ελλάδος, η οποία έχει και την εποπτεία και τον έλεγχο όλων των πιστωτικών ιδρυμάτων της χώρας μας.
Προσεχώς θα δημοσιεύσουμε και τα τελευταία υπομνήματα μας προς την Δικαιοσύνη και θα επιμείνουμε  με όλα τα νόμιμα μέσα να μη κουκουλωθεί το μέγιστο ανοσιούργημα και ειδεχθέστατο έγκλημα να ψεύδονται κοινή συναινέσει όλα τα πιστωτικά ιδρύματα ότι δήθεν δεν υπήρξαν επί Συνταγματαρχών λογαριασμοί υπέρ του Τάματος του Έθνους εις αυτά και ότι κατεστράφησαν τα αρχεία, είτε τα έφαγαν κατσαρίδες και τρωκτικά (οπωσδήποτε τρωκτικά αλλά δίποδα και όχι τετράποδα) .
Όλα αυτά είναι ιστορίες για μαου –μάου, ταμ –ταμ και δια μπανανίες  και όχι για Δημοκρατίες - χρηστά κράτη δικαίου,

Μεταξύ των άλλων απαιτούμε δια κλήρου να εκλεγούν ορκωτοί λογιστές, έντιμοί διώκτες οικονομικού εγκλήματος, άτομα από εισαγγελείς , αστυνομικούς , δικαστάς, συνταξιούχους  διευθυντάς τραπεζών  και να ελέγξουν όλα τα καταθετήρια  και εντάλματα πληρωμών όλων των πιστωτικών ιδρυμάτων κατά την περίοδο 1969  μέχρι τώρα..
Πληθώρα άλλων προτεινομένων μέτρων θα τα δημοσιεύσουμε προσεχώς.
Κατωτέρω κάνουμε ένα σταχυολόγημα ταπεινών ενεργειών μας.

ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ Ἤ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ;

Εἴμαστε οἱ πρῶτοι (ἐδῶ καὶ 10 χρόνια περίπου) ποὺ τονίζουμε τὴν συνέχεια τοῦ ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ (ἀπὸ τὸν Κολοκοτρώνη στὸ Η΄Ψήφισμα τῆς Δ΄ Ἐθνοσυνελεύσεως τῶν Ἑλλήνων, στὰ ΦΕΚ τοῦ Ὄθωνα, στὶς συγκεκριμένες Ἀποφάσεις τῶν  Γεωργίου Α΄, Θρασύβουλου Ζαΐμη, Θεμιστοκλὴ Σοφούλη, Ἀλέξανδρου Ζαΐμη, Ἐλεθερίου Βενιζέλου μέχρι τὶς μέρες μας.).

Ἀποσπάσαμε τρεῖς θετικὲς ἀποφάσεις τῆς Ἱερᾶς Συνόδου τῆς Ἐκκλησίας (8.6.2012, 27.5.13, 07.05.15).

Ἐξ ἀρχῆς εἴχαμε τὴν συμπαράσταση τῆς πλειοψηφίας τοῦ Ἑλληνικοῦ Λαοῦ.

Ξανατονίζουμε (γιὰ αὐτοὺς ποὺ ἀ κ ό μ η δὲν τὸ κατάλαβαν) ὅτι ἀναλαμβάνουμε τὴν κατασκευὴ καὶ τὴν συντήρησή του.

Ξαναεπαναλαμβάνουμε γιὰ αὐτοὺς ποὺ δὲν μπόρεσαν νὰ τὸ καταλάβουν.
ΖΗΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ,ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ).

ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο Λ Η   Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΑ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ Ἤ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ…

Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ ΕΠΙΓΡΑΦΟΤΑΝ:
«ΕΙΣ ΤΟ ΤΑΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΝ
ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
Τὸ Τάμα τοῦ Ἔθνους δὲν θὰ διαιρῇ ἀλλὰ θὰ ἑνώνῃ»
Ἄς εὐχηθοῦμε καὶ προσευχηθοῦμε ὅλοι νὰ δοῦν μὲ ψυχραιμία τὸ θέμα καὶ ἄς προβληματισθοῦμε ὅλοι :
Πῶς θὰ τὸ πραγματοποιήσουμε γιὰ τὸ καλὸ τῆς πατρίδας μας.
ΦΩΤΕΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ
Τηλ. 210-3254321Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο