Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων σε τακτική συνεδρίασή του στις 30 Ιανουαρίου 2017, μετά από ενημέρωση που έγινε από τον παρευρισκόμενο Πρόεδρο του «ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΘΗΒΩΝ»  κ. Ηλ.Χατζηδούρο,   για το θέμα που έχει προκύψει με τα εξώδικα που κοινοποιεί η ΔΕΗ στους αγρότες που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς αυτήν, από τη χρήση γεωτρήσεων, στα οποία αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο διακοπής της ηλεκτροδότησης, και κατόπιν διαλογικής συζήτησης  κατέληξε στο  ακόλουθο ομόφωνο Ψήφισμα :


Είναι γνωστά σε όλους τα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος ως αποτέλεσμα της χρόνιας οικονομικής κρίσης της Χώρας, τα οποία επιδεινώνονται καθημερινά από την αύξηση του κόστους παραγωγής και τις αυξημένες ασφαλιστικές και φορολογικές εισφορές που επιβλήθηκαν. Ιδιαίτερα τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής της Θήβας πλήττονται από κακόβουλες, ατεκμηρίωτες και ανεύθυνες διαδόσεις σχετικά με την ποιότητά τους. Όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τους αγρότες μας τη στιγμή που ο πρωτογενής τομέας θα έπρεπε να αποτελεί το εφαλτήριο για την έξοδο της Χώρας από την κρίση.
Η επαπειλούμενη διακοπή της ηλεκτροδότησης των αγροτικών γεωτρήσεων από τη ΔΕΗ λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών ρεύματος θα αποτελέσει το τελειωτικό χτύπημα για τους αγρότες, αφού ένας μεγάλος αριθμός αυτών θα αδυνατεί πλέον να καλλιεργήσει τα χωράφια του.
Στα πλαίσια αυτά το Δημοτικό Συμβούλιο καλεί τη ΔΕΗ να μην προχωρήσει στη διακοπή της ηλεκτροδότησης των γεωτρήσεων, η οποία θα είναι καταστροφική για τους αγρότες και να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια ευνοϊκής ρύθμισης για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών των αγροτών που προέρχονται από την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος για τη χρήση των γεωτρήσεων.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                ΤΑ ΜΕΛΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.ΓΙΑΝΝΙΚΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ                                  ΑΝ.ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ
Β.ΚΑΤΣΑΡΑΣ
ΣΠ.ΚΙΤΣΟΣ
Ι.ΚΟΝΤΟΥ
Δ.ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΟΣ
Γ.ΜΗΤΣΑΚΗΣ
Ι.ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΛ.ΣΤΑΙΚΟΣ
Γ.ΣΚΑΛΗΣ
Δ.ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ
Γ.ΤΖΟΥΜΑΝΕΚΑΣ
Π.ΤΣΑΡΑΜΠΑΡΗΣ
Χ.ΤΣΙΤΡΑΣ
Κ.ΧΑΡΕΜΗΣ
ΣΤ.ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ
Κ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΓΡ.ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΑΘ.ΣΚΟΥΜΑΣ
Β.ΣΩΤΗΡΧΟΣ
Π.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Γ.ΚΑΤΣΕΛΗΣ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο