Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Υπουργείο Προπαγάνδας - Τα Νέα της ημέρας



Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα Σάββατο 27 Νοεμβρίου, ο υπουργός οικονομικών Γεώργιος Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως οι Έλληνες πολίτες είναι καθυστερημένοι διαφορετικά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δε θα έμενε στην εξουσία ούτε 3 μήνες. Συγκεκριμένα δήλωσε: "Δεν ήξερα ότι έχουμε τέτοια ζώα, όταν δήλωσα πως το σχέδιο για να βγούμε από την κρίση περιλαμβάνει μειώσεις συντάξεων, πάγωμα μισθών και νέους φόρους, πήγαν να με πάρουν τα γέλια. Ευτυχώς κρατήθηκα".



Από την άλλη ο αποτυχημένος ιδρυτής της Πολ.Αν ζήτησε ενότητα στην παράταξη, καθώς ξεκινάει η προετοιμασία για τις επόμενες εκλογές.Ο μεγάλος ηγέτης επιδιώκει ακόμα να αποκωδικοποιήσει το μήνυμα των δημοτικών εκλογών και αναρωτιέται, τι πήγε στραβά με την περίπτωση του Βασιλάκη Κικίλια.



30.000 στρέμματα δέντρων χρησιμοποιήθηκαν για την τύπωση των αφισών, καρτών, φυλλαδίων κτλ των υποψηφίων κουράδων στις δημοτικές εκλογές που μας πέρασαν σύμφωνα με μετρήσεις της GTP.analysis. Τα σκουπιδιάρικα έκαναν υπερωρίες και όλοι αναρωτιόμαστε, αν είναι τόσο καθυστερημένοι, που ζητούν την ψήφο των πολιτών ενός δήμου, που έχουν ήδη βρομίσει με τις κωλόφατσες τους. ΟΥΣΤ!




Tη δευτέρα ξεκινά ο διάλογος για την Παιδεία με απόντες το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ(Oυάσου...). Η υπουργός Άννα Διαμαντοπούλου πρόκειται να ανακοινώσει τις αλλαγές που πρόκειται να εφαρμοστούν και σε όποιον δεν αρέσει να πάει σε άλλη χώρα.



Τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Εξάρχεια ένας αστυνομικός αυτοτραυματίστηκε αφού απασφάλισε την κροτίδα κρότου λάμψης που βρισκόταν στη ζώνη του και εκείνη εξερράγη. Η κατάσταση του είναι πλέον ομαλή. Για να μη χαρακτηριστεί καθυστερημένος, το αρμόδιο τμήμα δήλωσε πως δεχόταν επίθεση από πέτρες(και μια πέτρα εξοστρακίστηκε και στη συνέχεια βρήκε ακριβώς το κούμπωμα της κροτίδας και μετά ήρθε μια νεράιδα και τράβηξε το...).



Σε νέα 48ωρη απεργία έως τα ξημερώματα της Τρίτης αποφάσισε να προχωρήσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και έτσι έχουμε τα γνωστά. Άνθρωποι σε νησιά δεν έχουν να φάνε, ο γιατρός δεν μπορεί να κάνει καλά τους ασθενείς του, τα προϊόντα σαπίζουν κτλ κτλ. Ο πρόεδρος της επιτροπής δηλώνει πως είναι ψυχανώμαλος και επειδή βαριέται να πάει να ενοχλήσει αυτούς που ευθύνονται θα τιμωρήσει τους απλούς πολίτες. Μάλιστα σε έκτακτο ανακοινωθέν δήλωσε πως αν δεν ικανοποιήσουν τα αιτήματα του, θα σκοτώνει έναν, κάθε 2 ώρες.



Στα αθλητικά νέα, ο Μαρινάκης και ο Πατέρας, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, προβλήματα έχει η ΑΕΚ.



Ο καιρός θα είναι σκατά για να μην μας κάνει και αλλάζουμε.
 
http://www.ramnousia.com/2010/11/blog-post_2084.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο