Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Video:Θ.Βέγγος:Αποσωληνώθηκε -Δύσκολα τα επόμενα 24ωρα





Ιδιαίτερα κρίσιμα φαίνεται πως είναι τα επόμενα 24ώρα για τον Θανάση Βέγγο. Εδώ και 18 μέρες παλεύει να κρατηθεί στη ζωή ο μεγάλος μας ηθοποιός, ύστερα από ισχυρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, το οποίο ήρθε να προστεθεί στο ήδη βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του.



Ο Θανάσης Βέγγος ήταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Ερυθρός Σταυρός”, ενώ οι θεράποντες ιατροί του, όσο περνά ο καιρός γίνονται ιδιαίτερα συγκρατημένοι στην ενημέρωση τους προς τους οικείους του. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Εσπρέσο” τα επόμενα 24ωρα αναμένονται κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του, αφού ακόμα δεν εμφανίζει σημάδια επαφής με το περιβάλλον.




Η γυναίκα του Ασημίνα και τα δύο αγόρια του βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό του και προσεύχονται για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας του. Και όχι μόνο, καθώς ολόκληρη η Ελλάδα είναι στο πλευρό του καλού της ανθρώπου!



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γιατροί έχουν ζητήσει από την οικογένεια να του ξυπνά μνήμες, προκειμένου να διαπιστώσουν από συσπάσεις του προσώπου του αν υπάρχει βελτίωση. Τους συμβούλευσαν μάλιστα, να του μιλούν συνέχεια τις στιγμές που βρίσκονται δίπλα του. Να διαπιστωθεί, δηλαδή, μέσω του θυμικού η πραγματική βλάβη του εγκεφάλου από το επεισόδιο που υπέστη. Από τις 19 Δεκεμβρίου ο 83χρονος δημοφιλής κωμικός βρίσκεται σε κώμα. Λόγω της μηχανικής υποστήριξης οι γιατροί φοβούνται για επιπλοκή και σε άλλα ζωτικά όργανα.



Το ευχάριστο στην όλη κατάσταση είναι ότι το αιμάτωμα που προκλήθηκε στον εγκέφαλο δεν επεκτάθηκε. Ο Θανάσης Βέγγος φαίνεται να το παλεύει. Άλλωστε όλη του τη ζωή υπήρξε μαχητής.



tlife


http://www.dousisnews.com/gossip/07/01/2011/%CE%B4%CF%8D%CF%83%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B8-%CE%B2%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CE%BF-18-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BA/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο