Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Έφυγε ο Στιβ Τζομπς...

Ολόκληρος ο κόσμος αποχαιρετά τον "πρωτομάστορα" της πληροφορικής που νικήθηκε από την επάρατη νόσο. Στην ηλικία των 56 ετών...



Θρήνος στον πλανήτη της πληροφορικής για έναν εμπνευσμένο άνθρωπο που αφιέρωσε τη ζωή του στη γιγάντωση του δαγκωμένου του μήλου. Έναν άνθρωπο που καθόρισε τον κόσμο με τις ηλεκτρονικές του δημιουργίες.


Ο Στιβ Τζομπς, αντιμετώπιζε τον καρκίνο από το 2004 και φέτος είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργή του θέση στην Apple.


Στις 5 Οκτωβρίου του 2011, η Apple ανακοίνωσε πως ο Jobs είχε πεθάνει...

«Με βαθιά λύπη, ανακοινώνουμε ότι ο Steve Jobs απεβίωσε σήμερα... Η λαμπρότητα του Steve, το πάθος και η ενέργειά του ήταν η πηγή των αναρίθμητων καινοτομιών που εμπλούτιζε για να βελτιώσουν τη ζωή όλων μας. Ο κόσμος είναι ασύγκριτα καλύτερος, λόγω του Steve. Η μεγαλύτερη του αγάπη ήταν η σύζυγός του, Laurene, και η οικογένειά του. Οι σκέψεις μας είναι σε αυτούς και σε όλους όσους είχαν επηρεαστεί από τα "δώρα" του."

Η οικογένειά του, σε ξεχωριστή δήλωση, είπε πως ο Τζομπς «έφυγε ειρηνικά σήμερα και περιβάλλεται από την οικογένειά του..."


Επίσης, στις 5 Οκτωβρίου του 2011 λοιπόν, η apple.com υποδέχεται τους επισκέπτες με ένα απλό μήνυμα: μια μαυρόασπρη εικόνα του Steve Jobs, το όνομά του και τις ημερομηνίες γέννησης και θανάτου. Κάνοντας κλικ στην εικόνα...:

"Η Apple έχει χάσει έναν οραματιστή και μια δημιουργική μεγαλοφυΐα, και ο κόσμος έχει χάσει έναν καταπληκτικό άνθρωπο. Όσοι από εμάς είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να συνεργαστούν με τον Steve έχουν χάσει έναν αγαπημένο φίλο και μέντορα. Ο Steve αφήνει πίσω του μια εταιρία που μόνο αυτός μπορούσε να φτιάξει, και το πνεύμα του θα είναι για πάντα το θεμέλιο της Apple."






R.I.P.

Youropia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο