Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ένας χρόνος Λόγια-Σταράτα !!! Σας ευχαριστούμε πολύ !!!

Ένας χρόνος Λόγια-Σταράτα
Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τότε που το ιστολόγιο μας ανέβηκε στο διαδίκτυο μετά από μια ιδέα και πρωτοβουλία λίγων φίλων που θέλησαν να φτιάξουν ένα αδέσμευτο δημοκρατικό blog με πολιτικά και άλλα θέματα επικαιρότητας και προβληματισμού. Στον ένα αυτό χρόνο φθάσαμε τις 5789 αναρτήσεις.. Πιστεύουμε ότι τηρήσαμε την υπόσχεσή μας .
Είμαστε ένα αδέσμευτο blog που καταγράφουμε την επικαιρότητα όπως τη βλέπουμε και δίνουμε λόγο σε όλους που απευθύνονται σε εμάς και μας στέλνουν τα μηνύματά τους. Φροντίζουμε να καταγράφονται όλες οι απόψεις που θεωρούμε ότι έχουν κάτι να πουν και βοηθούν τον αναγνώστη να προβληματιστεί.
Σίγουρα θα κάναμε και λάθη αυτό τον ένα χρόνο αλλά αφενός δεν είμαστε δημοσιογράφοι και τα όποια λάθη μας δεν έγιναν με δόλο.
Η αγάπη η δική σας και η αξιοπιστία του blog μας καταγράφεται από τις 325000 επισκέψεις σας όλο αυτό το χρόνο εκ των οποίων οι 250 χιλιάδες το τελευταίο εξάμηνο που μας γνωρίσατε οι περισσότεροι και η συντακτική ομάδα του blog μεγάλωσε.
Επίσης είναι ιδιαίτερα τιμητικό ότι το sync μας εμφανίζει στη θέση 120 με 912 post μας σε 139 άλλα blogs.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα blog με τα οποία συνεργαστήκαμε στη διάρκεια αυτού του πρώτου μας χρόνου κι ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερη συνεργασία και γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών στο άμεσο μέλλον.
Πιο πολύ όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας , που μας στέλνετε τα σχόλια σας και τις παρατηρήσεις σας. Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε με την αβεβαιότητα που μας βασανίζει όλους και τα δεινά που περνά η κοινωνία μας , η επικοινωνία μαζί σας μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.
Σας ευχαριστούμε πολύ.
Υ.Γ Όσοι φίλοι αναγνώστες θέλουν μπορούν να γίνουν φίλοι μας στο και στο facebook ή μέλη της ομάδας μας στο facebook
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο