Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ξεκινούν έρευνες για πετρέλαιο σε τρεις περιοχές της Δ.Ελλάδας

Έγκριση για την διενέργεια ερευνών για υδρογονάνθρακες (πετρέλαιο) σε τρεις περιοχές της Δυτικής Ελλάδας έδωσε πριν από λίγο η Κυβερνητική Επιτροπή, ενώ τεράστια κοιτάσματα βρίσκονται βρίσκονται στην δυνητική ελληνική ΑΟΖ (που δεν τολμά να ανακηρύξει η φοβική ελληνική κυβέρνηση) νοτιοανατολικά της Κρήτης και νοτιοδυτικά της Κύπρου.
Πρόκειται για την περιοχή του Πατραϊκού Κόλπου, την περιοχή δυτικά των Ιωαννίνων και την περιοχή του Κατάκολου, με συνολική εκτιμώμενη δυνατότητα 250 με 300 εκατομμυρίων βαρελιών, σε βάθος 15ετίας-20ετίας.
Eν πάση περιπτώσει είναι μια αρχή. To defencenet.gr και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που έδωσαν μεγάλο αγώνα από την άνοιξη του 2010 για να ξεκινήσουν αυτές οι έρευνες (κάποιοι τότε μας λοιδωρούσαν...), δεν μπορεί παρά να δηλώνει κατ'αρχήν ικανοποιημένο. Να σημειώσουμε την πολύ καλή δουλειά που δείχνει να κάνει ο υφυπουργός ΥΠΕΚΑ Γ.Μανιάτης (ίσως ο πιο επιτυχημένος ή καλύτερα ο μοναδικός επιτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης...)Τμήμα ειδήσεων defencenet.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο