Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ-80 ΧΡΟΝΙΑ

Λαμπρή εκδήλωση , ο εορτασμός των 80 χρόνων της ΟΕΒΕ Θήβας. Όλα ήταν υπέροχα στο κέντρο Μπαρμπαγιάννης του Μοσχοποδίου Θήβας.  Πολλοί οι καλεσμένοι, τέλεια διοργάνωση, πολύ κέφι, υπέροχο φαγητό, απονομές, αιχμές ... απόλα είχε το πρόγραμμα στην υπέροχη αυτή εκδήλωση.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ.Νικολάου, ο αντιδήμαρχος κ. Χατζησταμάτης, οι βουλευτές κ.Σταθάς, κ.Μπασιάκος, ο πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ κ. Καβαθάς, ο αντιπεριφειάρχης κ. Μουλκιώτης, ο πρόεδρος επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αγνιάδης και πολλοί επίσημοι καλεσμένοι ακόμη που στόλισαν αυτή την γιορτή.

Ο δήμαρχος Θηβαίων , είπε λίγα και καλά.   Είναι και θα είναι δίπλα στους επαγγελματίες της Θήβας. Έδωσε υπόσχεση! Δεν χρειάζονται και πολλά λόγια!

Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Κ. Χαρατσής ο οποίος ήταν ο καλύτερος οικοδεσπότης, καλωσόρισε τους καλεσμένους του τους περιποιήθηκε, έδωσε αναμνηστικές τιμητικές πλακέτες και ... το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ μίλησε για τα προβλήματα που υπάρχουν , για τις προσπάθειες που γίνονται να ορθοποδήσουν οι επαγγελματίες και για την ανταπόκριση που ΔΕΝ βλέπουν από την κυβέρνηση. Βοηθήστε  ήταν το μήνυμά του!

Όλοι οι σύλλογοι είχαν το δικό τους τραπέζι,  και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή.

Βέβαια κάποιοι καλεσμένοι δεν δίστασαν να κάνουν τα παράπονά τους στους κ.βουλευτές παρόντες και απόντες.  Βέβαια τα "άκουσε" ο κ. Μπασιάκος ο οποίος ήταν παρόν , αφού με όμορφο τρόπο πάντα, του έκαναν παράπονα ότι δεν υποστηρίζει η κυβέρνηση όπως θα έπρεπε τους επαγγελματίες.

Ο κ. Χαρατσής τόνισε ότι ήταν καλεσμένοι και άλλοι βουλευτες του νομού μας οι οποίοι για κάποιο λόγο δεν ήρθαν και στάθηκαν τυχεροί διότι δεν είχαν να αντιμετωπίσουν τα σχόλια των αγανακτισμένων οι οποίοι τους έριξαν , πολύ δίκαια, ευθύνες. Ενωθείτε, λογικευθείτε για να σώσετε την ραχοκοκκαλιά της Ελληνικής οικονομίας ήταν το μήνυμα που πολλοί επίσημοι καλεσμένοι βροντοφώναξαν στους βουλευτές μας. Ακούστε τους λοιπόν!! Δεν έχουν άδικο! Οι επαγγελματίες κάθε νομού κινδυνεύουν, καταστρέφονται. Καλές οι εκδηλώσεις και οι καλές στιγμές αλλά όταν πέσουν τα φώτα μην ξεχνάτε τους επαγγελματίες που παλεύουν.

Καλή χρονιά  και καλή συνέχεια στους επαγγελματίες μας.

Συγχαρητήρια για τη διοργάνωση!!

Το Viotiashop ήταν εκεί όπως πάντα και κάλυψε την εκδήλωση. Θα ακολουθήσει βίντεο από όλη την εκδήλωση και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Φωτογραφίες


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο