Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος αποκαλύπτει τα ποσά που έπαιρνε ως συνοδός κυριών

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος μιλάει για την απόφασή του να γίνει συνοδός κυριών, στην εφημερίδα... Πρώτο Θέμα και τον Παναγιώτη Σουρέλη.

«Αυτό ήταν κάτι που δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα, αλλά και από καύ.... Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει το σώμα τους, τους αρέσει το σeξ και καμιά φορά θέλουν να βγάζουν λεφτά. Αυτό για μένα δεν ήταν μια ανάγκη, αλλά ένα ενδιαφέρον πείραμα, αντίθετο στις αστικές αρχές μου, αυτές που ήθελα να ξεπεράσω. Τις ξεπέρασα, μου άρεσε, το συνέχισα».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας περιγράφει αναλυτικά τα ποσά που έπαιρνε ανάλογα με τις υπηρεσίες που πρόσφερε στους πελάτες του: «Κάποιοι δεν με άγγιζαν, ήθελαν απλώς έναν άνθρωπο δίπλα τους για να πάνε στο θέατρο, σε ένα εστιατόριο κ.λ.π. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σε επιδείξουν στους φίλους τους, όπως υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν να σε π*δ*ξουν ή να τους π*δ*ξεις. Τα "πακέτα" escort service κόστιζαν, σε σημερινά λεφτά, 100 ευρώ για το θέατρο, 200 ευρώ για δύο ώρες στο ρεστοράν και 500 ευρώ για όλο το βράδυ, συμπεριλαμβανομένου του σeξ. Υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν πολύ περισσότερα επειδή κάνουν καριέρα, ασχολούνται με το μόντελινγκ, κάνουν εξώφυλλα κ.λ.π. -ο καθένας ότι έχει το επιδεικνύει. Αν έχεις να δείξεις φωτογραφήσεις, μόδα κ.ο.κ., τότε ανεβαίνει το κασέ. Εμείς που είμαστε κοινοί συνοδοί, που δεν είχαμε άλλου είδους εμφανίσεις και φωτογραφήσεις, κινούμασταν στη συνηθισμένη κατηγορία τιμής».
zappit.gr

tro-ma-ktiko

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

1 σχόλιο:

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο