Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ολοκληρώθηκε το νέο Application του Olympic Towers

H CYTA Cyprus και η FOCUS-ON GROUP ολοκλήρωσαν, με επιτυχία, το νέο Mobile Application του πολυτελούς συγκροτήματος Olympic Towers στη Λεμεσό. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε λειτουργικά συστήματα iOS & Android και συμβατή με Tablet & Smartphone.
Το Mobile Application έχει σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους βασισμένο στις ανάγκες και τον χαρακτήρα του Olympic Towers και με γνώμονα την εξυπηρέτηση του κοινού.
Οι χρήστες μέσα από την εφαρμογή μπορούν τα περιηγηθούν στις πολυτελείς σουίτες του συγκροτήματος και να κάνουν την κράτησή τους. Επίσης, κράτηση μπορεί να γίνει και στις υπηρεσίες που προσφέρονται όπως γυμναστήριο, spa, κομμωτήριο. Η εφαρμογή επιτρέπει ακόμα και την κράτηση στο πολυτελές Como restaurant του συγκροτήματος. Και αν δεν γνωρίζετε που ακριβώς βρίσκεται, η εφαρμογή θα σας οδηγήσει κατευθείαν στην παραλία της Λεμεσού στις εγκαταστάσεις του Olympic Towers.
Στεγάζεται σε δύο 20ώροφους πύργους με εκπληκτική θέα. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνες, ιδιωτική λέσχη, γήπεδο τένις και σπα με ρωμαϊκό λουτρό και αποτελεί κορυφαία επιλογή για την διαμονή σας στην Λεμεσό.
Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή του Olympic Towers και ενημερωθείτε από όπου κι αν βρίσκεστε:

H CYTA Cyprus σε συνεργασία η FOCUS-ON GROUP κατασκευάζουν εφαρμογές Android, IPhone (native εφαρμογές, custom εφαρμογές), σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Δείτε περισσότερα http://cloud.cyta.com.cy/solutions//page.php?pageID=9&ccid=25


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο