Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

H άνοιξη είναι εδώ…καιρός να χωθεί και στη ντουλάπα μας!

Επιτέλους ήρθε η άνοιξη ! Και μαζί με την άνοιξη ήρθε η αλλαγή της διάθεσής μας και η ανάγκη για αλλαγή στυλ και γκαρνταρόμπας..Την άνοιξη όλα είναι πιο φωτεινά, πιο χαρούμενα, πιο ανάλαφρα….
Μια βόλτα στα μαγαζιά ή στα e-shop για όσες δεν προλαβαίνουν αλλά και για όσες ψάχνουν για καλύτερες προσφορές είναι απαραίτητη για να ανανεώσουμε το ντύσιμο μας και να προσθέσουμε μια ανοιξιάτικη νότα στο στυλ μας.  

Tι μπορούμε να αγοράσουμε για να ανανεωθούμε και να φέρουμε την άνοιξη στη ντουλάπα μας?
Τζην : Το τζην σίγουρα είναι all time classic κομμάτι και  φοριέται όλες τις εποχές. Όμως αν υπάρχει μια εποχή κατά την οποία φοριέται ιδανικά, τότε αυτή είναι η άνοιξη, που ο καιρός δεν είναι κρύος αλλά ούτε και πολύ ζεστός. Μπορείτε να το φορέσετε όλες τις ώρες της ημέρας και να το συνδυάσετε με τα πάντα ανάλογα με τη διάθεσή σας. Και ποια δε θέλει ένα καινούργιο τζην στη ντουλάπα της για να υποδεχτεί τη νέα εποχή?
Floral μπλούζες: Είναι πολύ της μόδας, τις είδαμε σε όλες τις πασαρέλες φέτος και σίγουρα μας φτιάχνουν τη διάθεση όταν τις φοράμε!
Γεωμετρικά σχέδια: Τα είδαμε παντού, τα λατρεύουν οι celebrities και σίγουρα ξεφεύγουν από τη μονοτονία όπως και η αγαπημένη μας εποχή. Δείτε για παράδειγμα τα υπέροχα φορέματα Desigual.
Αξεσουάρ με έντονα χρώματα:  Ακόμα κι αν δεν αλλάξουμε τα ρούχα μας, μια όμορφη τσάντα ή κάποια άλλο αξεσουάρ σε έντονα χρώματα αρκεί για να μας ανεβάσει τη διάθεση.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

1 σχόλιο:

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο