Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Ω, ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗΣ...

Η κυβερνητική αυθαιρεσία εναγκαλισμένη με τον παραλογισμό στην έσχατη έκφρασή της σχετικά με τη σημερινή απεργία, δεν προκαλεί απλώς την νοημοσύνη και την ιστορική συνείδηση των πολιτών. Καταδείχνει την εκτρωματική μορφή "ιστορικότητας" του αριστερού πολιτικού ήθους, που επιχειρεί να φθείρει και να διαφθείρει τις εσώτατες πληροφορίες της λαικής συνείδησης.

Αναδεικνύει το έγχρονα φυσιούμενο πρωθυπουργικό Εγώ, με αποτέλεσμα να ενωτίζεται με την...παραφροσύνη, η οποία αφαιρεί τα συμβατικά προσωπεία της πολιτικής αναισχυντίας και διαμορφώνει τη "θέληση" του εθνικά επικίνδυνου πλέον ατόμου...

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξης Τσίπρας εναντίον του πρωθυπουργού Τσίπρα, που εφαρμόζει απαρέγκλιτα μνημονιακές πολιτικές.

Μια κατάσταση για...γέλια και για κλάματα! Με τον εσμό των αριστερόστροφων πρωθυπουργικών συμβούλων να μη γνωρίζουν ότι η περιστροφή γύρω από μια περιορισμένη αντίληψη των πραγμάτων, είναι απόδειξη αδυναμίας και βλακείας.

Η εμμονή των αριστερών "σωτήρων" με την ευτράπελη παρουσία στο κυβερνητικό σχήμα του Πάνου Καμμένου, να...αρμενίσουν σε ανοικτές και βαθιές θάλασσες της πολιτικής ανοησίας και η οκνηρή τους διάθεση να ενδυθούν το "ρούχο της μάζας", να γίνουν περίτριμμα του κονιορτού της και υβρίδιο μέσα στο πολτό της, είναι βασικό δείγμα αναξιότητας.

Είναι άσκοπο πλέον να αναφερθεί κανείς στη συνείδηση του πολιτικού ανδρός, που ακούει στο όνομα Αλέξης Τσίπρας και του οποίου η ηθική υπόσταση έχει υποστεί ανεπανόρθωτη καθίζηση. Ούτε η άγονη ανάλυση για την αναρρίχησή του στο πρωθυπουργικό θώκο, λόγω πολιτικής συγκυρίας, έχει καμία σημασία. Γιατί, ναι μεν βιώνει το "κάλλος" της εξουσίας,όμως δεν μπορεί να διαχειριστεί την απόλυτη εγγύτητά της με την ευθύνη και τη σοβαρότητα.

Αλλωστε, η έννοια της ευθύνης δε είχε ποτέ ιδιαίτερη σχέση με τον συγκεκριμένο πολιτικό, ανεξάρτητα των εκλογικών του επιτυχιών. Ολους αυτούς του μήνες της κυβερνητικής "θολούρας" μέχρι τη χθεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημερινή απεργία, το "ζήτημα" της πρωθυπουργικής λογικής εκφεύγει των πολιτικών αναλύσεων και εμπίπτει στη δικαιοδοσία της ψυχοδιαγνωστικής και της ψυχοπαθολογίας...


ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο