Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Μικαέλα, η χαρισματική ερμηνεύτρια στο γνωστό τραγούδι "Συ μου χάραξες πορεία".

BΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ένα όμορφο κορίτσι γεννιέται και αρχίζει να μεγαλώνει στην Αθήνα. Οι καλλίφωνοι γονείς της προσέχουν πως η χαριτωμένη μικρούλα τους, έχει διάχυτες καλλιτεχνικές τάσεις. Εκείνη αμέριμνη τους ακολουθεί στις παραστάσεις και στις συναυλίες που την πηγαίνουν και στη συνέχεια τα μεταφέρει με το δικό της τρόπο στα φιλικά της πρόσωπα. Ο καιρός περνά κι εκείνη γίνεται πόλος έλξης στις παραστάσεις των σχολείων της, ενώ πρωτοστατεί με τη γλυκιά φωνή της στις μουσικές παρέες της και σε κάθε είδους εκδηλώσεις. Όταν τα πράγματα σοβαρεύουν, αποφασίζουν από κοινού με τους γονείς της, να σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική σχολή «Ίασμος», με καθηγητές τους εξαίρετους Βασίλη Διαμαντόπουλο, Πέμυ Ζούνη, Αλέκο Αλεξανδράκη, Θέμιδα Μπαζάκα, Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο και πολλούς άλλους. Ανήσυχη γαρ, θα κάνει παράλληλα και σεμινάρια φωνητικής τοποθέτησης, θεωρίας και αρμονίας στο πρότυπο ωδείο 5/4 με καθηγητή τον καθιερωμένο Γιάννη Σκουλά, όπου ενθουσιάζει τους πάντες από την πρώτη στιγμή.
Ταυτόχρονα κι οι καθηγητές της από τη δραματική σχολή την παροτρύνουν διαρκώς να γίνει τραγουδίστρια. Η μεγάλη απόφαση δεν αργεί κι επιτέλους το τραγούδι την κερδίζει ολοκληρωτικά. Αρχίζει να ασχολείται πια επαγγελματικά με το τραγούδι κάνοντας το ντεμπούτο της στο πλευρό του πολύ καλού σολίστ Κώστα Παπαδόπουλου. Έτσι ο θεατρικός χώρος έχασε τα τελευταία 7 χρόνια μια καλή ηθοποιό, όμως ο τραγουδιστικός κέρδισε μια εξαίρετη τραγουδίστρια. Έτσι την είδαμε να συνεργάζεται μονάχα με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως είναι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Ευρυδίκη, Ελένη Πέτα, ο Μπάμπης Στόκας, ο Γιάννης Βαρδής, ο Αντώνης Γούναρης, οι Domenica, ο Αντώνης Τουρκογιώργης, ο αξέχαστος Σάκης Μπουλάς κ.α. Εμαφανίστηκε σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους στην Αθήνα όπως είναι η «Ακτή Πειραιώς», η «Πύλη Αξιού», η «Αρχιτεκτονική», το «Οξυγόνο», επίσης έχει εμφανιστεί και σε πολλές πόλεις σε όλη την Ελλάδα.
Λίγο πριν την εκπνοή του 2014, η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Μικαέλας είναι γεγονός! Μας συστήνει τη φωνή της μέσα από ένα άλμπουμ 12 πολύ σπουδαίων τραγουδιών που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο παρελθόν αποδοσμένα από αξεπέραστες φωνές, που όμως όπως θα διαπιστώσετε ακούγοντάς την δεν έχει να ζηλέψει το παραμικρό από τους προκατόχους τους. Τίτλος της “Αγαπώ να Θυμάμαι” με τα πιο αγαπημένα τραγούδια των μεγάλων, αξέχαστων και αξεπέραστων δημιουργών όπως οι Αττίκ, Γιαννίδης, Καλδάρας, Μουζάκης, Σακελάριος, Σουγιούλ, Τραιφόρος, Χατζιδάκις κ.ά.! Η δουλειά κυκλοφορεί από την Polymusic και έτσι αρχίζει η ουσιαστική καριέρα κατά την γνώμη πολλών, μιας μεγάλης τραγουδίστριας…
Η αίσθηση που δημιουργήθηκε από την ευρηματικότατη οπτικοποίηση του τραγουδιού «Ας ερχόσουν για λίγο» από τον Σκηνοθέτη Περικλή Μαθιέλλη, είναι ότι πρόκειται περί μιας άκρως ταλαντούχας ερμηνεύτριας με μεστή, γλυκιά, γεμάτη και ζεστή φωνή και εμβληματική παρουσία.
Η Μικαέλα ταξιδεύει το κοινό της μέσα από τη μουσική σκηνή «Θέσις 7», συνδέοντας με τρόπο μαγευτικό Ανατολή και Δύση, μουσικές και ηχοχρώματα. Συνοδοιπόροι οι εξαίρετοι μουσικοί με τις ευρηματικές ενορχηστρώσεις. Στην κιθάρα είναι ο Τάσος Γρυπαίος, στα κρουστά είναι ο Daniel Allen και στο μπάσο είναι ο Γιάννης Γρυπαίος. Στη μουσική παράσταση στο «Θέσις 7», η Μικαέλα ερμηνεύει live, μεταξύ άλλων και το πασίγνωστο και αγαπημένο τραγούδι «Συ μου χάραξες πορεία» από το album της «Αγαπώ να θυμάμαι».
Η Μικαέλα ήρθε για να μείνει!!!



Μικαέλα - Συ Μου Χάραξες Πορεία | Νέο Τραγούδι 2015
Μουσική εκτέλεση: Παναγιώτης Μάργαρης
Ηχογραφήθηκε στο Αιολια
Μίξη & Μάστερινγκ: Μιχάλης Νικολούδης
CD Album: Αγαπώ να θυμάμαι

#Mikaela #Μικαελα #SiMouCharaksesPoria
#ΣυΜουΧάραξεςΠορεία #OfficialAudioRelease2015 #GreekNewSingle2015 #PopularOnYouTubeGreece


▶ Like & Share: http://bit.ly/AllGreekStars_Mikaela_S...

Κυκλοφορεί από την Polymusic
Polymusic Social Media:
▶ Facebook: https://el-gr.facebook.com/PolymusicS...

Mikaela / Μικαελα Social Media:
▶ Facebook: Mikaela / Μικαελα
https://www.facebook.com/mikaela.music5

Εγγραφείτε εδώ Στο επίσημο κανάλι
AllGreekStars: http://bit.ly/AllGreekStarsYouTube

Social Media: AllGreekStars
▶ Facebook: http://bit.ly/facebookAllGreekStars
▶ Twitter : http://bit.ly/AllGreekStarstwitter
▶ Google+: http://bit.ly/AllGreekStarsGoogle
▶ Blogger : http://bit.ly/allgreekstarsblogspot




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο