Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΟIKOYMENIKO ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ

Μια ξεχωριστή ημερίδα έμπνευσης και δημιουργίας για την Online εκπαίδευση διοργανώνει το πρώτο και μοναδικό δωρεάν Οικουμενικό e-Σχολείο «Αθηνά», την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015, στις 18:00, στην αίθουσα «Αλέξανδρος Μαζαράκης» του Πνευματικού Κέντρου Κωνσταντινουπολιτών, με σκοπό να αναδειχθούν οι ιδιαίτερες πτυχές αυτού του μοναδικού εκπαιδευτικού εγχειρήματος παγκοσμίως.


Το «Αθηνά» Οικουμενικό e-Σχολείο, μια πρωτοπόρα πράξη παιδείας και κοινωνικής προσφοράς, η οποία μέσω της ιστοσελίδας www.arnos.gr έχει κερδίσει την αναγνώριση χιλιάδων μαθητών, γονέων και δασκάλων εντός και εκτός συνόρων, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην εκπαιδευτική διαδικασία και φιλοδοξεί μέσω της εκδήλωσης αυτής να αποκαλύψει και να μοιραστεί τα συστατικά της επιτυχίας του και να εισάγει τους καλεσμένους του στον κόσμο μιας καινοτόμας, αποτελεσματικής και ευέλικτης εκπαίδευσης με στόχο την ανεξάρτητη μελέτη χωρίς όρια.

Στο πλαίσιο του εναλλακτικού και πρωτοποριακού τρόπου εκπαίδευσης που προτείνει το «Αθηνά» προσφέρει δωρεάν πρόσβαση (24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα) σε περισσότερα από 10.000 video -μαθήματα, που καλύπτουν την ύλη 22 μαθημάτων όλων των τάξεων του Δημοτικού σχολείου και περιλαμβάνουν ανάλυση της θεωρίας, λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου και του τετραδίου εργασιών, μεθοδολογία, παραδείγματα και διαδραστικά τεστ. Συγχρόνως, μέσω της υπηρεσίας e-Δημοτικό Μελέτη, οι μαθητές του Οικουμενικού Σχολείου έχουν τη δυνατότητα καθημερινής άμεσης επικοινωνίας με τον online δάσκαλο με τη χρήση video-κάμερας και διαδραστικού πίνακα.

Η επιτυχία του πρωτότυπου εγχειρήματος του Οικουμενικού e-Σχολείου, που έχει ήδη ξεπεράσει κάθε προσδοκία, με περισσότερες από έξι εκατομμύρια επισκέψεις στην ιστοσελίδα www.arnos.gr κατά τη διάρκεια της περσινής σχολικής χρονιάς επισφραγίστηκε πρόσφατα με την αναγνώρισή του ως ενός από τους σημαντικότερους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς του κόσμου και την παρουσίασή του στην 21η Online Educa Berlin 2015, ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια συνέδρια για την Τεχνολογία στην Εκπαίδευση και την Κατάρτιση (e-learning).

Την περιήγηση στις πολυεπίπεδες επιδράσεις της Online εκπαίδευσης θα ξεκινήσει ο κ. Νικόλαος Ουζούνογλου, Πρόεδρος της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών, μιλώντας για την «Τεχνολογία και την εμπέδωση της γνώσης», ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα λάβει ο Διευθυντής του Οικουμενικού Σχολείου, μαθηματικός και πολιτικός μηχανικός, κ. Ιωάννης Κρόκος, με θέμα: «Ο δάσκαλος με αρωγό την τεχνολογία σκηνοθετεί τη Διαλογική Διδασκαλία», προκειμένου να μυήσει το κοινό στα μυστικά της νέας διδακτικής εμπειρίας.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Οικουμενική Ομοσπονδία Κωνσταντινουπολιτών και ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΡΝΟΣ Online Education, οι οποίοι μαζί με το Ερευνητικό Εργαστήριο Μικροκυμάτων και Οπτικών Ινών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου εμπνεύστηκαν και ίδρυσαν το «Αθηνά» Οικουμενικό e-Δημοτικό Σχολείο το 2013, με στόχο μια «Εκπαίδευση για όλους, χωρίς σύνορα».

Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση και ανάπτυξη του «Αθηνά» είναι: https://www.facebook.com/oikoumeniko.sxoleio.athina

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Οικουμενικού Σχολείου «Αθηνά» μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210-382 24 95 & 210- 382 21 57.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο