Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΣΗΜΙΤΗΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ- ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:
 – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΣΗΜΙΤΗ--ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΓΑΠ - & ΣΑΜΑΡΑ
ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ «ΝΑΙ» ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Ελληνες, μην ενδίδετε στα νέα μέτρα λιτότητος της Ε.Ε.
Έλληνες, μην ενδίδετε στα διαγγέλματα των παλαιών διεφθαρμένων πολιτικών.
Είναι προδότες του Ελληνισμού. 
Κατάγονται από ξένη φυλή.

Νόαμ Τσόμσκι: Αυτές είναι οι δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης

Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύει τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης.
Το κείμενο αποτελεί μέρος μιας συλλογής συνεντεύξεων του Ν.Τσόμσκι, όπου ο κορυφαίος διανοητής διαπιστώνει διεισδυτικές παρατηρήσεις για τους θεσμούς που διαμορφώνουν τη σκέψη του κοινού και οι οποίοι βρίσκονται στην υπηρεσία της ισχύος και του κέρδους.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων που κυκλοφορούν εκτάκτως το Σάββατο λόγω της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου.



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


" ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ ΟΥ ΓΑΡ ΟΙΔΑΣΙ ΤΙ ΠΟΙΟΥΣΙ"

Η χθεσινή selfie Τσίπρα-Καμμένου, αμέσως μετά τη συγκέντρωση των "οπαδών" του ΟΧΙ στο Σύνταγμα και της πομφολυγωδώς "εθνεγερτικής" πρωθυπουργικής ομιλίας, μαρτυρεί στο ρευστό πολιτικό γίγνεσθαι τη "σταθερά" της αισθητικής αξίας, όπως την αντιλαμβάνονται οι πολιτικοί που μόνιμα διασταυρώνονται με την επιπολαιότητα και την κομματική σκοπιμότητα...

Την εβδομάδα που διέρρευσε, η πολιτική κοινότητα, με προεξάρχοντα βέβαια τον "εμπνευστή" του διχαστικού για το λαό δημοψηφίσματος και άκρατο δημαγωγό πρωθυπουργό, χωρίς να υποτιμήσουμε τη "συμβολή" της πολιτικής βλακείας των ευρισκομένων στην αντίπερα όχθη του "Οχι", ιδίως του πολιτικά "απολιθωμένου" αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των αρχηγίσκων των άλλων κομμάτων, σχεδόν σύμπασα η πολιτική κοινότητα απέδειξε το εύρος της ανευθυνότητας της.

Νέα προετοιμασία

Ν. Λυγερός

Ήρθε τώρα η ώρα να σκεφτούμε το μέλλον μας μ’ ένα στρατηγικό τρόπο κι όχι μόνο επικοινωνιακό. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε μόνο τεχνάσματα, εκεί όπου υπάρχει ανάγκη για στρατηγήματα τα οποία να υποστηρίζονται από στρατηγικά δεδομένα που δημιουργούν πραγματικές προοπτικές για την πατρίδα μας. Έτσι μπορούμε να στήσουμε μια στρατηγική ανάπτυξης που θεμελιώνεται, επειδή υπάρχει υπόβαθρο για ανάκαμψη. Αν δεν σταματήσουμε να λέμε μόνο λόγια και κάνουμε ορθολογικές πράξεις που έχουν αντίκτυπο, τότε η αξιοπιστία μας θα είναι δεδομένη. Μ’ αυτόν τον τρόπο μπορούμε ν’ αλλάξουμε την κατάσταση και την ερμηνεία της. Επιπλέον, μέσω της ελληνικής ΑΟΖ και τα 20 θαλάσσια οικόπεδα με τον διαγωνισμό που ενεργοποιήσαμε τον Νοέμβριο του 2014, μπορούμε από τις 14 Ιουλίου 2015 ν’ αλλάξουμε όχι μόνο την τωρινή κατάσταση, αλλά και τη μελλοντική, αφού όλοι μπορούν να δουν ότι η Ελλάδα μπορεί να παίξει ένα κυρίαρχο ρόλο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Επιστολή προέδρου ΔΣΑ Β. Αλεξανδρή προς τον υπουργό Εσωτερικών για ανεπαρκή αριθμό φακέλων σε εκλογικά τμήματα της Αττικής

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
                                                                                 4/7/2015

            ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥ ΦΑΚΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

         Mε κατεπείγουσα επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Ν. Βούτση, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, Βασ. Αλεξανδρής, του γνωστοποιεί  ότι κατά την παραλαβή των εκλογικών τμημάτων Αττικής από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, παρατηρήθηκε ότι στο εκλογικό υλικό δεν υπάρχει επαρκής αριθμός φακέλων.

Η άγνωστη δύναμη που κατέχετε και δεν το ξέρετε... Του οικονομολόγου Δημήτρη Καρούσου

Του οικονομολόγου Δημήτρη Καρούσου

Διαβάστε επίσης το νέο του κείμενο: 

Δεν Σε Φοβάμαι... Του οικονομολόγου Δημήτρη Καρούσου

Γράφω αυτές τις γραμμές με σκοπό να βοηθήσω και ΟΧΙ να επηρεάσω. Δέχομαι αρκετά μηνύματα και τηλεφωνήματα και η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος, ενώ διψάει για ενημέρωση, οι πηγές σπανίζουν. Και είναι το δεύτερο λάθος που εντοπίζω στην κυβέρνηση, δεν ενημερώνει σωστά.

Λόγω της ιδιότητας μου, λοιπόν, και επειδή δεν μπορώ να απαντώ στον καθένα ξεχωριστά γράφω κάποια πράγματα που μάλλον δεν θα βρείτε πουθενά...

Άφωνος με τον κόσμο στη συγκέντρωση του «ΟΧΙ» ο δημοσιογράφος του BBC

Εντυπωσιασμένος από τη χθεσινή προσέλευση του κόσμου στη συγκέντρωση του «Όχι» στο Σύνταγμα ο ανταποκριτής του BBC Mark Lowen ο οποίος ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter.

"ΜΑΤΩΝΟΥΝ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!..

Θλίψη, απογοήτευση και αγανάκτηση είναι οι λέξεις που συμπυκνώνουν το περιεχόμενο της απαράδεκτης κατάστασης που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες ως κοινωνία και ως πολιτική πραγματικότητα. Και είναι θλιβερή η διαπίστωση, ότι συνέπεια της αλλοτρίωσης της κοινωνικής και της εθνικής συνείδησης, είναι, όχι το σύμπτωμα, αλλά η κατάσταση που επικρατεί σήμερα, σε πανελλαδική κλίμακα, δύο μέρες πριν το άνευ σημασίας δημοψήφισμα της Κυριακής, προ των θυρών της διχόνοιας και του εθνικού διχασμού!

Ο πολιτικός πλαστογράφος, εν ονόματι της κομματικής σκοπιμότητας και της δήθεν "ομοψυχίας", της δήθεν "ενίσχυσης" της διαπραγματευτικής τακτικής δια της λαικής αρνητικής ψήφου, αποχρωματίζει ή και καταργεί αυθαιρέτως και βαναύσως κάθε λογική των πραγμάτων, χωρίς την παραμικρή συγκίνηση από την κατασπάραξη και τη γελοιοποίηση της εθνικής μας ιστορίας.

Ν. Λυγερός - Προετοιμασία δημοψηφίσματος.



Δεν είμαστε περαστικοί στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Ν. Λυγερός

Δεν είμαστε περαστικοί στην Ευρωπαϊκή ‘Ένωση. Είναι όντως ο χώρος μας και ο χρόνος μας. Είναι ιστορικός χώρος και γεωγραφικός χρόνος, κι έτσι έγινε η χρονοστρατηγική μας. Είμαστε του Ελληνισμού και το έργο μας είναι για την Ανθρωπότητα, όχι μόνο για μας. Κι όταν προστατεύουμε την Ελλάδα μας είναι επειδή είναι μοναδική. Δεν μας ενδιαφέρουν τα κόμματα από μόνα τους. Είναι έκφραση της Δημοκρατίας που επινοήσαμε, γιατί σεβόμαστε τους ανθρώπους και τους προσέχουμε. Δεν κάνουμε επιλογές για να σώσουμε τα κόμματα, μόνο η Ελλάδα δεν πρέπει να πεθάνει. Διότι τα κόμματα είναι πολλά και αλλάζουν, η Ελλάδα είναι μία κι ο Ελληνισμός αναλλοίωτος εδώ και αιώνες, γιατί αποτελεί μια διαχρονική αξία, ένα δώρο του Χρόνου στην Ανθρωπότητα. Κατά συνέπεια οι αποφάσεις πρέπει να είναι στρατηγικές, γιατί είναι πράξεις δηλαδή μη αναστρέψιμες κινήσεις. Όταν ένα κόμμα κάνει λάθος και στη συνέχεια απολογείται , δεν μας πειράζει γιατί αδιαφορούμε.

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

03/07/2015

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χορηγεί καύσιμα στα ασθενοφόρα των Κέντρων Υγείας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αποδέχτηκε αίτημα της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και θα χορηγήσει υγρά καύσιμα πετρελαίου κίνησης  για την εύρυθμη λειτουργία των ασθενοφόρων των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις περιοχές ΑΜΦΙΚΚΛΕΙΑΣ, ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, ΔΟΜΟΚΟΥ, ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ, ΙΣΤΙΑΙΑΣ, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015 με τη ψηφοφορία του δημοψηφίσματος ολοκληρώνεται ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπράχθηκε κατά του ελληνικού λαού.
Μετά από 5 χρόνια καταστροφικής λιτότητας και μνημονίων ο λαός απέθεσε τις ελπίδες του στην Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Και την Κυριακή, μετά από πέντε (5) μήνες διαπραγματεύσεων με τους δανειστές χωρίς τελικά σύναψη συμφωνίας ο ελληνικός λαός καλείται να πεί ένα ‘ΝΑΙ’ ή ένα ‘ΟΧΙ’ σε ένα ΝΟΘΟ και ΚΑΛΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
Γιατί το δημοψήφισμα είναι ΝΟΘΟ και ΚΑΛΠΙΚΟ;;;
Την Παρασκευή 26 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε το δημοψήφισμα βασισμένο σε άρνηση της (τελευταίας τότε) προτεινόμενης συμφωνίας από τους θεσμούς στις 25 Ιουνίου 2015. Η Βουλή ψήφισε την κυβερνητική πρόταση την επόμενη ημέρα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΣΗΜΙΤΗΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ- ΣΑΜΑΡΑΣ
   ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ  ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ                      ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΣΗΜΙΤΗ-
         -ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ- ΓΑΠ - & ΣΑΜΑΡΑ
ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ «ΝΑΙ» ΔΩΡΟ ΣΤΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
 ------------------------------------------------------------
Ελληνες, μην ενδίδετε στα νέα μέτρα λιτότητος της Ε.Ε.
Έλληνες, μην ενδίδετε στα διαγγέλματα των παλαιών διεφθαρμένων πολιτικών.
Είναι προδότες του Ελληνισμού.
Κατάγονται από ξένη φυλή.
Οι  πρώην Σιωνιστές Πρωθυπουργοί, που διεύρηναν το δημόσιο χρέος, υπάκουσαν στις εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για τη καταστροφή της Ελλάδος, υπόγραψαν όλα τα Μνημόνια, εφαρμοστικούς νόμους, Μεσοπρόθεσμα, και πολυνομοσχέδια, έκαναν την Ελλάδα αποικία χρέους, δεν έχουν δικαίωμα να ομιλούν.

ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Όλα όσα συμβαίνουν σήμερα, είναι ένα οργανωμένο σχέδιο του ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ κατά της Ελλάδος και είναι σε συνέχεια του σχεδίου που έριξε την χώρα στα δίχτυα του ΔΝΤ.  Βέβαια το έχουν πει τόσες και τόσες φορές, πως το σχέδιο ήταν να κάνουν την Ελλάδα Αργεντινή,  που μετά από  τέτοια πλύση εγκεφάλου, εσείς  σήμερα απλά το έχετε αποδεχθεί.
 Καταλάβατε τώρα τι ρόλο παίζει η προπαγάνδα των ΜΜΕ;  Περιμένετε όμως γιατί τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

Τάκης Φωτόπουλος: Η ώρα των μεγάλων αποφάσεων ή της ολοκλήρωσης της καταστροφής

10 θέσεις με αφορμή τα ψευτο-διλήμματα του δημοψηφίσματος


ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

[1]. Για πάνω από πέντε μήνες από την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ μια φαρσοκωμωδία με τραγικές συνέπειες σε βάρος της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού βρισκόταν σε εξέλιξη. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ποτέ τολμήσει να θέσει θέμα εξόδου από την ΕΕ και την Ευρωζώνη ― γι’ αυτό άλλωστε και δεν τον εμπόδισαν οι ξένες και ντόπιες ελίτ ν’ ανεβεί στην εξουσία όπως είχαν κάθε δύναμη να κάνουν με τον ολοκληρωτικό έλεγχο που ασκούν στα μίντια κλπ–με προφανή σκοπό να αναβαπτιστούν οι πολιτικές της λιτότητας και των Μνημονίων σε μια «αριστερή» κολυμπήθρα. Η αναβάπτιση αυτή ήταν αναγκαία με δεδομένη την ανεπανόρθωτη φθορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ που είχαν αναλάβει το βαρύ φορτίο όλα αυτά τα χρόνια να εκφράζουν μεν τα συμφέροντα των βολεμένων μέσα στην ΕΕ αλλά και κάποιων θυμάτων της παγκοσμιοποίησης στη μεσαία τάξη και τους μικροαστούς.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ

Όποιος πιστεύει ότι οι Γερμανοί θέλουν να μας διώξουν ή ότι θα μας επιτρέψουν ποτέ να φύγουμε από το ευρώ και την ΕΕ και να θέσουν έτσι σε κίνδυνο αυτό που τόσα χρόνια ύπουλα σχεδιάζουν,δηλαδή την κυριαρχία τους στην Ευρώπη,πρέπει να το ξανασκεφτεί.
Πρέπει να το ξανασκεφτεί όποιος πιστεύει ότι οι Γερμανοί θέλουν να μας διώξουν ή ότι θα μας επιτρέψουν ποτέ να φύγουμε από το ευρώ και την ΕΕ ενώ παράλληλα μεταχειρίζονται κάθε αθέμιτο και βρώμικο μέσο, εκφοβισμό, εκβιασμό, απειλές, κλείσιμο τραπεζών,ωμή απροκάλυπτη παρέμβαση στις ύψιστες εσωτερικές δημοκρατικές μας διαδικασίες,στις Εθνικές εκλογές με εντολή να ψηφίσουμε μνημονιακά,και τώρα στο δημοψήφισμα να ψηφίσουμε “Ναι”στα μνημόνια και την λιτότητα.
Εάν ήθελαν να μας διώξουν θα έκαναν τα ακριβώς αντίθετα και θα μας προέτρεπαν μάλιστα να ψηφίσουμε “Όχι” για να φύγουμε μόνοι μας αφού ως γνωστόν δεν υπάρχει διάταξη αποπομπής.Αντίθετα η ένταξη στην ευρωζώνη είναι αμετάκλητη.

Χωρίς διόδια οι Εθνικές οδοί το Σαββατοκύριακο για το δημοψήφισμα…

Χωρίς καταβολή διοδίων οι διελεύσεις όλων των επιβατικών… και δικύκλων οχημάτων, σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 4 και 5 Ιουλίου 2015 και χωρίς διόδια οι διελεύσεις στην Αττική οδό την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζη, προκειμένου να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των πολιτών για το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής.

Διαβάστε περισσότερα »

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Σταμάτης Χαλβατζής: ΟΧΙ και ΝΑΙ που πραγματικά μας ΕΝΩΝΟΥΝ.

Δημοψήφισμα     5-7-2015

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες και οι Έλληνες πολίτες ασκήσουμε ένα από τα κορυφαία δικαιώματα μιας αμεσοδημοκρατικής διαδικασίας, κάποιοι εντός και εκτός των συνόρων προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εμφυλιοπολεμικής σύρραξης και εκφοβισμού, αποσκοπώντας στην επιβολή της άποψής τους.
                Επειδή, τόσο για το μέλλον της πατρίδας όσο και για όλους εμάς οι ώρες είναι κρίσιμες και άσχετα με το όποιο αποτέλεσμα πρέπει να υπάρχει αύριο, πρώτα και πάνω απ’ όλα απαιτείται σεβασμός της διαφορετικής άποψης και δεύτερον πρέπει όλοι μαζί με πνεύμα εθνικής ομοψυχίας να διασφαλίσουμε μέσα από συνθήκες ενότητας και συνεργασίας το μέλλον αυτού του τόπου.

Το μήνυμα του δημοψηφίσματος

Ν. Λυγερός

Ως αρχική ιδέα στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων, η έννοια του δημοψηφίσματος είχε νόημα αφού ασκούσε μια θεωρητική πίεση ως αντίμετρο. Στην συνέχεια, το δημοψήφισμα, με την μη κατάληξη κάποιας συμφωνίας, βρέθηκε μετέωρο, αφού το κείμενο του δεν είχε βάση λόγω της αποχώρησης του ΔΝΤ αλλά και της αλλαγής των δεδομένων. Μερικοί μάλιστα εγείρουν και το θέμα της νομιμότητας του και με την παρατήρηση του Συμβουλίου της Ευρώπης και με κατάθεση αγωγής στο Συμβούλιο Επικρατείας. Σε κάθε περίπτωση, αποφασίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων με μια βάση δεδομένων που έχει αλλάξει. Αν ξεχάσουμε το ίδιο του το κόστος, πρέπει να παρατηρήσουμε ότι το πρόβλημα που θέτει δεν είναι πια το ασαφές του κείμενο που είχε κάποιο νόημα αρχικά, αλλά η ερμηνεία του. Και εδώ μπαίνει το ισομορφικό πλαίσιο.

Μεγάλη συγκέντρωση και στη Λιβαδειά για το ΟΧΙ

Σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά για το ΟΧΙ στο επερχόμενο δημοψήφισμα, πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν. Κεντρικός ομιλητής της συγκέντρωσης ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ.Βαγγέλης Αποστόλου. Σύντομους χαιρετισμούς έκαναν οι Βουλευτές Βοιωτίας Γιάννης Σταθάς και Θανάσης Σκούμας.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ

Συμπολίτες, την Κυριακή 5/7 είναι μια κρίσιμη μέρα για το μέλλον του τόπου  και το δικό μας. Για ΠΡΩΤΗ φορά καλούμαστε εμείς οι ίδιοι να πούμε εάν δεχόμαστε την καταστροφική και αδιέξοδη λιτότητα, τα τελεσίγραφα για συνέχιση των μνημονίων. Οι υπεύθυνοι της σημερινής κρίσης που ζούμε, τα δυο κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, στα 40 χρόνια διακυβέρνησης τους, αφού καταλήστεψαν την χωρά μας, με τα αμέτρητα σκάνδαλα, την καταχρέωσαν , στο τέλος ανακάλυψαν τα μνημόνια, για να φορτώσουν το βάρος του χρέους στον λαό. ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΠΟΤΕ  ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΣΑΣ  ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. Απλώς όλα τα σχεδίαζαν με τους ξένους πατρόνους τους και σας έστελναν τον λογαριασμό.

Η Βοιωτία και η Λιβαδειά είπαν ΟΧΙ

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση στη Λιβαδειά σήμερα (Πέμπτη) το βράδυ εκατοντάδες πολίτες αψηφώντας την κινδυνολογία και τους φόβους έδωσαν ένα δυναμικό παρών λέγοντας ΟΧΙ στα μνημόνια των δανειστών.
Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε και μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός και βουλευτής Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου ενώ υπέρ του όχι τάχθηκαν επίσης οι Βουλευτές Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς και Θανάσης Σκούμας, όχι είπαν ακόμα ο Γιάννης Ιωάννου και η Κατερίνα Παπαβασιλείου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες καθώς και η Δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου.

Διαβάστε περισσότερα »


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Κόλαφος η έκθεση του ΔΝΤ: Μόνη λύση για την Ελλάδα η μείωση του χρέους


Πέφτουν οι μάσκες
Το βαθύ χάσμα των πιστωτών για την Ελλάδα επιβεβαιώνεται με τον πιο επίσημο τρόπο στην, επίμαχη, έκθεση του ΔΝΤ για τη (μη) βιωσιμότητα του χρέους που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα το απόγευμα.

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στο Δελτίο ειδήσεων του TV Creta


ΟΡΓΙΑΖΕΙ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στις συνθήκες των τελευταίων ημερών, μέσα στο γενικό κλίμα εκβιασμών που έχουν δημιουργήσει η συγκυβέρνηση και οι «θεσμοί», η εργοδοσία προχωράει σε κάθε μορφή αυθαιρεσίας σε βάρος των εργαζομένων.
Με βάση τις πρώτες πληροφορίες:
·        EUROPA - ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ: Επέβαλε υποχρεωτική άδεια.
·        ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΘΗΒΑΣ: Επέβαλε υποχρεωτική άδεια.
·        PIPELIFE: Επέβαλε υποχρεωτική άδεια.
·        ΛΙΝΕΤ: Επέβαλε υποχρεωτική άδεια.
·        ΜΟΡΝΟΣ: Κατέβαλε ποσό έναντι της κανονικής μισθοδοσίας.
·        ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS: Κατέβαλε ποσό έναντι ήδη χρωστούμενων, η εργοδοσία παρενέβη υπέρ του «ΝΑΙ».

Φτάνει πια!

Ν. Λυγερός

Τώρα το θέμα δεν είναι πια μια αποκλειστικότητα του πολιτικού χώρου, πρέπει ο ίδιος ο ελληνικός λαός ν’ αποφασίσει και αυτό πρέπει να γίνει όχι με αυτά που του είπαν περί διαπραγματεύσεων εδώ και μήνες, αλλά με την κατάληξη, αφού αυτές τελείωσαν χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Έτσι το δημοψήφισμα μετατρέπεται σε συμβολική πράξη, αφού δεν αντιπροσωπεύει επί του πρακτέου ένα συγκεκριμένο κείμενο πάνω στο οποίο θα είχαμε καταλήξει. Αυτό που έχει σημασία πλέον και το λένε όλοι. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη. Ταυτόχρονα πρέπει να σκεφτούμε ότι τα βήματα που έχουμε κάνει για το θέμα της ελληνικής ΑΟΖ πρέπει να συνεχιστούν για να έχουμε μια ισχυρή παρουσία στη θάλασσα και σε γεωπολιτικό επίπεδο.

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Με επιτυχία το αφιέρωμα στον Τσιτσάνη και τον Θεοδωράκη από τη χορωδία Αγίου Θωμά Τανάγρας

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα σε 2 μεγάλους Έλληνες συνθέτες, τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Μίκη Θεοδωράκη παρουσίασε η Μικτή Χορωδία του Αγίο Θωμά Τανάγρας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ, αντί του πάρκου της σπηλιάς, λόγω της κακοκαιρίας.
Η  υπεύθυνη της χορωδίας Αφροδίτη Καββά καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ακολούθησαν τραγούδια των συνθετών, εξαιρετικά εκτελεσμένα από τους χορωδούς, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Σταμάτη Φουντουζή.

ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.

ΕΑΝ  ΨΗΦΙΣΕΤΕ  «ΝΑΙ» ΨΗΦΙΖΕΤΕ «ΝΑΙ» ΣΕ  ΑΥΤΟΥΣ
  ----------------------------------
ΟΙ  ΙΟΥΔΑΙΟΙ- ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ
         ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ

Η πηγή της Ευρώπης είναι ο Ελληνισμός

Ν. Λυγερός

Ποιος μπορεί να φανταστεί τον Ελληνισμό χωρίς θάλασσα; Κανείς. Εκτός, βέβαια, αν είναι βάρβαρος. Ποιος μπορεί να φανταστεί την Ευρώπη χωρίς Ελλάδα; Κανείς. Εκτός, βέβαια, αν δεν είναι πολιτισμένος και δεν ξέρει ότι ο Ελληνισμός είναι πηγή της Ευρώπης. Έτσι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί την Ελλάδα καταπιεσμένη χωρίς να κάνει τίποτα. Και το κίνημα των Φιλελλήνων αποτελεί ένα ιστορικό παράδειγμα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι αυτό το γεγονός πρέπει να αναδειχθεί. Για να γίνει κατανοητό σε όλους. Για να γίνει κτήμα σε όλους. Η Ελλάδα επέλεξε να είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη, δεν της το επέβαλε κανείς.

Ομιλία Μπασιάκου στη Φωκίδα υπέρ του "ΝΑΙ"


 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

2-7-2015
      

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΝΑΙ"

Περισσότεροι από 200 άνθρωποι του πολιτισμού υπογράφουν κείμενο υπέρ του ΟΧΙ

Με σύνθημα: "Ήρθε η ώρα του μεγάλου ΟΧΙ", σημειώνεται στο κείμενο της Επιτροπής Πολιτισμού για την Υπεράσπιση του ΟΧΙ, ότι "o Ελληνικός λαός την επόμενη Κυριακή στο δημοψήφισμα λέει ΟΧΙ:

Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων- 5μηνα

Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης» (5μηνα)

Με απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ κ. Μαρίας Καραμεσίνη αναρτήθηκαν σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr και στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Μάθε που ψηφίζεις στο Δήμο Θηβαίων

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει τους δημότες του ότι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του www.thiva.gr ( διαδρομή : Νέα- Ανακοινώσεις ή πατώντας στην εικόνα “Μάθε που ψηφίζεις” ) τα εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας του Δήμου Θηβαίων για τη διενέργεια του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, σύμφωνα με την υπ' αρ. πρωτ. οικ. 2884/30-6-15 απόφαση της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

ΚΑΘΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΡΡΕΕΙ, ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ "ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ" ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΜΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟΦΥΗΣ...

Και οι Ελληνες, ιδιαίτερα οι όψιμοι υποστηρικτές του "Οχι" ως απόρροια του εκβιαστικού διλήμματος μιας ακόμη προβληματικής κυβέρνησης, χαμένης στις ιδεοληψίες των στελεχών της και της "υποδειγματικής" επιπολαιότητας και υποκρισίας του πρωθυπουργού, θα βρεθούν "αποφασισμένοι" μπροστά στην κάλπη για να "τιμωρήσουν" τους ανάλγητους πιστωτές, αλλά την επομένη του δημοψηφίσματος, αμήχανοι και απογοητευμένοι, για μια ακόμη φορά εξαπατημένοι, θα προσμετρούν το μέγεθος της ευπιστίας τους και της αυταπάτης τους, μπροστά στο αδιέξοδο της ζωής τους!.

Και ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης, ο κάθε προσδεμένος στη λογική του δόγματος η "Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει". αυτό το δόγμα που αποτελεί το θεμέλιο της εθνικής μας παραίσθησης σε μια πραγματικότητα που αλλάζει καθημερινά και καταγράφει χαμένες ευκαιρίες, θα βρούν διοδεύσεις ανευθυνότητας και καλοζωίας!..

Υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση - Κοινή Δήλωση Αυτοδιοικητικών Α’ και Β’ Βαθμού της Στερεάς Ελλάδας

Σε αυτή τη σημαντική στιγμή για τη χώρα και την πορεία της, όλοι εμείς οι Αυτοδιοικητικοί της Στερεάς Ελλάδας οφείλουμε συγκροτημένα και με απόλυτη νηφαλιότητα και ευθύνη να παρακολουθούμε τις εξελίξεις αλλά και να συνδράμουμε, ο καθένας με τις δυνάμεις του και τη θεσμική του θέση, στην απρόσκοπτη λειτουργία των ΟΤΑ Α΄ και Β΄ Βαθμού, μέσα σε μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα, με στόχο την πρόοδο και την ευημερία των πολιτών μας.
Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, η Αυτοδιοίκηση οφείλει,  μακριά από τα όποια μικροπολιτικά διαχωριστικά ψευτοδιλήμματα του χθες, πέρα και πάνω από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες, με καθαρή φωνή, να ζητήσει και να απαιτήσει το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από τη διασφάλιση της Ευρωπαϊκής πορείας της χώρας.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΗΒΑΣ

Θήβα, 1η Ιουλίου 2015


Την Κυριακή η ψήφος μας θα είναι υπέρ της συμμαχίας, στην οποία ανήκουμε από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους. Δεν υπάρχουν άλλοι σύμμαχοι της χώρας, όπως απέδειξε η αποτυχία της κυβέρνησης Τσίπρα στην Μόσχα, το Πεκίνο, τη Βενεζουέλα ή αλλού.
Οποιαδήποτε σκέψη για σφάλματα δικά μας και των συμμάχων μας δεν κλονίζει το σαφές και απερίφραστο «ΝΑΙ» που θα ψηφίσουμε.
Παραμερίζουμε τις πολιτικές διαφορές μας ή τις διαφορετικές αντιλήψεις για την ανάπτυξη της Θήβας. Συμμετέχουμε ενεργά στο δημοψήφισμα της Κυριακής για να απαντήσουμε στο ένα και μοναδικό ερώτημα: «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην Ευρώπη». Η απάντησή μας είναι καθαρή:

Άνοιξαν οι παράδρομοι στο "90"

Καταγγέλλουμε την απόφαση της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ να κλείσει χθες, 1 Ιουλίου 2015, την πρόσβαση στους παράδρομους στο 90ο  χλμ της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Πρόκειται για μια προβοκατόρικη ενέργεια εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.
To θέμα τελικά λύθηκε μετά από παρέμβαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, κ. Χρήστου Σπίρτζη.

Έκλεισαν τους παραδρόμους της εθνικής στο "90"

Βρήκαν ημέρα να το κάνουν....
Σε όσους ταξιδεύουν συχνά Λαμία - Αθήνα, είναι γνωστό ότι για να αποφύγουν τα πανάκριβα μετωπικά διόδια της Θήβας, χρησιμοποιούσαν τους παράδρομους που υπάρχουν μέσα από τα καταστήματα - πρατήρια στο "90".

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

Με μια μεγάλη συγκέντρωση οι Θηβαίοι και οι Θηβαίες διατράνωσαν την αταλάντευτη στάση τους υπέρ του ΟΧΙ στην πρόταση- τελεσίγραφο των δανειστών. Στην συγκέντρωση μίλησε ο Πάνος Λάμπρου, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και απεύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Σκούμας και Γιάννης Σταθάς.

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Eurogroup: Οι συζητήσεις με την Ελλάδα θα συνεχιστούν μετά το δημοψήφισμα

«Πρώτα να μιλήσει ο λαός και μετά θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις»

Χωρίς αποτέλεσμα για το ελληνικό ζήτημα ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης.
Επί τάπητος τέθηκαν οι ανανεωμένες ελληνικές προτάσεις, οι οποίες σύμφωνα με πηγές των Βρυξελλών είναι σαφώς «πιο βελτιωμένες», αλλά και το το αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για διετές πρόγραμμα στήριξης.

Ελληνική αξιοπρέπεια

Ν. Λυγερός

Η ελληνική αξιοπρέπεια δεν είναι ένας μύθος και το έχουμε αποδείξει και διαχρονικά. Είναι μία ιδιότητα για την οποία μας θαυμάζουν. Είναι χάρη σ’ αυτή που δεν αφήνουμε κανέναν πίσω μας. Τα κόμματα ας ξεσκιστούν μεταξύ τους, για να είναι το ένα πιο αποτελεσματικό για να πάρει την κυβέρνηση, δεν μας ενδιαφέρει. Το σημαντικό είναι για μας να ξέρει να διαχειρίζεται τις δυσκολίες της, χωρίς να το βάζει κάτω με το παραμικρό και δίχως να ξεχνά ποτέ την ανθρώπινη αξιοπρέπεια που μας χαρακτηρίζει. Μπορεί να λέει πολλά ως κόμμα, μόνο που δεν μας ενδιαφέρει. Σημασία έχει ως Ελλάδα να λες μόνο ένα πράγμα, πάντα την αλήθεια για να προστατέψεις το λαό σου από κάθε επίθεση. Εμείς αντέχουμε τα πάντα από τους εχθρούς μας, αλλά όχι την κοροϊδία από τους δικούς μας.

Προτάσεις και Eurogroup

Ν. Λυγερός

Οι διαπραγματεύσεις έφτασαν τώρα στο σημείο της υλοποίησης και θα πρέπει οι προτάσεις της Ελλάδας να υποστηριχθούν όχι μόνο για το φαίνεσθαι, αλλά επί της ουσίας. Διότι είναι ένας ολόκληρος λαός που υποφέρει από αυτή την κατάσταση κι η επίλυση του θέματος δεν είναι πια μια παράσταση που προσδοκεί εντυπώσεις. Εδώ συζητάμε για ζωές και πολίτες, όχι μόνο ψηφοφόρους. Στο Eurogroup το παίγνιο δεν είναι κομματικό, αλλά μόνο και μόνο εθνικό. Όλοι οι Ευρωπαίοι έχουν μπει σε μια διαδικασία επίλυσης κι όχι αναμέτρησης ούτε αμφισβήτησης. Εκεί οι θέσεις μας πρέπει να είναι ταυτόχρονα και στρατηγικές και ανθρώπινες. Το λεγόμενο βιώσιμο ξέρουμε ότι δεν επαρκεί για τις λύσεις. Έχει λοιπόν σημασία να φανεί με ξεκάθαρο τρόπο ότι δεν μιλούμε μόνο λόγω εικόνας αλλά ουσίας.

Λύνοντας το αίνιγμα της Σφίγγας

Eνα ακόμη Διεθνές Φεστιβάλ σχεδιάζεται σε μια πόλη ιστορική, πολύ κοντινή της Αθήνας. Στη Θήβα, λοιπόν, ξεκινά ένα διεθνές θεματικό καλλιτεχνικό project, τόσο στην πόλη όσο και στην κοινωνία της Θήβας. Τίτλος του Φεστιβάλ «Σφίγγα 2015», το Φεστιβάλ ονομάζεται «Διεθνές Φεστιβάλ των κρυμμένων Θηβών» και έχει για υπότιτλο εκείνο το φοβερό αίνιγμα της μυθολογικής Σφίγγας: «Τι έστιν ο μίαν έχον φωνήν τετράπουν και δίπουν και τρίπουν γίνεται;». Στη σύγχρονη εποχή, δημιουργοί που θα πάρουν μέρος στο Φεστιβάλ θα επιχειρήσουν μέσα από μια κάθετη βουτιά στον τόπο και στον χρόνο να επαναπροσδιορίσουν το νόημα του Ανθρώπου σήμερα.

Αλ. Τσίπρας: Το ΟΧΙ είναι το χρέος μας απέναντι στην ιστορία



Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Η ΑΟΖ και η Απελευθέρωση της Κύπρου".

Αίθουσα εκδηλώσεων Δήμου Γερίου. Κύπρος.
Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Θ.Σκούμας: Λέμε όχι στην καταστροφή της χώρας και του Λαού

Η κοινωνική εμπειρία του ελληνικού λαού, απόσταγμα των τελευταίων χρόνων, είναι ο οδηγός για να αποφασίσει για το μέλλον του. Με ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και κοινωνική συνείδηση θα οδηγηθεί στις κάλπες του δημοψηφίσματος. Διάφοροι θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας και εκβιασμού αλλά πλέον ο φόβος που σπέρνουν δεν βρίσκει εύφορο έδαφος.

Οι δύσκολες αποφάσεις είναι συνηθισμένες για το λαό μας. Καλούμαστε όλοι να συμμετέχουμε στον ουσιαστικό πολιτικό διάλογο, να βρούμε τις λύσεις και να δώσουμε διέξοδο από το φαύλο κύκλο της λιτότητας και της ύφεσης. Καλούμαστε να προστατέψουμε τη Δημοκρατία, να της δώσουμε μια ώθηση και μαζί της να οδηγηθούμε σε μια καινούρια ζωή!

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : '' NΙΚΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ : ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ''

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ
θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο της Αθήνας (ΟΑΚΑ), στις 24/7/2015 και ώρα 7 μ.μ.
ΗΜΕΡΙΔΑ
με θέμα ¨Νίκησε καθαρά: Πες όχι στα αναβολικά¨
Θα μιλήσουν:

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής , Γιώργου Κελαϊδίτη

Παρακολουθώντας με λύπη και αγωνία τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών που έρχονται να καταφέρουν ανεπανόρθωτο πλήγμα στον πρωτογενή τομέα της χώρας μας, ο οποίος ήδη βρίσκεται σε μεγάλη δυσχέρεια, οφείλουμε όλες οι δυνάμεις αυτού του τόπου να παλέψουμε προκειμένου να μη κινδυνέψει ο βασικότερος ίσως πυλώνας ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση της Ελλάδας μας.
Οι έκτακτες συνθήκες οι οποίες άδειασαν τα ταμεία που χρηματοδοτούν τις αγροτικές επιδοτήσεις και τις αγροτικές επενδύσεις, η πρόσφατη παράλυση του τραπεζικού μηχανισμού, αλλά και η επαπειλούμενη ρήξη με τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, η οποία μπορεί να προκύψει παρά την θέληση κανενός μέσα στο απρόβλεπτο περιβάλλον που διαμορφώνεται, απειλούν αναμφισβήτητα τον υπό ανασυγκρότηση και σε ανάκαμψη πρωτογενή μας τομέα.
Χωρίς να σκοπεύουμε να επικροτήσουμε τις μνημονιακές πολιτικές που ισοπέδωσαν τον ιδιωτικό τομέα της χώρας και συμπαρέσυραν στο πέρασμά τους σε βαθειά κρίση χιλιάδες αγροτικές οικογένειες, καλούμε τους ανθρώπους της πρωτογενούς παραγωγής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο