Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ BREXIT & ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΕΛΙΤ & ΤΗΣ ΕΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΛΚΕΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεοπτική συνέντευξη του Τάκη Φωτόπουλου στον Μπ. Κουλούρα (Αιγαίο Ραδιοτηλεόραση - 5/7/2016) στον απόηχο της νίκης του Brexit, τις προοπτικές που --υπό προϋποθέσεις--ανοίγει σε Ευρώπη και Ελλάδα, και για την ανάγκη Μετώπου Κοινωνικής & Εθνικής Απελευθέρωσης. Μιλάει για την απόπειρα χάλκευσης του βροντερού μηνύματος του Βρετανικού λαού για ρήξη με την παγκοσμιοποίηση και για εθνική και οικονομική κυριαρχία, που είναι σε εξέλιξη από τη Βρετανική ελίτ σε συνεργασία με την ΕΕ.
Μιλάει επίσης για τις ολοένα και χειρότερες εξελίξεις στην Ελλάδα και τις επιλογές της "κυβέρνησης" των δωσίλογων του ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, και βέβαια προτείνει τη διέξοδο για το λαό, που είναι το σπάσιμο των δεσμών με την παγκοσμιοποίηση, μέσω ενός νέου ΕΑΜ (το οποίο ονομάζουμε ΜΕΚΕΑ), που πρέπει να έχει στόχο την ανάκτηση της Εθνικής και Οικονομικής Κυριαρχίας, με την άμεση έξοδο από την ΕΕ, την αποδέσμευση από την παγκοσμιοποίηση και το χτίσιμο Οικονομικής Αυτοδυναμίας. Γίνεται κριτική στο ΚΚΕ για το ότι δεν έχει πρωτοστατήσει σε κάτι τέτοιο, αλλά και στη σημερινή ειδικά νεολαία σε όλη την Ευρώπη που είναι ιδιαίτερα απολίτικη.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο