Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από το Δημοτικό Ωδείο Θήβας και Φιλαρμονική Ορχήστρα

Ακόμα μία άρτια δομημένη εκδήλωση με χριστουγεννιάτικες μελωδίες παρουσίασε το Δημοτικό Ωδείο  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ), τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Θήβας.


Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν σε μία αρμονική συνύπαρξη επί σκηνής την πολυπληθή παιδική χορωδία με την καθοδήγηση της Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του Ωδείου  Νίκης Πανταζάτου,  τμήματα του μπαλέτου με την καθοδήγηση της Καθηγήτριας Νατάσας Κόλλια  και τη  Φιλαρμονική Ορχήστρα Δ. Θηβαίων υπό την καθοδήγηση του Αρχιμουσικού Κωνσταντίνου Ρίζου. Την παιδική χορωδία συνόδεψε επίσης φωνητικά η Δήμητρα Κελεκίδη.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. κ. Αναστάσιος  Καμούτσης, που συνεχάρησαν για ακόμα μία φορά το Ωδείο και τη Φιλαρμονική για το εξαιρετικό τους έργο.Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο φωτογραφίες : http://dikethivas.blogspot.gr/2016/12/blog-post_21.html
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο