Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ¨ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΓΑΠΗΣ¨ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΘΗΒΑΣ.

«ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΓΑΠΗΣ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ 2016»
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην  κεντρική πλατεία της Θήβας την  Κυριακή 18-12-2016 ο καθιερωμένος  πλεον  ¨ΜΠΟΥΦΕΣ ΑΓΑΠΗΣ¨ από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Θήβας.
Πλήθος κόσμου, στην πλειοψηφία μικρά παιδιά με τους γονείς τους, κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία της Θήβας αλλά και τον πεζόδρομο αυτής δίνοντας έτσι πνοή – ζωντάνια – κέφι – γιορτινή ατμόσφαιρα – χαμόγελα – διάθεση και  είναι αυτά που θέλαμε να δούμε στα πρόσωπα όλων γιατί πολύ μας έχουν λείψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μοιραστήκανε στον κόσμο περίπου 3.000 σουβλάκια , 1.000 αναψυκτικά ,άφθονο κρασί   και περίπου 700 γλυκά.

Η ΟΕΒΕ Θήβας θέλει να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, όλα της τα Σωματεία-Μέλη , τον εκπρόσωπο των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ ,Κο  Θεοδώρου Δημήτριο , που συνεχίζει να είναι κοντά  στην Ομοσπονδία και να στηρίζει κάθε προσπάθεια αυτής,  το Επιμελητήριο Βοιωτίας αλλά και όλους τους τοπικούς επαγγελματίες της πόλης.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Θηβαίων  για την πολύτιμη βοήθεια που παρείχε  στην Ομοσπονδία με την παραχώρηση  χώρου στην κεντρική  πλατεία αλλά  και  τοποθέτηση  τραπεζιών  που χρησιμοποιήθηκαν για τον μπουφέ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  η Αντιπεριφερειάρχης  Βοιωτίας  Κα ΦΑΝΗ  ΠΑΠΑΘΩΜΑ , ο Πρόεδρος  του Επιμελητηρίου Βοιωτίας  Κος  ΑΓΝΙΑΔΗΣ , ο Δήμαρχος  Θηβαίων Κος ΝΙΚΟΛΑΟΥ , οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Θηβαίων,  ο Κος  ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΗΣ και  ο Κος ΚΙΤΣΟΣ καθώς και όλοι οι Πρόεδροι των Σωματείων μελών της Ο.Ε.Β.Ε  ΘΗΒΑΣ.
Η ΟΕΒΕ Θήβας  έχει την ηθική υποχρέωση να συνεχίσει να πραγματοποιεί τον “ΜΠΟΥΦΕ ΑΓΑΠΗΣ” για πολλά χρόνια ακόμα  στην μνήμη του πρώην Προέδρου της  « ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΡΑΤΣΗ» επειδή ήταν ο πρωτεργάτης αυτού του εγχειρήματος πριν 6 χρόνια και κατάφερε να τον καθιερώσει και να τον κάνει θεσμό για την πόλη της Θήβας.
Ακολουθούνε οι χορηγοί της εκδήλωσης:
  


ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΑΣ


ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΛΟΥΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                       ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ - ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ      
ΘΗΒΑΙΚΗ ΓΗ ΚΡΑΣΙΑ       ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ
ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΚΡΕΑΤΑ                  ΦΟΡΤΗΓΩΝ Δ.Χ ¨Η ΘΗΒΑ¨
ΟΙΝΟΠΟΙΪΑ ΚΑΤΣΕΛΗ       ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ
ΚΡΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΙΑΣ       ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ
MOTEL ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ       ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΦΕ – ΜΠΑΡ            ΚΟΜΜΩΤΩΝ
ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ                         ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ ¨Ο ΚΑΔΜΟΣ¨
ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ   ΦΟΥΡΝΟΣ                                   ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥΧΩΝ
ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ    ΦΟΥΡΝΟΣ                  ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΑΕΕ         
ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ
ΛΟΥΞ  ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ  Α.Ε                 
                                        


              ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
          Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΧΑΡΑΤΣΗΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΕυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο