Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Δήμος Λεβαδέων: Χορήγηση δωρεάν δελτίων μετακίνησης σε Άτομα με Αναπηρία

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι σύμφωνα με την Κοινή Απόφαση των Υπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών θα χορηγούνται σε Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ) δελτία δωρεάν μετακίνησης στα Αστικά Λεωφορεία του νομού και 50% έκπτωση στα υπεραστικά ΚΤΕΛ για το έτος 2016.

Δικαιούχοι είναι όλοι όσοι κατοικούν μόνιμα και νόμιμα στην Ελλάδα με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 67% και το ετήσιο ατομικό τους εισόδημα να μην ξεπερνά τις 23.000 ευρώ ή τις 29.000 ευρώ εάν πρόκειται για ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, το οποίο προσαυξάνεται με 5.600 ευρώ για κάθε επιπλέον άτομο πέραν του δικαιούχου, που συνοικεί και βαρύνει τον φορολογούμενο, εφόσον αυτό παρουσιάζει αναπηρία 67% και άνω.
Η σχετική εγκύκλιος με τα δικαιολογητικά και τις προϋποθέσεις χορήγησης των παραπάνω δελτίων μετακίνησης ΑμεΑ είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων στην περιοχή των ανακοινώσεων των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας ή στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της περιοχής τους.  Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο