Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ANUGA

Κολωνία - Γερμανία, 7 - 11 Οκτωβρίου 2017

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με στόχο την υποστήριξη και ενδυνάμωση των εξαγωγικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής αρμοδιότητας της, συμμετέχει στη διεθνή έκθεση Τροφίμων & Ποτών ANUGA, η οποία θα λάβει χώρα από τις 7 έως 11 Οκτωβρίου 2017 στη Κολωνία της Γερμανίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων & Εξαγωγών (ENTERPRISE GREECE), τον αρμόδιο εθνικό φορέα, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού για την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση εξαγωγών.


Η Διεθνής Έκθεση ANUGA είναι η μεγαλύτερη επαγγελματική έκθεση για το λιανικό εμπόριο στην υπηρεσία τροφίμων και ποτών, και την τροφοδοσία της αγοράς, καθώς προσελκύει το μεγαλύτερο αριθμό ξένων εκθετών και επισκεπτών από όλο τον κόσμο.  Διοργανώνεται στην Κολωνία, στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE και αποτελεί το πιο αναγνωρισμένο γεγονός και με τη μεγαλύτερη επιρροή στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων και ποτών.

Οι εταιρείες που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν, θα λάβουν χώρο στο ενιαίο διαμορφωμένο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, μέσα στο οποίο ο κάθε εκθέτης θα έχει στην διάθεσή του λειτουργικά  minimum 9 τ.μ.

Εκτός από τον συντονισμό της αποστολής, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει οικονομικά το 35% του συνολικού κόστους για κάθε εκθέτη. Το συνολικό κόστος περιλαμβάνει το ενοίκιο χώρου, την κατασκευή και τον πλήρη εξοπλισμό, την αποστολή των εκθεμάτων, καθώς και το registration fee.
Στο συνολικό κόστος, ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται κόστη μεταφοράς, διαμονής και σίτισης των εκθετών.

Πέρα από την ενίσχυση της Περιφέρειας, υπάρχει βούληση εκ μέρους των Εμπορικών & Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας να συνδράμουν οικονομικά για μέρος από το κόστος συμμετοχής στην έκθεση των μελών τους. Η τελική απόφαση και το ύψος της ενίσχυσης θα αποφασισθεί από το κάθε Επιμελητήριο ξεχωριστά όταν θα υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα των επιχειρήσεων που επιθυμούν να συμμετέχουν.

Παρακαλούμε τις εταιρείες που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 3 Μαρτίου 2017, συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση του ENTERPRISE GREECE (Αποστολή στο e-mail: k.anagnostopoulou@enterprisegreece.gov.gr, και κοινοποίηση στο e-mail: siozou.e@evia.pste.gov.gr), διευκρινίζοντας ότι η αίτηση αφορά στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις για την πρωτοβουλία της Περιφέρειας καθώς και για άλλες δράσεις εξωστρέφειας και υποστήριξης, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με το γραφείο του  Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, (Αρμόδια Υπάλληλος: κα Ελευθερία Σιώζου, Τ. 2221353594).

Συνημμένα στην πρόσκληση θα βρείτε το ενημερωτικό σημείωμα για την έκθεση από το ENTERPRISE
GREECE, τον κανονισμό συμμετοχής και την αίτηση συμμετοχής.Ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού
Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

Θεμιστοκλής Χειμάρας


ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ
ANUGA  7 – 11 .10.2017

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ENTERPRISE GREECE
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
Κ. Αναγνωστοπούλου
e-mail
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
210 3355767 &
210 3355762
ΦΑΞ
210 3242079

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
ΕΠΩΝΥΜΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τ.Κ.

Α.Φ.Μ.

ΔΟΥ

ΤΗΛ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Συμμετοχή με Πρόγραμμα (ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΕΣΠΑ κλπ.)
               NAI                                              OXI
ΚΥΚΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
2014

ΕΞΑΓΩΓΕΣ (% επί των πωλήσεων)
2014

2015

2015


ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΑΙΘΟΥΣΑ

ΑΙΤΟΥΜΕΝΑ Τ.Μ.

ΚΟΣΤΟΣ

ΠΙΘΑΝΟΣ ΟΓΚΟΣ ΕΚΘΕΜΑΤΩΝ
m3
Kg
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ  ΑΠΟ ENTERPRISE GREECE
NAI                   OXI
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (με χρέωση)
NAI                   OXI
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ (με χρέωση)
 TV                                       ΨΥΓΕΙΟ                                          ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
COMPANY NAME

ADDRESS

ZIP CODE

TEL.

FAX

e-mail
 
WEBSITE

CONTACT PERSON
NAME

e-mail

TEL.

MOBILE

PRODUCTS

Με την υπογραφή της αίτησης συμμετοχής αποδέχομαι ανεπιφύλακτα τα άρθρα του Κανονισμού Συμμετοχής σε Δ.Ε. του Enterprise Greece
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο