Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Έναρξη λειτουργίας πιλοτικού δρομολογίου προαστιακού σιδηροδρόμου στη Λιβαδεία

Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την έναρξη λειτουργίας πιλοτικού  δρομολογίου “Αθήνα – Τιθορέα – Αθήνα” του προαστιακού σιδηροδρόμου, από Δευτέρα 20/2/2017 σε καθημερινή βάση (εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών) έγινε δεκτό με μεγάλη χαρά από τη Δημοτική Αρχή και το επιβατικό κοινό, καθώς ικανοποιεί ένα μακροχρόνιο και πάγιο αίτημα των κατοίκων και διαρκή διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής.

Η εκτέλεση του συγκεκριμένου δρομολογίου θα διευκολύνει την καθημερινή μετακίνηση εκατοντάδων επιβατών από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λεβαδέων εντός του Νομού και προς την Αττική και θα συμβάλλει στην αύξηση της επισκεψιμότητας και της περαιτέρω ανάπτυξης του Δήμου και του Νομού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα του δρομολογίου αποτελεί  η  διασύνδεση των πόλεων με τον σιδηροδρομικό σταθμό και προς αυτήν την κατεύθυνση ήδη η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου έχει ζητήσει τη δρομολόγηση λεωφορείου, ενώ θα επισκεφθεί άμεσα τον αρμόδιο Υπουργό Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη για την εξεύρεση λύσης.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο