Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΚΟΨΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΦΟΡΑ

Αναλογιστείτε τα μέτρα της επόμενης ημέρας που συζητιούνται/έχουν προταθεί: - Κατάργηση 13-14ου μισθού (παντού)
- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας , μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!
- Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας
- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμείβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.
- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων
- Άμεση απόλυση 50 χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων το 2012. 200.000 απολύσεις.....

Από τις…. μικρές πράξεις, φαίνονται οι …μεγάλοι άνδρες

Το makeleio.gr έβγαλε στον διαδικτυακό «αέρα» τον φάκελο της υπόθεσης «Το αυθαίρετο Σαμαρά» στο Ναύπλιο που ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς νομιμοποίησε στην παλιά πόλη του Ναυπλίου(που έχει χαρακτηριστεί ΚΑΘ' ΟΛΟΚΛΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ως παραδοσιακός οικισμός. Με μεθοδεύσεις που θυμίζουν εύνοια «αυτοκράτορα», έναν χρόνο πριν τις εκλογές του 2004. Με υπουργό Πολιτισμού, ποιον νομίζετε; Μα τον «μελλοντικό συνεργάτη» του στην πολυπόθητη και μη ομολογούμενη «συγκυβέρνηση». Τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Άλλωστε ο μεγάλος Βενιζέλος, τότε ήταν στα πάνω του. 'Έλυνε κι έδενε. Αυτό γράφει και το βιογραφικό του μέλλοντα «συγκυβερνήτη»:

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σχολιάζοντας non papers και νέα σενάρια για συγκυβέρνησή τους με το ΣΥΡΙΖΑ, απαντούν ως εξής:


Η Εθνική Αντιπρόταση,το κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,είναι σαφές και συγκεκριμένο. Όταν μας δώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, θα καλέσουμε μέσα στη Βουλή να το ψηφίσουν όποιοι συμφωνούν...

"Ριπλέϊ" των Ιμίων;Ρευστότητα -πολιτική και οικονομική-στην Αθήνα,κινητικότητα από Άγκυρα

Μπορεί οι πολιτικοί μας να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με κυρίαρχο θέμα της προεκλογικής περιόδου…το ντιμπέϊτ, στο υπουργείο Άμυνας και στα Γενικά Επιτελεία όμως ανησυχούν για τις κινήσεις της Άγκυρας.Η δημοσίευση των αποφάσεων του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της γειτονικής χώρας για έρευνες σε Καστελόριζο και Ρόδο είναι το τελευταίο ανησυχητικό μήνυμα που ενισχύει τα σενάρια για προσπάθεια εκμετάλλευσης της πολιτικής,οικονομικής και κοινωνικής αστάθειας που επικρατεί στην Ελλάδα.

Τους είχαμε προειδοποιήσει για τις τουρκικές έρευνες! - Το αγνόησαν - Προδότες ή ανίκανοι;

Το παρακάτω κείμενο είχε γραφτεί και είχε γίνει κύριο θέμα στο defencenet.gr στις 28/02/2012, μαζί με το χάρτη που δημοσιεύουμε στην α' σελίδα, βάσει των απόλυτα αξιόπιστων, όπως αποδείχθηκε, στοιχείων που είχαν οι ελληνικές υπηρεσίες στρατιωτικών πληροφοριών για τις έρευνες που είχε αποφασίσει η Τουρκία εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Παρουσίαση των κομμάτων που κατεβαίνουν στις επικείμενες εθνικές εκλογές

Το ιστολόγιό μας στα πλαίσια της ενημέρωσης προς τους αναγνώστες του, σας παρουσιάζει τα κόμματα που θα κατέλθουν στις εκλογές όπως αυτά εγκρίθηκαν από τον Αρειο Πάγο.
(η λίστα προέρχεται απο το ιστολόγιο ΤΑΧΑΛΙΑ)
Κάθε κόμμα έχει σχετικό σύνδεσμο (link) ωστε να μπορείτε να δείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ή κάποια σχετική πληροφορία (για όσα δεν διαθέτουν ιστοσελίδες)
Ετσι μπορείτε να γνωρίσετε τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις επικείμενες εθνικές εκλογές και να πληροφορηθείτε για τις θέσεις και τους υποψηφίους τους.

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΕΩΝ

Οι εκλογές σαν θεσμός εκφυλίστηκαν πολύ εξ επί τούτου κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης, ενώ το καθεστώς έκανε ό,τι μπορούσε για να διδάξει ότι δημοκρατικό και νόμιμο είναι ό,τι παρουσιάζεται ως τέτοιο από τον τύπο και τα άτομα που τοποθετεί το καθεστώς σε θέσεις κλειδιά. Και τα άτομα αυτά τα περιέβαλε για πλέον των 30 χρόνων με ένα μανδύα τουλάχιστον επιπέδου του αλάθητου του πάπα με ατάκες τύπου «δεν θα κρίνουμε εμείς την δικαιοσύνη» (ακόμα και όταν εξόφθαλμα έκανε κακοδικίες και έβγαζε αντισυνταγματικές αποφάσεις) και «δεν θα ελέγξεις...

Παιδεραστές υπεράνω πάσης υποψίας!

Δύο συγκλονιστικές ιστορίες παιδεραστίας ήρθαν τους τελευταίους μήνες να ταράξουν τα λιμνάζοντα ύδατα της μουδιασμένης λόγω της κρίσης ελληνικής κοινωνίας. Αμφιβάλλω όμως πολύ αν λάβαμε και αξιολογήσαμε τα μηνύματά τους.
του Στρατή Μαζίδη
Βέβαια, δεν τρέφω αυταπάτες. Δυστυχώς δεν ανακαλύφθηκε τώρα ο τροχός. Η ελληνική κοινωνία έχει αποδείξει ότι μπορεί....

Η ξεκάθαρη θέση της Χρυσής Αυγής απέναντι στο πρόβλημα της Ελλάδος

Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες μιας συγκεκριμένης ερώτησης απ’ όσους συμπολίτες μας θέλουν να ενημερωθούν για την Χρυσή Αυγή. Αν σήμερα αναλαμβάνατε την εξουσία τι θα κάνατε για να λύσετε το πρόβλημα της Ελλάδος;


Σ’ αυτό το άρθρο θα προσπαθήσω με γλώσσα λιτή και καθημερινή να συνοψίσω αυτά που έχουν γράψει και πει τα στελέχη του κινήματος και αντιπροσωπεύουν τη θέση μας απέναντι στο γεωπολιτικό και οικονομικο-ενεργειακό πρόβλημα της χώρας μας.Τα γεγονότα έχουν ως εξής:

Απίστευτο: Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας.... για την Ελλάδα!

Μίσος, φανατισμό αλλά και πλαστογραφημένη Ιστορία που καμία σχέση δεν έχει με την πραγματική, διδάσκει η αλβανική κυβέρνηση στους μαθητές των σχολείων. Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι ... «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο "αιμοσταγείς" Έλληνες πραγματοποίησαν "εθνοκάθαρση" στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά». 

 Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως... έχει ίδιο DΝΑ με τον βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου και την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όλα αυτά τυπώθηκαν φέτος στα..

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:ΕΣΠΑ ,ΕΡΓΑ ΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩ​Ν

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά εντάχθηκαν και χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ δύο έργα ολοκληρωμένων αστικών παρεμβάσεων στους Δήμους Θήβας και Λαμίας, συνολικού προϋπολογισμού 2.612.500 €.

Υπογράφηκαν από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχο Περγαντά οι αποφάσεις ένταξης έργων που υποβλήθηκαν από τους Δήμους Θήβας και Λαμίας στο πλαίσιο των ολοκληρωμένων αστικών σχεδίων και χρηματοδοτούνται από το περιφερειακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ με συνολικό προϋπολογισμό 2.612.500 €. Συγκεκριμένα τα έργα αφορούν :

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ:ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Το Σάββατο 28 Απριλίου δεντροφυτεύουμε στην Τ.Κ. Δομβραίνας


-Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΜΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 .


-Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ...

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΣΤΟ STUDIO ΤΟΥ VIOTIASHOP ΜΕ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΒΑΤΖΗ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΦΙΝΗ !!!


Θεσπιές:Πρώτη Πεζοπορία του "Δημόφιλου" στον Ελικώνα(φωτορεπορτάζ)

Την δεύτερη μέρα του Πάσχα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη πεζοπορία του πολιτιστικού-περιβαλλοντικού συλλόγου Θεσπιών «Δημόφιλος».
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ καλή για πρώτη φορά.  Συμμετείχαν 33 άτομα κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας και αρκετοί άλλοι αργότερα κατά τη διάρκεια του πικνίκ που ακολούθησε στην τοποθεσία Χαλίκι. Οι συμμετέχοντες ήταν από όλες τις ηλικιακές ομάδες...

Οδηγός προς νέους υποψηφίους βουλευτές του μνημονιακού δικομματισμού (ισχύει εν μέρει και για παλιούς)

( Η μυστική πηγή του χιούμορ δεν είναι η χαρά, αλλά η λύπη. Δεν υπάρχει χιούμορ στον ουρανό)

Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός Πρωθυπουργός , Νόμπελ 1953

από τον πολιτικό μηχανικό Θεόδωρο Κ. Παπαϊωάννου



Αγαπητέ/η μου φίλε/η,

Διάβασα ότι προτίθεσαι να ζητήσεις τη λαϊκή ψήφο για το αξίωμα του βουλευτή στις προσεχείς εκλογές. Για σένα που για πρώτη φορά τη διεκδικείς ,δεν γνωρίζω αν αυτή η απόφαση σου αποτελεί επιστέγασμα μιας επιστημονικής ή γενικά παραγωγικής καριέρας ή κίνηση να βρεις ένα « εισιτήριο» και να περάσεις έτσι το κατώφλι της κοινωνικής καταξίωσης, που δεν` μπόρεσες μέχρι τώρα ,αλλά αυτά έχουν μόνο θεωρητική σημασία.

Από εδώ και πέρα, αν θέλεις να επιτύχεις το στόχο σου ο δρόμος είναι ένας και αυτόν θα ακολουθήσεις θέλεις δεν θέλεις. Είναι ο ίδιος δρόμος που ακολουθούν εδώ και 180 χρόνια γενιές συναδέλφων σου σ' αυτό τον τόπο. Και μη βιαστείς να πεις ότι τα πράγματα άλλαξαν, τώρα που η τεχνολογία είναι μέρος της ζωής μας, που οι κοινωνικές ανάγκες πολλαπλασιάστηκαν , που η πολύπλευρη κρίση έχει καταστρέψει τον κοινωνικό ιστό κλπ., κλπ., ...

Έφθασαν οι «ακτιβιστές» της Νίκαιας στην Θήβα!

Αποκαλούνται March To Athens, μέσω της Ιταλίας έφθασαν στην Ελλάδα και έχουν κατασκηνώσει σε αρκετές πόλεις. Προορισμός τους η Αθήνα όπου θα πραγματοποιηθούν δράσεις από τις 5-15 Μαίου, που θα κορυφωθούν στις παγκόσμιες ημέρες δράσης 12-15 Μαίου, με συντονισμό κινητοποιήσεων σε όλον τον κόσμο. Σύνθημα τους το «είμαστε μαζί σας», μήνυμα συμπαράστασης στο δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.  Έχουν ξεκινήσει πεζοί από την Γαλλική Νίκαια με τελικό προορισμό την Αθήνα.. Piedro: «Δηλώνουμε την υποστήριξή μας πρώτα στους Έλληνες και στην συνέχεια στις χώρες που βρίσκονται υπό επιτήρηση..» Έκπληκτοι είδαν οι Θηβαίοι τους απρόσκλητους επισκέπτες να κατασκηνώνουν, το βράδυ της Πέμπτης, στην κεντρική πλατεία της πόλης…

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Σήμερα Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 και ώρα 9:15μ.μ. η προβολή της νέας ταινίας του Στ.Κούλογλου




Αντί εισιτηρίου …..προϊόντα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων  
Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.) σε συνεργασία με το exeisminima.gr,  παρουσιάζει τη νέα ταινία του Στέλιου Κούλογλου «OLIGARCHY- Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ».
Η ταινία θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 και ώρα 21:15 στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κοφίνης» του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας (Λ.Μπέλου 1).
 Αντί εισιτηρίου η ΔΗ.Κ.Ε.Θ. προτείνει...

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΚΑΛΟΚΤΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΘΗΒΩΝ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιος και ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπυρίδων Νικολάου έχουν τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουν στις εκδηλώσεις της πόλης των Θηβών, επ’ ευκαιρία της εορτής του Πολιούχου Αγίου Ιωάννη του Καλοκτένη, στις 28 και 29 Απριλίου 2012 σύμφωνα με το αναφερόμενο πρόγραμμα.

Η ΕΥΠ διαψεύδει για μία ακόμα φορά τους πλαστογράφους.

 Ακολουθεί η ανακοίνωση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών την οποία μπορείτε να βρείτε και στο σύνδεσμο....

Τους γυρίζουν την πλάτη οι ετεροδημότες

Η παντελής έλλειψη πολιτικού ενδιαφέροντος,αλλά και η τεράστια φθορά του δικοματισμού είναι απο τα κυριότερα χαρακτηριστικά των ψηφοφόρων σε αυτές τις εκλογές,τα οποία είναι επακόλουθα της «μέγγενης» στην οποία έχουν περιέλθει οι πολίτες.


Η ψυχρολουσία, από τα αλλεπάλληλα Οικονομικά μέτρα, που έχουν δεχτεί οι Έλληνες αλλά και το αβέβαιο αύριο, τους έχουν κάνει πολιτικά απαθείς, γυρίζοντας την πλάτη στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να το " νοιώθουν"

Focus Web TV:Εκπομπή με τον Στέφανο Μάνο

O Στέφανος Μάνος σε μια συνέντευξη Aπό Kαρδιάς στην Ειρήνη Νικολοπούλου , στο στούντιο του FOCUS WEBTV  μιλάει για την ζωή του, την οικογένεια του, την είσοδο του στην πολιτική, το μνημόνιο, την ΔΡΑΣΗ, αλλά και για τα σημαντικά προβλήματα με τις συντάξεις και την ανεργία που μαστίζει την χώρα μας. Εκτός των άλλων είπε : ……. Όταν μπήκα στην πολιτική ένιωθα ότι είχαμε μπει σε ένα στραβό δρόμο, σε μια την περίοδο που το κράτος φούσκωνε…. Αναλογίζομαι ότι είμαι 21 χρόνια νεότερος από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και έχω πολύ δουλειά να κάνω…. Είμαι έντονα αντιμνημονιακός, ωστόσο, υπάρχουν κάποια πράγματα που τα θέλω από το μνημόνιο…. Έχουμε αναθέσει την διαχείριση του κράτους σε ανθρώπους Β’ κατηγορίας….

Ο ΓΑΠ ζητάει συγνώμη και προετοιμάζεται για το…Ειδικό Δικαστήριο

Τι σου είναι η κάλπη τελικά. Μέχρι και συγγνώμες από τους μέχρι τώρα αμετανόητους, βγάζει στην επιφάνεια.


Η πρώτη συγγνώμη για τα οικονομικά εγκλήματα, έστω και ανειλικρινής, ήλθε από τον Ευ. Βενιζέλο. Άλλωστε, την ψήφο μας ζητάει, τι είναι μια κουβέντα έστω και ψεύτικη;

Η δεύτερη ήρθε από το κύριο υπεύθυνο της οικονομικής κατάρρευσης, τον καπετάνιο του Τιτανικού. Ο Γ. Παπανδρέου, που κάποτε ήταν περιζήτητος για συνεντεύξεις από όλα τα μέσα ενημέρωσης, έδωσε συνέντευξη στην …

Το νέο κτίριο του Παγκόσμιου Εμπορίου στη Ν.Υόρκη - Ο ουρανοξύστης της Νέας Τάξης Πραγμάτων;

Το νέο κτίριο του Παγκόσμιου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη είναι έτοιμο αν και το κόστος του ανήλθε στα 3,8 δισ. $ ξεπερνώντας κάθε πρόβλεψη. Ο νέος αυτός ουρανοξύστης ο οποίος ονομάζεται ως ο πύργος της Ελευθερίας είναι το κύριο κτίριο στο Μανχάταν του νέου συγκροτήματος του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, που βρίσκεται υπό ανέγερση μετά την καταστροφή των δίδυμων πύργων το 2001.

Επίσκεψη της Λούκας Κατσέλη στην Χαλκίδα

Την Χαλκίδα επισκέφτηκε η Πρόεδρος της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ» κ. Λούκα Κατσέλη όπου είχε συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς του νομού και τους εργαζόμενους.


Στις 18.00 συναντήθηκε με τους παραγωγικούς φορείς του νομού στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο της πόλης. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν πλήθος εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων του νομού στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΠΙΠΛΟΞΥΛΟΥΡΓΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΕΣΤΙΑΣΕΩΣ -ΑΝΑΨΥΧΗΣ- ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ, ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΩΝ & ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ – ΟΧΗΜΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ και πλήθος άλλων εκπροσώπων .

Πρόγραμμα Λαθρομετανάστες: Η Απόλυτη Προχειρότητα

Ίσως δεν έχει γίνει κατανοητό από τους περισσότερους Έλληνες, ότι η μεγαλύτερη απειλή για την επιβίωσή τους ως έθνος είναι η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.


Ξεκίνησε εντελώς ανεύθυνα με τις ευλογίες του Σαμαρά και συνεχίστηκε σε άγριους ρυθμούς από τις μετέπειτα κυβερνήσεις. Αυτόν τον τεράστιο κίνδυνο όχι μόνο δεν τον είδαν οι πολιτικοί και οι μεγαλοδημοσιογράφοι αλλά τον προώθησαν κιόλας. Αυτές οι δυο κατηγορίες τον στήριξαν και τον εξέθρεψαν σε βάρος μάλιστα των Ελλήνων πολιτών.

Τώρα, την ώρα της κρίσης από τον ελληνικό λαό, κάτω από τον πανικό τους, τα δύο μεγάλα κόμματα με ανείπωτη προχειρότητα επιχειρούν να δείξουν ότι θέλουν να συμμαζέψουν την κατάσταση.

Βασιλίτσα Γρεβενών: Την έπιασε, την κρέμασε, της έκοψε την ουρά!

Στη περιοχή της Βασιλίτσας Γρεβενών ο Απόστολος Μαυρίδης στις 12 Ιανουαρίου 2012 κάνοντας τη βόλτα του μέσα στα χιόνια εντόπισε το φριχτό θέαμα, που βλέπετε. Κάποιος, αφού έπιασε μια αλεπού με δόκανο, κρέμασε το ζώο από ένα δέντρο, για να δείξει το θύμα του στους υπόλοιπους, που θα περνούσαν από εκεί και έκοψε την ουρά του ως ενθύμιο για το ανδραγάθημα του.


Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Αδιάψευστος μάρτυρας του τι υπέστη το ζώο στα χέρια αυτού του «ανθρώπου». Ο κ. Μαυρίδης δικαίως τονίζει «Μερικές φόρες σκέπτομαι ότι στην Ελλάδα δεν έχει στερέψει το χρήμα αλλά το μυαλό…».

Εκείνοι ΤΑΖΟΥΝ, ο κόσμος ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

Γράφει ο Γιάννης Παντελάκης 
Ομολογώ, πως ακούγοντας τον Αντώνη Σαμαρά να παρουσιάζει το δεύτερο μέρος του «Ζάππειου 3» και να εκθέτει τις προθέσεις του για όλα τα θέματα πέραν της οικονομίας (της οποίας το πρόγραμμα παρουσίασε την Κυριακή και μάλιστα μέσα σε αποθέωση λες και λυτρώθηκε η χώρα) ένιωσα να ταξιδεύω…
Ένιωσα να είμαι κάπου αλλού και να ζω κάτι άλλο. Σαν ένα όνειρο, σαν μια φαντασία. Ένα συναίσθημα όμως, που ομολογώ, περισσότερο θλιμμένο με έκανε να νιώσω, παρά αισιόδοξο…
Δυστυχώς όμως, ούτε όνειρο ήταν, ούτε φαντασία. Ήταν μια πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα, που ακούω, αλλά δεν μπορώ να ζήσω και εγώ και εκατομμύρια κόσμος, που κάθε μέρα, βιώνει τις σκληρές δοκιμασίες της ζωής…

Debate Yiok!

Ενδεχόμενο ήταν και πάει λοιπόν το debate των πολιτικών αρχηγών τα οποία δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Γιατί άραγε; Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας δεν έχω την αίσθηση πως ο ελληνικός λαός, ο άνεργος, ο πεινασμένος, ο άστεγος, ο απελπισμένος, ο φοβισμένος, περιμένει το debate για να αποφασίσει.


του Στρατή Μαζίδη
 Και, αλίμονό μας, αν ότι κι αν ψηφίσουμε, χρειαζόμαστε τη συνδρομή ενός τηλε-διαλόγου για να σταθμίσουμε τους παράγοντες και να λάβουμε την όποια απόφασή για το μέλλον των παιδιών μας και της πατρίδας μας.
Πάρα ταύτα όμως δεν μπορώ να μη σταθώ στο πόσο βολικά ήρθε στα δύο μεγάλα κόμματα, η …

Έσωσαν 505 σκυλιά από εμπόρους που τα προόριζαν για εστιατόρια

Ο άτυχος αυτός σκύλος που στην απελπισία του δαγκώνει το κάγκελο από το κλουβί του, είναι μόνο ένα από τα 505 σκυλιά που εντοπίστηκαν στοιβαγμένα μέσα σε 156 κλουβιά όπου μετέφερε φορτηγό.


Τα άτυχα ζωντανά προοριζόταν για......

κατανάλωση σε εστιατόρια, από εμπόρους που δρουν ανεξέλεγκτα σε πολλές επαρχίες της Κίνας.

Η Τοπική αστυνομία της επαρχίας Yunnan συνέλαβε τον οδηγό του οχήματος, μετά από πληροφορίες που δημοσιοποίησαν ζωόφιλοι στο κοινωνικό δίκτυο Weido (κινεζικό Twitter).

Βασίλης Φίλιας : Πράκτορας ξένων συμφερόντων ο Παπανδρέου - Ο Καμμένος έχει απόλυτο δίκαιο για το χρέος

Τόσο σεμνός και προσηνής ο καθηγητής κοινωνιολογίας τής Παντείου και τ. Πρύτανης τής ΠΑΣΠΕ Βασίλης Φίλιας σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό.


Ο λόγος του όταν μιλάει για όσους ορίζουν τις τύχες μας,πέρνει φωτιά,δε χαρίζεται σε κανέναν τους. Ένα λαμπερό πνεύμα, που φωλιάζει σ΄ένα υπέροχο αρχοντικό σπίτι,γεμάτο σπάνια βιβλία και κειμήλια από τους βαλκανικούς πολέμους.

Η συνάντησή μας, μια εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη και που θέλω να την μοιραστώ μαζί σας.

-Με την άδειά σας,θα ήθελα να ξεκινήσουμε την συζήτησή μας από τον χώρο σας, τα πανεπιστήμια, και να μου πείτε αν με την δομή και τον τρόπο λειτουργίας τους,προάγεται η μόρφωση και η έρευνα. Αν εκπληρώνουν με άλλα λόγια τον λόγο ύπαρξής τους.

CATASTROIKA


Προσφέρεις γιατί νοιάζεσαι!

Την ώρα που οι πολιτικοί έχουν μπει στην διάσταση των εκλογών και από τηλεοπτικά -πλέον- μπαλκόνια ρητορεύουν λες και ζουν σε μια άλλη κοινωνία, κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να κρατήσουν όρθιο  τον κοινωνικό ιστό όρθιο.
Μερικοί  από αυτούς είναι τα στελέχη της Ένωσης Μαζί για το Παιδί οι οποίοι προσφέρουν σε περισσότερους από 100 φορείς παιδικής προστασίας βοήθεια.
Αξίζει δε να σημειωθεί πως παρά τα αλεπάλληλα ρεπορτάζ τόσο των συναδέλφων όσο και του Πινακίου που επιδεικνύουν το φάσμα της φτώχειας που καλούνται να ζήσουν εκατοντάδες οικογένειες, κανείς από τους πολιτικούς αρχηγούς και τους υποψηφίους δεν έχει προτείνει κάτι ουσιώδες...

Θήβα: Συμπλοκές μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών

Συμπλοκές μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αντιεξουσιαστών και αριστεριστών, έγιναν λίγο μετά τις 8 το βράδυ στη Λιβαδειά, ενώ και άλλα επεισόδια απειλήθηκαν νωρίτερα στη Θήβα.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία μέλη της Χρυσής Αυγής μοίραζαν φυλλάδια στη Λιβαδειά όταν δέχτηκαν επίθεση, αρχικά φραστική που εξελίχθηκε σε συμπλοκή, από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Το μόνο όφελος

Γράφει ο Ευθύλογος
Είναι γνωστό ότι το τελευταίο καταφύγιο των κάθε λογής πολιτικών απατεώνων είναι η δήθεν άγνοια. Μόνο που τώρα πλέον αυτό το καταφύγιο είναι άχρηστο.
Κανένας πολιτικός γκαζοτενεκές δεν θα τολμήσει να πει: - Δεν ξέραμε την κατάσταση.

- Βρήκαμε υπερβολικό έλλειμμα.
- Βρήκαμε καμένη γη.
- Αγνοούσαμε το μέγεθος του χρέους.
- Βρήκαμε άδεια ταμεία.
Αυτό είναι και το μόνο όφελος από την καταστροφή της Ελλάδας που επί χρόνια την προσπαθούσαν τα.........

"Άστραψε και βρόντηξε" ο Πάνος Καμμένος σήμερα από τα Γιάννενα. Ειδικά δικαστήρια για τους κλέφτες και απατεώνες. Από πρωθυπουργούς έως τους συνεργούς τους.

update
Με την παρουσία του Πάνου Καμμένου  τελέστηκε ο αγιασμός σήμερα το μεσημέρι στο εκλογικό γραφείο των Ανεξάρητων Ελλήνων στα Γιάννενα.  Σε μικρή συνέντευξή του προς τα ΜΜΕ αλλά και τον κόσμο που ήταν παρών είπε:

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην πορεία της νίκης που ξεκίνησε από τον Έβρο και θα προχωρήσει μέχρι στο Καστελόριζο και μέχρι στη Γαύδο, βρισκόμαστε σήμερα εδώ στα Γιάννενα, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.
Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή να εγκαινιάζουμε σήμερα με τις ευλογίες της εκκλησίας τα (δείτε το βίντεο) ...

"Ήμουν μια χωριατοπούλα από τη Θήβα..."


Για τα κιλά της, τον σύντροφό της, τη φωτογράφηση που προκάλεσε, την τηλεοπτική δίαιτα που ξεκίνησε και για την καριέρα της μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΔΙΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ...



Απόσπασμα από το άρθρο του Αντιναυάρχου ε.α.
Κ. Παΐζη – Παραδέλη ΠΝ: «Ναύαρχος Ιωάννης Δεμέστιχας:
Ένας Ασυμβίβαστος Ιδεολόγος». Περιοδικό «Ναυτική Επιθεώρηση»,
τ. 457, σελ. 387, παραρτ Δ’, ΜΑΪ – ΙΟΥΝ 1989, εκδ. ΥΙΝ/ΓΕΝ.
Αναδημοσίευση στο Περί Αλός με την έγκριση της «ΝΕ»

Ο Αντιναύαρχος Ι. Δεμέστιχας
ΦΩΤΟ: Αρχειο ΝΕ

Η εξ Ελλάδος διαρκούσης της κατοχής διαφυγή του αντιναυάρχου Ιωάννου Δεμέστιχα, διηγουμένη υπό του ιδίου.


Όταν τον Οκτώβριο του 1940 η Ιταλία μας εκήρυξεν αιφνιδιαστικώς τον πόλεμον ήμην περίπου 58 ετών. Η ιταμή και απρόκλητος επίθεσις αντί να πτοήση εξώργισε και εφανάτισε τον Ελληνικόν λαόν και γενική και αδίστακτος ήτο η απόφασις προς αντίστασιν ανεξαρτήτως...

Γιατί ρε Πύρρο;

Σε θαυμάσαμε να σηκώνεις ψηλά την πατρίδα...


Σε αγαπήσαμε σαν τον ήρωά μας σε δύσκολες στιγμές...

Σε βάλαμε στο ψηλότερο σκαλί της καρδιάς μας σαν έναν από τους μεγαλύτερους Ελληνες αθλητές και Ολυμπιονίκες...

Και ήρθε μια κακή επιλογή σου να τα καταστρέψει όλα....

Από εκεί που ήσουν ο Πύρρος μας, ο δικός μας Πύρρος, έγινες ένα με τους χειρότερους προδότες του Γένους μας....

ΤΟ ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ:''ΚΡΥΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ''!!!!!

Nέο κίνημα αναπτύσσεται σε όλη την χώρα με γοργούς ρυθμούς.

Το κίνημα αυτό δεν έχει αρχηγούς ...έχει μόνο έναν σκοπό...
Όλοι οι Έλληνες που έχουν υποψία πως κάποιος ηλικιωμένος από το περιβάλλον τους (Πατέρας, Μητέρα, Παππούς, Γιαγιά, Θεία κ.λπ) έχει την πρόθεση να ψηφίσει ένα από τα κόμματα που θα συνεχίσουν την καταστροφή της χώρας και μετά τις εκλογές, τότε οι νεότεροι αναλαμβάνουν δράση ...

Προφυλακίστηκε και η κόρη του Άκη

Κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της


αἰέν ἀριστεύειν

Δήμος Θηβαίων: Ενημέρωση για την έναρξη αντιπυρικής περιόδου

Η αντιπυρική περίοδος  προσδιορίστηκε από την 1η Μαΐου μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2012 σύμφωνα με την 01/2012 Πυροσβεστική Διάταξη του Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται λόγω αυξημένης επικινδυνότητας οποιαδήποτε καύση στα δάση , τις δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές  εκτάσεις που βρίσκονται σε βραχώδεις ή πετρώδεις περιοχές σε πεδινά ή ανώμαλα εδάφη & λόφους της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
ΟΙΚΟΠΕΔΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ – ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΧΩΡΟΙ
Από την εφαρμογή του Νόμου του Καλλικράτη (Ν.3852/2010) και σύμφωνα με τις υπ’αρ.4/87,9/2000και 9Α/2005 ισχύουσες πυροσβεστικές διατάξεις, οι Δήμοι είναι αρμόδιοι για την τήρηση των υποχρεώσεων...

Αγρότης με Ferrari 200.000 ευρώ στη Θήβα

Οι ιδιοκτήτες περίπου 40.000 αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού, άνω των 2700 κ.ε., μπαίνουν στο «μικροσκόπιο» του ΣΔΟΕ προκειμένου να ελεγχθούν οι φορολογικές δηλώσεις τους.Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ελεγκτών του Υπουργείου Οικονομιών περίπου 6.000 έως 7.000 εξ αυτών δηλώνουν εξαιρετικά χαμηλά εισοδήματα που δεν δικαιολογούν την απόκτηση των συγκεκριμένων πανάκριβων οχημάτων, ανάμεσα στα οποία πολυτελή ΙΧ, τζιπ μέχρι Φεράρι και Πόρσε....

Αποκάλυψη : ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ

Τεράστια τα κέρδη των φαρμακευτικών
από την κινδυνολογία για τη χοληστερίνη
και τις πωλήσεις των φαρμάκων που την μειώνουν,
τα οποία όμως, παρουσιάζουν σοβαρότατες παρενέργειες..
.

Γράφει ο διατροφολόγος κ.Μάριος Δημόπουλος

Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν καταφέρει με μεγάλη επιτυχία να δημιουργήσουν κινδυνολογώντας ένα δήθεν πρόβλημα, τη χοληστερίνη, ενώ παρέχουν μια εσφαλμένη λύση, τα φάρμακα μείωσης της χοληστερίνης, τις στατίνες. Χειραγωγούμενοι γιατροί, συνεχώς κατεβάζουν τα επίπεδα τής «φυσιολογικής/επιτρεπτής» χοληστερίνης. Αυτό σημαίνει, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα πρέπει να πάρουμε στατίνες, για να κατεβάσουμε τα επίπεδα τής χοληστερίνης...

Φωτιές ανάβει ο Παπακωνσταντίνου!

Aναδρομικά 800 εκατ. ευρώ ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου.


Αυτό έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Κάτι ψιλά δηλαδή…

Μιλά για «ανακρίβειες» ο κ.Ιωάννης Ανδριόπουλος, σχετικά με δημοσίευση που υπάρχει στο διαδίκτυο ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ

Ιωάννης Ανδριόπουλος
8:48 π.μ. (Πριν από 15 ώρες)
προς Εμένα, thivanikolas

Σας γράφω με αφορμή την ανωτέρω ανάρτηση, η οποία περιέχει ανακρίβειες, που οφείλετε να διορθώσετε:
" Την Τρίτη η δικηγόρος Αθηνών Χριστίνα Τζαμπάζη (είχε κερδίσει σε πρώτη φάση στο ΣΤ τμήμα του ΣτΕ, την υπόθεση του λαθρονομοσχεδίου) "1ον Η υπ' αριθμόν 350/2011 δημοσιεύθηκε όχι από το ΣΤ' αλλά από το Δ' Τμήμα ΣτΕ
2ον Η κα Τσαμπάζη δεν ήταν Αιτούσα της Αίτησης Ακυρώσεως, που έκανε δεκτή η υπ' αριθμόν 350/2011 απόφαση Δ' Τμήματος ΣτΕ.
Αιτών & Υπογράφων την Αίτηση & τους Πρόσθετους Λόγους είναι ο συντάκτης του παρόντος. Η κυρία Τσαμπάζη με εκπροσώπησε ως πληρεξουσία μου στο ακροατήριο.
Σας παραθέτω σχετική ανάρτηση με την απόφαση περί του λόγου το αληθές http://syntagmagr.blogspot.com/2011/04/3502011-03062011-07062011-10042011.html
Λάβαμε το πρωί το ανωτέρω μήνυμα από τον κ.Ιωάννη Ανδριόπουλο, σχετικά με ανάρτηση που υπάρχει στο blog μας.
Είναι γνωστό ότι ο κ.Ιωάννης Ανδριόπουλος είναι γνώστης τέτοιων θεμάτων, και θεωρούμε υποχρέωσή μας να αναρτήσουμε την άποψή του. 
Σας παρουσιάζουμε την "επίμαχη" ανάρτηση του blog μας, και στη συνέχεια την ανάρτηση που μας έστειλε ο κ.Ιωάννης Ανδριόπουλος.....

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Πολιτική εκμετάλλευση απόφασης 350/2011 ΣτΕ - Ουδεμία νομική σχέση η ιθαγένεια με το γένος των Ελλήνων υποψηφίων Στρατιωτικών Σχολών

Πολιτική εκμετάλλευση απόφασης 350/2011 ΣτΕ

Σε φυλλάδιο Υποψήφιου Βουλευτή Α' Αθηνών, που έχω στα χέρια μου, ενημερώνονται οι Αθηναίοι συμπολίτες & ψηφοφόροι μεταξύ άλλων ότι:

"με τον ΛΑ.Ο.Σ. πετύχαμε
Στηρίξαμε και κερδίσαμε την αντισυνταγματικότητα του νόμου για την παροχή ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες"


Στήριξε & κέρδισε ο ΛΑΟΣ την αντισυνταγματικότητα...

Επιτέλους, ο "συνωστισμός" ξανάγινε διωγμός

Με απόφαση Μπαμπινιώτη άλλαξε το βιβλίο Ιστορίας της Στ' Δημοτικού


"Στις 27 Αυγούστου 1922 ο τουρκικός στρατός μπαίνει στη Σμύρνη. Χιλιάδες Έλληνες συνωστίζονται στο λιμάνι προσπαθώντας να μπουν στα πλοία και να φύγουν για την Ελλάδα...". Αυτό αναφερόταν στο βιβλίο Ιστορίας με βάση το οποίο μάθαιναν για το παρελθόν των Ελλήνων οι μαθητές της Στ' Δημοτικού.


Η αναφορά αυτή, όπως και άλλες στο βιβλίο της Μαρίας Ρεπούση, έχουν προκαλέσει οργή και αγανάκτηση. Κι αυτό διότι η κυρία Ρεπούση, υποψήφια βουλευτής με το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς στις 6 Μαϊου, επέμενε...

Ανθελληνικό παραλήρημα Ρεπούση

Στο Mega η γνωστή και μη εξαιρετέα κα Ρεπούση (υποψήφια Α’ Πειραιά με την ΔΗΜΑΡ) δίνει ρεσιτάλ ανθελληνισμού υπερασπιζόμενη τις απόψεις της περί “συνωστισμού”, προτείνει να έχουμε κοινά βιβλία ιστορίας στα σχολεία με τους Τούρκους, είπε ότι δεν θα ορκιστεί αν εκλεγεί και ότι θεωρεί ότι υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα για να συνεργαστεί μετεκλογικά στον ΣΥΡΙΖΑ, στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην ΝΔ…

Μπίκας: «Είναι πλαστή η απόδειξη πληρωμής του Χήτου»

Ο διοικητής της ΕΥΠ Κώστας Μπίκας διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπάρχει οποιαδήποτε απόδειξη πληρωμής του του δημοσιογράφου Βασίλη Χήτου που φέρει την υπογραφή του.


Σύμφωνα με τον κ. Μπίκα η απόδειξη που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος και φέρει τον υποψήφιο βουλευτή με το κόμμα Ανεξάρτητοι Ελληνες του Πάνου Καμμένου, Βασίλη Χήτο να έχει εισπράξει το ποσό των 30.000 ευρώ από τα μυστικά κονδύλια της υπηρεσίας για προσφερθείες υπηρεσίες στο Β' εξάμηνο του 2011, είναι πλαστή. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι θα υποβάλλει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.

Έχουμε πόλεμο! Ξεκίνησαν προεκλογικά οι κατασχέσεις σπιτιών για οφειλές 300 ευρών στην εφορία από τους αρχιψεύτες Βενιζέλο & Σαμαρά!

Νομίζετε δωσίλογοι ότι θα μας πάρετε εύκολα τα σπίτια για να τα προσφέρετε στην τρόικα;


Οι κυβέρνηση Τσολάκογλου και οι υποστηρικτές της Σαμαράς-Βενιζέλος, που προεκλογικά μας παραμυθιάζουν, έδωσαν εντολές και ξεκίνησαν προ-κατασχέσεις σπιτιών για οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν όλα τα Χαράτσια που μας επέβαλαν.

Αντί να κυνηγήσουν τους χρηματοδότες τους φοροφυγάδες, έβαλαν στο στόχαστρο τα...

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ

Το εργολαβικό σκηνικό της λάσπης των τελευταίων εβδομάδων,που έχει καταντήσει βιομηχανία συκοφαντίας σε βάρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ξεδιπλώθηκε και αποκαλύφθηκε σήμερα.


Το σημερινό δημοσίευμα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ,απέδειξε ότι αντί για πολιτικό λόγο,οι,συγκυβερνώντες υπάλληλοι της Τρόϊκας, χρησιμοποιούν τον δημοσιογραφικό προπαγανδιστικά μηχανισμό τους,φτάνοντας στην απόλυτη κατάντια να κατασκευάζουν και να διοχετεύουνακόμα και πλαστά έγγραφα.

Η ηχηρή διάψευση με προσωπική του ανακοίνωση του Διοικητή της ΕΥΠ Πρέσβυ κ.Κωνσταντίνου Μπίκα,της βρωμίας που στήθηκε σε βάρος του υποψηφίου....

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο