Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Ανεξάρτητοι & Λαϊκός Σύνδεσμος: Έρχονται και η γη θα τρέμει κάτω από τα πόδια ΠΑΣΟΚ & ΝΔ

Αν θεωρήσουμε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου, αγκαλιάστηκαν από ένα μεγάλο κομμάτι (περίπου από 1 στους 4 νεοδημοκράτες) που ψήφισαν ΝΔ του 2009, κάτι που ήταν αναμενόμενο, αφού ο κόσμος της παράταξης ποτέ δεν συγχώρεσε στον Α.Σαμαρά ότι "τους πούλησε" στο θέμα του Μνημονίου, ενώ ταυτοχρόνως συλλέγει ψήφους και από το ΠΑΣΟΚ, το μεγάλο ερώτημα είναι από που προέρχεται...

Η συνάντηση Βίκυς Σταμάτη-Άκη Τσοχατζόπουλου πίσω από τα κάγκελα

Μετά την προφυλάκισή της, η Βίκυ Σταμάτη την Παρασκευή συναντήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού με τον σύζυγό της, Άκη Τσοχατζόπουλο.


Η Βίκυ Σταμάτη καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να πετύχει την αποφυλάκισή της.


Αξίζει να σημειωθεί πως η σύζυγος του πρώην υπουργού έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης προτείνοντας η ίδια τους όρους, μέσω των δικηγόρων της, που δεν είναι άλλοι από τον εγκλεισμό...

Η ΠΡΩΪΜΗ ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Περί Αλός


Χρήστος Γ. Ντούμας
Καθηγητής Αρχαιολογίας

Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ
της Ναυτικής Ιστορίας», τεύχος 33, σελ.12,
ΟΚΤ-ΔΕΚ 2000, έκδ. Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος.
Αναδημοσίευση στο Περί Αλός με την έγκριση του ΝΜΕ.

Πρυμναίο τμήμα πλοίου χαραγμένο σε όστρακο
πρωτοκυκλαδικού αγγείου από την Φυλακωπή της
Μήλου. Σχέδιο Casson 1995.


Ως γνωστόν, η θάλασσα είναι μία από τις περιοχές, στις οποίες ο άνθρωπος από την παλαιολιθική εποχή, αναζητούσε τροφή. Και το Αιγαίο δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι συνεχώς πληθύνουσες μαρτυρίες, όσο προχωρεί η έρευνα, το επιβεβαιώνουν. Αυτή η πρώιμη εκμετάλλευση της θάλασσας ως πηγής τροφής....

Τα σενάρια αλλαγής στην Γαλλία - Θα αλλάξουν και την... Ευρώπη;

Σαν έτοιμος από καιρό για τα Ηλύσια Πεδία, ο Γάλλος σοσιαλιστής φαίνεται να έχει ήδη καταστρώσει το σχέδιο δράσης που θα του επιτρέψει να προωθήσει το πρόγραμμά του στη χώρα του και στην Ευρώπη



Έτοιμος να ζήσει τον δικό του Μάη είναι ο Φρανσουά Ολάντ και μαζί του μεγάλο μέρος της Ευρώπης προσδοκά ότι η νίκη του θα σηματοδοτήσει την αναγκαία στροφή προς την αλλαγή και την ανάπτυξη. Αντιθέτως, ο Νικολά Σαρκοζί βαδίζει προς τις κάλπες σαν να «έχει χάσει εδώ και πολύ καιρό», όπως δήλωσε η τρίτη του πρώτου γύρου, Μαρίν Λεπέν.

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΪΜΠΛΕ

Δ Η Λ Ω Σ Η


Μίκης Θεοδωράκης

Μας εκπλήσσει η φαρισαϊκή έκπληξη των μνημονιακών καναλιών και κομμάτων για την αυτονόητη παρέμβαση στα εσωτερικά μας του κ. Σόϊμπλε, ενός εκ των ηγεμόνων στους οποίους παρέδωσαν την ανεξαρτησία της χώρας οι Κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Αυτονόητη, γιατί πιστεύει ότι με τα Μνημόνια που υπέγραψαν, κατέστησαν την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό χώρα και Λαό υποτελή, υποχρεωμένο να εκτελεί τις εντολές των κυρίων του.

Εύχομαι αυτή η απρεπής, αναιδής και απαράδεκτη...

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των 6 οροθετικών ιερόδουλων που βρέθηκαν σήμερα

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης. Χθές οι υπηρεσίες του ΚΕΕΛΠΝΟ κατα τη διάρκεια ελέγχων εντόπισαν άλλες 6 ιερόδουλες, φορείς του AIDS.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι 6 γυναίκες, όλες τους Ελληνίδες, εκδίδονταν σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας και όπως διαπιστώθηκε μετά απο τεστ, είναι θετικές στον ιό HIV. Σε βάρος τους σηματίστηκε δικογραφία για για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚ​Ο: Ευθανασία για παιδιά οποιασδήπο​τε ηλικίας στο Βέλγιο


Ευγονική δίχως όρια: Προτείνεται δικαίωμα στην ευθανασία για παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας στο Βέλγιο

Προκαλούν σάλο και πάλι οι ‘υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων’ προτείνοντας ότι οι άνθρωποι με νοητική στέρηση, όλα τα παιδιά και οι ενήλικες που πάσχουν από άνοια θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ευθανασία.....

Κυριακάτικες εφημερίδες [Οσες κυκλοφορούν αύριο]

 

.......

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΑΣ.ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 4-5-2012

Ψηφίστε με λογική όχι με θυμό: Ποιος λογικός θα ψήφιζε αυτούς που τον χρεοκόπησαν;

Στην ιστορική πορεία των Εθνών, υπάρχουν κάποια κομβικά σημεία που καθορίζουν το μέλλον τους. Που ανάλογα με τις αποφάσεις που θα λάβουν οι πολίτες ή οι ηγέτες θα καθοριστεί τον μέλλον των Εθνών τους και η πορεία που θα ακολουθήσουν οι επόμενες γενιές.


Ε, λοιπόν η Κυριακή 6 Μαΐου δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία των ιστορικών ή δραματικών αποφάσεων.

Αύριο δεν θα επιλέξουμε ούτε για την ιστορική πορεία...

Εκλογές: Πώς η ΑΝΑΓΚΗ γίνεται ΙΣΤΟΡΙΑ και η νυχτερινή επίσκεψη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη!

Γράφει ο Στρατής Μαζίδης


Μεσάνυχτα Παρασκευής προς Σάββατο. Βρισκόμαστε λίγες ώρες από το άνοιγμα της κάλπης. Αδυνατώ να κλείσω μάτι. Σκέπτομαι τα παιδιά μου που κοιμούνται ήσυχα λίγο παραδίπλα. Με τι κριτήριο να ψηφίσει κανείς; Πώς να επιλέξει; Και αίφνης φέρνω στο νου μου το μεγάλο στρατηγό της Εθνικής Παλιγγενεσίας, το Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.

- "Τι να κάνω στρατηγέ;" συλλογίζομαι...Αν και ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω. Ακούω ένα βηματισμό βαρύ. Και εκεί μέσα στη νύχτα τον βλέπω ολοζώντανο μπροστά μου, λεβέντη να μου λέει με μια ορθή φωνή τα παρακάτω λόγια όπως τα είχα διαβάσει....

Εψαξαν πολύ στον Δήμο Λεβαδέων?

Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου


Στην πλέον ακατάλληλη από τις δυνατές θέσεις αποφάσισε ο Δήμος Λεβαδέων να εγκαταστήσει τις διαφημιστικές πινακίδες στη Λιβαδειά, τουλάχιστον τις 2 από αυτές που τοποθετήθηκαν στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία Μητροπόλεως.

Οπως βλέπετε και στις φωτό στην κεντρική πλατεία η διαφημιστική πινακίδα έχει τοποθετηθεί ακριβώς στο πολυσύχναστο πέρασμα απέναντι από το PIU δίδοντας μια πολύ άσχημη εικόνα και την αίσθηση μιας υπερβολικής εκμετάλλευσης του χώρου που προκαλεί δυσαρέσκεια. Υπάρχουν βέβαια πολλά αναξιοποίητα σημεία και τ.μ. στην πλατεία όπου θα μπορούσε να τοπθετηθεί η πινακίδα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΗΒΩΝ

Θήβα 4 – 5 - 2012


Ο Ι.Σ.Θηβών θεωρεί χρέος του να καταγγείλει την πρωτοφανή, ρατσιστική κι απαράδεκτη μεθόδευση του Υπουργείου προστασίας του πολίτη και Υγείας, σπίλωσης προσώπων, ανακοινώνοντας στον τύπο ονόματα και φωτογραφίες οροθετικών γυναικών.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται ότι η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών, καθώς και των ποινικών διώξεων που ασκήθηκαν σε βάρος των 11 γυναικών, δίνονται για την προστασία του κοινωνικού συνόλου. Η συνειδητή από μέρους της αστυνομίας και του υπουργείου διαπόμπευση δυστυχισμένων υπάρξεων, σχολιάστηκε ήδη δυσμενώς από τον διεθνή τύπο και αποδίδεται σε προεκλογική φθηνή και βρώμικη άγρα ψήφων .

Θράσος Σόιμπλε: «Αν οι Έλληνες στις εκλογές της Κυριακής εκλέξουν μια πλειοψηφία η οποία δεν δέχεται τις δεσμεύσεις, η Ελλάδα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες»

Nωρίτερα η γερμανική καγκελαρία είχε δηλώσει πως επιθυμεί μία σταθερή κυβέρνηση στην Ελλάδα.

«Αν οι Έλληνες στις εκλογές της Κυριακής εκλέξουν μια πλειοψηφία η οποία δεν δέχεται τις δεσμεύσεις, η Ελλάδα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες», προειδοποίησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά την διάρκεια ομιλίας του, σήμερα, στην Κολονία, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλαίας.

Πέθανε ο Γιεκινί

O πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Νιγηρίας και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ρασίντ Γιεκινί έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 48χρονος Νιγηριανός που έμενε μόνος του τα τελευταία χρόνια αν και είχε τρεις γυναίκες και τρία παιδιά, άφησε την τελευταία του πνοή χωρίς ακόμη να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

Τραγωδία για γνωστό μοντέλο

Δύσκολες ώρες περνά μετά τον αναπάντεχο θάνατο της μητέρας της γνωστή Ελληνίδα καλλονή. Ο λόγος για την νεαρή Βάσω Βιλέγκας που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το ξαφνικό θάνατο της μητέρας της σε ηλικία 48 χρόνων από ανεύρυσμα.
 
Το γνωστό μοντέλο προσπαθεί να ξεπεράσει το χαμό της μητέρας του Κάρμεν που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την οικογένειά της και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό...

42% είναι το ποσοστό που θα έχουν στο μυαλό τους οι στρατιωτικοί στην κάλπη."Αυτοδύναμες περικοπές"

Οι περισσότεροι στρατιωτικοί και οι οικογένειές τους,θα πάνε στην κάλπη αύριο,μ΄ ένα ποσοστό “καρφωμένο” στο μυαλό τους:42%.Μόνο που δεν είναι εκλογικό ποσοστό,αλλά η μείωση που έχουν υποστεί -30% μέχρι τώρα- και θα υποστούν -12% μετά τις εκλογές!

Πως θα μεταφραστεί αυτό στην επιλογή ψηφοδελτίου που θα κάνουν οι στρατιωτικοί; Οι ίδιοι θα επιλέξουν και ξέρουν.

Αν πρέπει να διακινδυνεύσουμε μια πρόβλεψη ,θα σημειώουσουμε ότι σ΄ αυτές τις εκλογές οι στρατιωτικοί δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι από κανένα κομματικό σχηματισμό. Ειδικά από τα δύο μεγάλα κόμματα που στις εκλογικές αναμετρήσεις από το 1974 και μετά τους θεωρούσαν περίπου....

Εκλογές 2012: Τα τρία «κλειδιά» του εκλογικού νόμου

Τι θα κρίνει την αυτοδυναμία – Ποια η έννοια της «χαμένης ψήφου»


Τρία είναι τα κρίσιμα σημεία που θα κρίνουν το νέο «χάρτη» της Βουλής, μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου, με βάση τον ισχύοντα εκλογικό νόμο που ψηφίστηκε το 2003 και με παραλλαγές εφαρμόστηκε το 2007 και το 2009.
Πρώτον, το ποσοστό του 3% επί των εγκύρων ψηφοδελτίων πανελλαδικά, που αποτελεί τον πήχη για την είσοδο ενός κόμματος στη νέα Βουλή. Δεύτερον, οι 50 έδρες μπόνους στο πρώτο κόμμα και τρίτον, η «μοιρασιά» των υπολοίπων 250 εδρών αναλογικά στα κόμματα....

Συνεδρίαση ΔΣ Θηβαίων


          Σας κοινοποιούμε την υπ’ αριθ. πρωτ. 10671/4-5-2012 πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η  θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) την 9 του μηνός ΜΑΪΟΥ 2012, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 19:00 σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης,  για ενημέρωσή σας : 

Υπέροχος ο κ. Λεβέντης. Πολλές οι αλήθειες που λέει τις οποίες ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν είπε.

ΔΙΟΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΚΑΪΡΟ

Η αναγραφή του ονόματος της πόλεως και στα Ελληνικά ήταν συλλογική απαίτηση των Αιγυπτίων Δημάρχων της περιοχής της Αλεξάνδρειας, προς τιμήν του Μεγάλου Αλεξάνδρου...   Μία αιχμηρή απάντηση όχι μόνο απέναντι στους ανιστόρητους γείτονες αλλά και στους γηγενείς μας.. Πάλι καλά που υπάρχουν οι Αιγύπτιοι που είναι περήφανοι τουλάχιστον για τους δικούς μας προγόνους.  


Εύγε !!!

Mάνος-Bαλιανάτος: Νομιμοποιούν τους μετανάστες και διαλύουν τον ελληνικό στρατό!

Μάλλον τα έχουν μπερδέψει εκεί στην Δράση του Στέφανου Μάνου. ‘Η μπορεί να ζούνε σε άλλη χώρα. Την ίδια στιγμή που όλα τα κόμματα μιλάνε για τον κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης και η εγκληματικότητα καλπάζει, ο Στέφανος Μάνος το έχει πάρει αλλιώς!


Όσον και αν φαίνεται απίστευτο μέσα στο πρόγραμμα του κόμματος του συνοθυλεύματος που έχει δημιουργήσει ο Μάνος με τον Βαλιανάτο, αναφέρεται πως η Δράση αγωνίζεται για:

Ψηλά ο ΣΥΡΙΖΑ- Μάχη με το ΠΑΣΟΚ για τη 2η θέση

Τα στοιχήματα πέφτουν βροχή λίγες ώρες πριν από τις εκλογές. Η εταιρία Sportingbet έριξε την απόδοση του νικητή των εκλογών στο 19.00 από 23.00… που είχε τον ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ να είναι στο 17.00!
Εάν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφει το scottishbetting.blogspot.com, είναι κοντά στο 12-13% και του ΠΑΣΟΚ στο 16%-17% τότε μιλάμε για ντέρμπι για τη 2η θέση….

Ηρακλειώτης ξενοδόχος αποκάλυψε τους εκβιαστές του υπουργείου

Του ζητούσαν μίζα 80 χιλ. για να προχωρήσουν το πρόγραμμα επιδότησης για το οποίο έχει εγκριθεί η αίτησή του


Των Θ.Περβολαράκη - Ά.Κωνσταντουλάκη

Ο άνθρωπος που βρήκε τη δύναμη και κατήγγειλε τα κυκλώματα εκβιαστών που δρούσαν στο Υπουργείο Ανάπτυξης, ο ξενοδόχος Νίκος Χαλκιαδάκης, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή της Σταλίδας, λύνει τη σιωπή του και αποκαλύπτει το πως οι υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης τον ταλαιπωρούσαν για χρόνια αποσκοπώντας σε μίζα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την επένδυση του ύψους περίπου

Οι Μυστικές δημοσκοπήσεις τελείωσαν . Που κατέληξαν!!!

Οι δημοσκοπήσεις  τελείωσαν χθες βράδυ και ας λένε κάποιοι ότι συνεχίζονται και σήμερα.
Το πρώτο που δείχνουν είναι ότι το σκηνικό είναι ρευστό και δεν βάζει κανείς στοίχημα για τίποτα λόγω της άρνησης πολλών πολιτών να απαντήσουν.
Πιθανόν αύριο το βράδυ πολλοί δημοσκόποι να σκίσουν τα πτυχία τους
Ας δούμε όμως  σε τι έχουν καταλήξει οι περισσότερες δημοσκοπήσεις.
Πρώτη η Ν.Δ. με ποσοστό.....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Το Λονδίνο αναγνώρισε την «Μακεδονική» γλώσσα!

Για μία ακόμη φορά η ελληνική πολιτεία αποδεικνύει την ανικανότητα της, την αδιαφορία της, την αδράνεια της για οτιδήποτε έχει να κάνει για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων και θέσεων.
Αυτή τη φορά το υπουργείο Πολιτισμού επέτρεψε, με την άγνοια του, στην κυβέρνηση των Σκοπίων να πραγματοποιήσει μία εξόχως σημαντική και συμβολικού χαρακτήρα παρουσία στην πολιτιστική Ολυμπιάδα του Λονδίνου με την ανοχή φυσικά των Βρετανών.
Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει...

defencenet.gr:Πάνος Καμμένος, η τελευταία συνέντευξη πριν τις κάλπες - "Έτσι θα κυβερνήσουμε"

Παρακολουθείστε στο defencenet.gr την συνέντευξή του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, με την οποία συνέντευξή κλείνει τον προεκλογικό του αγώνα.


Στην συνέντευξη μιλάει για όλα και δίνει απαντήσεις για όλα:

-Τι θα κάνει με τους μισθούς των στελεχών των Ε.Δ.

-Τι θα κάνει με την απομείωση των ασφαλιστικών ταμείων των Ε.Δ. και ειδικά των μετοχικών Ταμείων

-Πώς θα αποκαταστήσει την ζημιά που έχουν υποστεί από το "κούρεμα" τα μετοχικά Ταμεία των ΕΔ

-Τι αλλαγές θα κάνει στο σύστημα κρίσεων των ΕΔ...

Έχεις τη δύναμη να τα αλλάξεις όλα!!

Μια μέρα μας χωρίζει από τις κάλπες, και προσωπικά πιστεύω μια μέρα από την αλλαγή της σελίδας της ιστορίας, και το κλείσιμο ενός πολιτικού κεφαλαίου τουλάχιστον με τον τρόπο που το ξέραμε μέχρι σήμερα.


Ακούσαμε τους... πολιτικούς Αρχηγούς και ειδικά αυτούς, που είχαν το τιμόνι της χώρας μας τα τελευταία χρόνια και μας έριξαν στα βράχια, να προσπαθούν να μας πείσουν ότι μας είναι απαραίτητοι.

Ακούμε δημοσιογράφους και διάφορους αναλυτές πληρωμένους, να κάνουν προπαγάνδα πότε για τους μεν και πότε για τους δεν, με διάφορα ψεύτικα επιχειρήματα σκεπτόμενοι μόνο το τομάρι τους και το προσωπικό τους βόλεμα, στο βάθρο της σαπίλας και της διαφθοράς.

Ακούμε κάθε μέρα να μας...

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τρελές καταστάσεις στην Κρήτη με τις ιερόδουλες

Των Ευ.Καρεκλάκη και Θ.Περβολαράκη

Σοκ και στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα στο Ηράκλειο έχει προκαλέσει η είδηση με τις ιερόδουλες-φορείς του Έιτζ, οι
οποίες είχαν συνευρεθεί με εκατοντάδες άνδρες χωρίς προφύλαξη.

Είναι ενδεικτικό ότι κατά την διάρκεια της νύχτας έγινε μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας σε οίκους ανοχής στην πόλη του Ηρακλείου, κάτι που είχε να γίνει συντονισμένα εδώ και πολύ καιρό.

Το πρόβλημα της πορνείας και κυρίως ανήλικων κοριτσιών...

Γιώργος Τράγκας: «..φυσάει ήδη ‘’Katrina’’ σε Ιπποκράτους και Συγγρού»

Πιστεύω ότι οι επικοινωνιολόγοι και οι διαφημιστές των πράσινων και των γαλάζιων έχουν χάσει τον ύπνο τους. Όταν δεν καταφέρνουν μέσα σε μικρούς χώρους να αναπτύξουν «μεταφερόμενους οπαδούς» με σημαίες και πολλά καπνογόνα… για να μην υπολογίζεται το πλήθος από τους τηλεθεατές, τότε τα πράγματα δεν πάνε καλά και φυσάει ήδη ‘’Κατρίνα’’ στην Ιπποκράτους και στη Συγγρού.
Ήταν εικόνα από φίλμ του Αγγελόπουλου η συγκέντρωση του Βενιζέλου στην παλαιά πόλη της Ρόδου, στο κάστρο. Αυτός, επάνω στο πόντιουμ, φρέσκος – φρέσκος, γνήσιο μοντέλο μη- λιτοδίαιτης διαβίωσης και από κάτω καμία εκατοσταριά ανέκφραστοι, αμήχανοι, αμίλητοι, χωρίς κανένα ενθουσιασμό, οπαδοί του Πασόκ. Σκιές από το «Κραυγές και Ψίθυροι» του Ingmar Bergman….

Νάξος: Ανεβάζουν τα γαϊδούρια στις ταράτσες επειδή το επιβάλλει το έθιμο!

Ταλαιπωρούν και τρομάζουν τα ζώα λόγω εθίμου!
Στη Γαλήνη και στον Κυνίδαρο της Νάξου οι κάτοικοι συνεχίζουν να διατηρούν ένα τελείως ανόητο έθιμο, που αποδεικνύεται ιδιαιτέρως βασανιστικό για τα γαϊδουράκια, για όσα έχουν απομείνει σ’ αυτές τις περιοχές! Αν και διανύουμε το έτος 2012 οι κάτοικοι και οι πολιτιστικοί σύλλογοι των περιοχών αυτών, όπως είναι π.χ. ο Σύλλογος Κυνιδάρου «Ο Απίκραντος», προτρέπουν ντόπιους και επισκέπτες να συμμετάσχουν στο ανέβασμα των γαϊδουριών στις ταράτσες των σπιτιών!
Ναι, καλά διαβάσατε! Αυτό επιβάλλει....

Βγήκε χαμογελαστός μπροστά στο κοινό του και άρχισε να παραληρεί με τον γνωστό πλέον τρόπο ..

Tι να πει κανείς για την ομιλία του Α.Σαμαρά στο Ζάππειο ..Βγήκε χαμογελαστός μπροστά στο κοινό του και άρχισε να παραληρεί με τον γνωστό πλέον τρόπο ..


Μας είπε πως διαγράφει το παρελθόν και παει για το μέλλον (ετσι απλα)...

Μας είπε πως το ΠΑΣΟΚ ήταν αντίπαλος του 2 χρόνια τώρα γιατί αυτός ήθελε επαναδιαπραγμάτευση αλλά δεν τον άφηναν να την κάνει (ελπίζω να θυμάστε τι έγινε όταν πήγε στην Ευρώπη να επαναδιαπραγματευτεί) ..

Μας είπε πάλι πως αυτός θα αποκαταστήσει τις χαμηλές συντάξεις και οτι με το πρόγραμμα του σε 1 χρόνο θα μας βγάλει απο την ύφεση ... μας είπε ...

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων δικαιούχων Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων.

Από 8 έως 18 Μαΐου η προθεσμία.


Ο Δήμος Θηβαίων και το Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας ενημερώνουν ότι ξεκινά από την Τρίτη 8 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θηβαίων.
Προϋποθέσεις δικαιούχων :

Ήρθε η ώρα να τιμήσουμε τους στίχους του….

Εύχομαι “καλό βόλι” σε όλους την Κυριακή….
Σκεφτείτε αυτή την φορά μόνο λίγα πράγματα πριν ψηφίσετε….
Σκεφτείτε τι είναι καλύτερο για την Ελλάδα….
Σκεφτείτε το μέλλον και τα παιδιά σας…
Σκεφτείτε τι θα έκαναν οι πρόγονοι μας στην θέση μας…. που πολλές φορές υποκριτικά τους επικαλούμαστε για να κρύψουμε την δειλία μας…
Σκεφτείτε ότι είμαστε η ελπίδα…. το ζύγι της δικαιοσύνης… η κόψη του σπαθιού…
Ας μην γίνουμε συνένοχοι των δοσιλόγων….

Δήμος Θηβαίων : Στο ΕΣΠΑ ο πεζόδρομος της οδού Επαμεινώνδα.

Υπεγράφει από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχο Περγαντά η απόφαση ένταξης του έργου «Ανάπλαση του πεζόδρομου της οδού Επαμεινώνδα Δήμου Θηβαίων», επιλέξιμου προϋπολογισμού 2.280.000 €.


Η ανάπλαση περιλαμβάνει την οδό Επαμεινώνδα καθώς και κάθετους δρόμους με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής. Κατά το σχεδιασμό έχει ληφθεί υπόψη η ενσωμάτωση βιοκλιματικών παραμέτρων για τη βελτίωση τοπικά του μικροκλίματος του αστικού χώρου και του αισθήματος της θερμικής άνεσης....

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει -Χρήστος Κοφίνης Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Βοιωτίας

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει. Σε λίγες ώρες θα κληθούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον των παιδιών μας, το μέλλον της Πατρίδας μας.


Είναι οι κρισιμότερες εκλογές μετά την μεταπολίτευση. Χρειάζεται να ενεργήσουμε με πολλή περίσκεψη και υπευθυνότητα. Βιώνουμε την εξαθλίωση και την διάλυση των πάντων. Εκείνοι που μας οδήγησαν σε απόγνωση, τολμούν τώρα να ξαναζητήσουν την ψήφο μας υποσχόμενοι να μας σώσουν. Μην τους πιστέψετε! Είναι καιρός αγαπητοί φίλοι να αντιδράσουμε με την ψήφο μας. Να πούμε ΟΧΙ στην υποβάθμιση και το ξεπούλημα.....

Εκλογές της 6ης Μαΐου, μια νέα πραγματικότητα για τη χώρα



Άρθρο του Τάσου Γέραλη

Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ»


Η ψήφιση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο του «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΙΙ» αποτελεί μια νέα Εθνική και Κοινωνική πραγματικότητα. Τα μέτρα και οι πολιτικές λιτότητας που επέβαλε εγείρουν εθνικά, πολιτικά, Κοινωνικά και επιστημονικά ερωτήματα για την δυνατότητά τους να πετύχουν την ανασυγκρότηση της Ελληνικής οικονομίας, καθώς εντείνουν την ύφεση, οδηγούν σε εξαθλίωση μεγάλα τμήματα του Ελληνικού λαού βάζοντας σε δοκιμασία την κοινωνική συνοχή και οδηγούν την οικονομία...

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!!

Γράφει η Αλεξάνδρα Τράγκα

Δύο εικοσιτετράωρα μόνο μας χωρίζουν από το τέλος της μεταπολίτευσης. Σε 48 ώρες από τώρα, τα κόμματα που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία, που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό και σκότωσαν τα όνειρα της νέας γενιάς, ετοιμάζονται να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Focus Web TV: Εκπομπή με την Έλενα Κουντουρά

Η Ειρήνη Νικολοπούλου ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ συναντά στο στούντιο της FOCUS WEB TV την Έλενα Κουντουρά, Υποψήφια Βουλευτή Α΄ Αθήνας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, σε μια μοναδική  συνέντευξη  αποκαλύπτει: «Εμείς απλοί στρατιώτες ακολουθήσαμε για να παλέψουμε αυτό το «ΟΧΙ» με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ». Μιλάει ακόμη: για τους γονείς της, τον αθλητισμό, την μόδα, τον εθελοντισμό, και το ξεκίνημα της στην Ν.Δ. έως την στιγμή που διαγράφηκε από το κόμμα και τέλος για την νέα προσπάθεια που κάνει με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Έλενα Κουντουρά: «Είμαι πολύ περήφανη για τους γονείς μου. Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός...

Πούτιν: O Μέγας Αλέξανδρος είναι Έλληνας!

Ο Πούτιν ομολογεί ότι ο Μέγας Αλέξανδρος είναι Έλληνας, συγκρίνοντας την τότε κατάσταση με τη σημερινή της πατρίδας μας: «Στην εποχή του, για να λύσει αυτά τα οικονομικά προβλήματα, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών κατέκτησε την Περσία και συνέχισε. Τώρα, η Ελλάδα δεν μπορεί να κατακτήσει κανέναν…».

Ρότα για… ανατροπή χαράζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πλώρη… για την κυβέρνηση της Αριστεράς βάζει οΣΥΡΙΖΑ – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, παλεύοντας, τις ώρες που απομένουν προ της κάλπης, να πείσει το ευρύτερο ακροατήριο αριστερών, κεντρώων και συντηρητι­κών ψηφοφόρων ότι διαθέτει τη μόνη αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση ακύ­ρωσης της πολιτικής των μνημονίων και διεξόδου από την κρίση, η οποία θα στείλει μήνυμα και στην Ευρώπη. Και μέχρι την ώρα που έκλεινε αυτό το κείμενο οι ενδείξεις ήταν ενθαρρυ­ντικές για την άνοδο που καταγράφει ο συνδυασμός, τονώνοντας την αισι­οδοξία όλων όσοι στελεχώνουν τον εκλογικό μηχανισμό του ότι μπορεί να αναδειχθεί σε τρίτη δύναμη,αυξάνο­ντας έτσι την πιθανότητα να λάβει διε­ρευνητική εντολή…

Διδάσκει "κομματικό πολιτισμό" η Ευρυτανία

Σαν αστείο μπορεί να φαίνεται αλλά είναι πραγματικό γεγονός και συνέβη πριν λίγες ώρες.


Μπορεί το προεκλογικό θερμόμετρο στα αγέρωχα βουνά και στα όμορφα χωριά της Ευρυτανίας να έχει χτυπήσει κόκκινο λίγες μέρες πριν τις εκλογές όμως φαίνεται πως κάποιοι απο τους υποψηφίους κρατούν και διδάσκουν ¨κομματικό πολιτισμό".

Το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Καρπενησίου ,συνεργάτες...

Σακοράφα: Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει το μνημόνιο!

Συνέντευξη στον Γιώργο  Παπαδημητρόπουλο και στο www.soccerplus.gr

Είναι αθλήτρια και μάλιστα πρωταθλήτρια. Στην πολιτική δεν θα μπορούσε να αρκεστεί σε ρόλο κομπάρσου. Δεν ψήφισε το μνημόνιο και αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ, μετακομίζοντας στην μαχητική αριστερά και την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ είναι υποψήφια στη Β’ Αθήνας. Η ίδια λέει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ βλάπτει σοβαρά την υγεία του δικομματισμού και των οικονομικών διευθυντηρίων. Και είναι αυτός ο λόγος που τόσο περισπούδαστα προπαγανδίζουν εναντίον του».

Τα ποσοστά που δίνει το Reuters για τις εκλογές

Σε σημερινό του άρθρο το Reuters με τίτλο "Οι ελληνικές εκλογές θα ταρακουνήσουν την εύθαυστη ευρωζώνη"   αναφέρεται στις ελληνικές εκλογές και γράφουν

"Οι δημοσκοπήσεις δεν δείχνουν σαφή νικητή στις εκλογές, με τα δύο μεγάλα κόμματα - κεντροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας και οι σοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ - μαζί συγκεντρώνουν περίπου το......
38 τοις εκατό το οποίο  δεν φτάνει  για μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία βάσει εκλογικού συστήματος στην Ελλάδα."

Θα σας ενημερώνουμε ....

ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ όσοι σκέφτεστε μνημονιακή ψήφο. Δώστε μια ευκαιρία στον αδερφό σας.

Αγαπητοί μου φίλοι, αναγνώστες κι επισκέπτες του ιστολογίου μας λίγες πλέον μέρες πριν τις κρισιμότερες εκλογές στην νεότερη ιστορία της πατρίδας μας θέλω να μοιρασθώ μαζί σας λίγες σκέψεις.


Οι παλαιότεροι ξέρετε και οι νεότεροι είναι ώρα να μάθετε ότι από την αρχή που ξεκίνησε η ύπαρξη του ιστολογίου μας ποτέ δεν προέτρεψα οποιονδήποτε να ψηφίσει οποιοδήποτε κόμμα ή οποιοδήποτε πρόσωπο....

ΟΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ

Εκτακτο Συνέδριο του ΣΕΚΕ (Κ) (26/11/1924-3/12/1924, ΚΚΕ Επισημα κειμενα σ. 517)

«..Αμεσα καθηκοντα του ΚΚΕ επανω στο εθνικο ζητημα ειναι ο αμειλικτος αγωνας εναντιον της καταπιεστικης πολιτικης της ελληνικης μπουρζουαζιας στη Μακεδονια και τη Θράκη, .. ΤΟ ΚΚΕ στον αγωνα αυτο θα υποστηριξη με ολας του τας δυναμεις το εθνικο επνασταστικο κινημα των καταπιεζομενων λαων της Μακεδονιας και Θρακης για τη δημιουργια αναξαρτητων δημοκρατιών..Επισης την αποικιστικη πολιτικη της ελληνικης μπουρζουαζιας στη Μακεδονια και Θρακη ( εννοει την εγκαταστασι Ελληνων προσφυγων απο την Μικρα Ασια και τον Ευξεινο Ποντο) το ΚΚΕ οφειλει να την καταπολεμηση με τον πιο αμειλικτο τροπο .»

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ: ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει τους δημότες του ότι μπορούν να μάθουν που ψηφίζουν μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου http://www.thiva.gr/  ή στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών  http://www.ypes.gr/services/eea/eea.htm

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο