Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Εψαξαν πολύ στον Δήμο Λεβαδέων?

Γράφει ο Δημήτρης Λάμπρου


Στην πλέον ακατάλληλη από τις δυνατές θέσεις αποφάσισε ο Δήμος Λεβαδέων να εγκαταστήσει τις διαφημιστικές πινακίδες στη Λιβαδειά, τουλάχιστον τις 2 από αυτές που τοποθετήθηκαν στην κεντρική πλατεία και στην πλατεία Μητροπόλεως.

Οπως βλέπετε και στις φωτό στην κεντρική πλατεία η διαφημιστική πινακίδα έχει τοποθετηθεί ακριβώς στο πολυσύχναστο πέρασμα απέναντι από το PIU δίδοντας μια πολύ άσχημη εικόνα και την αίσθηση μιας υπερβολικής εκμετάλλευσης του χώρου που προκαλεί δυσαρέσκεια. Υπάρχουν βέβαια πολλά αναξιοποίητα σημεία και τ.μ. στην πλατεία όπου θα μπορούσε να τοπθετηθεί η πινακίδα...


Ακόμη περισσότερο η πινακίδα στην πλατεία Μητροπόλεως όπου η διαφημιστική πινακίδα του Δήμου Λεβαδέων κρύβει τη θέα, δυσκολεύει τον επισκέπτη και συνιστά μαζί με τα σταθμευμένα οχήματα μια εξαιρετικά κακόγουστη εικόνα στην ωραιότερη περιοχή της πόλης, την Κρύα -για την οποία η viotia μόνη της ή με άλλους έχει δώσει αγώνες για να γίνει γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο.



Λύσεις υπάρχουν, είναι εύκολο να αναζητηθούν και να υλοποιηθούν από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Λεβαδέων. Εκείνο που για μια ακόμη φορά διαφαίνεται είναι ότι από τη δημοτική αρχή απουσιάζει η κοινή λογική και η καλαισθησία.

http://viotia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο