Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες

Νέο τηλεοπτικό τοπίο από την καινούρια σεζόν, με βιώσιμους τηλεοπτικούς σταθμούς, δημιουργεί η προκήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού που δημοσιεύθηκε σήμερα. Πηγές της κυβέρνησης υπογραμμίζουν ότι στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού θα δοθούν άδειες στα ιδιωτικά κανάλια για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια λειτουργίας τους στην Ελλάδα και ότι μέσω του διαγωνισμού θα δοθούν άδειες σε τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς που θα καλύπτουν όλη την επικράτεια.

Στην Θήβα την επόμενη Τετάρτη 25 Μαΐου η Ρ. Αντωνοπούλου

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Επ. Θήβας και ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης πραγματοποιούν ενημερωτική εκδήλωση, παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας για την Καταπολέμηση της Ανεργίας,κας Ράνιας Αντωνοπούλου.

Υποβολή αιτήσεων εθελοντών για τη δημοτική κατασκήνωση του Δήμου Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων επιθυμώντας να συνδράμει με κάθε πρόσφορο μέσο στην ανάπτυξη της εθελοντικής δράσης και της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο έχει συστήσει Μητρώο Εθελοντών στο Δήμο Λεβαδέων.
Στο μητρώο εθελοντών μπορούν να εγγραφούν όσοι κάτοικοι και δημότες του Δήμου Λεβαδέων επιθυμούν να συνδράμουν τις Υπηρεσίες του Δήμου σε διάφορους τομείς, όπως η κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, η πολιτική προστασία, η προστασία του περιβάλλοντος, ο αθλητισμός, ο πολιτισμός κ.λ.π. υποβάλλοντας σχετική αίτηση.  Στο μητρώο αυτό καταγράφεται η συμμετοχή των εθελοντών σε δράσεις του Δήμου Λεβαδέων και με αυτό τον τρόπο πιστοποιείται η απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας από τους συμμετέχοντες.

Ομιλία του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Στρατηγική αντιμετώπιση της Γενοκτονίας"στην εκδήλωση με θέμα: " 19 Μαΐου Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού".


Πλατεία Ελευθερίας, Δήμος Σερρών. 
Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Ε Κ Α Σ

Ε Κ Α Σ

Συμβουλή  προς Κύριον  Πρωθυπουργόν
      ------------------------------------------------------
Εάν θέλετε να γίνετε ΜΗ  ΜΙΣΗΤΟΣ
στους  Έλληνες, κανονίστε να χαρισθούν τα αναδρομικά του ΕΚΑΣ, στους άπορους, άστεγους, και φτωχούς γερόντους Έλληνες συνταξιούχους.

Η κατάργηση αναδρομικά του ΕΚΑΣ από 01/01/16  γέμισε θλίψη τους Έλληνες φτωχούς γερόντους, και Ελληνίδες γερόντισες.

Πρόταση του Αυτοδιοικητικού Ριζοσπαστικού Κινημάτος πρός το Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας για ανάκληση της απόφασης χρηματοδότησης του μη νόμιμου Περ. ΦοΔΣΑ ΑΕ από τα Δημοτικά τέλη που πληρώνουν οι πολίτες

ΘΕΜΑ: Μερική  ακύρωση της αριθ. 393/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων αναφορικά με τον  προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2016,  ως προς το μέρος που αφορά  τον  Κ.Α  εξόδων 20.6721.02  για την  «Ετήσια εισφορά στο Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδος Α.Ε. ΟΤΑ» και τον Κ.Α. εξόδων 20.6162.05 για υποστηρικτικές εργασίες καθαριότητας από τον ίδιο Φορέα.

"Με το ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων επιλύεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα χωριά του Δήμου Λεβαδέων"

Με την ψήφιση, την προηγούμενη εβδομάδα, από την Ολομέλεια της Βουλής της νομοθετικής παρέμβασης του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σχετικά με το ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων θεσπίζεται παράλληλα και η απαγόρευση διέλευσης από το παράπλευρο οδικό δίκτυο οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, που υπερβαίνουν μικτό βάρος άνω των 3,5 τόνων, με στόχο την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και τη μείωση του μεγάλου αριθμού τροχαίων ατυχημάτων.

Νίκος Δόικος: Αριστερά της «αριστεράς» (νέα έκδοση)

Νίκος Δόικος , Αριστερά της «αριστεράς» (νέα έκδοση)
Η θεωρία του…ενός άκρου (απόσπασμα)                    
Θεωρώ πυρήνα του Φασισμού την αγελαία συμβίωση στη θέση της Κοινωνίας τών πολιτών. Την περιφρόνηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ετερότητας στο όνομα ενός«ανώτερου σκοπού» , στο όνομα της επικράτησης μιας «ανώτερης Τάξης».

Συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Νεφροπαθών με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ της εκστρατείας που έχει αναλάβει η «Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών» για τη διάδοση της ιδέας της δωρεάς ιστών και οργάνων σώματος πραγματοποιήθηκε συνάντηση διοικητικών στελεχών της στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών με τον προκαθήμενο της Ορθόδοξης Ελληνικής Εκκλησίας, Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ “ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ”

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, έχοντας μπροστά της το μεγάλο “αγκάθι” που θα καθορίσει την περαιτέρω ύπαρξή της, δηλαδή το Δημοψήφισμα που θα διενεργηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 23 Ιουνίου 2016, και όπου οι Βρετανοί πολίτες θα αποφασίσουν για την παραμονή της χώρας τους στην ΕΕ ή όχι, δεν θέλει να έχει άλλο ανοικτό μέτωπο στα “σωθικά” της. Έτσι, μετά από συνομιλίες με την ελληνική μπολσεβίκικη κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίες διήρκησαν 11 μήνες, θα συνηγορήσει υπέρ της αξιολόγησης και θα προχωρήσει στην παροχή ρευστού, δίνοντας το “φιλί της ζωής” στην ασθμαίνουσα αυτή κυβέρνηση. Αφού πρώτα την υποχρέωσε να αποδεχτεί τον “κόφτη” των ζωών μας, που στην ουσία είναι επιβολή εν ευθέτω χρόνο, τετάρτου Μνημονίου. Δηλαδή, του δεύτερου “αριστερού” Μνημονίου.

Παρουσίαση των ποιημάτων "Μνήμες της Πέτρας και της Σιωπής" του Γιώργου Μπίμη στο Art Cafe Αστραδενή

Ο ποιητής Γιώργος Μπίμης σας προσκαλεί στην παρουσίαση των ποιημάτων του "Μνήμες της Πέτρας και της Σιωπής" στο Art Cafe Αστραδενή την Τετάρτη 25/5 στις 20:30.

Την παρουσίαση συντονίζει ο Γιώργος Λάιος. Προλογίζει και απαγγέλει ο Γιώργος Αγραφιώτης. Απαγγέλουν επίσης ο Δημήτρης Λεβέντης και η Λαμπρινή Γερονικολού. Στην κιθάρα και στο τραγούδι ο Χρήστος Τάσσιος.

Το 2015 ο συνθέτης και τραγουδιστής Παντελής Θαλασσινός περιέλαβε στο cd του με τίτλο "Χίλια Καραβάκια" δυο τραγούδια σε στίχους του Γιώργου Μπίμη το "Καράβια πάνε κι έρχονται" και το "Σ' είδε απόψε το φεγγάρι". Ο Παντελής Θαλασσινός μελοποίησε ακόμα δυο τραγούδια σε δικούς του στίχους με τίτλους: "Αηδόνι μου" και "Ο Προσκυνητής" που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ "ΧΑΜΠΑΡΙ"


Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα υποφέρει από την οικονομική κρίση, από τον πολιτικό τρόπο διαχείρισης της κρίσης, αλλά κυρίως από τη συνθλιπτική επιρροή της "μη αντίδρασης" των κοινωνικών ομάδων. Και η πείρα παρελθόντων χρόνων μας έδειξε πως τα διαστήματα αυτά της "μη αντίδρασης", ιδιαίτερα όταν είναι μακρόχρονα και οδυνηρά, καταλήγουν σε αναπόφευκτες εθνικές περιπέτειες.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας σχετικά με την νομιμότητα της Εταιρείας


Με αφορμή ανακοινώσεις αλλά και δημόσιες τοποθετήσεις σε μέσα μαζικής επικοινωνίας, σχετικά με την νομιμότητα του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α θέλει να αναφέρει τα παρακάτω. 

Ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας (ΝΠΔΔ), ο οποίος είχε συσταθεί από το 2012 σε εφαρμογή του Ν. 4071/2012 και είχε συγκροτηθεί σε σώμα το 2013, μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α (ΝΠΙΔ), μετά από αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 

Ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΕΤΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Αν όλοι αυτοί οι αρλεκίνοι της πολιτικής, οι περισσότεροι ανεπάγγελτοι, βολεμένοι εν πολλοίς με παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς και "οικότροφοι" της πολιτικής βλακείας, ένιωθαν τον ευτελισμό της ύπαρξής τους στην ατελείωτη ουρά έξω από τα γραφεία του ΟΑΕΔ ή το σωρευμένο κοινωνικό πόνο στα βαγόνια του Μετρό, στον τόπο μας δεν θα ευδοκιμούσαν αλαζονεία και πολιτική γαιδουροσύνη!

Οι αρχαίες και ιδιαίτερες σπηλιές στην Κοιλάδα των Μουσών στην Άσκρη Βοιωτίας…

Τα Ερώτια σε Θεσπιές, Αθήνα, Σάμο, Κρήτη…



Γ. Λεκάκης,  www.lekakis.com


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Με 6 αθλητές η Αερολέσχη θήβας στο Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης

Η Αερολέσχη θήβας, θα συμμετέχουμε και Φέτος με 6 αθλητές στη κατηγορία 3 axis. FAISTOS FLY-IN 2016> 
Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης AIRPORT BASE CRETE 20-21-22-23 MAY
Participation Form
Δια της παρούσης δηλώνω συμμετοχή στο ΦΑΙΣΤΟΣ FlyIn 2016
This is to participate in FAISTOS FlyIn 2016 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΧΑΛΒΑΤΖΗ

Μέσα από την καθημερινότητα αλλά και αναφορές των ΜΜΕ, παρακολουθούμε έργα και ημέρες μιας δημοτικής αρχής με εικόνες εγκατάλειψης και παρακμής, τόσο στις τοπικές κοινότητες (ενδεικτικές εικόνες ντροπής από την παραλία Σαράντι – Permissos Press – blogspot 16/5/2016) όσο και στο κέντρο της πόλης της Θήβας (σκουπιδότοπος ο Αθλητικός χώρος – γήπεδο Αγίου Νικολάου – δίπλα στο δημαρχείο – www.radiothiva.gr – 17/5/2016).



Παράλληλα έργα ενταγμένα προηγούμενων περιόδων, εκτελούνται με διπλάσιους ή και τριπλάσιους χρόνους παράδοσης, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά σε επαγγελματίες και εμπόρους (πεζόδρομος Θήβας).

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Ενάντια στη βαρβαρότητα της γενοκτονίας

Ν. Λυγερός

Η επέτειος της αναγνώρισης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου είναι πλέον συνδεδεμένη με τα γεγονότα της ίδια της γενοκτονίας και αυτό το νοητικό σχήμα έρχεται να ενισχύσει και το παράδειγμα του Lemkin, αφού είναι μια από τις γενοκτονίες που επέλεξε για να αναδείξει και την επιλογή της λέξης γενοκτονία για να χαρακτηρίσει αυτό το έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας.

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΚΟΥΡΕΛΙΑΣΜΑ" ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ "ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑ"

Βέβαια θα ζητείται πάντα ένας Μεσσίας, ενώ ενεδρεύουν οι εκάστοτε "εθνοσωτήρες". Και οι...εθνοσωτήρες γνωρίζουν συνήθως, όσο απαίδευτοι κι αν είναι, ότι η συνείδηση της ομαδικής ευθύνης ήταν ένα από τα επιτεύγματα των ολοκληρωτικών καθεστώτων. Εκεί, δηλαδή, όπου η προσωπική εξουσία των ολίγιστων είχε κατορθώσει να γίνει πυρήνας ενός νέου μυστικισμού.

ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Η εξόντωση των Ποντίων και όλων των άλλων λαών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι οποίοι δεν ήταν Τούρκοι, άρχισε από την εποχή του Β' Γερμανικού Ράιχ, όταν ο Κάιζερ Β', έθεσε υπό την προστασία του την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Το 1908, οι Νεότουρκοι, φορέας του παντουρκισμού, με Γερμανούς συμβούλους αναλαμβάνουν την εξόντωση των Ελλήνων και των Αρμενίων. Μόνον όσοι αλλαξοπιστούν και προσαρμόζονται στην νέα τάξη πραγμάτων, μόνον αυτοί έχουν το δικαίωμα ζωής.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.


Σε Ερώτησή του προς τη Βουλή, ο Βουλευτής Βοιωτίας Βαγγέλης Μπασιάκος, ζήτησε να ενημερωθεί από τον αρμόδιο Υπουργό για τους δικαιούχους και τα ποσά που καταβάλλονται από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για κάθε είδους επιδόματα τον τελευταίο χρόνο, καθώς και για τα συγκριτικά στοιχεία προηγούμενων χρόνων. 

Μέχρι 23 Μαΐου οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ. του ΤΟΣΥΝ Δήμου Θηβαίων.

Στις 29 Μαΐου οι εκλογές

Με την υπ' αρ. 144/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων ορίστηκε ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Θηβαίων η 29η Μαΐου 2016, ημέρα Κυριακή.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Επτά επί Θήβας, του Αισχύλου από το ΚΘΒΕ σε περιοδεία

Οι «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου, μια εξαιρετικά δυνατή πολιτική τραγωδία , που το κοινό δεν έχει την ευκαιρία να βλέπει συχνά, είναι η καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, που συμμετέχει στο Φεστιβάλ Φιλίππων Θάσου και στο Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου.

Η παράσταση ανεβαίνει σε μια νέα, σύγχρονη μετάφραση του ποιητήΓιώργου Μπλάνα και σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης Λιθουανού σκηνοθέτη Τσέζαρις Γκραουζίνις.

Ο Γιάννης Στάνκογλου θα ερμηνεύσει –σε διπλή διανομή με τον πρωταγωνιστή του ΚΘΒΕ Χρίστο Στυλιανού– τον ρόλο του Ετεοκλή. Μαζί τους η Νάντια Κοντογεώργη (Αντιγόνη), η Ιώβη Φραγκάτου(Ισμήνη), ο Γιώργος Καύκας (Άγγελος), ο Αλέξανδρος Τσακίρης (Κήρυκας) και ένας 14μελής χορός νέων ηθοποιών.

Αποστολή του Νίκου Λυγερού στην Κρήτη

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: 
"Η διαχρονική στρατηγική του απαράδεκτου εναντίον των Αρμενίων και των Ποντίων". 
Πρώην Αρμενικό Σχολείο, Οδός Μαυρογένους, Ηράκλειο. 
Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΕΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Με αφορμή την ανάληψη των νέων καθηκόντων μου, ως νέος Αντιπεριφερειάρχης Χωροταξίας και Περιβάλλοντος, θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, για την τιμή που μου έκανε  και για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.

Ευχαριστώ, για ακόμη μια φορά τον Βοιωτικό λαό   που με τίμησε και μου έδωσε το δικαίωμα να δουλέψω γι΄ αυτόν. Θα  καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια  στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, για την ανάδειξη και την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν την Περιφέρειά μας.

Επεκτείνεται το Rural Broadband στo Δήμο Λεβαδέων

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου συναντήθηκε χθες στο Δημαρχείο Λιβαδειάς με κλιμάκιο του Ομίλου ΟΤΕ, το οποίο την ενημέρωσε για την επέκταση του Rural Broadband στο Δήμο Λεβαδέων, που αφορά στην παροχή υπηρεσιών γρήγορου internet στις αγροτικές ή «λευκές» περιοχές, δηλαδή σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς ευρυζωνική πρόσβαση. 

Η ΑΟΖ και το μέλλον της Κρήτης

Ν. Λυγερός

Αν υπάρχει μια περιοχή της Ελλάδας που έχει άμεση σχέση με την ΑΟΖ είναι η Κρήτη και οι λόγοι είναι πολλοί. Έχουν σχέση με τη γεωστρατηγική λόγω θέσης, με την τοποστρατηγική λόγω σχέσης και με τα άλλα νησιά, με τη χρονοστρατηγική λόγω δεσμού με τη Μεσόγειο, με την ενέργεια λόγω των κοιτασμάτων

Βήμα ανόδου η Θήβα 2-0 τον Αίολο

Καλύτερη η Θήβα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κέρδισε 2-0 τον Αίολο και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο στη Γ” Εθνική. Η Βοιωτική ομάδα κατάφερε να προηγηθεί στο 48* με τον Βεζιρτζόγλου και στο 75* ο Κατσογιάννης διπλασίασε τα τέρματα της Βοιωτικής ομάδας.


Διαβάστε περισσότερα »


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ IVF EMBRIO MEDICAL CENTER.

Διεθνής αναγνώριση για το πρωτοποριακό έργο των Ελλήνων  γυναικολόγων στον τομέα  της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, αποτελεί η υποψηφιότητα  σε παγκόσμιο διαγωνισμό ιατρικού τουρισμού του  IVF Embio Medical Center,  ως η«Καλύτερη Κλινική Εξωσωματικής της Χρονιάς»!

ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ

Η αυταπάτη της προσδοκίας και της αναμασημένης κατά καιρούς "πολιτικής σταθερότητας" οδηγεί τους Ελληνες στη μεγάλη καταπακτή της κολάσεως. Μόνο που η αυταπάτη της όποιας "προσδοκίας" που καλλιεργούν οι τεχνίτες των πολιτικών προσαρμογών και της όποιας "σταθερότητας", όπως όλες οι αυταπάτες στο διαβρωτικό τούτο καιρό, είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρηθεί σαν ζωτική δύναμη βίου.

ΠΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiWwDbO-zbbUdEeEsvqGRnsV3dJdSRnVCdfP8sAdDuT3lCQzAinfKZtz-6xeBm8fGdstwjmsDCO258zzuG7koTAgP4Ih3e0S8MHI5xMe_1_V0NUCxLMzNTTrIA2hZHfbh_AJSOi033dqK8/s640/ROTHSCHILDS+%252B+ROCKEFELLERS.jpg

Λόγο επιδεινώσεως της διεθνούς καταστάσεως, αποφάσισα να απευθύνω αυτήν  την  επιστολήν προς τους πραγματικούς Πλανητάρχες οι οποίοι στα παρασκήνια κρύβονται......

«10Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΟ.Δ.Σ.Α»

10Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Ιωάννινα, 30 Ιουνίου – 1 & 2 Ιουλίου 2016

Το Δίκτυο των Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α) πραγματοποιεί κάθε χρόνο σε συνεργασία με τους κατά τόπους Φο.Δ.Σ.Α, την Πανελλήνια Σύνοδο των Φο.Δ.Σ.Α όπου συμμετέχουν εισηγητές & επιστήμονες με γνώση και εμπειρία στα θέματα διαχείρισης στερεών αποβλήτων, την εναλλακτική διαχείριση, τη νομοθεσία που διέπει τους Φο.Δ.Σ.Α καθώς και εκπρόσωποι των συναρμόδιων Υπουργείων, της Κ.Ε.Δ.Ε και των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων.

227.500 στη Φωκίδα για την οδική ασφάλεια

Υπεγράφη η σύμβαση για τα έργα συντήρησης και ανακατασκευής του οδικού δικτύου της Φωκίδας. Πρόκειται για εργασίες κόστους 227.500 ευρώ, που περιλαμβάνουν τη συντήρηση, την αποκατάσταση ζημιών και την βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα της Εθνικής Οδού Χρισσού-Δελφών.

Συγκεκριμένα:

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Ακατάσχετο μισθού μέχρι τα 1.000 ευρώ για χρέη προς το δημόσιο.

Γράφει η δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*

Σύμφωνα με το άρθρο 31 παρ. 1 του Κ.Ε.Δ.Ε., όπως ισχύει μετά την τροποποίηση του με το άρθρο 2 παρ. 8 υποπαρ. Δ1 του ν. 4336/2015, εξαιρούνται από την κατάσχεση εις χείρας τρίτων οι απαιτήσεις από μισθούς, εφόσον το ποσό αυτών μηνιαίως, αφαιρουμένων των υποχρεωτικών εισφορών, είναι μικρότερο των χιλίων (1.000,00) ευρώ, ενώ, στις περιπτώσεις που υπερβαίνει το ποσό αυτό επιτρέπεται η κατάσχεση για χρέη προς το Δημόσιο επί του ½ του υπερβάλλοντος ποσού των

ΧΑΙΡΕ ΧΩΡΑ ΟΛΒΙΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ!

Είναι θλιβερό. Ποιος θα μας απαλλάξει από τη θλιβερότητα, όχι της κατάστασης, αλλά της στάσης μας;

Και δεν θα μας απαλλάξουν ασφαλώς αυτοί που χειρίζονται μια παθογόνα και παθογενή ψυχολογία, όπως έγινε σήμερα του Ελληνα, αλλά αυτός που θα καταγγείλει και θα πολεμήσει την αρρώστια μας. Οσο κι αν η αλήθεια μας πονάει και πλέον, ακόμα και εθιστικά, την αποφεύγουμε.

ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ κ. ΝΙΚΟ ΜΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Είναι Παρασκευή 10:45 και μπαίνοντας στο αυτοκίνητό μου, ανοίγω το ραδιόφωνο και ψάχνοντας για σταθμό, ακούω τον κ. Νίκο Χατζηνικολάου να αναγγέλλει από τον σταθμό του, τα πρωτοσέλιδα των απογευματινών εφημερίδων.  

Ψήφισμα απασχολούμενων στο Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας Α.Ε.

Οι εργαζόμενοι του Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. κατά την συνέλευση που πραγματοποίησαν την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 στη Θήβα, εξέδωσαν το ακόλουθο ψήφισμα. 

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο για τους δασικούς χάρτες ζητούν το ΤΕΕ, το ΓΕΩΤΕΕ, επιστημονικοί και συνδικαλιστικοί φορείς

Την απόσυρση του σχεδίου νόμου «Επίσπευση διαδικασιών κατάρτισης, θεώρησης και κύρωσης των δασικών χαρτών και λοιπές διατάξεις» του ΥΠΕΝ, ζητούν το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ο Σύνδεσμος των Ελληνικών Εταιρειών-Γραφείων Μελετών (ΣΕΓΜ), ο Πανελλαδικός Σύνδεσμος Μελετητών Γεωτεχνικών (ΠΑΣΥΜΕΓΕ) και η Πανελλήνια Κίνηση Δασολόγων(ΠΚΔ).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΑΟ ΘΗΒΑ - ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αίολο Καρπενησίου που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Θήβας οι πύλες του σταδίου θα ανοίξουν 15:15 και η τιμή του εισιτήριου ειναι 10 ευρω! Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν! Για παιδιά μέχρι 15 ετών η είσοδος είναι δωρεάν!



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΕΛΕΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ ΘΗΒΑΣ

Το Δ.Ι.Ε.Κ ΘΗΒΑΣ και συγκεκριμένα οι Σπουδαστές/τριες και Εκπαιδευτές των τμημάτων «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» και «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» στα πλαίσια των δράσεων εθελοντισμού, πραγματοποίησαν προσφορά αγάπης στις έγκλειστες γυναίκες του Καταστήματος Γυναικείων Φυλακών Ελεώνα. 

Εκδήλωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη, στο Πνευματικό Κέντρο του Ευαγγελιστή Λουκά Θήβας.

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας του Παγκοσμίου  Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) που είναι η 7η Απριλίου εκάστου έτους, με ειδικό θέμα για το 2016 το Σακχαρώδη Διαβήτη και θέλοντας να ευαισθητοποιήσουμε, να ενημερώσουμε και να πληροφορήσουμε τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους για την αποτελεσματική διαχείριση της συγκεκριμένης ασθένειας διοργανώνουμε με τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο Δομβραίνας

Ο Σύλλογος
"Παναγία η Μακαριώτισσα"
Στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες των πολιτών για αίμα, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία με τη συνεργασία της κινητής μονάδας αιμοδοσίας Λιβαδειάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  5 Ιουνίου στο Πνευματικό κέντρο Δομβραίνας από 9:00 - 13:00.

Οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας

Τους νέους Αντιπεριφερειάρχες όρισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, υλοποιώντας τη δέσμευσή του για την ανανέωση των προσώπων στη διοίκηση της Περιφέρειας και την αξιοποίηση όλων των στελεχών της.

Οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες είναι:

Θήβα: Κλειστές οι οδοί Πολυνείκους και Αμφίωνος

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του έργου “Δημοτική Οδοποιία Δημοτικής Ενότητας Θήβας” ,  την Tρίτη 17 και τη Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 οι οδοί Πολυνείκους και  Αμφίωνος  (από Κόμβο του ΚΤΕΛ έως την οδό Βουρδουμπά ) θα είναι κλειστές λόγω εργασιών. Oι κάθετοι οδοί θα είναι σε κυκλοφορία. 

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας θα τοποθετηθούν κατάλληλες πινακίδες σήμανσης. 




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΑΦΟΥ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΕΑΛΩ", ΤΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ;


Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ξεκινούν σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις, σ' ένα περιβάλλον χαοτικής οργάνωσης, καθώς θα διεξαχθούν και με το νέο, αλλά και με το παλαιό σύστημα.

Στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας θα εξεταστούν οι υποψήφιοι σήμερα. Ομως, είναι βέβαιο ότι δεν έχουν εμπεδώσει, γιατί νεοελληνικός ωχαδερφισμός, πολιτική ανικανότητα και χρόνια εκπαιδευτική σύγχυση δεν τους το επέτρεψαν, ότι οι αξίες εξυπηρετούν την αξία "άνθρωπος". Η αξία δια της οποίας καταξιώνονται όλες οι αξίες, κάθε μια ξεχωριστά κι όλες μαζί στην αξία "άνθρωπος", είναι η γλώσσα!

ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΑ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Οι ΗΠΑ είναι ένας γίγαντας με ξύλινα πόδια. Αρκεί να σκεφτούμε ότι δημόσιο χρέος τους αγγίζει τα 20 τρις δολάρια. Παρά ταύτα έχει την πιο σύγχρονη πολεμική μηχανή με εξοπλιστικά προγράμματα που δεν μπορεί να αγγίξει ο νους του ανθρώπου.
Έτσι, αυτή η υπερχρεωμένη χώρα, είναι εκείνη που όποια χώρα δεν βρίσκεται στην απόλυτη εξάρτησή της, τη διαλύει. Δουλεύουν σωστά γι΄ αυτή την εξάρτηση των άλλων χωρών, οι Μυστικές Υπηρεσίες της, που πράκτορές τους δρουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του Πλανήτη.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο