Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΘΡΑΚΗ : Μια σπίθα αρκεί ...Περιμένοντας την προβοκάτσια που μπορεί να οδηγήσει σε πόλεμο


Μέχρι σήμερα ο τακτικές δημιουργίας έντασης και εντυπώσεων, από την πλευρά της Τουρκίας έχουν χαρακτηριστεί ως δεδομένες και σε πλείστες όσες των περιπτώσεων αναμενόμενες. Είναι πάγια τακτική της Άγκυρας να «δομεί» κλίμα υπέρ της, όποτε θέλει να προχωρήσει στις επιδιώξεις και τους σκοπούς της. Το «όπλο» που μεταχειρίζεται προς την κατεύθυνση της ικανοποίησης αυτού του «φαινομένου», είναι οι προβοκάτσιες που πραγματοποιούνται με...


την βοήθεια ανθρώπων των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.Σήμερα, που η γείτονα χώρα βρίσκεται σε μία «φάση βρασμού»,

Έλεγχος Διοδίων: Άλλο ένα πάρεργο στην πλάτη της ΕΛ.ΑΣ


Την ώρα που η εγκληματικότητα καλπάζει, οι πολίτες καθημερινά βιώνουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις εις βάρος της σωματικής τους ακεραιότητας ,αλλά και της παρουσίας τους, έρχεται η κυβέρνηση με νομοθετική ρύθμιση, να φορτώσει άλλο ένα πάρεργο στην πλάτη της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα τον έλεγχο για την μη καταβολή αντιτίμου στους σταθμούς των διοδίων προς όφελος ιδιωτικών εταιρειών.




Και όλα αυτά εις βάρος της αστυνόμευσης, της ασφάλειας των πολιτών και της καταστολής του εγκλήματος. ....


Ρέει το αίμα στη Λιβύη


Τον δρόμο της αιματηρής καταστολής ακολουθεί στην Λιβύη το καθεστώς Καντάφι έναντι των αντικυβερνητικών διαδηλωτών. Όλα δείχνουν ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επαναληφθεί το σκηνικό της...


Αιγύπτου, καθώς ο Στρατός και οι δυνάμεις ασφαλείας "κτυπούν στο ψαχνό": Τουλάχιστον 84 είναι οι νεκροί μέχρι στιγμής. Το Σάββατο κόπηκε το Ίντερνετ, καθώς πολλοί διαδηλωτές συντονίζονται μέσω των sites κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν σας πιστεύει κανείς ρεεε…


Της Μιχαλούς




Σε ένα απέραντο τσίρκο έχουν μετατραπεί τα δελτία ειδήσεων… Πολιτικοί τσακώνονται σαν τις γυναικούλες, στα δελτία ειδήσεων ή στις εκπομπές… αλλά για το πάπλωμα τίποτα!!!



Οι δημοσιογράφοι τους αβαντάρουν με τις ερωτήσεις τους ή τους διακόπτουν κατά το πώς θέλουν να περάσουν την γραμμή του καναλιού τους!

Το Μέλλον, μας κοιτά: Θέατρο με τα 50 Δις, της Περιουσίας του Λαού που οι Δοσίλογοι Ξεπουλάνε!


Εκποίηση Ελληνικής Περιουσίας!
Καλά κρατάει το δούλεμα από τους Δοσίλογους – Τσιράκια του ΔΝΤ και των Τοκογλύφων – «αγορών», που τη Βουλή, με Δόλο, έχουν καταλάβει..



Προσχεδιασμένο το έγκλημα σε βάρος της Κύπρου


Τι δείχνει το πόρισμα της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για το Φάκελο της προδοσίας


Τα όσα διαδραματίστηκαν στην Κύπρο την περίοδο 1964-74 δεν ήταν ούτε τυχαία, ούτε οφείλονται σε μεμονωμένες ενέργειες κάποιων ατόμων. Τα έγγραφα και οι μαρτυρίες της Επιτροπής για το Φάκελο της Κύπρου, το πόρισμα της οποίας δόθηκε χθες στον Πρόεδρο της Βουλής, καταδεικνύει πως πολλά είχαν προαποφασιστεί και προσχεδιαστεί και κάποιοι στην Κύπρο εργάστηκαν ή συνεργάστηκαν ώστε να υλοποιηθούν. Μέσα από το πόρισμα είναι εμφανές πως από τα μέσα της δεκαετίας του ’60 οι Αμερικανοί είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τον Πρόεδρο Μακάριο και έδειχναν διατεθειμένοι εκεί και όπου θεωρούσαν ότι εμπόδιζε τους σχεδιασμούς τους θα προχωρούσαν σε απομάκρυνσή του. Κι αυτό δεν προέκυψε μετά το 1967 και το πραξικόπημα στην Ελλάδα αλλά και πολύ πιο πριν.

Πέντε αυτοκτονίες σε τέσσερις μήνες στη τουρκική ΜΙΤ!


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ - Μεγάλο σκεπτικισμό προκαλούν οι αυτοκτονίες στις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα Τaraf, τους τελευταίους 4 μήνες 5 μέλη της ΜΙΤ αυτοκτόνησαν. Χθες έδωσε τέλος στη ζωή του, μέλος της ΜΙΤ στη Νικομήδεια. Ο Μεχμέτ Ατάσεβεν, πέρασε τη θηλιά στο κεφάλι του και αυτοκτόνησε.


Ανακοίνωση της Σπίθας Αγίας Παρασκευής-Παπάγου-Χολαργού


Την Κυριακή 13/2/2011 πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο του Ιερού Ναού της Π. Φανερωμένης στο Χολαργό, η τρίτη κατά σειρά συγκέντρωση των μελών της Σπίθας Αγίας Παρασκευής-Παπάγου-Χολαργού.




Κατά τη συνεδρίαση, πραγματοποιήθηκε εισαγωγική τοποθέτηση των παρισταμένων μελών, πενήντα τον αριθμό και διεξοδική συζήτηση σχετικά με τις προσδοκίες και τα οράματά τους από την... Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών. Ακολούθησε δεύτερος κύκλος ομιλητών κατά τον οποίο κατατέθηκαν προτάσεις σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης, τις λειτουργίες και τις δράσεις της Σπίθας στο πλαίσιο που καθορίστηκε από την ιδρυτική διακήρυξη του Μίκη Θεοδωράκη η οποία έγινε και ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη.

Πως σου έκλεψαν την ζωή


Κεφάλαιο 1: Το ψέμα του χρήματος


Το τελευταίο χρονικό διάστημα ακούμε ολοένα και περισσότερο για όρους όπως οικονομική κρίση, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.), σκληρά αλλά αναγκαία μέτρα και όλες αυτές τις παρόμοιες εκφράσεις που στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουμε το αληθινό τους νόημα και όμως είναι τόσο οικείες σε εμάς. Και μας είναι τόσο γνωστές γιατί καταρχάς τις βιώνουμε στην καθημερινότητά μας, με όλα αυτά τα οικονομικά μέτρα που λαμβάνονται συνεχώς εις βάρος μας και κατά δεύτερον γιατί δεχόμαστε έναν βομβαρδισμό από αυτούς τους όρους από τα Μ.Μ.Ε. τα οποία φυσικά συμμετέχουν ενεργά στην υποστήριξη αυτής της οικειοποίησης και στην μη κατανόηση της αλήθειας της κατάστασης.

Προάγγελος…νέων διοδίων!


Βεβαίως και δεν θα πληρώσουμε!



Δια χειρός Αλιθέρση



«Συντήρηση και λειτουργία» της Εγνατίας οδού από το Καλοχώρι Θεσ/νίκης μέχρι τους Κήπους Έβρου γράφει η πινακίδα, που έστησε η ΙΟΝΙΟΣ ΑΕ, για να προαναγγείλει ουσιαστικά τα διόδια που θα πληρώνουν οι οδηγοί, που θα διέρχονται απο τον συγκεκριμένο δρόμο. Επιμελώς δεν αναφέρουν τη λέξη ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ!

Κινητό θα ελέγχει τον σφυγμό και θα καλεί ασθενοφόρο!


Τα νέα «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα ΕΡΙ Life, που παρουσιάστηκαν στην ετήσια παγκόσμια συνδιάσκεψη-έκθεση κινητής τηλεφωνίας της Βαρκελώνης και τα οποία δημιουργήθηκαν στη Σιγκαπούρη, έχουν πολύ ασυνήθιστες δυνατότητες.


Thiva nikolas blogspot.com facebook


ΘΗΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΕΛΛΑΔΑ



Δεν πληρώνουμε χαράτσι στην Εθνική Οδό




Κάνε τον καλύτερο εραστή!


Ανήκεις στις τυχερές που έχουν δίπλα τους έναν άνδρα που σε αγαπάει και σε φροντίζει αλλά ταυτόχρονα ανήκεις και στις άτυχες που δεν ικανοποιούνται στο σεξ από αυτόν τον άνθρωπο;






Και όμως μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση, αφού πρώτα κάνεις τις απαραίτητες ερωτήσεις στον εαυτό σου. Από τη στιγμή που έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας οργανικής ή μιας ψυχικής πάθησης, τότε θα πρέπει να εξετάσεις τα εξής:

Οι Τούρκοι αυξάνουν τη βοήθεια στα κατεχόμενα κατά 400 εκατ δολάρια


Η Άγκυρα έχει θορυβηθεί από τη προγραμματισμένη διαδήλωση της 2ας Μαρτίου στα Κατεχόμενα και σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο ανακοίνωσε την αύξηση της ετήσια οικονομικής βοήθειας από τα 200 εκατ δολάρια στα 600 εκατ. Την ανακοίνωση έκανε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Τσεμίλ Τσιτσέκ. Για το συλλαλητήριο που έχει οργανωθεί υπογράμμισε :

Mε το σύνθημα «Η Ελλάδα νικάει το φόβο» από το διαδίκτυο!


Οι πολίτες της χώρας έπαψαν να παρακολουθούν «μουδιασμένοι» τις εξελίξεις και αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.


Γραφίστες, ιδιωτικοί υπάλληλοι, μάνατζερ, φοιτητές, συγγραφείς, χορευτές, bloggers, web designers, ζωγράφοι, μουσικοί, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, όλοι μέλη της σημερινής ελληνικής κοινωνίας ενώθηκαν με ένα και μόνο στόχο, να ανατρέψουν το κλίμα που επικρατεί στην Ελλάδα, γύρω από την οικονομική κρίση, μέσα από την ένωση της τέχνης και της πληροφορίας, καταρρίπτοντας τον φόβο που την τρέφει και την περιβάλλει.

Ψάχνοντας για δουλειά

Γράφει ο


Χαρίτων Τσοπάνος
Από την ημέρα που έμαθα ότι η επιχείρηση που εργαζόμουν θα κλείσει άρχισα να ψάχνω για δουλειά, πάνε σχεδόν δυο χρόνια τώρα, ρώτησα σε όλους τους πιθανούς χώρους μέσα στο πολυκατάστημα που εργαζόμουν, το ανέφερα στον διευθυντή του πολυκαταστήματος για να εισπράξω μια τεραστία αδιαφορία, το είπα σε συναδέλφους που εργάζονταν σε άλλες εταιρείες στο ίδιο πολυκατάστημα.....τίποτα.




Είσαι μεγάλος μου έλεγαν, δεν θα σε δουν οι υπεύθυνοι των εταιρειών μας ούτε καν για συνέντευξη.


Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Το Βέλγιο «πανηγυρίζει» με… κλεμμένο ρεκόρ!

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Υπήρχε, λοιπόν, και τέτοιο ρεκόρ. Ρεκόρ ακυβερνησίας. Μέχρι τώρα, λέει, το κατείχε το Ιράκ, αλλά πλέον πρωταθλητής κόσμου είναι το Βέλγιο, που έσπασε το ρεκόρ χθες, όταν συμπλήρωσε 249 ημέρες χωρίς κυβέρνηση από τις εκλογές της 13ης Ιουνίου 2010.




«Επιτέλους πρωταθλητές κόσμου!» και «Κατερρίφθη το ρεκόρ!», ήσαν μερικοί από τους χθεσινούς (χιουμοριστικούς, πλην πικρούς) τίτλους των εφημερίδων μιας χώρας που παραμένει βαθιά διχασμένη, μοιρασμένη ανάμεσα σε Φλαμανδούς (60%) και Βαλλόνους (40%).



Παρά το θλιβερό ρεκόρ, όμως, και παρά τις επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας, καθώς η αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης προκαλεί τις νευρικές αντιδράσεις των (μονίμως εκνευρισμένων) αγορών, με αρνητικές επιπτώσεις στο spread των βελγικών δεκαετών ομολόγων, το κράτος στο Βέλγιο ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.

Η χώρα των προβάτων


Μια φορά και έναν καιρό, ήταν μια χώρα που την κατοικούσαν πρόβατα. Για χιλιάδες χρόνια ζούσαν στη χώρα αυτή και είχαν γνωρίσει τα πάντα: μέρες μεγαλείου, αλλά και μέρες Εθνικής ντροπής. Κάθε φορά στα δύσκολα, τα κατάφερναν. Μα τώρα, ένιωθαν πως η κατάσταση, ήταν πολύ πιο δύσκολη από άλλες φορές.

Παγκόσμιο δέος για την χώρα μας.


Ομάδα φοιτητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης



με επικεφαλής 3 καθηγητές νανομηχανικής


κατάφεραν σε συνεργασία με το ευρωπαικό τμήμα της ΝΑSA να αποστείλουν στο διάστημα και συγκεκριμένα στον πλανήτη Αρη μικροσυσκευή λήψης φωτογραφιών.


Αποκριάτικο Πάρτυ-5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΗΒΑΣ



Πρόσκληση




Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 5ου Νηπιαγωγείου Θήβας, σας προσκαλεί στην αποκριάτικη εκδήλωσή του, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11π.μ. στο κέντρο εστίασης «Έλατος» (Οπλ.Βόγκλη 35, πλησίον ιερού ναού Αγ.Λουκά). Τα παιδάκια μας θα μεταμφιεστούν, θα διασκεδάσουν, θα χορέψουν , θα παίξουν με κλόουν και θα περάσουμε ευχάριστα όλοι μαζί.



(Τιμή πρόσκλησης: 5€).





Κ Α Λ Ε Σ  Α Π Ο Κ Ρ Ι Ε Σ


5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΘΗΒΑΣ

"Μία μόνο εικόνα του Χριστού σ΄ ένα άθεο σχολείο μπορεί να φέρει πανικό στο σύστημα"...


Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου


"Μια μόνο εικόνα του Χριστού σ΄ ένα άθεο σχολείο μπορεί να φέρει πανικό στο σύστημα."

Ρώτησαν κάποιον Πολωνό επίσκοπο με ποιο τρόπο η Εκκλησία θα αντιταχθεί στον κρατικό αθεϊσμό. Ο επίσκοπος απάντησε με μόνο δυο λέξεις, Ο Θεός παντού. Αυτό είναι το πνευματικό όπλο κατά του κρατικού αθεϊσμού, ο Θεός παντού και ειδικότερα η καθαρή καρδιά που βλέπει το Θεό παντού.



Στον πεντηκοστό ψαλμό της Μετανοίας ζητούμε από το Θεό να μας χαρίσει καθαρή καρδιά, για να τον βλέπουμε παντού και πνεύμα ευθές, για να φερόμαστε στους άλλους με ειλικρίνεια και ευθύτητα. " Ο Θεός είναι η μόνη

Ο ξυλοκόπος με τη φαντασμένη γυναίκα!



Αυτή τη φορά θα σας γράψω μια ιστορία που μου έλεγε η μητέρα μου!

Μια φορά κι ένα καιρό ζούσε ένας πολύ καλός άνθρωπος, σε ένα σπιτάκι κοντά σε ένα δάσος.


Ήταν δουλευταράς και τίμιος, αλλά τον δυστυχή, τον είχαν παντρέψει από μικρό, με μια γυναίκα, που τα μυαλά της ήταν όχι και τόσο μεστωμένα.

Ήταν ελαφρόμυαλη και επιπόλαιη, δεν του έδειχνε αγάπη και φροντίδα και επιπλέον ήταν φαντασμένη και ευκολόπιστη.

Οταν ο Γ.Α.Π. ήταν αλληλέγγυος στην απεργία πείνας των μεταναστών

Δεν πέρασαν ούτε τρία χρόνια από το 2008 που ο Γιώργος Παπανδρέου με προσωπικό άρθρο του στην ιστοσελίδα του στήριζε την απεργία πείνας που έκαναν οι μετανάστες στα Χανιά. Ηταν η εποχή που ήταν στην αντιπολίτευση τότε που και "λεφτά υπήρχαν" και τις υποσχέσεις τις μοίραζε άφθονα. Οι ίδιοι μετανάστες είναι που ήρθαν από τα Χανιά, κάνουν απεργία πείναι και τώρα στο κτήριο Υπατία είναι έτοιμοι να πεθάνουν.


Και ο Πρωθυπουργός πια Παπανδρέου δεν ακούει τίποτα και μάλλον ετοιμάζεται να παραγγείλει τα φέρετρα.

Πως λέγεται αυτό;;

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΣ.

Εμείς αντί άλλου σχολίου σας παραθέτουμε το απόσπασμα από την προσωπική ιστοσελίδα του Παπανδρέου( Εδώ η σελίδα)



Μύθος ή θρύλος το Κρυφό σχολειό;


Ο Φ. Ι. Κακριδής (ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) αναζητεί την ιστορική αλήθεια, για το αν οι τουρκικές αρχές επέτρεπαν τη λειτουργία ελληνικών σχολείων στην επικράτεια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, με αναφορά στις πολύτιμες μαρτυρίες του γάλλου συγγραφέα Rene Puaux


Εκλογές 3 Απριλίου, με λίστα και… σκηνοθέτη Λαλιώτη!


Οριστική είναι πλέον η απόφαση, σύμφωνα με όλα τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας, για πρόωρες Εκλογές στις 3 Απριλίου με λίστα, ημερομηνία που δώσαμε πρώτοι εδώ και καιρό μαζί με την 8η Μαΐου!

Λάβαμε - Δημοσιεύουμε . Έτσι μας καταντήσατε Αληταράδες πολιτικοί !!!


Αναρωτιέμαι αλήθεια εάν όλοι αυτοί οι σπουδαγμένοι στα london schools offeconomics και διάφορες τέτοιες σάχλες έχουνε χρησιμοποιήσει ποτέ τους τον ηλεκτρικό ή το μετρό ;


Εάν έχουνε μπει ποτέ στο στριμωξίδι μέσα στο τρένο ;Αναρωτιέμαι πως θα ένιωθε ο αρωματισμένος Παπακωνσταντίνου εάν έμπαινε μέσα σε ένα βαγόνι και δίπλα του είχε καναν παππού με ψάρια από την αγορά και τα ζουμιά να στάζουν στα λουστρινέ του prada … Φαντάζομαι τον άλλο τον φρου-φρου τον Δρούτσα με τα λευκόχρυσα μανικετόκουμπα να μπαίνει στον σταθμό ομονοίας και τα πρεζόνια να τον κοιτάνε άγρια για να του φερμάρουνε κανα κουμπί μπας και εξασφαλίσουν τη σημερινή τους δόση …

Φαντάζομαι όλους αυτούς του χαρτογιακάδες του υπουργικού συμβουλίου που το παίζουν ότι είναι κάποιοι στον ψεύτικο κόσμο τους πως θα ένιωθαν και πως θα

Θέμα: Τώρα δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε. Ταφόπλακα στην ανάπτυξη της Βοιωτίας (και όχι μόνο) από την Μπιρμπίλη.

Γιάννης Καράμπελας



Λιβαδειά 17/02/2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Τώρα δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε. Ταφόπλακα στην ανάπτυξη της Βοιωτίας (και όχι μόνο) από την Μπιρμπίλη.



Με περίεργο και παραπλανητικό τρόπο η κα. Μπιρμπίλη επιχειρεί να καταργήσει τον νόμο Μπασιάκου σχετικά με την δόμηση στην ζώνη των 600μ εκατέρωθεν των εθνικών αξόνων.



Οι αλλαγές γίνονται με ΠΡΟΣΘΗΚΗ - ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ στο νομοσχέδιο " Διατήρηση της βιοποικιλότητας και άλλες διατάξεις" που κατατέθηκε στην Βουλή στις 8-2-2011.

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΝ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!


Όλοι οι Έλληνες έχουν πια καταλάβει ότι η εφαρμογή του Καλλικράτη έχει σαρώσει όλη την Ελλάδα με εθνοκτόνα μέτρα, ειδικά στην επαρχία όπου από εδώ και στο εξής η ζωή θα είναι αφόρητη κι έτσι θα αναγκαστούν να την εγκαταλείψουν οι νέοι άνθρωποι αλλά και οι μεγαλύτεροι αφού δεν θα βρίσκουν πια σχολεία να στέλνουν τα παιδιά τους, γιατρούς να επισκέπτονται, αστυνομικά τμήματα να απευθυνθούν και ό,τι άλλο υπήρχε μέχρι τώρα.



Αλλού κτυπούν τα σήμαντρα. Αλλού γεννούν οι κότες. Εκλογές ζήτησε ο Κακλαμάνης!


Την κωμικοτραγική κατάσταση που επικρατεί στο κυβερνών κόμμα ήρθε να συμπληρώσει ο Απόστολος Κακλαμάνης. Στον αλληλοσπαραγμό στελεχών και την απόσυρση αποφάσεων, ο πολύπειρος πολιτικός πρόσθεσε το αίτημά του για εκλογές! Ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στη Βουλή είπε επί λέξη: «Η χώρα είναι σε.....

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κ. ΡΕΠΠΑ


Με την παρούσα επιστολή «κύριε» Υπουργέ και μετά από υπομονή πολλών μηνών, δηλώνω υπεύθυνα ότι από σήμερα Πέμπτη 17-2-2011 προσχωρώ ενσυνείδητα στο κίνημα “ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” για τους παρακάτω λόγους.


Είμαι κάτοικος Καλυβίων Αττικής και για λόγους οικονομίας χρόνου, και χρημάτων καθώς επίσης και για λόγους περιβαλλοντικής συνείδησης επιλέγω να μην.....

μετακινούμαι με το αυτοκίνητό μου προς Αθήνα αλλά να χρησιμοποιώ τα μέσα Μαζικής Μεταφοράς (;) και ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ.

The biggest masque party of the YEAR (Asterix & Obelix Mission Cleopatra)

Παρασκευή, 4 Μαρτίου στις 9:00 μ.μ. - 05 Μαρτίου στις 9:00 π.μ.
Cafe Nuevo


ΕΤΕΟΚΛΕΟΥΣ 2 (Shopping Centre Thebes)


Thívai, Greece
 
The biggest masque party of the YEAR



Asterix & Obelix Mission Cleopatra @ Cafe Nuevo


March 4, 2011 at 21:00

"22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - Α.Ο ΘΗΒΑ - ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ"


Θέμα: Μπορούμε να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί αν έρθουν στο γή�


Μπορούμε να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί αν έρθουν στο γήπεδο και άλλοι οπαδοί .



Να θυμηθούμε τις αξέχαστες στιγμές που ο οι οπαδοί της ομάδας μας γέμιζαν την κερκίδα !



Όλοι δίπλα στον Α.Ο Θήβα την Κυριακή 20/2/2011 στις 3:00 μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας, αν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε μια ΘΕΣΗ ΑΔΕΙΑ , να δώσουμε το μήνυμα αυτήν την φορά όσο πιο δυνατά γίνεται για την Ομάδα της Πόλης μας !

ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΙΟΛΑΟΥ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ THIVA CLUB TO ΣΑΒΒΑΤΟ 19-2-2011 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ '' ΤΖΑΚΙ '' ΣΤΟΝ Σ.Σ. ΘΗΒΑΣ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011




Κέντρο '' ΤΖΑΚΙ '' Σ.Σ. Θήβας


Ώρα 20.30

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 11 μ.μ. το MAZE club σας περιμένει για ένα αξέχαστο House Party με τον Dj Cjjeff.

CJJEFF AT MAZE CLUB!



Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 11 μ.μ. το MAZE club σας περιμένει για ένα αξέχαστο House Party με τον Dj Cjjeff.






Resident Dj's Giotis + Elen






Είσοδος Ελεύθερη.






Τηλέφωνο Κρατήσεων:6978247302

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΗΨΙΑ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Θα ήθαλα να σας ενημερώσω οτι την περασμένη Δευτέρα η Κυρία Παπανδρέου παραβρέθηκε εκπροσωπώντας τον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην οδό Ακαδημίας 50. Το θέμα της εκδήλωσης ήταν οτι ''Η επιληψία δεν είναι επιλήψιμη'' και οργανώθηκε από το σύλλλογο ατόμων με επιληψία Αθηνών... Εκεί έγινε δεκτή με ενθουσιασμό ,ενώ η ικανοποίηση της Κυρίας Βουλευτού

Ο ψεύτης βοσκός


Μια φορά ήταν ένας μικρός βοσκός που έβοσκε λίγα πρόβατα. Κάθε πρωί τα έβγαζε από το μαντρί και τα πήγαινε, μακριά από το χωριό, να βοσκήσουν στα λιβάδια όπου το χορτάρι ήταν άφθονο.


Αυτή τη δουλειά την έκανε πολύ καιρό, κάθε μέρα, κι ενώ στην αρχή του άρεσε και ευχαριστιόταν που έφευγε με τα πρόβατα, σιγά σιγά άρχισε να βαριέται, και δεν ήξερε τι να κάνει μέχρι την ώρα που θα γύριζε πίσω, στο χωριό.

Άφηνε τα πρόβατα να βόσκουν κι αυτός πελεκούσε με το σουγιά του ένα καλάμι, για να φτιάξει φλογέρα, να παίζει και να περνάει την ώρα του.

Όταν κουραζόταν, ανέβαινε σε ένα ύψωμα και κοιτούσε πότε θα βασιλέψει ο ήλιος, για να γυρίσει πίσω τα πρόβατα στο μαντρί τους.

Μια μέρα που πήγε τα πρόβατα να τα ποτίσει, βρήκε έναν άλλο βοσκό.

Δ.Ν.Τ. Έξω οι κλέφτες!




Το κανάλι του epirus-ellas


Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Δίωξη και Μορφές Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Πηγή άρθρου: Apodimos




“Όλοι μας και ιδιαίτερα εκείνοι που χρησιμοποιούν το Internet γνωρίζουμε την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, την ανάπτυξη της πληροφορικής και την ευρύτατη χρήση του Διαδικτύου έχουν επιφέρει επαναστατικές αλλαγές στο σύνολο των καθημερινών δραστηριοτήτων, στην παραγωγική διαδικασία, στις συναλλαγές, στην εκπαίδευση, στη διασκέδαση, ακόμα και στον τρόπο σκέψεως του σύγχρονου ανθρώπου. Μαζί με αυτές τις αλλαγές, οι οποίες κατά κανόνα βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής μας, υπάρχουν και οι παράμετροι που ευνοούν την ανάπτυξη νέων μορφών εγκληματικότητας. Οι νέες αυτές μορφές εγκληματικότητας έχουν θεσμοθετηθεί με τον όρο «Ηλεκτρονικό Έγκλημα».

Αποκλειστικό: Κατάσταση εκτός Ελέγχου...Αναμένεται ανάφλεξη.

Αρχίζει η στιγμή που επαληθεύεται το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ και αυτά που γράφουμε τόσο καιρό για τα άρθρα της pravda αλλά και τις προφητείες του Πατέρα Παϊσιου. Ολοένα και περισσότερα site και blogs γράφουν παρόμοια άρθρα, εκφράζουν και διατυπώνουν παρόμοιες σκέψεις και θεωρίες. Δείτε ένα ακόμη άρθρο του amynias.


..........................................................................................

Μας κυβερνάει ένα ...μπάχαλο​!

Εδώ και καιρό οι ελεύθερες φωνές των ιστολογίων αναφέρουν τακτικά την κυβερνητική κατρακύλα της Ελλάδος. Τα τεράστια και ερασιτεχνικά ατοπήματα που κοστίζουν στους πολίτες, στο κύρος της χώρας και μας φέρνουν σε αδιανόητα αδιέξοδα… Μέχρι τώρα όμως τα “ αμορτισέρ” του συστήματος (βλ. ΜΜΕ) απορροφούσαν όσο το δυνατόν περισσότερο τους κραδασμούς, ώστε να μην δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στο κυβερνητικό έργο, ή αν θέλετε ξεπούλημα…

Από λίκνο του πολιτισμού, επίκεντρο κρίσης, παγκόσμιο παράδειγμα προς αποφυγήν ΙΙ (New York Times)

Δύο μήνες μετά το Α’ μέρος αυτής της προσωπικής έρευνας προχωράμε στο δεύτερο. Χρειάστηκα αυτόν τον καιρό για να ξεβαρεθώ κατά κάποιο τρόπο.






Στην έρευνα μου προσπαθώ να εξακριβώσω τα χαρακτηριστικά της οικονομικής και κοινωνικής κοσμογονίας που βιώνουμε σήμερα. Στον βαθμό που ταυτίζεται το περιεχόμενο της έρευνας μου με άλλα κείμενα με το ίδιο ή σχετικό περιεχόμενο, απλά επιβεβαιώνω την ορθότητα του περιεχομένου αυτών. Με ποιόν τρόπο το καταφέρνω αυτό; Απλά δια της συλλογής των στοιχείων που παρουσιάζονται από τον Διεθνή Τύπο, τις Κεντρικές Υπηρεσίες απευθείας και χωρίς μεσάζοντες ερμηνειών.


"Σχετικά με το θέμα σας για την ΕΑΒ και το επεισόδιο που έλαβε χώρα στις 15/2/2011...εργαζόμενος της ΕΑΒ και παρεβρισκόμενος στο συμβάν ότι δεν ήταν 40 άτομα αλλά 800..."


Σχετικά με το θέμα σας για την ΕΑΒ και το επεισόδιο που έλαβε χώρα στις 15/2/2011...δεν γνωρίζω την πηγή σας για την αναφορά στα "40" άτομα που τον περίμεναν, αλλά οφείλω να σας ενημερώσω όντας εργαζόμενος της ΕΑΒ και παρεβρισκόμενος στο συμβάν ότι δεν ήταν 40 άτομα αλλά 800 και ήταν όλων των πολιτικών παρατάξεων (επειδή κάποιοι προβοκάτορες χαρακτήρισαν τους διαμαρτυρόμενους "αριστερούς"...)Δεν ασχολούμαστε πλέον με τα κόμματα, όλα τα ίδια αφεντικά υπηρετούν, είμαστε όλοι Έλληνες και έχουμε όλοι κοινό εχθρό. Θέλω να πιστεύω ότι το blog σας το οποίο σέβομαι και διαβάζω καθημερινά δεν εκτελεί ρόλο προβοκάτορα εκ μέρους κομμάτων.


Επεισόδια αλά ΕΑΒ ακυρώνουν τον αγώνα για Κάθαρση

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Καιρό τώρα υποστηρίζω πως στη χώρα έχει δημιουργηθεί ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα (το οποίο δεν θα λυθεί αν δεν επέλθει πραγματική και ουσιαστική Κάθαρση και αν δεν αποδοθούν ευθύνες – πολιτικές ή ποινικές, αδιάφορο – σε όσους δεν έπραξαν το καθήκον τους).




Το πρόβλημα συνίσταται στο γεγονός ότι το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν μπορεί πλέον να κυκλοφορεί στους δρόμους και να εμφανίζεται ενώπιον των πολιτών χωρίς να φρουρείται.



Με τον τρόπο αυτό έχει ουσιαστικά ακυρωθεί η Δημοκρατία και η ίδια η πολιτική λειτουργία, που βασίζεται στην διαρκή επικοινωνία ανάμεσα στον λαό και στους εκπροσώπους του.

..ΚΩΔΙΚΟΣ «SUGA»: ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ


Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Yeni Safak (23-1-2011), που πρόσκειται στους ισλαμιστές της Τουρκίας, στη Ναυτική Βάση του Γκιολτσούκ βρέθηκαν νέα έγγραφα της συνομωσίας των Κεμαλικών Στρατηγών, που ήταν μπλεγμένοι στο Σχέδιο Πραξικοπήματος «Βαριοπούλα», με μοχλό ανατροπής του Ερντογάν, τη δημιουργίας μιας στρατιωτικής Κρίσης με την Ελλάδα!

Ούτε πρωτοετείς φοιτητές της Νομικής δεν θα υπέγραφαν τέτοιες συμβάσεις κ. Πεταλωτή

Είπε ο κ. Πεταλωτής για την παραίτηση της ασυλίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων των περιουσιακών στοιχείων.. “για να μας δώσουν 110 δις, προκειμένου να μπορούμε να καλύπτουμε τις δανειακές μας ανάγκες, κάποιες εγγυήσεις θα έπρεπε να υπάρχουν“.




Στην συνέχεια κατηγόρησε την Ν.Δ ότι, χρησιμοποιεί κάποια στοιχεία γενικά και αόριστα, ότι ψεύδεται και ανέφερε ότι υπάρχουν και τα όρια των ελληνικών νόμων.



Τέλος δε είπε ότι αυτά που λένε είναι φυσικά ψευδή, καθώς το Δίκαιο Αναγκαστικής Κατάσχεσης προφυλάσσει τη δημόσια γη και τα κοινόχρηστα αγαθά. Είναι στοιχειώδη νομικά ενός πρωτοετή φοιτητή της Νομικής. Αλλά, προφανώς, στη Ν.Δ. αυτά δεν έφτασαν ακόμη..

Γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα: "Ετοιμαστείτε, έρχονται πολύ δύσκολα..." (επαναδημοσίευση)


Λόγω των εξελίξεων -σε πολιτικό και κυρίως οικονομικό επίπεδο- που "τρέχουν", θεωρήσαμε σωστό να επαναδημοσιεύσουμε κείμενο που πρωτοδημοσιεύτηκε στις 26 Ιουλίου 2010, στο οποίο ο γνωστότατος αγιορίτης μοναχός Γέροντας Εφραίμ (της Αριζόνα), αποκαλούμενος από πολλούς ως σύγχρονος άγιος της Ορθοδοξίας, προειδοποιούσε για δύσκολη επερχόμενη περίοδο και συνιστούσε προετοιμασία (κυρίως πνευματική)...


Το κείμενο δεν αναδημοσιεύεται για να δημιουργήσει πανικό, ούτ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Φίλε Ματ-ατζή, μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ;


Μέσα από αυτό εδώ το blog ποτέ δεν γράψαμε κατά της Αστυνομίας και των Αστυνομικών. Θεωρούμε το έργο τους "λειτούργημα" και την παρουσία τους στην κοινωνία απαραίτητη. Πολλές φορές υπερασπιστήκαμε αστυνομικούς αλλά και προβάλαμε το έργο τους και τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που ζουν και εργάζονται. Και φυσικά υπάρχουν αυτοί οι αστυνομικοί, που τιμούν τη στολή που φορούν, που νοιάζονται για τον πολίτη, που ανησυχούν για την Δημόσια Τάξη και την "ησυχία" των πολιτών.


Τι περιμένουμε στην αγορά συναθροισμένοι;





Τι περιμένουμε αλήθεια, ως λαός, και δεν προχωράμε σε λύσεις δυναμικές για τη λύση του σημερινού αδιεξόδου;

Μήπως να λύσει αυτή η κυβέρνηση προς όφελος του λαού τα προβλήματα; Μας πώς να το κάνουν αυτό, τα μέλη της, που δεν έχουν δουλέψει μια ώρα στη ζωή τους; Που τα βρήκαν όλα έτοιμα από την οικογένειά τους; Που εκπαιδεύτηκαν στα «καλά σχολεία» που η υψηλή κοινωνία στέλνει τα βλαστάρια της; Που δεν γνωρίζουν τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων πολιτών; Που δεν ανέβηκαν ούτε μια φορά σε όχημα αστικής συγκοινωνίας; Που δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν μια φορά το ΕΣΥ γιατί είχαν πάντα τους δικούς τους ακριβοπληρωμένους γιατρούς σε πανάκριβα ιατρικά κέντρα; Που δεν έμειναν μια φορά άνεργοι και χωρίς δεκάρα στην τσέπη τους;

"Κάποιος να με φωνάξει" της Αναστασίας Βούλγαρη. Μουσική: Μίκης Θεοδωράκης. Ανοιχτή πρόβα μόνον για Bloggers!


Το Θέατρο ΣΥΝ ΚΑΤΙ-σύνολο τέχνης, σε συνεργασία με την Ομάδα Τέχνης Κάλχη, παρουσιάζει τον μονόλογο της Αναστασίας Βούλγαρη "Κάποιος να με φωνάξει", σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη.




Εμείς, ως Ομάδα Τέχνης Κάλχη, πιστεύουμε στην ελεύθερη επικοινωνία που έχει αναπτυχθεί στο internet μέσω των blogs.



Θέλουμε να στηρίξουμε την προσπάθεια των bloggers για την ελεύθερη και πολύπλευρη ενημέρωση του κόσμου.

Νέα επίθεση αλλοδαπών σε φορτηγά έξω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Εκτός ελέγχου η κατάσταση! ΒΙΝΤΕΟ


Νέα σοβαρά επεισόδια προκάλεσαν εχτές το απόγευμα γύρω στις 7 ομάδες λαθρομεταναστών οι οποίοι είχαν στήσει "μπλόκο" επί της Εγνατίας, στα φορτηγά που κατευθύνονταν προς το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Τὸ παρακάτω κείμενο ἐστάλη σὲ ὅλες τὶς ἑλληνικὲς ἐφημερίδες. Δὲν τὸ δημοσίευσε καμία.


ΑΠΟΦΑΣΗ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ






Ἐμεῖς οἱ Μακεδονικὲς Ὀργανώσεις, ποὺ ἐκπροσωποῦμε τὰ 2,5 ἑκατομμύρια τῶν Μακεδόνων Ἑλλήνων καὶ συνήλθαμε σὲ Συνέλευση τῶν Δ.Σ. μᾶς στὶς 24 Ἰανουαρίου 2011, στὴ Θεσσαλονίκη, στὴν αἴθουσα διαλέξεων τῆς Ἑταιρείας Μακεδονικῶν Σπουδῶν, ἀποφασίσαμε τὰ ἑξῆς:


Καθυστέρηση στην υπογραφή της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ από την Ελλάδα


Καθυστέρηση στην υπογραφή της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ από την Ελλάδα


Η Βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ κα. Ελένη Τσιαούση κατέθεσε ερώτηση προς τον Υπουργό Εξωτερικών και τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με θέμα την καθυστέρηση στην υπογραφή της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των ΑΜΕΑ από την Ελλάδα.

Μαζεύουν υπογραφές για τον "τσάρο"...


Σοβαρές αναταράξεις στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μαζεύουν υπογραφές σε κείμενο με το οποίο ζητούν εξηγήσεις για την εμφάνιση των εκπροσώπων της τρόικας και την ανακοίνωση από αυτούς της απόφασης για εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι βουλευτές ζητούν να προσέλθει ο υπουργός οικονομικών στην Βουλή και να δώσει εξηγήσεις για το "ελευθέρας που έχει δώσει στην τρόικα". Παράλληλα βέβαια με την συλλογή υπογραφών, βρίσκεται σε εξέλιξη ένας...

Χιλιάδες Αλβανοί διεκδικούν ελληνική ιθαγένεια δικαστικά!


Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθεται η ελληνική εθνική μειονότητα της Αλβανίας αυτή την περίοδο, λόγω της επικείμενης απογραφής που είναι προγραμματισμένη να γίνει φέτος την Άνοιξη.Η εύθραυστη πολιτική κατάσταση με τα τελευταία αιματηρά γεγονότα, αλλά και τις εκθέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που κάνουν λόγο για μια χώρα που έχει ακόμη να κάνει πολλά βήματα για τον πλήρη εκδημοκρατισμό της, προσθέτουν έναν επιπλέον «πονοκέφαλο» στους Βορειοηπειρώτες, οι οποίοι διακατέχονται από αίσθημα ανασφάλειας, αλλά και στο κατά πόσο θα είναι αντικειμενική η καταγραφή του πληθυσμού. Μέσα σ’ όλα αυτά ένα νέο δεδομένο έρχεται να ταράξει ακόμη περισσότερο την κοινωνική ζωή της Αλβανίας. ...


Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο