Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

"Σχετικά με το θέμα σας για την ΕΑΒ και το επεισόδιο που έλαβε χώρα στις 15/2/2011...εργαζόμενος της ΕΑΒ και παρεβρισκόμενος στο συμβάν ότι δεν ήταν 40 άτομα αλλά 800..."


Σχετικά με το θέμα σας για την ΕΑΒ και το επεισόδιο που έλαβε χώρα στις 15/2/2011...δεν γνωρίζω την πηγή σας για την αναφορά στα "40" άτομα που τον περίμεναν, αλλά οφείλω να σας ενημερώσω όντας εργαζόμενος της ΕΑΒ και παρεβρισκόμενος στο συμβάν ότι δεν ήταν 40 άτομα αλλά 800 και ήταν όλων των πολιτικών παρατάξεων (επειδή κάποιοι προβοκάτορες χαρακτήρισαν τους διαμαρτυρόμενους "αριστερούς"...)Δεν ασχολούμαστε πλέον με τα κόμματα, όλα τα ίδια αφεντικά υπηρετούν, είμαστε όλοι Έλληνες και έχουμε όλοι κοινό εχθρό. Θέλω να πιστεύω ότι το blog σας το οποίο σέβομαι και διαβάζω καθημερινά δεν εκτελεί ρόλο προβοκάτορα εκ μέρους κομμάτων.




Η τακτική αυτή κομματοποίησης αγώνων των καταπιεσμένων ελλήνων χρησιμοποιείται κατά κόρων από την τηλεόραση, θέλω να πιστεύω ότι το blog σας είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητο και έγκυρο. Ελπίζω στην άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και ευχαριστώ προκαταβολικά γιατί είμαι σίγουρος ότι το άρθρο αναρτήθηκε λόγο μη διασταύρωσης των πηγών του.

Σας παρακαλώ ενημερώστε με για την αποκατάσταση της αλήθειας, αυτό είναι το αναρτηθέν άρθρο: http://greeknation.blogspot.com/2011/02/blog-post_6030.html?



ΑΠΟΣΤΟΛΗ E-MAIL ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΑΒ
 
 
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

1 σχόλιο:

  1. πραγματικά 800 και παραπάνω ήταν τα άτομα στην ΕΑΒ και ότι έγινε έγινε αυθόρμητα....!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο