Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Θέμα: Τώρα δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε. Ταφόπλακα στην ανάπτυξη της Βοιωτίας (και όχι μόνο) από την Μπιρμπίλη.

Γιάννης Καράμπελας



Λιβαδειά 17/02/2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Τώρα δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε. Ταφόπλακα στην ανάπτυξη της Βοιωτίας (και όχι μόνο) από την Μπιρμπίλη.



Με περίεργο και παραπλανητικό τρόπο η κα. Μπιρμπίλη επιχειρεί να καταργήσει τον νόμο Μπασιάκου σχετικά με την δόμηση στην ζώνη των 600μ εκατέρωθεν των εθνικών αξόνων.



Οι αλλαγές γίνονται με ΠΡΟΣΘΗΚΗ - ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ στο νομοσχέδιο " Διατήρηση της βιοποικιλότητας και άλλες διατάξεις" που κατατέθηκε στην Βουλή στις 8-2-2011.



Αυτήν την προσθήκη - τροπολογία υπογράφουν και οι υπουργοί Ραγκούσης Γιάννης, Σκανδαλίδης Κώστας, Σηφουνάκης Νίκος και φυσικά η κα Μπιρμπίλη.



Τώρα δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε.



Ο Περιφερειάρχης Στερεάς

Οι Βουλευτές Βοιωτίας

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στερεάς

Οι Δήμαρχοι Βοιωτίας

Η Ν.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Βοιωτίας



πρέπει να ενεργοποιηθούν ώστε να μην περάσει η αντιαναπτυξιακή διάταξη.

Πρέπει να ενεργοποιηθούν ώστε οι Βοιωτοί αγρότες να μην χάσουν τις περιουσίες τους και η Βοιωτία να μην χάσει ούτε μία αναπτυξιακή ευκαιρία.



Με εκτίμηση



Υ.Γ. Η βουλευτής Βοιωτίας κα. Τσόνογλου Βασιλική και ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΠΑ.ΣΟ.Κ. Βοιωτίας κ. Σιδέρης Γιώργος εξέφρασαν ήδη την αντίθεσή τους ως προς την τροπολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο