Γίνε εθελοντής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Θηβαίων!
                                 Στείλε τα στοιχεία σου εδώ με ένα κλικ
Ο Δήμος Θηβαίων, στην προσπάθειά του να ανακουφίσει τους οικονομικά αδύνατους δημότες του από τις καθημερινές τους ανάγκες, αποφάσισε με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου, τη δημιουργία του «Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου».

Ενός χώρου, όπου πολίτες, κάτοικοι του Δήμου, που αποδεδειγμένα αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές ανάγκες τους, θα μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν προϊόντα όπως τρόφιμα, ρούχα, οικιακά είδη, σχολικά, παιχνίδια κτλ.

Επειδή αυτή η προσπάθεια θα στηριχθεί αποκλειστικά και μόνο στον εθελοντισμό, απευθυνόμαστε σε όλους τους δημότες και παρακαλούμε θερμά να συνδράμετε την προσπάθειά μας και τον αγώνα των ανθρώπων αυτών να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής τους, δηλώνοντας την εθελοντική σας συμμετοχή ως άτομα, ομάδες, σύλλογοι, φορείς ή επιχειρήσεις/εταιρείες.

Χωρίς τη δική σας βοήθεια, το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο μας δεν θα μπορέσει να γίνει πράξη. «Πρέπει να απαιτείς από τον καθένα, αυτό που ο καθένας μπορεί να δώσει»
έλεγε ο Μικρός Πρίγκιπας στο ομώνυμο βιβλίο του  Αντουάν Σαιντ Εξυπερύ. Εμείς το μόνο που ζητάμε είναι να δηλώσετε την εθελοντική σας συμμετοχή σ’ αυτό το έργο αγάπης!

Οι εθελοντικές συμμετοχές περιλαμβάνουν:

 • Εθελοντικές προσφορές για είδη πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα που δεν χρειάζονται ψυγείο, ένδυση, υπόδηση, οικιακά είδη κτλ
Ø      Καλάθια συλλογής τροφίμων θα βρίσκονται σε όλα τα Super Market του Δήμου με την ένδειξη «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων», όπου θα μπορείτε να εναποθέτετε όσα είδη πρώτης ανάγκης εσείς επιθυμείτε.
Ø      Εάν επιθυμείτε να προσφέρετε είδη πρώτης ανάγκης στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο μπορείτε να απευθύνεστε στο Δήμο Θηβαίων και συγκεκριμένα στην υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου κα. Βενιζέλου Ευγενία (τηλέφωνο 2262350607), όπου θα σας δίνονται οι απαραίτητες πληροφορίες για τον τρόπο αποστολής- παραλαβής των προσφερομένων ειδών.


 • Εθελοντική Εργασία για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ø      Δηλώσεις συμμετοχής για ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ θα βρείτε στο site του Δήμου Θηβαίων www.thiva.gr τις οποίες και θα αποστέλλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: ethelontesthivas@gmail.com .
Ø      Όσοι δεν έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή μπορούν να συμπληρώνουν την αίτηση προσερχόμενοι στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Θηβαίων (Υπεύθυνη κα. Βενιζέλου Ευγενία-τηλ. 2262350607)


Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας είναι υπόθεση όλων μας! Οφείλουμε να βοηθήσουμε όσους μας έχουν ανάγκη και μόνο όλοι μαζί μπορούμε να το πετύχουμε αυτό…

Ας γίνουμε εθελοντές αγάπης τώρα!

Υ.Γ. Περισσότερες πληροφορίες που έχουν σχέση με τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου (ώρες και ημέρες λειτουργίας κτλ) καθώς και για τις δηλώσεις των δικαιούχων θα κοινοποιηθούν σε προσεχές δελτίο τύπου.


Δήλωση Εθελοντή-Εθελόντριας

3 σχόλια:

 1. ΜΕΛΕΤΗΣ ΔΟΥΣΗΣ
  ΕΙΜΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΙΜΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ Δ ΘΗΒΑΙΟΝ ΜΕΛΕΤΗΣ

   Διαγραφή
  2. ΕΙΜΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ ΤΟΥ Δ,ΘΗΒΑΙΩΝ

   Διαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο