Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ !!! ΓΛΕΝΤΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ '' ΙΣΜΗΝΗ '' ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ



Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013
Κοσμικό Κέντρο Γεωργουλάς  Άγιοι Θεόδωροι Θηβών
Εκδήλωση Γιορτής τής Παγκόσμιας Ημέρας τής Γυναίκας
τού Συλλόγου Γυναικών Θήβας  '' ΙΣΜΗΝΗ ''
Εντυπωσιακό  γλέντι , κέφι καί χορός επικράτησε κατά τήν Εορταστική Εκδήλωση γιά τήν Γιορτή τής Παγκόσμιας Ημέρας τής Γυναίκας ,
τού Συλλόγου Γυναικών Θήβας '' ΙΣΜΗΝΗ '' στό κατάμεστο Κοσμικό
 Κέντρο Γεωργουλάς στούς Αγίους Θεοδώρους Θηβών .
Παρουσία πλήθους Γυναικών καί όχι ,  μόνο  η Πρόεδρος τού δραστήριου Συλλόγου τής Θήβας κα Μαίρη Θαλασσινού    καλωσόρισε τό κοινό
 καί αναφέρθηκε στήν πλούσια δράση τού Συλλόγου '' ΙΣΜΗΝΗ '' ,
 τονίζοντας τόν πρωταγωνιστικό ρόλο τής Γυναίκας στήν εποχή μας ,
ενώ ευχαρίστησε τόν Δήμο Θηβαίων γιά τήν  υποστήριξη του στό
έργο τού Συλλόγου .
Στή συνέχεια τόν λόγο πήρε ο Δήμαρχος τού Καλλικρατικού Δήμου
 Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου , ο οποίος χαιρέτησε τήν Εκδήλωση
 κάνοντας αναφορά στήν προσφορά τού Συλλόγου '' ΙΣΜΗΝΗ ''
στήν ευρύτερη τοπική κοινωνία , ενώ εκθείασε τήν αξία καί τήν
προσφορά τής Γυναίκας στήν σύγχρονη κοινωνία .
Τό κέφι τό γλέντι καί ο χορός χρωμάτισαν εντυπωσιακά τήν όλη
Εκδήλωση , ενώη έκπληξη τής βραδιάς ήρθε από τό
 Διοικητικό Συμβούλιο τού Συλλόγου '' ΙΣΜΗΝΗ '' πού πρόσφερε
 μία τούρτα γενεθλίων στήν Πρόεδρο τού Συλλόγου
κα Μαίρη Θαλασσινού η οποία είχε τήν τιμητική της .
Τίμησαν τήν Εορταστική Εκδήλωση : ο Δήμαρχος τού
Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου ,
οί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης καί
Ηλίας Πέτραινας , οί Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιουλία Κοντού
καί Δημήτρης Κουντούπης καί
ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής .

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΉΣ
Email:sovdim@hotmail.com





thiva online


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ελληνική Αστυνομία - Οι 2 όψεις του νομίσματος με τις μεγάλες διαφορές...


Δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες η και δέκτες της αστυνομικής βίας και καταστολής. Όπως και όλοι μας σε στιγμές δύσκολες που έχει τεθεί η σωματική μας ακεραιότητα...


σε κίνδυνο έχουμε καλέσει την αστυνομία για να μας βγάλει από την δύσκολη κατάσταση. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις έτσι και σε αυτήν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Από την μια η αστυνομία στρέφεται ενάντια στον ελληνικό λαό όταν αυτός δικαίως διαδηλώνει για θέματα που τον απασχολούν είτε κοινωνικά είτε εθνικά και από την άλλη είναι εκείνη που τον προστατεύει σε αλλες καταστάσεις. Έχουμε ακούσει στα κανάλια πολιτικάντηδες κάθε είδους να κατηγορούν την αστυνομική βία και να ζητούν ακόμα και τον αφοπλισμό της ενώ άλλοι δηλώνουν ερωτευμένοι με τα ΜΑΤ. Έρμαιο αυτή της κατάστασης ήταν και είναι όπως σε όλες τις περιπτώσεις ο λαός. Ένας λαός που από την "μεταπολίτευση" και μετά έχει εμποτιστεί με μεγάλες δόσεις αντί αστυνομικού μένους όμως δεν έχει πάντα άδικο.

Λίγες μόνο μέρες πριν είδαμε στην Ιερισσό της Χαλκιδικής δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ να συγκρούονται με τους πολίτες του χωριού και να κάνουν ακόμα και χρήση χημικών εντος του χωριού ακόμα και μέσα στο σχολείο. Η ακόμα και σε μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις του ελληνικού λαού όπου το σύστημα των κυβερνώντων όντως ένιωσε να απειλείται από την λαϊκή οργή έδωσε εντολή στους πράσινους πραιτοριανούς του κοινοβουλίου που μετά την "βοήθεια" που έλαβαν από τους "αντιεξουσιαστες" ,που ουκ ολίγες φορές έχουμε δει να βρίσκουν καταφύγιο στις γραμμές των ΜΑΤ, να διαλύσει με τεράστια χρήση βίας την συγκέντρωση. Ίδιο σκηνικό είδαμε και 5 χρόνια πριν στις 7/7/2009 όταν τα ΜΑΤ συνοδευσαν στην πλατεία του Άγιου Παντελεήμονα μια πορεία 3000 οπλισμένων αναρχικών ενάντια σε μια χούφτα κατοίκων που υπερασπίζονταν την γειτονιά τους και την συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι. Ακόμα και με πόση βία διέλυσαν την διαμαρτυρία των Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα με αφορμή το μνημόνιο.

Από την άλλη μεριά όλοι θυμόμαστε τον άδικο θάνατο των 3 αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στου Ρέντη και πολλοί από εμάς τιμήσαμε με την παρουσία μας την πορεία που έγινε προς τιμήν τους η τους 6 τραυματίες αστυνομικούς στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής τον Οκτώβριο του 2009 από βαριά οπλισμένους με καλάσνικοφ κακοποιούς και πολλές άλλες αιματηρές για τους αστυνομικούς ένοπλες συμπλοκές που έχουν αποδώσει πολύ βαρύ φόρο αίματος καθώς οδηγούνται απροστάτευτοι μπροστά στις κάνες των κακοποιών που πολλοί από αυτούς έχουν και εκτελούν σκοπούς περά από απλές ληστείες και κλοπές.

Βλέπουμε λοιπόν ότι οι 2 πλευρές του νομίσματος διαφέρουν πάρα πολύ από την μια έχουμε τους λεγεωνάριους της εκάστοτε κυβέρνησης που εκτελώντας πολλές φορές εντολές αντισυνταγματικές χτυπούν τον ελληνικό λαό καταπατώντας τον όρκο του που στην πρώτη του πρόταση μας λέει: "Ορκίζομαι να φυλάττω πίστη στην πατρίδα, υπακοή στο Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους." Το Σύνταγμα το οποίο καταπατεί από το πρώτο κιόλας άρθρο του:

Άρθρο 1
1. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
2. Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία.
3. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.

Και από την άλλη πλευρά παιδιά που σχεδόν άοπλα και χωρίς κατάλληλο εξοπλισμό για αυτές τις καταστάσεις, πως μπορείς να αντιμετωπίσεις με ένα πιστολι των 9mm χωρίς αλεξίσφαιρο γιλέκο και κράνος που κάποιοι αγοράζουν από την τσέπη τους, κακοποιούς οπλισμένους με τυφέκια καλασνικοφ τον 7.62mm και παρόλα αυτά πέφτουν πολλές φορές με αυταπάρνηση πάνω τους για να προστατευσουν όλους εμάς.

Καλό λοιπόν θα είναι ο ελληνικός λαός να παψει να είναι έρμαιο της τηλεόρασης και όλων αυτών που είτε θέλουν άοπλη την αστυνομία είτε εκθειάζουν άλλοτε το όργιο αλόγιστης βίας από αυτήν να είναι δίπλα στους σωστούς αστυνομικούς που και οι ίδιοι ξέρουν ότι είναι εκεί ανά πάσα στιγμή και να κρίνει με μεγάλη αυστηρότητα την ηγεσία της αστυνομίας που έχοντας σκοπό αργότερα την κάθοδο στην πολιτική η είναι πιόνι της κυβέρνησης ακολουθει πιστά της εντολές των δοσίλογων κυβερνώντων . Άλλωστε σε όλη την Ευρώπη υπάρχουν παραδείγματα που η αστυνομία ταχθηκε με το μέρος του λαού της αναγνωρίζοντας το δίκαιο του.

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ελβετοί αρχαιολόγοι βρήκαν το ιερό της Αμαρυνθίας Αρτέμιδος στην Εύβοια




Καταλήγουν σε αυτό το συμπέρασμα από τα πρώτα ευρήματα

Ενα από τα σημαντικότερα υπαίθρια ιερά της αρχαιότητας, τον ναό της Αμαρυνθίας Αρτέμιδος πλησίον της Ερέτριας πιστεύουν ότι έχουν εντοπίσει αρχαιολόγοι της Ελβετικής Αρχαιολογικής Σχολής στην Αθήνα. Στο συμπέρασμα αυτό οδηγούνται από τα πρώτα ευρήματα των δοκιμαστικών ανασκαφών κατά τις οποίες αποκαλύφθηκε κτίριο της Κλασικής εποχής, μήκους 20 μέτρων, που πιθανότατα είναι η Στοά, η οποία βρισκόταν στο άμεσο περιβάλλον του ναού. Σ΄ αυτόν μάλιστα τελούνταν, σύμφωνα με τις αρχαίες πηγές, μεταξύ των οποίων ο Παυσανίας και ο Στράβων, τα Αμαρύνθια, η ετήσια γιορτή προς τιμήν της θεάς Αρτεμης.

Στα ευρήματα αυτά αλλά και γενικότερα στο έργο της Ελβετικής Αρχαιολογικής Σχολής κατά το 2012 θα αναφερθεί σήμερα στην ετήσια συνέλευση της ο διευθυντής της κ. Καρλ Ρέμπερ. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Βυζαντινό Μουσείο στις 7 το απόγευμα ενώ την ομιλία  θα προλογίσει ο πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα κ. Λορέντζο Αμπεργκ.

Να σημειωθεί ότι τα Αμαρύνθια (αργότερα Αμαρύσια) ήταν σημαντική εορτή για τους Ερετριείς και γενικότερα τους Ευβοείς κατά τη διάρκεια της οποίας τελούνταν αγώνες αθλητικοί, μουσικοί και δραματικοί. Οι Ερετριείς ειδικά έφθαναν εν πομπή στο ιερό, όπου θυσίαζαν κριάρια ενώ όπως περιγράφει ο Στράβων (τέλη 1ου π. Χ. - αρχές 1ου μ. Χ. αιώνα) σ΄ αυτήν έπαιρναν μέρος περί τους 3.000 οπλίτες, 600 ιππείς και 60 άρματα! Δεν είναι περίεργο λοιπόν, που στο ιερό αυτό είχαν τοποθετήσει τις λίθινες στήλες, που περιελάμβαναν τις συνθήκες τους με άλλες πόλεις, όπως με την Χαλκίδα για το Ληλάντιο πεδίο.

Κατά ορισμένους επιστήμονες άλλωστε η Ερέτρια της Μυκηναϊκής εποχής τοποθετείται στην θέση της σημερινής Αμαρύνθου, σύμφωνα εξάλλου με τα αρχαιολογικά ευρήματα η περιοχή κατοικούνταν ήδη από τα νεολιθικά χρόνια, στην Εποχή του Χαλκού υπήρξε σπουδαίο λιμάνι ενώ αναφέρεται και σε πινακίδες της Γραμμικής Β΄γραφής.
 Ενδιαφέρον εξάλλου έχει, ότι τα Αμαρύνθια μεταφέρθηκαν αργότερα στην Αττική στον δήμο του Αθμονος όπου ονομάσθηκαν Αμαρύσια από όπου προέρχεται και η ονομασία του σύγχρονου δήμου Αμαρούσιον.



ΠΗΓΗ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τον Κώστα Καραμανλή προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Καμμένος


Την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας απευθείας από τον λαό ζητεί ο Πάνος Καμμένος, προτείνοντας μάλιστα για το αξίωμα αυτό τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Σε συνέντευξή του στη Real News, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δηλώνει μάλιστα πως ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας θα πρέπει να έχει αυξημένες αρμοδιότητες.

Χαρακτηρίζοντας «ανυπόληπτο» τον Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Καμμένος δηλώνει πως αρνείται κάθε επαφή με την τρόικα και καλεί την κυβέρνηση να διακόψει κάθε διαπραγμάτευση μαζί με τους «κατακτητές», όπως χαρακτηρίζει τους εκπροσώπους των δανειστών.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας του κόμματός του τη Χρυσή Αυγή, τα στελέχη της οποίας χαρακτηρίζει ως «νεοναζιστές», ενώ αφήνει ανοιχτό το παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η απελευθέρωση της χώρας προϋποθέτει άρση των κόκκινων γραμμών, ιδιαίτερα στα εθνικά θέματα».


ΠΗΓΗ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 10/3/13




ΕΘΝΟΣ



ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



ΚΕΡΔΟΣ



ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ



ΑΥΓΗ



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ



ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ



 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ



ΤΟ ΒΗΜΑ



ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ



Η ΒΡΑΔΥΝΗ




ΤΟ ΆΡΘΡΟ



ΤΟ ΠΑΡΟΝ



REAL NEWS



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Zougla.gr



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συναισθηματικό Παιχνιδοσχολείο


Γνωρίστε το Συναισθηματικό Παιχνιδοσχολείο και τους βιωματικούς περιπάτους του



Συλλογική Δημιουργικότητα, Συναισθηματικός Ακτιβισμός, Ανθρωπισμός, Εθελοντισμός, Προσωπική και Κοινωνική Ευθύνη, Επιστροφή στη φύση και στις ρίζες

Το Συναισθηματικό Παιχνιδοσχολείο απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες με σκοπό να καλλιεργήσει τη συναισθηματική ευφυΐα μέσω του βιωματικού παιχνιδιού.

Επισκεφτείτε τη σελίδα μας και παρακαλώ διαδώστε το έργο μας:
Πρόσφατα κάναμε το κηνύγι του θησαυρού του βλάχικου γάμου στο λόφο της Αγίας Τριάδας, και σύντομα θα συντελεστεί το "αμόλα καλούμπα" στο Μοσχοπόδι. Αξίζει να διαδίδονται οι δράσεις μας καθώς είναι ελεύθερες σε όλους.

Επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/pages/CleverCareer/182053405149505
Κάνοντάς μας ένα like, ενθαρρύνετε τις προσπάθειές μας και το κοινωνικό έργο που προσφέρουμε.

Θα χαρούμε για τη συμμετοχή σας με όποιο τρόπο σας ταιριάζει.

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.

Σας ευχόμαστε καλές απόκριες.

Με εκτίμηση,

Ιωάννα Ν. Τριπερίνα
Ψυχολόγος, MSc.
αρ. αδείας 3750 19/5/97
Ψυχολογικό Εργαστήρι
Ευφυούς Σταδιοδρομίας
CleverCareer
έδρα:
Στεφ. Μαλιάτση 25
32200 Θήβα
τηλ. 2262022494
κιν. 6977702872

 ΥΓ.
CleverCareer Newsletter
Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ηλεκτρονική ενημέρωση για
  • Τις δραστηριότητες του Συναισθηματικού Παιχνιδοσχολείου
  • Το νεότερο συγγραφικό έργο της Ι. Ν. Τριπερίνα (άρθρα, κείμενα, βιβλία, παραμύθια, κ.α.) και το παλιότερο συγγραφικό έργο της όταν συνδυάζεται με την τρέχουσα επικαιρότητα
  • Τις υπηρεσίες, τις δράσεις και τα νέα του Ψυχολογικού Εργαστηρίου Ευφυούς Σταδιοδρομίας
Μπορείτε να αποστείλετε το email σας στο info@clevercareer.gr 



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΘΗΒΑΣ «ΛΑΙΟΣ»: Για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Θηβαίων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠ. ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΘΗΒΑΣ «ΛΑΙΟΣ»
Πινδάρου 112 ΘΗΒΑ ΤΚ 32200

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ







"Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο, 
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο."



Μ αυτά τα λόγια του ποιητή ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ θέλουμε να αποχαιρετήσουμε τον τ. ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ 
Γιατί ο ΚΩΣΤΑΣ δεν βολεύτηκε, μόνο πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή, από κάθε μετερίζι, για τη ΘΗΒΑ που ΑΓΑΠΗΣΕ

ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ

ΤΟ Δ.Σ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πορεία διαμαρτυρίας ενστόλων στη Βουλή


ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενστόλων στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα.

Χιλιάδες απόστρατοι και εν ενεργεία στελέχη των Ενοπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας διαμαρτυρήθηκαν για τις περικοπές στις συντάξεις και στις αποδοχές τους.

Με συνθήματα και πανό ενάντια στο μνημόνιο, την εξαθλίωση και τη φτώχεια συμμετείχαν, μεταξύ άλλων ο Σύλλογος Αποφοίτων Σχολών Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Ηρακλείου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στρατιωτικών, ο Σύνδεσμος Απόστρατων Αξιωματικών Σωμάτων Ασφαλείας νομού Μεσσηνίας και η Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών νομού Αττικής.
Προηγήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, όπου μίλησαν εκπρόσωποι του Συντονιστικού Δράσεων εν Ενεργεία και Αποστρατεία Στελεχών Ένοπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, το οποίο διοργάνωσε και τη σημερινή εκδήλωση.


ΠΗΓΗ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!


Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα δώσουν ακόμη έναν σημαντικό αγώνα τη Δευτέρα το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Θήβας.

Τον αγώνα Νο. 605 θα δώσουν το απόγευμα της Δευτέρας στο Εθνικό Στάδιο Θήβας οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού. Στις 16:00 θα αντιμετωπίσουν την ομάδα των Παλαιμάχων του ΑΟ Θήβας, σε ένα ακόμη ματς με φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τα άπορα παιδιά της περιοχής.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 13:00 από το προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Ρέντη, με το πούλμαν του Ολυμπιακού, το οποίο πάντα προσφέρει στους Βετεράνους η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός.

Πριν τον αγώνα θα γίνουν τιμητικές διακρίσεις, με τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιο να τιμά τον Πρόεδρό μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τους Παλαιμάχους της Θήβας να τιμούν τον Διευθυντή Επικοινωνίας της Π.Α.Ε. κ. Κώστα Καραπαπά, καθώς και τους Βετεράνους του Ολυμπιακού και διατελέσαντες προπονητές του ΑΟ Θήβα, Δαρίβα, Γκαϊτατζή, Τζανετουλάκο και τον εκλιπόντα Κωστα Μεσολογγίτη.

Παράλληλα, ο Δήμος Θηβών και ο  κ. Βασίλης Τουρίκης θα τιμήσουν την αποστολή των Βετεράνων του Ολυμπιακού, στην οποία όπως πάντα θα συμμετέχουν τα μεγαλύτερα ονόματα της παλαιότερης και πιο σύγχρονης, ένδοξης ιστορίας της ομάδας μας!
olympiacos-blog


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Θηβαίων Κωνσταντίνου Κουρκούτη.



ΨΗΦΙΣΜΑ
                                                                                                                                                                      Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων με τη θλιβερή αγγελία του θανάτου του
Στυλοβάτη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠ. ΚΟΥΡΚΟΥΤΗ
που διετέλεσε Δήμαρχος Θηβαίων από το έτος 1975 μέχρι το έτος 1989
και Δημοτικός Σύμβουλος κατά τα έτη 1991-1998 και 2003-2010
συνήλθε σε έκτακτη Συνεδρίαση στις 9 Μαρτίου 2013 και αφού εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη, τιμώντας τη μνήμη του αποφάσισε ομόφωνα:
Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία.
Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του.
Η κηδεία του να γίνει με δαπάνη του Δήμου.
Να παραχωρηθεί στον εκλιπόντα τάφος δωρεάν, τιμής ένεκεν, στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ανάληψης.
Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος από το Δήμαρχο Θηβαίων.
Να συμμετέχει η Φιλαρμονική του Δήμου Θηβαίων στην εξόδιο ακολουθία.
Να παραμείνει κλειστό το Δημαρχείο την επόμενη ημέρα της κηδείας του.
Nα κυματίζει σε ένδειξη πένθους μεσίστια η σημαία στο Δημαρχιακό Κατάστημα την ημέρα της κηδείας και την επόμενη αυτής
Να διαβαστεί κατά την τελετή το παρόν από τον Πρόεδρό του.
Να δημοσιευθεί το παρόν στον Τύπο.
         
                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                ΤΑ ΜΕΛΗ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ                                  




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο