Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Η ανθρώπινη διάσταση του σπάνιου".

Αίθουσα “The Founder’s Theatre”, Pascal English School, Λάρνακα. 
Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015
Μέρος Α΄

ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ!..

Οι Ελληνες δεν ρωτάμε πια το πως και το γιατί. Σιδεροφράξαμε τις καρδιές μας και λησμονήσαμε την εφηβική μας πίστη. Τότε που "καμαρώναμε" το ηλιοβασίλεμα και τις φεγγαρόλουστες νύχτες, καθώς υποβλητικά φωτιζόταν το αρχαίο μεγαλείο αποτυπωμένο στα αρχαία ευρήματα. Και αισθανόμασταν τη μοίρα μας σε ωμοπλάτες να φοράει το πρόσωπο χιλιάδων ετών.

Και τον έρωτα για τη ζωή, έρωτα ψυχοτρόφο, το αίμα μας να ανάβει και να φυτεύει βασιλικό σγουρόφυλλο στα στόματά μας...

Σήμερα δέκα εκατομμύρια Ρωμιοί χορτάσανε απογοήτευση, εθνικό εξευτελισμό, ακόμα και θάνατο. Μοιράστηκαν τα κόκκαλα των νεκρών τους και βγήκαν με τους "φονιάδες" της αξιοπρέπειάς τους περίπατο. Τόσους αιώνες εις μάτην ακούνε τις πατημασιές των μεγάλων στιγμών της ιστορίας στην ψυχή τους.

Διάκριση υπαλλήλου από εργάτη –διαφορά στην αποζημίωση απόλυσης


 Γράφει η δικηγόρος Αθηνών Αναστασία Χρ. Μήλιου*
Όσοι ανήκουν στον ιδιωτικό τομέα, είναι εξοικειωμένοι με την λέξη «εργάτης» και «υπάλληλος». Δεν γνωρίζουν όμως όλοι ότι υπάρχουν εννοιολογικές διαφορές μεταξύ των δύο ιδιοτήτων, οι οποίες διαμορφώνουν και διαφορετικό εργασιακό καθεστώς.
Ειδικώτερα όλες οι συλλογικές συμβάσεις εργασίες, είτε είναι εξειδικευμένες αναφερόμενες σε συγκεκριμένους εργασιακούς χώρους είτε είναι οι γενικές, προσδιορίζουν ξεχωριστά τις αμοιβές των εργατών/εργατοτεχνιτών και των υπαλλήλων.

ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

          Όλη αυτή η σημερινή αθλιότητα και η απόλυτη παραλογία που ζούμε στην Ελλάδα, δείχνει πως μπήκε στην τελική της ευθεία. Λίγα μέτρα έμειναν να διανύσει ακόμα αυτή η ταλαίπωρη και χιλιοπροδομένη πατρίδα, μέχρι να την δούμε να τερματίζει αποκαμωμένη και μισοπεθαμένη, όπως την κατάντησαν.

Σε αυτόν τον αγώνα που ονομάστηκε «Νεώτερη Ελληνική Ιστορία».  Ένας αγώνας που ξεκίνησε με την επανάσταση του 1821, πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέσα από παγκόσμιους πολέμους, Βαλκανικούς πολέμους, απελευθερώσεις εδαφών, προδοσίες, μικρασιατική καταστροφή, γενοκτονία και ξεριζωμός, φτώχεια, Γερμανική κατοχή, ολοκαυτώματα, εμφύλιο πόλεμο, Σεπτεμβριανά, πάλι προδοσίες και Τουρκική κατοχή Κύπρου.

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΡΑΝΙΤΩΝ
ΥΠΑΤΟΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 
Τ.Κ. 32200
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΑΡΜΟΔΙΟΣ : Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com
Τηλ. : 6973466592                                                            
                                    Υπατον , Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

                                                     
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στην Ε.Π.Σ.Βοιωτίας η κλήρωση τής Προημιτελικής  Φάσης  τού Θεσμού τού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου τής τρέχουσας περιόδου 2015-16 .

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2015-2016 σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ

ΔΗΜΟΣIA ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ


                                  
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2015-2016
σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ

Εκλογές στο Σύλλογο Ιεροψαλτών επαρχίας Θηβών.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ
«Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ»

Προς όλους τους Ιεροψάλτες των Ιερών Ναών της επαρχίας Θηβών της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας,

Θήβα, 23 Σεπτεμβρίου 2015
Αξιότιμοι συνάδελφοι,
μετά την επανενεργοποίηση του Συλλόγου μας, πριν δύο χρόνια, η θητεία του πρώτου διοικητικού συμβουλίου που προέκυψε από την γενική συνέλευση της 20ής Οκτωβρίου 2013, φθάνει στο τέλος της. Ήλθε η ώρα και για την αποτίμηση του έως τώρα έργου του Συλλόγου, αλλά και η διασφάλιση της αναγκαίας συνέχειας και ανανέωσης.

Συμμετοχή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε Εκθέσεις Τροφίμων

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχοντας ως βασικό της μέλημα την υποστήριξη ενεργειών προβολής και προώθησης των αγροτικών προϊόντων των παραγωγών μας, σχεδιάζει την παρουσία της μαζί με τους παραγωγούς της σε επιλεγμένες κλαδικές εκθέσεις στο άμεσο μέλλον.
Η πρώτη δράση προς την κατεύθυνση αυτή θα είναι η συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στις τρείς κλαδικές εκθέσεις , “MEAT DAYS 2015”  (για το κρέας και τα προϊόντα του),  “DAIRY EXPO 2015”   (για τη γαλακτοκομία και τυροκομία) και  “FROZEN FOOD 2015”  (για κατεψυγμένα τρόφιμα) οι οποίες θα πραγματοποιηθούν συγχρόνως στις 7-9 Νοεμβρίου 2015,  στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στην Αθήνα στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα καλύψει πλήρως το κόστος μίσθωσης και κατασκευής ενιαίου περίπτερου, μέσα στο οποίο θα έχουν την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί και μεταποιητές κρέατος, γαλακτοκομικών προϊόντων και κατεψυγμένων τροφίμων να διαφημίσουν τα προϊόντα τους.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ


KKE: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, η κατάσταση στα σχολεία των Δήμων Θήβας και Τανάγρας παραμένει απαράδεκτη.
Σε επίπεδο νομού Βοιωτίας, παραμένουν κενές ενενήντα έξι (96) θέσεις δασκάλων, εξήντα εννέα (69) θέσεις άλλων ειδικοτήτων του Δημοτικού και σαράντα πέντε (45) θέσεις νηπιαγωγών.
Το Ειδικό Σχολείο Θήβας υπολειτουργεί, καθώς δεν έχει γίνει καμία πρόσληψη μόνιμου προσωπικού εδώ και πολλά χρόνια.
Τα νηπιαγωγεία Αγίου Θωμά, Ασωπίας, Πύλης, Σκούρτων, Τανάγρας και αεροδρομίου Τανάγρας ειναι κλειστά. Ενώ η πλειοψηφία των υπολοίπων νηπιαγωγείων υπολειτουργεί. Επιπλέον, έχει ανασταλεί από πέρυσι η λειτουργία των νηπιαγωγείων Ελλοπίας και Άσκρης, λόγω έλλειψης παιδιών και εκπαιδευτικών, με κίνδυνο αυτά να καταργηθούν.

Ενάντια στον ραγιαδισμό

Ν. Λυγερός

Ενάντια στον ραγιαδισμό είμαστε από το 1821 κι όμως αυτός για λόγους κοινωνικούς συνεχίζει να υπάρχει και στην Ελλάδα και στην Κύπρο λόγω συνδρόμου Στοκχόλμης. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να σκεφτούμε ότι ακόμα κι αν υπάρχει ραγιαδισμός, ο Ελληνισμός κατάφερε και καταφέρνει να τον ξεπερνά και να πετυχαίνει αδιανόητα αποτελέσματα. Έτσι ο κάθε Έλληνας ξέρει ότι δεν μπορεί να εμπιστευτεί τους ραγιάδες και συνεχίζει την πορεία του. Το πρόβλημα υπάρχει όταν ραγιάδες κατακτούν πολιτικές θέσεις σε διάφορα επίπεδα, από βουλευτικά, υπουργικά, πρωθυπουργικά και προεδρικά. Γιατί τότε πρέπει να υπάρχει μια πιο ισχυρή αντίσταση, που να ξέρει προς τα πού οδεύει, ακόμα και χωρίς καμιά υποστήριξη.

Επετειακή εκδήλωση Μνήμης Μικράς Ασίας.


Εξαιρετική τιμή η πρόκληση της Εστίας Νέας Σμύρνης να συνοδεύσω ως ομιλητής τον καθηγητή κο Ουζούνογλου στην κεντρική εκδήλωση μνήμης:
Η «Εστία Νέας Σμύρνης» σας προσκαλεί με τιμή την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 19.00 στην Επετειακή εκδήλωση Μνήμης Μικράς Ασίας.
Ομιλητές: Ο Υπέρμαχος της Ρωμαίικης Ομογένειας κος Νικόλαος Ουζούνογλου, καθηγητής του Ε.Μ.Π. και Πρόεδρος της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών (ΟΙ.ΟΜ.ΚΩ), με θέμα :

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Διανομή Σχολικών Ειδών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων

Ξεκίνησαν οι διανομές σχολικών ειδών για τη νέα σχολική χρονιά στα παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου Θηβαίων, που έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Οι ανάγκες σε σχολικά είδη (τσάντες, μολύβια, στυλό, τετράδια, γόμες, κασετίνες κα)  καλύφθηκαν χάρη στην προσφορά βιβλιοπωλείων της Θήβας ( “Ι.Χατζηιωάννου”,  “Βούλγαρη”, κ “Ι. Ντελημιχάλη”, “Ζουλάμογλου”, “Αναδιώτη” και “Γραφή”)  και απλών πολιτών, που στηρίζουν  το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

«Γίνε Παραγωγός Βιολογικών Προϊόντων»

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετέχετε σε μια από τις συναντήσεις των αποτελεσμάτων του έργου με τίτλο «Γίνε Παραγωγός Βιολογικών Προϊόντων», οι οποίες θα πραγματοποιηθούν:
§  την Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 18.00’ μ.μ., στη Θήβα
στο Συνεδριακό Κέντρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων – Αίθουσα Σεμέλη, Λουκά Μπέλλου 1 (απέναντι από το Μουσείο)
§  την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου  2015, στις 18.00’ μ.μ. στην Αλίαρτο
στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Αλιάρτου - Θεσπιέων, Πλατεία Δημήτρη Καρανάσου,  Λ. Αθηνών, Αλιάρτος.

Βυλλιώτης: «Ντρέπομαι…». Καβαλλαγιός: «Δεν έγινε και τίποτα…»


Τα γεγονότα που έλαβαν μέρος μετά το τέλος του αγώνα είχαν σαν αποτέλεσμα να «πυροδοτήσουν» την ατμόσφαιρα στο γήπεδο του Διστόμου. Μόλις το παιχνίδι έληξε μπήκαν αρκετοί μέσα στο γήπεδο με συνέπεια να υπάρξουν διαπληκτισμοί εκατέρωθεν.
«Ντρέπομαι γι” αυτά που είδαν και που συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο» θα πει on camera ο πρόεδρος της Θήβας Θανάσης Βυλλιώτης ενώ ο σύλλογος εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ. ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ!..


Για όσους θέλουν να παραμένουν εγκλωβισμένοι στον "βολικό" μικρόκοσμο της αυταπάτης τους και των ψευδαισθήσεων τους, ίσως δεν το βλέπουν. Για όσους "ολισθαίνουν" στις πρόσκαιρες προσδοκίες και τρέφονται με την πολιτική μυθοπλασία ή αιωρούνται μεταξύ φοβοπάθειας και απελπισίας, ίσως πάλι να μη το βλέπουν.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΙΟ ΕΥΝΟΪΚΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΡΟΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΩΝ. ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ


 ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  ΜΕ ΤΑΧΕΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΟΦΕΙΛΕΣ ΜΕΧΡΙ 20.000 ΕΥΡΩ


Με ερμηνευτική εγκύκλιο των τροποποιήσεων που έγιναν στο νόμο 3869/2010 για τα υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα σημειώνεται και η έναρξη ισχύος των αλλαγών στο νόμο Κατσέλη, που είναι η 19η Αυγούστου 2015.
Οι βασικές διαφοροποιήσεις στο Νόμο Κατσέλη είναι οι εξής: 

Στην αλπική λίμνη του Βελουχιού, στην Ευρυτανία


Γ. Λεκάκης, www.lekakis.com

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Διαπραγματεύσεις και Δηλώσεις

Ν. Λυγερός

Ενώ μας παρουσιάζουν τις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του Κυπριακού ως ομαλές, έρχονται δηλώσεις από την άλλη πλευρά που διαψεύδουν αυτή την προσέγγιση. Η αναφορά στο πέρασμα από την Τουρκία ενός αγωγού φυσικού αερίου όχι μόνο δεν είναι ορθολογική αλλά αποτελεί απόδειξη αγνοίας των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής φυσικού αερίου αλλά όχι σε όλα τα σημεία της. Ο λεγόμενος αγωγός και να περνούσε από την Τουρκία θα έπρεπε να βγει από την Ελλάδα και την Βουλγαρία ή ακόμα και από τη Ρουμανία, σε κάθε περίπτωση μακρά από την Ιταλία που είναι ο μεγαλύτερος καταναλωτής. Έτσι αυτές οι δηλώσεις δεν σχετίζονται με τα γεωπολιτικά και τεχνικά δεδομένα της περιοχής, αλλά αποδεικνύουν ακόμα μια φορά ότι υπάγεται το κατοχικό καθεστώς στην Τουρκία, πράγμα το οποίο ξεχωρίζουμε από την αρχή ακόμα κι αν μερικοί θέλουν να το ξεχάσουν με έντεχνο τρόπο. Η διαχρονική οριζόντια στρατηγική δεν αφορά με κανένα τρόπο την Τουρκία.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ : Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ¨ΓΕΝΝΑΕΙ¨ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

Η μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, ο ΣΕΓΑΣ , ο ¨Κερκυραϊκός Γ.Σ.¨ και το Τμήμα ΠΕΠΦΑ της Κέρκυρας, συνδιοργανώνουν ¨Ημερίδα¨, που θα τελεστεί το Σάββατο, 17 Οκτώβρη 2015 και ώρα 18.00, στην αίθουσα του ¨Κερκυραϊκού Γ.Σ.¨, με θέμα:
Η ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ¨ΓΕΝΝΑΕΙ¨ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

Οι Βιγλάτορες προσέφεραν και συνεπικουρούν !!

Στην Αρχαία Προϊστορική και Ιστορική περίοδο, σε πολλά παράκτια αλλά και νησιωτικά υψώματα της Ελλάδος, είχαν κτιστεί πύργοι, από τους οποίους ήταν ορατά, ένα μεγάλο τμήμα του ορίζοντα. Στη Βυζαντινή περίοδο, πολλοί από τους παλαιούς πύργους, είχαν επισκευασθεί, νέοι είχαν οικοδομηθεί και πήραν την ονομασία, «βίγλες». Το έργο των αρχαίων φρυκτώρων, ανέλαβαν οι βιγλάτορες. Αυτοί, είχαν ηλικία 17-50 χρονών και ήταν εκπαιδευμένοι στη χρήση των όπλων. Υπεύθυνοι για τη φρούρηση και την ασφάλεια των συνόρων, από κάθε επιδρομέα. Ως υπερασπιστές και εξαιτίας της αποστολής των, δεν ΕΠΑΙΤΟΥΣΑΝ την προσοχή και τη φροντίδα της πολιτείας. Τα ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ και τα ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ, ως αντίτιμο για την υποθήκη του αίματος και της ζωής των.

Ανακοίνωση βολών στο πεδίο βολής Θηβών




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΓΥΜΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ "ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΕΙ" ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ...

Προτού διατυπώσουμε αντιρρήσεις ή επιφυλάξεις για τον τίτλο του κειμένου, ας σκεφτούμε κι ας μπούμε στον πειρασμό να αναρωτηθούμε γι' αυτή την πραγματικότητα. Την απογυμνωμένη αλήθεια μας!

Η πολιτική γυμνώνεται αδιάντροπα και προκλητικά καθημερινά μπροστά μας. Και "θηρεύει" την ευπιστία μας. Κι ας παραδεχθούμε ότι αυτή η "γυμνότης" της πολιτικής, που δεν είναι πλέον απροσδόκητα διασκεδαστική, αποτελεί ενίοτε μια μέθοδο που μας προκαλεί τις αισθήσεις και ενδυναμώνει τις προσδοκίες μας, αλλά ταυτόχρονα η όλη μας ανοχή στη χυδαιότητα και την αντιαισθητική εικόνα της πολιτικής γυμνότητας, μας καθιστά ως κοινωνία πολιτών υποκείμενο στην εργαστηριακή έρευνα της ψυχοπαθολογίας...

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ROTHSCHILDS ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΎΕΣΑΙ;;

ΝΟΘΕΙΑ;;;;;;

H Παγκόσμια κυβέρνηση δεν θέλει για τρείς λόγους την κυρία πρόεδρο της Βουλής μέσα.
α) Διότι συνέστησε επιτροπή διά της οποίας απέδειξε ότι το ΧΡΕΟΣ της Ελλάδος είναι παράνομο, επαχθές, και επονείδιστο, για τον Ελληνικό Λαό, πράγμα που δεν συμφέρει στους δανειστές-δυνάστες του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
β) Διότι ζήτησε το Γερμανικό κατοχικό δάνειο, και τις πολεμικές επανορθώσεις.
γ) Διότι απεχώρησε από το κόμμα του Αλέξη εκλεκτού του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ και μαριονέτα της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.

Το Γ. Ν. Λιβαδειάς διαθέτει πλέον μόνιμο Ειδικευμένο Ιατρό Δερματολόγο

 Σας ενημερώνουμε ότι το Γ. Ν. Λιβαδειάς διαθέτει πλέον μόνιμο Ειδικευμένο Ιατρό Δερματολόγο , ειδικότητα η οποία έμενε κενή σχεδόν για μια πενταετία , μετά την συνταξιοδότηση της προηγούμενης ιατρού.
                                                                                 


Εκδήλωση για το κόκκινο φεγγάρι στην αερολέσχη Θηβών




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ: ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

«Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται πλέον μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι που θα κρίνει την ίδια την ύπαρξη της στο μέλλον.
Οι διεργασίες για την εκλογή του νέου Προέδρου πρέπει να λειτουργήσουν ως καταλύτης για την αποκατάσταση των σχέσεων της με την κοινωνία, με τους ψηφοφόρους της που της γύρισαν την πλάτη, με την ανάληψη των αυξημένων ευθυνών της, με την επιστροφή της στις αρχές και στις αξίες που την καθιέρωσαν στην πολιτική ζωή του τόπου ως δύναμη ευθύνης και σταθερότητας.
Η παράταξη που ίδρυσε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής έχασε τον προσανατολισμό της τα τελευταία χρόνια, μαράθηκε, οδηγήθηκε σε εκλογική συρρίκνωση, σε αλλεπάλληλες εκλογικές ήττες, πληρώνοντας την αδυναμία της να δώσει ελπίδα και λύσεις στους πολίτες. Και ασφαλώς υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για το γεγονός ότι χάσαμε τη νεολαία, τις γυναίκες, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες.

ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ, ΑΚΡΟΒΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΝΗΡΙΑΣ...

Ανακοινώθηκε κατόπιν σχετικής δυστοκίας η σύνθεση της πολυπρόσωπης κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, με κύρια γνωρίσματά της την "ανακύκλιση" προσώπων και την ηχηρή παρουσία πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ, πρώην μάλιστα υπουργών του ανεκδιήγητα αβέλτερου Γιώργου Παπανδρέου. Και βέβαια άλλων "συντρόφων", της αριστερής "θολοκολτούρας" και της "οπισθοδρομικής προοδευτικότητας", που διαγκωνίζονται στις παρυφές της αντιαισθητικής στην πολιτική...

Ο Αλέξης Τσίπρας, ανεξάρτητα των κοινών ηχηρών δηλώσεών περί εξάντλησης της τετραετίας κι άλλων παρομοίων πολιτικών φληναφήματων, με τον εταίρο του στο εκτρωματικό κυβερνητικό σχήμα και της συνασπισμένης πολιτικής γελοιότητας Πάνο Καμμένο, έχει αναμφίβολα ημερομηνία λήξης ως πρωθυπουργός και ως μέχρι πρότινος "ορκισμένος πολέμιος" των αποικιοκρατών της ευρω-κακουργίας!..

Το Γ.Ν. Θήβας ανακοινώνει την δημιουργία και λειτουργία Διαδικτυακής Ιστοσελίδας.

Το Γ.Ν. Θήβας αναβαθμίζοντας τις λειτουργίες του και τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς του πολίτες, ανακοινώνει την δημιουργία και λειτουργία Διαδικτυακής Ιστοσελίδας.
Πιο συγκεκριμένα οι πολίτες θα μπορούν πληκτρολογώντας την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.thebeshospital.eu
να ενημερώνονται διαδικτυακά για οτιδήποτε σχετίζεται με την λειτουργία αλλά και τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου.
Ο Αναπληρωτής Διοικητής κ. Σπύρος Δεσύλλας δήλωσε τα εξής:

Ευχαριστήρια επιστολή από το Δήμο Αλιάρτου - Θεσπιών στο κ. Γιάννη Σταθά

Φίλε Γιάννη
Με χαρά διάβασα την επιστολή σου προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία του ζητάς την παραμονή των δύο αστυνομικών της φρουράς σου που, ως Βουλευτής, διέθεσες στον Αστυνομικό Σταθμό Αλιάρτου από το 2012.
Η πράξη σου αυτή χαρακτήρισε την ανιδιοτελή προσωπικότητά σου και ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων στο αναγνώρισε και σε αγκάλιασε με αισθήματα αγάπης.
Ταυτόχρονα, τουλάχιστον σε αυτό το ζήτημα, έθεσες τον πήχη πολύ ψηλά και το παράδειγμά σου είναι το στοίχημα για τους επόμενους.
Στο ζήτημα της στελέχωσης του Αστυνομικού Σταθμού και της αναβάθμισής του σε Αστυνομικό Τμήμα, εγώ και οι Δημότες μου σε θεωρούμε ως έναν από τους ισχυρούς μας συμμάχους, άσχετα με τη θέση που κατέχεις ,κάθε φορά ,στη δημόσια ζωή.

Εξετάσεις Πιστοποίησης της Ελληνικής Γλώσσας για υπηκόους τρίτων χωρών

Η Διεύθυνση Διά Βίου Μάθησης της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς, πρόκειται να διοργανώσει το
Σάββατο 31 Oκτωβρίου 2015
τις εξετάσεις του δευτέρου εξαμήνου του 2015 για την πιστοποίηση της Ελληνικής γλώσσας και στοιχείων της Ελληνικής ιστορίας και του Ελληνικού πολιτισμού για υπηκόους τρίτων χωρών και αιτούντες ασύλου, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο «καθεστώς του επί μακρόν διαμένοντος».

Δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης έχουν όσοι είναι υπήκοοι τρίτων χωρών ή αιτούντες άσυλο (όχι πολίτες Ευρωπαϊκής Ένωσης) και πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

ΥΠΟΔΟΧΗ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΔΟΞΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ


«ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΖΩΗΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΕΙΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΕΛΕΩΝΑ ΘΗΒΩΝ

Στη δημιουργία της έντυπης έκδοσης, 75 σελίδων, με τίτλο «Το Μικρό Βιβλίο της Καλής Ζωής», προχωρά ο Σύλλογος Γυναικών Ασωπίας, στο πλαίσιο του προγράμματος «Γυναίκα: Από την Παραβατικότητα στην Αποκατάσταση». «Το Μικρό Βιβλίο της Καλής Ζωής» πρόκειται να διανεμηθεί, αποκλειστικά, στις έγκλειστες γυναίκες του Καταστήματος Κράτησης Ελεώνα Θηβών. 
Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο εγκεκριμένου προγράμματος, υπαγόμενου στην Πράξη 3.2.4., του Ε.Π. «Διοικητική Μεταρρύθμιση», που αφορά στην υποστήριξη των Κρατουμένων Γυναικών στο Κατάστημα Κράτησης Ελεώνα Θηβών.
Συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση και η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013», με Δικαιούχο την «Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων Του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης».

Εκδήλωση στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς: «Οι μεταβάσεις στη ζωή του παιδιού με μαθησιακές δυσκολίες»,

ΔΗΜΟΣIA ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ

Λιβαδειά, 21/9/2015                                   
«ΟΙ ΜΕΤΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΜΕ ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ»
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς σας προσκαλεί σε εκδήλωση, όπου οι Ελένη Ευγενικού (Msc Ειδική Παιδαγωγός) και Ελένη Λιλίτση (Ψυχολόγος)  θα αναπτύξουν το θέμα «Οι μεταβάσεις στη ζωή του παιδιού με μαθησιακές δυσκολίες»και θα συζητήσουν με γονείς και εκπαιδευτικούς για τους καλύτερους τρόπους προσέγγισης του.
Οι μεταβάσεις από το νηπιαγωγείο στην πρωτοβάθμια και εν συνεχεία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση αποτελούν σημαντικό ορόσημο για τον κύκλο ζωής όχι μόνο του ίδιου του παιδιού και του εφήβου, αλλά και ολόκληρης της οικογένειας.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Συνεντεύξεις του Νίκου Λυγερού, στο Pάδιο Πάφος & Πρώτο πρόγραμμα ΡΙΚ

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού στο Pάδιο Πάφος 93.7fm 
με τον Πανίκο Ευριπίδου, 22/09//2015

Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού με την Έλενα Χαραλάμπους. 
Πρώτο πρόγραμμα ΡΙΚ, 22/09/2015. 



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

21-25 Σεπτεμβρίου Εβδομάδα Δωρεάν Προσυμπτωματικού Ελέγχου του Καρκίνου του Προστάτη

Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΣΩΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ
21-25 Σεπτεμβρίου 2015: Εβδομάδα Δωρεάν Προσυμπτωματικού Ελέγχου
Δωρεάν έλεγχος PSA για άνδρες 40-70 ετών

Αθήνα, Σεπτέμβριος 2015  Στο πλαίσιο του Διεθνούς Μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης του κοινού για τον Καρκίνο του Προστάτη, όπως έχει καθιερωθεί να είναι ο Σεπτέμβριος, η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία παραχώρησε στις 15 Σεπτεμβρίου συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσει τις δράσεις της που κορυφώνονται στις 21-25 Σεπτεμβρίου 2015 με την Εβδομάδα Δωρεάν Προσυμπτωματικού Ελέγχου.
Η Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία (ΕΟΕ), συνεπής στο ρόλο της για την προαγωγή της Υγείας του πληθυσμού, δημιούργησε φέτος μια ιδιαίτερα σημαντική καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη, η οποία περιλαμβάνει την προσφορά δωρεάν εργαστηριακών μετρήσεων του PSA στον ανδρικό πληθυσμό της χώρας. Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα της Εβδομάδας Προσυμπτωματικού Ελέγχου, οι άνδρες ηλικίας 40-70 ετών θα έχουν τη δυνατότητα μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 214 214 70 20 να προγραμματίσουν δωρεάν έλεγχο PSA στα ιατρεία του δικτύου IATRICA, ενώ στα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας θα μπορούν να πραγματοποιούν δωρεάν κλινική εξέταση.
Η καμπάνια ενημέρωσης της ΕΟΕ στοχεύει στην άμεση και καθολική ενημέρωση του ανδρικού πληθυσμού άνω των 40 ετών για τη σημασία του προσυμπτωματικού ελέγχου του καρκίνου του προστάτη, μια νόσο που προσβάλλει 1 στους 7 άνδρες. Ο σχεδιασμός της καμπάνιας επικοινωνίας περιλαμβάνει τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ που μεταδίδεται ως κοινωνικό μήνυμα από τους σταθμούς πανελλαδικής και τοπικής εμβέλειας, ενώ φιλοξενούνται αντίστοιχες καταχωρήσεις στον Τύπο και ενημερωτικές αφίσες στο δίκτυο του μετρό. Επιπλέον διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό από τις ουρολογικές κλινικές των δημόσιων νοσοκομείων.

Πρόσκληση 10ης συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


          Σας προσκαλούμε στην 10η (τακτική) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 π.μ. στο Καρπενήσι (συνεδριακό κέντρο Ξενοδοχείου Avaris, θέση Σωτήρα), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης:
                    
-        Ανακοινώσεις Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, κ. Ασημίνας Δ. Παπαναστασίου,
-        Ανακοινώσεις Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κωνσταντίνου Π. Μπακογιάννη.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ! ΤΟ 1999 ΣΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΕΡΒΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ. ΤΟ 2015, ΟΡΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ… «ΚΛΑΜΜΕΝΕΣ ΧΗΡΕΣ» ΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΚΙΝΗΤΑ .Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΘΑ ΣΑΣ…!
Οι αριθμοί της ιστορίας κρύβουν μια τρομακτική αλήθεια..

Στις 24 Μαρτίου του 1999 το
NATO ξεκίνησε τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς εναντίον της Σερβίας επειδή η τελευταία αρνείτο να υπογράψει τη συμφωνία για το μέλλον του Κοσσυφοπεδίου.

Ο Πόντος και η Συνθήκη Σεβρών

Ν. Λυγερός

Στην Ελλάδα, πολλοί ασχολούνται με το ποντιακό, αλλά επί της ουσίας λένε ότι ασχολούνται επειδή εξετάζουν το όλο θέμα παραδοσιακά. Ο Πόντος όμως δεν είναι μόνο παράδοση και χορός, είναι μια περιοχή και μια πατρίδα. Το πρόβλημα είναι ότι οι διεκδικήσεις δεν ακολουθούν καμία ορθολογική στρατηγική και παραμένουν θεωρητικές.

Πρόσκληση - Εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Καβειρίου Θήβας

Ο Δήμος Θηβαίων και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας προσκαλούν δημότες και συλλόγους την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στο Αρχαίο Θέατρο Καβειρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από το Σωματείο “Διάζωμα- Πολίτες για τα Αρχαία Θέατρα”, με το οποίο συνεργάζονται η ΕΦΑ Βοιωτίας, ο Δήμος και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, για την ανάδειξη του σημαντικού αυτού πολιτισμικού μνημείου.

Θα προηγηθεί ξενάγηση στο χώρο από την Προϊσταμένη της ΕΦΑ Βοιωτίας Δρ. Αλεξάνδρα Χαραμή.

Στην εκδήλωση με τίτλο “Με πνοές Ελληνικές” θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Μπένος Σταύρος και περίπου 400 άτομα- μέλη του Σωματείου, ο σαξοφωνίστας Θεόδωρος Κερκέζος , που θα ερμηνεύσει μουσική του Μίκη Θεοδωράκη και Pedro Ettouralde με ελληνικά στοιχεία και ο ηθοποιός Λάμπρος Τσάγκας, που θα απαγγείλει στίχους του ποιητή Πίνδαρου.

Δήμος Θηβαίων: Ενημέρωση για τη νόσο Alzheimer

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αλτσχάιμερ (21/9) η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων διαδίδει το μήνυμα της διεθνούς ενημερωτικής εκστρατείας με τίτλο "ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΝΑΣ" , καθώς και χρήσιμες οδηγίες για τους ασθενείς, όπως ακολούθως:

Μη με ξεχνάς

Το θέμα της φετινής καμπάνιας για τον Παγκόσμιο Μήνα Alzheimer είναι «Μη με ξεχνάς». Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να μάθουν να εντοπίζουν τα σημάδια της άνοιας, αλλά και να μη ξεχνούν τους αγαπημένους τους που ζουν με άνοια ή απεβίωσαν λόγω της νόσου. Ο αντίκτυπος της εκστρατείας του Παγκόσμιου Μήνα Alzheimer αυξάνεται, αλλά ο στιγματισμός και η παραπληροφόρηση που περιβάλλει την άνοια παραμένει ένα παγκόσμιο πρόβλημα.
Αν ζείτε με άνοια:

Υπογραφή σύμβασης έργου-Κατασκευή Κόμβου στη Φθιώτιδα


Με στόχο την εύκολη ανατολική πρόσβαση στη Λαμία και τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων που διέρχονται από και προς τον Δομοκό, υπεγράφη σήμερα από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη το έργο «Κατασκευή Κόμβου Ξηριώτισσας», το οποίο αναμένεται να συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του κόμβου της Ξηριώτισσας, ελευθερώνοντας παράλληλα την κυκλοφορία στον άξονα Αθήνας – ∆οµοκού, µε διέλευση αυτού κάτω από τον άξονα Λαµίας – Στυλίδας.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ...ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΑΜΒΛΩΣΗΣ!..

Την ίδια ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την ορκωμοσία του για δεύτερη φορά ως πρωθυπουργός εντός επτά μηνών, αλλά σίγουρα όχι και για δεύτερη φορά επικεφαλής μιας κυβέρνησης "πρώτη φορά Αριστερά" σπεύδει να "τουιτάρει" ότι " έχει εντολή τετραετίας για μια Ελλάδα πιο ισχυρή και το λαό περήφανο και όρθιο...", ο περιπλανώμενος στους διαδρόμους του πολιτικοκοινωνικού κιτς Γιάννης Βαρουφάκης δηλώνει ότι "Ο Τσίπρας εκλέχθηκε για να αποτύχει...".

Και την ίδια ώρα που οι πολίτες "στριμώχνονται" στην πολιτική μυθοπλασία και στο ασφυκτικό θέατρο του παραλόγου και της φαντασμαγορίας, ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του συγκροτούν την "εικόνα" της πολιτικής πραγματικότητας, αρκούντως τραγελαφικής. Μια κατάσταση αμιγώς σουρεαλιστική. Και με αποφλειωμένες τις πολιτικές συνειδήσεις γενικότερα να "συνωθούνται" στην ευημερία της βλακείας με διαστάσεις ωστόσο επικίνδυνης πονηρίας.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΝΗΜΗΣ '' ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΥΦΟΓΙΩΡΓΗ ''

        
  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ
Εφέσου  10  Προσφυγικός Συνοικισμός Θηβών

Άρθρο του Θανάση Σκούμα: Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

του Θανάση Σκούμα

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;» Πολέμα! (Νίκος Καζαντζάκης)

Νιώθω την ανάγκη, να ευχαριστήσω από καρδιάς και προσωπικά, όλες και όλους που εμπιστεύθηκαν τη ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, εκτιμώντας πώς υπάρχει ζωή πέρα από τα μνημόνια και τη φυλακή της ευρωολιγαρχίας.

Να ευχαριστήσω επίσης όλες και όλους τις συντρόφισσες και τους συντρόφους, που δώσαμε μαζί αυτή τη μάχη, παρά τις αντίξοες συνθήκες, χωρίς οικονομικά και επικοινωνιακά μέσα, σε διάστημα 20 ημερών. Που χωρίς αυτά τα μέσα, βρεθήκαμε να προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε μια γενικευμένη επικοινωνιακή προπαγάνδα προσήλωσης στην λογική ότι δεν υπάρχει λύση έξω από την σκλαβιά των μνημονίων, έξω από την υποτέλεια της ευρωπαϊκής ελίτ και την διακυβέρνηση των δανειστών. Που δεν πτοηθήκαμε από τις επιθέσεις, την προσωπική λάσπη και συκοφαντία που διέχυσαν οι σημαιοφόροι νεομνημονιακοί λήσμονες.

Ευχαριστήρια δήλωση Βυλλιώτη Παρασκευά (Πάρις)


Φίλες και φίλοι,
Αποφάσισα να συμμετέχω στα κοινά ίσως την πιο δύσκολη περίοδο στην σύγχρονη πολιτική ιστορία της πατρίδας. Η εμπιστοσύνη των πολιτών προς τους πολιτικούς έχει εξανεμιστεί. Είμαι πολύ περήφανος που μέσα στις 20 ημέρες της προεκλογικής περιόδου καταφέραμε και κτίσαμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης,  σε αντίθεση με όλα τα προγνωστικά που θέλουν τους πολίτες να σιχαίνονται κυριολεκτικώς τους εκπροσώπους τους.
Επισκέφθηκα σχεδόν όλα τα χωριά της Βοιωτίας. Ένα προς ένα. Πήγα σε όλες τις υπηρεσίες της πόλης μου. Μια προς μια. Συνομίλησα σχεδόν με όλους τους καταστηματάρχες και ελεύθερους επαγγελματίες της Θήβας. Έναν προς έναν.
Έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ την πολιτική.  Ακούγοντας τους πολίτες. Η συμμετοχή όλων στον δημόσιο διάλογο είναι το εφαλτήριο της λύσης όλων των προβλημάτων.  Να μοιράσουμε τις ιδέες μας, να κτίσουμε ΜΑΖΙ το αύριο με πράξεις και όχι με λόγια.
Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα. Να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των πολιτών μέσα και έξω από τις δικαστικές αίθουσες της Θήβας. Είναι στάση ζωής με υπευθυνότητα και σεβασμό στον συνάνθρωπό μου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Θήβας θέλει καταρχήν να σας ευχαριστήσει όλους που συμβάλλατε με την ψήφο σας και τον αγώνα σας στο να αναδεχθεί πάλι πρώτο κόμμα στην Βοιωτία και στον Δήμο μας και να εκλέξει ένα βουλευτή στον νομό μας.
Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την ισχυρή εντολή που ζήτησε. Παρά τις επιθέσεις, συχνά ανοίκειες, που δέχτηκε από πολλές πλευρές. Παρά την προσπάθεια των ακραίων συντηρητικών της Ευρώπης, που για άλλη μια φορά επιχείρησαν να παρέμβουν στα εσωτερικά της Ελλάδας και να εκβιάσουν τους Έλληνες. Παρά την απεγνωσμένη προσπάθεια της διαπλοκής. Και παρά το γεγονός ότι δέχτηκε πυκνά πυρά από πρόσωπα και δυνάμεις που προήλθαν από τις γραμμές του.

Ευχαριστήριο Μήνυμα Βαγγέλη Μπασιάκου

Ο Βουλευτής Βοιωτίας ΝΔ Βαγγέλης Μπασιάκος ευχαριστώντας θερμά τους Βοιωτούς για τη μεγάλη τιμή της  επανεκλογής του , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ θερμά για την επανεκλογή μου.
 Με δεδομένες τις δυσκολίες, θα διεκδικήσουμε μαζί σθεναρά το καλύτερο για το μέλλον του τόπου μας.»


ΩΣ "ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ" ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ...

Αυτοί χαίρονται και σφιχταγκαλιάζονται για την καδμεία νίκη τους, μη έχοντας συναίσθηση της άθλιας πραγματικότητάς τους. Σ' αυτή τη μετεκλογική πραγματικότητα, χωρίς αμφότεροι να διαθέτουν την πολιτική ρώμη, την πολιτική και κυβερνητική εμπειρία, την πολιτική ευστροφία και τα πολιτικά αντανακλαστικά, τη μόνη επιλογή που έχουν είναι να σχηματίσουν μια κυβέρνηση εύθραυστης πλειοψηφίας, μια κυβέρνηση με σύντομη ημερομηνία λήξης.

Αμφότεροι χαίρονται και "χοροπηδούν", γιατί αυτοσκοπό τους ήταν η εξουσία

Διαφορετικά, λαμβάνοντας υπόψη τους την ερήμωση της κοινωνίας και τη "δυναμική" της αποχής σε συνδυασμό με τα λευκά και άκυρα ψηφοδέλτια, που καταδείχνει την απαρχή της ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος, θα έπρεπε να περιοριστούν σε μια λιτή και "στεγνή" δήλωση, που θα προσδιόριζε και την αξιοπιστία και την υφολογία της νέας κυβερνητικής ηγεσίας...

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο