Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Tο ρέκβιεμ της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας και η επίθεση της άμεσης δημοκρατίας


Σας προσκαλούμε στην ομιλία-συζήτηση με θέμα




« ΤΟ ΡΕΚΒΙΕΜ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ και η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΟΡΦΕΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ »



Εισηγητές:





ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΡΑΓΚΑ, δημοσιογράφος, μέλος του Κινήματος ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΝΕΑ ΕΙΔΗ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ της ΠΑΙΔΙ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


ΦΩΛΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ


Το δικό μας "Κοινωνικό Παντοπωλείο"

έμπρακτη αντίσταση κατά της ακρίβειας

ανοιχτό για την στήριξη της μεσαίας τάξης

και με διανομές ειδών στις οικογένειες ανέργων

ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

Ο Γιώργος δεν πάει τελικά Κάιρο


Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής


Μετά από συνεχείς επικοινωνίες με τους Αιγύπτιους τελικά ο Παπανδρέου δεν πάει αύριο στο Κάιρο

Δεν τα βρήκαν λένε και δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάει στο Κάιρο.

Ο Παπανδρέου από χθες είχε ανακοινώσει ότι θα πήγαινε στην Αίγυπτο για να μεταφέρει το πνεύμα και τη συζήτηση που γίνεται στην ΕΕ αλλά και τις σκέψεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Ομως τελικά οι εξελίξεις τον ξεπέρασαν

 
 
 
 
 
 

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης σαν μνημόσυνο


""Όταν αποφασίσαμε να κάμομε την επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα, ούτε πως δεν έχομε άρματα, ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις, ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε « Πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα», αλλά, ως μία βροχή, έπεσε εις όλους μας η επιθυμία της ελευθερίας μας, και όλοι, και οι κληρικοί, και οι προεστοί, και οι καπεταναίοι, και οι πεπαιδευμένοι, και οι έμποροι, μικροί και μεγάλοι, όλοι εσυμφωνήσαμε εις αυτό το σκοπό, και εκάμαμε την Επανάσταση".




(Μέρος του λόγου που εκφώνησε ο Κολοκοτρώνης στην Πνύκα).
 
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης: Πέθανε σαν χθες στις 4-2-1843
 


σχόλιο thiva nikolas, αν στην σημερινή εποχή είναι δύσκολο να βρούμε Κολοκοτρώνη, τουλάχιστον να μην ξεφτιλίζουμε αυτούς που φρόντισαν να είμαστε ελεύθεροι σήμερα, και αν κάποια μέρα πουληθεί η Ελλάδα, το αίτιο είναι ότι έχουμε γεμίσει ανθέλληνες, που δεν έχουν ίχνος φιλότιμου, που στο βωμό του χρήματος είναι ικανοί να πουλήσουν και την ίδια τους τη μανα.

"Ρόμπα" ο Χαρδαβέλλας... Γελάει μαζί του το ΓΕΝ και η ΕΥΠ

"Είναι κρίμα γελοίοτητες και υποτιθέμενες καταδιώξεις, τύπου James Bond, να φέρουν την υπογραφή ενός



'πεπειραμένου' δημοσιογράφου και να θεωρούνται ως έγκυρο ρεπορτάζ"

Κύκλοι ΕΥΠ



To site newsbomb.gr δημοσίευσε στις 4/2/2011 ρεπορτάζ που τιτλοφορείται ως "Εισβολή αγνώστων τη νύχτα στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας"

Η είδηση έκανε το γύρο της Blogοσφαιρας και του διαδικτύου, με αποτέλεσμα η πληροφορία να


φτάσει αμέσως στα υψηλά κλιμάκια της ΕΥΠ και του ΓΕΝ



Θυμιδία και γέλια προκάλεσε, στην αρχή, το δημοσίευμα στην αρχή, αλλά μόλις διαπιστώθηκε πως


φέρει την υπογραφή του Χαρδαβέλλα, μετατράπηκε σε θλίψη και απογοήτευση.

Παρά την δήλωση στο δημοσίευμα "Το newsbomb ερεύνησε την πληροφορία", φαίνεται, πως

κανείς δεν έπραξε κάτι τέτοιο, με αποτέλεσμα να τεθεί εν γνώσει και προβληματισμού του κοινού,

μια είδηση που δεν έχει καμμία σχέση με την πραγματικότητα.



Οι εισβολείς αποδείχθηκαν ΨΑΡΑΔΕΣ, η καταδιώξη ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ και οι πυροβολισμοί

"ΣΤΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ".



Πάλι καλά που δεν μας είπαν ότι κατέβηκαν εξωγήινοι και απήγαγαν την μονάδα υποβρύχιων

καταστοφών.



Τέτοιου είδους ατοπήματα μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν για ο σκοπός είναι ένας και

μοναδικός.

Λίγα ακόμα "clicks", η διατήρηση υψηλής αναγνωσιμότητας, και ας τίθεται το συμφέρον της χώρας

σε κίνδυνο

Vaggelis Masouris
vmasouris1@gmail.com

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους


ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ





Δεν υπάρχει Έλληνας σήμερα που να μην πιστεύει πως είμαστε υπό κατοχή. Υπό την κατοχή του διεθνούς κεφαλαίου και των ντόπιων υποστηρικτών του. Όμως τα κάστρα δεν πέφτουν απέξω. Από μέσα, κάποιοι βρίσκονται και γίνονται βασιλικότεροι του βασιλέως. Στην Ελλάδα, έχουμε μια ισχυρή -ακόμα και σήμερα παρότι εξασθενεί- ντόπια ομάδα που κατέχει καίριες θέσεις, στον πολιτικό, οικονομικό, πολιτιστικό, δικαστικό τομέα. Αυτή η ομάδα με χίλιους τρόπους που έχουν ήδη αναλυθεί από άλλους, διοικεί την χώρα κατά τρόπο δικτατορικό. Έχει ως μόνο σκοπό την εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων. Βέβαια για τις «υπηρεσίες» που προσφέρει, παίρνει και τα αντίστοιχα ανταλλάγματα. Έχουν εξασφαλίσει, μέχρι και τα τρισέγγονά τους, σε ‘ασφαλείς’ καταθέσεις και άλλες τοποθετήσεις.

Μια Ελπίδα δίχως Αύριο.....;

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης






Το φυτίλι έχει ανάψει…..Η ανθρωπότητα κινείται σε επικίνδυνα μονοπάτια που οδηγούν σε αδιέξοδα… Οι συσχετισμοί και οι κινήσεις των «παικτών» στη παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα αλλάζουν ραγδαία και αν συνυπολογίσουμε την οικονομική κρίση που είναι αρνητικός πολλαπλασιαστής αντιλαμβανόμαστε την επικινδυνότητα….


Δεν είναι καθόλου τυχαία η εξοπλιστική μανία που έχει καταλάβει αρκετές χώρες της Ανατολής…..

Σημαντικός παράγοντας είναι και η χωροθέτηση των Α.Ο.Ζ. που επιχειρούν αρκετές χώρες και θα αποτελέσει σίγουρα σημείο τριβής με τους γείτονες….

Οι εξεγέρσεις και οι αλλαγές στο status quo στις χώρες της Αφρικής μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες και να πυροδοτήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις των οποίων οι συνέπειες είναι αδύνατο να προβλεφθούν….

Όλα τα ΜΜΕ υπερ του ...οθωμανικού δικαίου!

(σενάριο πολιτικής φαντασίας) Μπορούμε να ζήσουμε με τους Τούρκους;


Αυτό το ερώτημα τίθεται, σε ένθετο, στο κυριακάτικο φύλλο της Ελευθεροτυπίας!!! Αφήνοντας πολλές εντυπώσεις και όχι θετικές… Μάλιστα στο εξώφυλλο φιγουράρει μια επιβλητική φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ! Προσέξτε όχι αν μπορούμε να ζήσουμε ειρηνικά με τους Τούρκους αλλά αν μπορούμε να ζήσουμε μαζί τους! Αυτό το ερώτημα παρουσιάζεται στην διαφήμιση.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΚΥΡΙΑΚΗ 6/2/2011 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Η καταιγίδα έρχεται ...
· Υποχρεωτική επιβολή του ΑΜΚΑ (πολίτες που αρνήθηκαν να πάρουν τον ΑΜΚΑ στερούνται ήδη κάθε ιατροφαρμακευτικής κάλυψης & περίθαλψης)

Πυθαγόρειο Ινστιτούτο Φιλοσοφικών Ερευνών για την Αθανασία του Ανθρώπου....και πως η Ελλαδα θα παραμεινει στο σκοταδι και στη φτωχεια!!!


Ο Δημος Γαυδου, η μητροπολη και η αστυνομια διεκοψαν τις εργασιες για την ανεγερση του κτιριου. Σκεφτειτε , υπαρχουν εκει στο μικρο αυτο νησακι ανθρωποι με ποιοτητα και ενεργεια και θελουν να ιδρυσουν " Πυθαγόρειο Ινστιτούτο Φιλοσοφικών Ερευνών", και οι τοπικοι "αρχοντες" τι κανουν??? Αντι να αξιοποιησουν την πρωτοβουλια αυτων των ανθρωπων για ερευνα και πολιτισμο στο ξεχασμενο νησι τους και να προωθησουν το εγχειρημα, ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ??? Πηγαν και σταματησαν τις εργασιες παροτι ειχαν λαβει επιστολες απο το συγκεκριμενο ινστιτουτο, τις οποιες μπορειτε να διαβασετε παρακατω...Βεβαια οι αντιδραστικοι σε καθε επιστημονικη , φιλοσοφικη και ελληνικη πρωτοβουλια ειναι οι γνωστοι ανθελληνες της Εκκλησιας...Τι φοβουνται αραγε ??? Εχουν δωσει την αδεια τους οι παπαδες για μουσουλμανικα τεμενη και αντιδρουν με μανια σε καθε τι ελληνικο...Γ Ι Α Τ Ι ???

Ισλαμικό Τέμενος Αθηνών. Αντισυνταγματικό με τεράστιο κόστος σε εποχή απόλυτης λιτότητας - Μήπως καὶ ἐδῶ τό λόγο τὸν ἔχει τὸ ΣτΕ;


Τοῦ κ. Ἰω. Θ. Χαΐνη, Ὁμοτίμου Καθηγητοῦ Ἐ. Μ. Πολυτεχνείου - ΑΥΤΕΣ τὶς ἡμέρες ἡ ἐπιτροπὴ τῶν μουσουλμάνων γιὰ τὴν ἀνέγερση τοῦ Τεμένους στὴν Ἀθήνα, κινεῖται δραστήρια στὰ Ὑπουργεῖα Ἐθν. Παιδείας καὶ Θρησκευμάτων, Ἐθν. Ἄμυνας καὶ τὸν Ἀντιπρόεδρο τῆς Κυβέρνησης. Ἐπʼ αὐτοῦ ὁ Ἑλληνικὸς Λαὸς θὰ πρέπει νὰ γνωρίζει πῶς ἔχει τὸ θέμα. Σχετικὰ μὲ τὸ Ν. 3512, ΦΕΚ Α 264/5–12–2006, τῆς προηγούμενης Κυβέρνησης, ποὺ ἀναφέρεται στὸ Ἰσλαμικὸ Τέμενος Ἀθηνῶν,ἔχω νὰ παρατηρήσω τὰ ἀκόλουθα:


Τὸ ἄρθρο 3 τοῦ ἀνωτέρω Νόμου λέγει:


«Ἡἀνέγερση τοῦ Τεμένους θὰ γίνει ἀπὸ τὴ Δ/νση Ἐφαρμογῆς Ἐκπαιδευτικῶν Σχεδίων τοῦ ὙπουργείουἘθνικῆς Παιδείας καὶ Θρησκευμάτων καὶ μὲ δαπάνες τοῦ προγράμματος Δημοσίων Ἐπενδύσεων, σὲ ἔκταση ποὺ θὰ παραχωρηθεῖ ἀπὸ τὸ Δημόσιο κ.λπ.».

Ἡ προηγούμενη Κυβέρνηση εἶχε ἐγγράψει στὸν προϋπολογισμὸ τοῦ Δημοσίου δεκαπέντε ἑκατομμύρια εὐρὼ (15.000.000€) γιὰ τὴν ἀνέγερση τοῦ Τεμένους!

Καταγγελία του Συλλόγου Υπαλλήλων του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας: Γκρεμίζουν τον ΟΕΚ και τις ελπίδες χιλιάδων οικογενειών!


O θεσμός της κοινωνικής κατοικίας είναι ιδιαίτερα εδραιωμένος σε όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. και αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής και κοινωνικής πολιτικής και μια υπηρεσία κοινωνικού συμφέροντος. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι στη Γαλλία υπάρχει απόθεμα περί τα 7 εκ κοινωνικών κατοικιών ενώ στην Ολλανδία ο αριθμός αγγίζει τα 2,5 εκ δηλ. το 40% του συνολικού αποθέματος κατοικιών (δείτε εδώ). Η Ελλάδα ουσιαστικά δεν διαθέτει πολιτική στέγης ενώ το απόθεμα κοινωνικών κατοικιών κυμαίνεται σε μηδενικά επίπεδα (εδώ).




Με δεδομένο το έλλειμμα της στεγαστικής πολιτικής και με αφορμή την υποτιθέμενη ευκαιρία που παρέχει το μνημόνιο για εισαγωγή μεταρρυθμίσεων, τρόικα και κυβέρνηση επιβάλλουν μέτρα που στρέφονται σχεδόν μονομερώς εναντίον της κοινωνικής κατοικίας και του κόσμου της εργασίας. Μετά την αλόγιστη διασπάθιση των αποθεματικών την προηγούμενη 5ετία, τη συσσώρευση του χρέους του Ι.Κ.Α. προς τον Ο.Ε.Κ. να ξεπερνά τα 2 δις ευρώ, την ...

"ΕΥΓΕ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στον κ. Βασίλη Δρυμούση!!! (video)



Το λάβαμε από τους Ελληνες YouTubers και σας το παραθέτουμε:




Συγχαρητήρια στον κ. ΒΑΣΙΛΗ ΔΡΥΜΟΥΣΗ , που στο ραδιοφωνικό σταθμό ΟΑΣΙΣ 88, για μια ακόμη φορά (κόντρα στο κατεστημένο της παραπληροφόρησης…), σήμερα 02/02/2011 στήριξε με τα θετικά του σχόλια του τη μεγάλη Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή στις 6 Φεβρουαρίου 2011 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 12 το μεσημέρι!

Τι να φάμε σήμερα; Κουτόχορτο ή ταραμά;

Γράφει ένας Επώνυμος Αναγνώστης


Αισθάνομαι μια εθνική υπερηφάνεια που η κυβέρνηση κατάφερε, καταφέρνει και θα εξακολουθήσει να καταφέρνει μεγάλα πλήγματα στην τρομοκρατία που μαστίζει τη χώρα μας.

Αλλά αυτό το αίσθημα ενισχύεται ακόμη περαιτέρω επειδή επιτέλους αυτή η κυβέρνηση βγάζει στη φόρα τους πραγματικούς εχθρούς της χώρας: Τα spreads. Ναι αυτά τα άψυχα, ασπόνδυλα και άυλα κατασκευάσματα που οδηγούν την Ελλάδα στη χρεοκοπία.

Και αισθάνομαι μια εθνική ασφάλεια κάθε φορά που βγαίνει η κυβέρνηση και απαντά με αυστηρότητα στους κακόβουλους Γερμανούς, Μολδαβούς, Moodyτες, Λιθουανούς, τους Σαρίτες, τους Μαρίτες και τους Κακούς Συναπαντίτες που θέλουν διακαώς να κηρύξουμε πτώχευση.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Απειλούν τον Τατσόπουλο... Αναθεωρήστε κύριε!


Διάβασα σε πολλά site και blogs πως ο συγγραφέας Τατσόπουλος δέχεται μυνήματα "θανάτου" από χρήστες του διαδικτύου στο e-mail του...


Φυσικά και είναι επιεικώς"χαζομάρα" το να απειλείς κάποιον επειδή λέει ή γράφει κάτι που είναι λανθασμένο, ή που δεν στέκει,ή και που είναι ανιστόρητο...και είναι καταδικαστέο.

Ανεξαρτησία της Κρήτης, Κρητική Πολιτεία και Κρητική σημαία – Θρυαλλίδα, προβοκάτσια, ή φούσκα;



Ανεξαρτησία της Κρήτης.


Θρυαλλίδα, προβοκάτσια, ή φούσκα;
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυρίως στον χώρο του διαδικτύου, με αφορμή μερικά γεγονότα άρχισε να ανακινείται ένα θέμα με όρους, όπως Κρητική σημαία, Κρητική Πολιτεία, Αυτόνομη Κρήτη και Ανεξάρτητη Κρήτη ή Λαϊκή Δημοκρατία της Κρήτης, που στους περισσότερους και μη έχοντες γνώση του θέματος, προκαλεί συναισθήματα εκπλήξεως, αμηχανίας, αλλά και θυμού.

Δολιοφθορείς, τζαμπατζήδες, τσαμπουκάδες και κοπρίτες

Γράφει η


Σοφία Βούλτεψη
Να δείτε που στο τέλος θα μας κάνουν να απολαμβάνουμε τον χαρακτηρισμό «κοπρίτες». Θα τον βρίσκουμε χαριτωμένο, συμπαθητικό, κάτι σαν το… χαϊδευτικό μας. Πώς λέμε «ατιμούτσικο» ή «αλητάκο» ή «κατεργαράκο»; Κάπως έτσι.




Πολύ περισσότερο που εκστομίστηκε από πολιτικό, τον Θ. Πάγκαλο, που έσπευσε να απονείμει το μετάλλιο του αρχικοπρίτη στους κατασκευαστές των κοπριτών. Δηλαδή στο ασυνείδητο πολιτικό σύστημα, του οποίου και ο ίδιος αποτελεί επίλεκτο μέλος.



Σύντομα ο όρος «κοπρίτης» θα αποτελεί υποκοριστικό του αθώου παρελθόντος. Διότι στο μεταξύ θα έχουν προκύψει, έχουν ήδη προκύψει, άλλοι, βαρύτεροι χαρακτηρισμοί.

Προς το Υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωσταντίνου...

Τι είπε ο Γ. Παπακωσταντίνου στον Πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Βασίλη Κορκίδη, ο οποίος διατύπωνε τις ενστάσεις του για το αυτόφωρο...


«Αν κάποιος μπει στο κατάστημά σας, κλέψει και εκατό μέτρα παρακάτω συλληφθεί, θα είστε ευχαριστημένος να τιμωρηθεί με ένα απλό πρόστιμο; Γιατί, λοιπόν, να μην υπάρχει στέρηση της ελευθερίας υπό προϋποθέσεις και για όσους τελούν το αδίκημα της φοροδιαφυγής;».

Η Ρωσία ζητάει από την Τουρκία ενεργοποίηση των βυζαντινών ναών


Το θέμα της πνευματικής, βυζαντινής κληρονομιάς και ειδικότερα του μέλλοντος της ορθοδόξου Μονής της Παναγίας Σουμελά, στον ιστορικό Πόντο, τέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Στρασβούργο, από τον Ιβάν Σαββίδη, μέλος της ρωσικής αντιπροσωπείας, βουλευτή της Κρατικής Δούμας της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Μεταξύ άλλων, ο κ. Σαββίδης, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ, για τη δυνατότητα διεξαγωγής θείας λειτουργίας στην ιστορική Μονή της Παναγίας Σουμελά, στην Τραπεζούντα, που τελέστηκε για πρώτη φορά το Δεκαπενταύγουστο του 2010, ύστερα από ογδόντα οκτώ χρόνια.


Σχολικά βιβλία των Αλβανών παραποιούν βάναυσα την ιστορία! Θέλουν κομμάτι της Ελλάδας δικό τους!


Συνεχίζουν να προκαλούν οι Αλβανοί, με την ολοένα αυξανόμενη προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας. Τελευταίο κρούσμα τα νέα σχολικά βιβλία της Γεωγραφίας και της Ιστορίας, στα οποία λογίζεται ως Αλβανία η Ήπειρος, όλη η Βορειοδυτική Ελλάδα, η Φλώρινα και η Καστοριά! Παράλληλα, σε αυτά τα μέρη, σύμφωνα πάντα με τα νέα βιβλία «αιμοσταγείς Έλληνες έκαναν εθνοκάθαρση σε βάρος των Τσάμηδων»!




Ήδη το θέμα προκαλεί τις έντονες αντιδράσεις των Βορειοηπειρωτών, που ζητούν να δράσει άμεσα η Ελληνική Κυβέρνηση. Μάλιστα, όπως σημειώνουν κάποιοι, πρέπει να πάρει γρήγορες αποφάσεις και να καταργήσει τα βιβλία η Διακρατική Επιτροπή των Υπουργείων Παιδείας των δυο χωρών, που έχει συσταθεί εδώ και αρκετά χρόνια, από την εποχή Αρσένη!

Σύμφωνα με το βιβλίο Γεωγραφίας, οι περιοχές, που έμειναν εκτός του Αλβανικού κράτους, είναι όλη η Βορειοδυτική Ελλάδα, οι Νομοί Φλώρινας, Καστοριάς , Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και το...

βόρειο τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας!

Εκπαίδευση ηλιθίων


Ιστορικά αν δει κανείς, κάθε νέο καθεστώς που εγκαθιδρύεται σε μια κοινωνία, κυρίως ένα απολυταρχικό, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να ελέγξει την Παιδεία και τις γνώσεις που παίρνουν οι μαθητές. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο, αφού μόνο έτσι μπορεί να θέσει τις βάσεις για την μακροχρόνια διατήρησή του στην εξουσία.

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

αίσχος δείτε πως χαρακτηρίζουν τα νέα την απόφαση του ΣτΕ για την ψήφο των μεταναστών



να μην ξανά αγοράσει κανείς αυτή την εφημερίδα!!

Με τον τρόπο αυτό θα πρέπει όλα τα blog  να απαντήσουμε ηχηρά στην λάσπη που εξαπολύουν εφημερίδες και κόμματα, και θα ασκήσουμε περαιτέρω πίεση ώστε οι εκπρόσωποι της δικαιοσύνης να ολοκληρώσουν, ως οφείλουν, το έργο που ξεκίνησαν.

Να ψηφίζουν μόνο οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, για να μην αγχώνεται ο Γιώργος


Όταν το Συμβούλιο της Επικρατείας βγάζει αποφάσεις που παγώνουν ολόκληρα αναπτυξιακά έργα για να μην πειραχθεί ένα δεντράκι είναι «καλό και άγιο» για την προοδευτική υποκριτική αριστερά. Τώρα που πήρε την άκρως σημαντική ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ να μην επιτραπεί η ΨΗΦΟΣ των αλλοδαπών στις εκλογές, χάριν της εθνικής ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ το λένε αντιδραστικό και φασιστικό.

τώρα στο EXTRA 3 ο δικηγόρος που κατέθεσε στο ΣτΕ την αίτηση ακυρώσεως του νόμου περί ιθαγενείας.


ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΛΙΝΚ
http://www.extrachannel3.gr/

ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ...




απόΜαρουσω Κυλιια mariakylia@yahoo.gr

Απόψεις: Όποιος δεν κάνει την δική του αντίσταση στον αφελληνισμό, είναι εξίσου ένοχος με αυτούς που τον επιχειρούν!



 Η βαλίτσα πήγε πολύ μακρυά. Το δόγμα Κίσσινγκερ μας το ρίξανε στη μάπα. Το ρίξανε σε μας που αποτελούμε τον κίνδυνο για τα λαμόγια. Εμείς οι γραφικοί, εμείς οι τρελαμένοι, εμείς οι ανυπότακτοι, εμείς οι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.


Ο Εθνικός μας ... ξεφτίλας!

Ποιός;


Μα ο Εθνικός μας ξεφτίλας....

Όπως είχαμε "Εθνικό star"...


Όπως είχαμε "Εθνικό τραγουδιστή"...


Όπως είχαμε "Εθνικό ευεργέτη"...




Τώρα έχουμε και "Εθνικό Ξεφτίλα"!

Που μας λέει πως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν gay και μάλιστα αρραβωνιασμένος με τον "σύντροφό" του.

Όταν οι πολιτικοί ασελγούν πάνω στο σύνταγμα.




Ο Κλεισθένης γράφει.


Το Δ’ τμήμα του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο για την παραχώρηση δικαιώματος του «εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι» στους μετανάστες. Περιμένουμε με αγωνία την απόφαση της ολομέλειας που κατά την γνώμη των ειδικών δεν θα ανατρέψει τη απόφαση του Δ’ τμήματος.

Αυτή η απόφαση εκθέτει την κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ, την κοινοβουλευτική του ομάδα, τους βουλευτές που υπερψήφισαν το νόμο, και ιδιαίτερα τους δύο υπουργούς ( Βενιζέλο και Λοβέρδο) που είναι συνταγματολόγοι.

FEDERAL RESERVE SYSTEM (FED): Αυτοί (που) κυβερνούν την Αμερική και τον κόσμο...

"Σ' αυτή τη χώρα έχουμε το πιο διαφθαρμένο ίδρυμα που γνώρισε ποτέ ολόκληρος ο κόσμος. Αναφέρομαι στο Συμβούλιο των Ομοσπονδιακών Τραπεζών και τις Τράπεζες Ομοσπονδιακών Αποθεματικών, που από εδώ και πέρα θα αποκαλώ η FED... Δεν πρόκειται..για κυβερνητικές υπηρεσίες. Είναι ιδιωτικά μονοπώλια που, λυμαίνονται τον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών προς όφελος των ξένων πελατών τους και δικό τους...Μέλη σ' αυτή την ομάδα των πειρατών της οικονομίας γίνονται αυτοί που θα μαχαίρωναν έναν άνθρωπο για να του πάρουν το μοναδικό δολάριο που έχει από την τσέπη του.."




Ο Εντιμότατος Λιουις Τ. ΜακΦεήντεν (Louis T. McFadden), Πρόεδρος για μια δεκαετία της Τραπεζικής και Νομισματικής Επιτροπής


«Αποβλάκωσις των Ελληνοπαίδων» ο πραγματικός στόχος πίσω από την κατάργηση της Ιστορίας.


Η AΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΧΕΝΡΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ


Στο βιβλίο του γέλιου και της λήθης του Μίλαν Κούντερα με πύρινα, θα έλεγε κανείς, γράμματα, αναφέρεται τούτο: «Το πρώτο βήμα για να εξοντώσεις ένα έθνος είναι να διαγράψεις την μνήμη του.

Να καταστρέψεις την κουλτούρα, τα βιβλία του, την Ιστορία του. Μετά, να βάλεις κάποιον να γράψει νέα βιβλία, να κατασκευάσει μία νέα Παιδεία, να επινοήσει μία νέα Ιστορία. Δεν θα χρειαστεί πολύς καιρός για να αρχίσει αυτό το Έθνος να ξεχνά ποιο είναι και ποιο ήταν. Ο υπόλοιπος κόσμος γύρω του θα το ξεχάσει ακόμη πιο γρήγορα»!..

Η Τουρκία στέλνει “στρατό” μεταναστών


Πίσω από τις ελληνικές γραμμές των συνόρων. - Κατάργησε κάθε μορφή visas με τα Μουσουλμανικά κράτη.




Εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες στέλνονται μέσω κυρίως της Τουρκίας εντός του ελληνικού εδάφους και συγκεντρώνονται πίσω από τις ελληνικές γραμμές των συνόρων στο εσωτερικό της χώρας.

Έκρυψαν από την τρόικα την ανικανότητά τους

Γράφει η


Σοφία Βούλτεψη
Αν δεν κάνω λάθος, μεταξύ των υπέρ της έλευσης της τρόικας και της απόλυτης παράδοσης της χώρας σε δάνειες δυνάμεις επιχειρήματα, συγκαταλέγεται και η ανάγκη ενός αναγκαίου εξορθολογισμού στο τρόπο που λειτουργεί το Κράτος.




Παραδεχόμαστε όλοι ότι στην πατρίδα μας είχαν αναπτυχθεί «δύο Ελλάδες» - η Ελλάδα των εργαζομένων στον Δημόσιο τομέα και η Ελλάδα των εργαζομένων στον Ιδιωτικό τομέα. Παραδεχόμασταν επίσης ότι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι σήκωναν το συντριπτικά μεγαλύτερο βάρος των φορολογικών εσόδων και πως υπήρχαν (και υπάρχουν) οι ξύπνιοι που είτε έκρυβαν (και κρύβουν) εισοδήματα, είτε επωφελήθηκαν από την (υπαρκτή) διαδικασία της διαπλοκής και έβγαζαν άφθονο χρήμα εξασφαλίζοντας δουλειές από το Δημόσιο.



Άρχισαν, λοιπόν, οι «μεταρρυθμίσεις»: Μειώσεις μισθών και περικοπή επιδομάτων στον δημόσιο τομέα – απότομες, επιθετικές και βίαιες. Ανατροπή οικογενειακών προϋπολογισμών και απεργίες που κόστισαν και κοστίζουν στη χώρα πολλά από διαφυγόντα κέρδη.

ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΠΛΑΣΙΕ... [: Μ.Μ Εξαπάτησης !!!]


Για τα ΜΜΕ, αυτές τις ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ μήτρες του προπαγανδιστικού ολοκληρωτισμού της «ελεύθερης αγοράς» και του καθεστώτος έχουμε γράψει άπειρα κείμενα.




Έχουμε συστήσει επίσης ένα συνοπτικό βιβλιαράκι του Pierre Bourtieu, το οποίο αναλύει το ζήτημα καταλυτικά: «Για την τηλεόραση» (Εκδόσεις «Πατάκη»).

Πρέπει να διαβαστεί από όλους…

Δημοσιεύουμε εδώ ένα ΕΞΑΙΡΕΤΟ και παραστατικότατο κείμενο
Από την
Βασιλική

Το πήραμε από ΛΙΣΤΟΝ


Ακυρώνονται και επαναλαμβάνονται οι Αυτοδιοικητικές εκλογές


Μετά την ανακοίνωση απόψε της απόφασης του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας το οπίο έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο 3838/2010 που προβλέπει την ιθαγενοποίηση των αλλοδαπών που διαμένουν στην Ελλάδα

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Κύριοι, ζείτε στον κόσμο σας!


Απειλεί ο Υπουργός Μεταφορών Δημ. Ρέππας ότι θα αυξηθεί κι άλλο το κόμιστρο των ΜΜΜ αν δεν σταματήσουν οι “ τσαμπατζήδες”. Έτσι για να καταλάβουμε πόσο ενδιαφέρονται για τον πολίτη!!!

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ... ΛΑΘΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΟΡΓΑΝΑ THΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ


Ας μιλήσουμε επιτέλους ξεκάθαρα και να σταματήσουμε να εξωραΐζουμε την εικόνα της Αριστεράς στην Ελλάδα. Θα μιλήσουμε με στοιχεία που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει.


Ας δούμε όμως πρώτα, τα γεγονότα ένα ένα.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Απόψεις: Η «αρκούδα» στην τελική ευθεία για εμπλοκή στο «Ελληνικό πρόβλημα».


Χωρίς μεσσιανισμούς και υπερφυσικές κραυγές, αποκαλύπτουμε το παρασκήνιο της προετοιμασίας εμπλοκής των Ρώσων στα Ελληνικά πράγματα. Όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, ο Πούτιν έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα με την παρούσα κυβέρνηση και προσωπικά με τον Γιώργο Παπανδρέου τον οποίον και απεχθάνεται (δεν το κρύβει άλλωστε).


Κυνήγι λογαριασμών στην Ελβετία: Η καινούργια υποκρισία






Γράφει η

Σοφία Βούλτεψη
Πάρτε το ως ανέκδοτο, πάρτε το ως πικρή αλήθεια: Πριν από δέκα περίπου χρόνια, κατάπληκτοι πληροφορηθήκαμε ότι η Ελλάδα είναι πρώτη σε καταθέσεις στην Ελβετία.




Ναι, ναι, η Ελλάδα με την αγοραστική της δύναμη καθηλωμένη στα επίπεδα του 1981, η Ελλάδα που αδυνατεί να επιτύχει σύγκλιση μισθών με τον μέσο ευρωπαϊκό όρο, η Ελλάδα της οποίας σταθερά το 20% του πληθυσμού βρίσκεται στα όρια της φτώχειας, κατέκτησε και αυτήν την πρωτιά: Πρώτη σε καταθέσεις στην Ελβετία!



Έκτοτε, εισέρρευσαν κι’ άλλοι πακτωλοί χρημάτων, επιδοτήσεις και δάνεια, αλλά τα ποσοστά φτώχειας, οι μισθοί και η αγοραστική δύναμη παρέμειναν στα ίδια άθλια επίπεδα – με την εξαθλίωση σήμερα να έχει φθάσει στο ζενίθ.


Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ


Γράφει η Ολγα Γεριτσίδου


Πλέον ανοιχτά εκφράζουν οι Γερμανοί, ως το σύνηθες φερέφωνο των απανταχού Ναζιστών της μοντέρνας εποχής, ότι εφαρμόζουν ή επιθυμούν να εφαρμόσουν την «Τελική Λύση» στο πρόβλημα της ‘οικονομικής κατάστασης των Λαών’, δηλαδή βλέπε την ανεξαρτησία – αυτοδιάθεση των Λαών της Ευρώπης :





Μέσω της ουσιαστικής αλλά κατ’ ουσίαν παράνομης και υφαρπαγμένης επικυριαρχίας /

Wikileaks – Απόρρητα έγγραφα με τίτλο: Ελλάδα & Τουρκία. Υπόθεση Αιγαίο 1997

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ... ΛΑΘΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΟΡΓΑΝΑ THΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ



Ας μιλήσουμε επιτέλους ξεκάθαρα και να σταματήσουμε να εξωραΐζουμε την εικόνα της Αριστεράς στην Ελλάδα. Θα μιλήσουμε με στοιχεία που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει.


Ας δούμε όμως πρώτα, τα γεγονότα ένα ένα.

Σχολή Αστυφυλάκων ή σχολείο ανορθόδοξου πολέμου στο Διδυμότειχο;


Δεν είναι λίγες οι καταγγελίες που έγιναν στο gatzoli και αφορούν τη σχολή Αστυφυλάκων στο Διδυμότειχο από γονείς δοκίμων αστυφυλάκων, που δικαίως ανησυχούν για τα παιδιά τους.


Όπως μας περιέγραψαν, στην ανδρική πτέρυγα (στη γυναικεία δεν συμβαίνει ... ) δεν έχουν πετρέλαιο θέρμανσης εδώ και δύο μήνες περίπου με συνέπεια να τη "βγάζουν" Σπαρτιάτικα οι δόκιμοι αστυφύλακες και να κάνουν μπάνιο με κρύο νερό στο καταχείμωνο και σε περιοχή με θερμοκρασίες ιδιαίτερα

"Παπαγαλακια και τα αφεντικα τους"...Να κανω μια προταση?





Οταν τα καναλια κανουν διαλειμμα για διαφημισεις, μην αλλαζετε καναλι (εξαλλου δεν ειναι αποδοτικο πλεον , διοτι κανονιζουν να διαφημιζουν στον ιδιο χρονο). Απλα, δειτε τις διαφημισεις και ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΑ...



αλεπου του Ολυμπου

Πότε και πόσο θα μειωθούν οι μισθοί στο δημόσιο τομέα...



Τρία σενάρια για το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων και όλες οι ενδιάμεσες παραλλαγές εξετάζονται από την κυβέρνηση ενόψει της επόμενης επίσκεψης των ελεγκτών της τρόικας, τον Νοέμβριο, για το νέο προϋπολογισμό. Εχουν κοινό παρονομαστή τη συγχώνευση των επιδομάτων και στόχο την περαιτέρω μείωση της δημόσιας δαπάνης στα όρια που θέτει το μνημόνιο.

Πόσο πληρώνουμε για τις εξεταστικές επιτροπές



Φούσκα η Εξεταστική για το Βατοπέδι. Το δικαστικό Συμβούλιο οριστικά σταμάτησε κάθε δίωξη εναντίον των πρώην Υπουργών.

Φούσκα από ότι όλα δείχνουν και η εξεταστική για την Siemens.

Και το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί τις κάνουν τις επιτροπές οι βουλευτές μας; Η μία απάντηση είναι του ευθύλογου που λέει (διάβασε εδώ ) ότι τις κάνουν για να μαθαίνουν να κλέβουν καλύτερα.

Η άλλη είναι, ότι τις κάνουν για να παίρνουν τα λεφτά των επιτροπών. Επειδή όλοι έχουν την απορία πόσο κοστίζουν αυτές οι επιτροπές το ψάξαμε. Εχουμε και λέμε. Η επιτροπή για την Siemens αποτελείται από 19 βουλευτές . Η αμοιβή κάθε βουλευτή ανά συνεδρίαση είναι 255 ευρώ και έκανε η επιτροπή 104 συνεδριάσεις. Κάντε τον πολλαπλασιασμό, 503.880 ευρώ αμοιβές. Βάλτε τώρα τρία ταξίδια

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

“Οι Λαθρομετανάστες Στη Σπάρτη Σκοτώνουν Τα Σκυλιά και τα Τρώνε…! Μαζεψτε τους ρε! Έλεος! ”



Η φωτογραφία και η είδηση, αναδημοσιεύθηκε και στην ηλεκτρονική γιάφκα των τρομοκρατών “Ιντυμίντια” , που ισχυρίζεται ότι έχει ευαισθησία σε θέματα κακοποίησης ζώων, παρόλα αυτά σβήστηκε αμέσως! Παλαιότερα βέβαια είχαμε δει εκεί “ειδήσεις” του τύπου ότι “κάποιος κλώτσησε ένα σκύλο” και ότι γι αυτό φταίει ο…”φασισμός των Ελλήνων”.

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΥΝΟΛΟ ΝΥΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΥΚΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ - ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΩΝ : ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ



Η πρωτοβουλία για την δημιουργία τηςμεγαλύτερης μαντολινάτας έχει πάρει την οδό της υλοποίησής της. Ήδη, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεγάλος , και σύντομα θα ανακοινωθεί ο χώρος (στις αρχές του νέου έτους) στον οποίο θα πραγματοποιούνται μια φορά την εβδομάδα οι δοκιμαστικές πρόβες με τα τραγούδια - θέματα τα οποία έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο μας. Επίσης μπορείτε να δείτε και να μελετήσετε τα τραγούδια της μαντολινάτας και στο you tube : Το πρώτο τραγούδι«ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΝΤΟΖΑΛΙ»

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΛΗΣΕ!!!!!!!!!!


Έπειτα από μακρά περίοδο σιωπής, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής επιτέλους μίλησε στο Γιώργο Τράγκα και στο περιοδικό του Crash. Και τι είπε; Όχι κάτι που δεν περιμέναμε να ακούσουμε ή κάτι που μας εξέπληξε. Στην πεντασέλιδη αφηγηματικού τύπου περιγραφή του δημοσιογράφου, (τρεισήμιση σελίδες ήταν μόνο φωτογραφίες), για την συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό, εμφανίζεται ο κ.Καραμανλής, να αναγνωρίζει κάποια λάθη που έγιναν από την κυβέρνησή του στο θέμα της μονής Βατοπεδίου. Κατά τα άλλα, τα θέματα με τα οποία ακροθιγώς καταπιάστηκε η κουβέντα των δύο αντρών, είχαν να κάνουν με τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, τις υποκλοπές, την οικονομία και τη Siemens χωρίς όμως να πάρουμε κάποιες ουσιαστικές απαντήσεις.

VIDEO ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ - ΑΟ ΘΗΒΑ 1 - 1

Αγωνία στην ΕΛ.ΑΣ. για μια “νέα Νομική”


Μπορεί η ιστορία με την κατάληψη από τους 237 μετανάστες στη Νομική να είχε αίσιο τέλος, ωστόσο για την Ελληνική Αστυνομία ο φάκελος των καταλήψεων μόλις έχει ανοίξει. Ο φόβος ότι η κατάληψη της Νομικής θα αποτελέσει κακό παράδειγμα και ενδεχομένως ακολουθήσει ένας νέος κύκλος καταλήψεων τόσο σε Αθήνα όσο και άλλες πόλεις της Ελλάδας, κάνει τους επιτελείς να ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες σχέδιο για την αντιμετώπιση τέτοιου είδους κρίσεων.



Μηχανές, που… κόβουν λεφτά για τις εταιρίες, κατάντησαν οι εθνικοί δρόμοι!!!




Λέμε ΌΧΙ στα διόδια.
 Επιτακτική ανάγκη η κατάργηση όλων των διοδίων!


Εκρηκτικές διαστάσεις έχει πάρει τις τελευταίες μέρες το θέμα των διοδίων. Οι υπέρογκες αυξήσεις από τη μια, καθώς και η δημιουργία νέων σταθμών διοδίων από την άλλη, τη στιγμή μάλιστα που τα εισοδήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού μειώνονται με γεωμετρική πρόοδο, αποτελούν μεγάλη πρόκληση.



Το φαινόμενο των διοδίων γίνεται πιο εκρηκτικό, επειδή δεν υπάρχει καμιά λογική, που να μπορεί να το δικαιολογήσει. Τα λογικοφανή «επιχειρήματα» όσων παρέδωσαν τους εθνικούς δρόμους στις εταιρίες, καθώς και των ίδιων των εταιριών που βρήκαν φλέβα χρυσού, δεν είναι ικανά να πείσουν κανέναν.

Ως πότε θα 'μαστε " γαλακτομούσχαρα";


Έχουμε κάνει συζητήσεις επί συζητήσεων, αναλύσεις επί αναλύσεων για τον πόλεμο που δέχεται η Ελλάδα σε οικονομικό, πολιτικό, κοινωνικό και εθνικό επίπεδο. Κάποιοι εθελοτυφλώντας το λένε συνομοσιολογία, άλλοι υπερβολές, όχι ότι λείπουν κι αυτές αλλά σίγουρα δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε στους καιρούς ζούμε.


Ότι και να συμβαίνει όμως γύρω μας, όσο και να πολεμώνται οι διαφορετικές ιδέες κάποιων ανθρώπων που πάνε κόντρα σε μεγάλα

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο