Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Λιβαδειά: Σύσκεψη για τη συγκρότηση επιτροπής με σκοπό την εύρεση διαμερισμάτων για την μετεγκατάσταση οικογενειών προσφύγων.

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου απέστειλε χθες επιστολή προς τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Περιφερειακό Τμήμα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με την οποία τους προσκαλεί σε σύσκεψη για τη συγκρότηση επιτροπής με σκοπό την εύρεση διαμερισμάτων ή κτιρίων για την μετεγκατάσταση οικογενειών προσφύγων.

Δήμος Λεβαδέων: Εγγραφές ωφελουμένων στους παιδικούς σταθμούς για τη σχολική χρονιά 2016 - 2017

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (https://paidikoi.eetaa.gr/20160824_goneis-oristika/index.html) τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017.

Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι με τις εντολές τοποθέτησης να προσέλθουν στον 1ο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό (Λιάκουρας – Λιβαδειά, τηλ.:

ΤΑ ΛΙΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, …ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”


Η Μεταπολίτευση δημιουργήθηκε για να φέρει καλύτερες ημέρες στην Πατρίδα μας και το λαό της. Δυστυχώς όμως, στις ημέρες της (1974-2009) δυστύχησε ο λαός, άσχετα αν για κάποιες δεκαετίες πλασματικά ευημερούσε, αφού αυτή η πλασματική ευημερία του οφειλόταν στα δανεικά και τα αγύριστα που πήρε από τους διεθνείς τοκογλύφους “εταίρους” μας στην Ευρωπαϊκή ληστοσυμμορία, αυτό το φαύλο ελληνικό κράτος.

Εορταστικές εκδηλώσεις πολιούχου Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστή Ιωάννη στο Κυριάκι

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Προς κ. Πρωθυπουργό,


Εις το όνομα του Ρατσισμού, επιχειρείται από τους πολιτικούς, υπαλλήλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ,
η διάλυση της Ελλάδος, και η εξαφάνιση του Ελληνισμού.


Οι Δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ πολιτικοί ψήφισαν νόμους κατά τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κοσμοκρατορίας, όπως περί Ρατσισμού & ξενοφοβίας, αντισημιτισμού, μόνον ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ τους ξέφυγε!!!

Bitcoin: Το εικονικό νόμισμα που θα αλλάξει στο άμεσο μέλλον ολοκληρωτικά τον τρόπο των συναλλαγών

bitcoin: Οικονομικός Παράδεισος ή απειλή;


Bitcoin: Το εικονικό νόμισμα που θα αλλάξει και θα παγκοσμιοποιήσει στο άμεσο μέλλον ολοκληρωτικά τον τρόπο των συναλλαγών

 Δρ Μάνος Δανέζης

Αστροφυσικός

 Επανειλημμένως έχουμε τονίσει ότι η γνώση των σύγχρονων Επιστημονικών ανακαλύψεων και Τεχνολογιών δεν έχουν ως στόχο την απλή συλλογή νέων πληροφοριών, άσχετων με την κοινωνική πραγματικότητα.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ.

Σε Ερώτησή του προς τη Βουλή, ο Βουλευτής Βοιωτίας Βαγγέλης Μπασιάκος ζήτησε να ενημερωθεί από τους αρμόδιους Υπουργούς για την κυβερνητική στήριξη στη δημιουργία και λειτουργία συμπράξεων πρωτογενούς παραγωγής, καθώς και εμπορίας, μεταποίησης και διάθεσης αγροτικών προϊόντων, ώστε να ενισχυθούν τα ποιοτικά, τοπικά, ΠΟΠ προϊόντα, κυρίως στον εξαγωγικό τους προσανατολισμό και στη διασύνδεσή τους με τον τουρισμό, αξιοποιώντας το εθνικό και κοινοτικό νομικό πλαίσιο και τα ανάλογα προγράμματα.

Γιάννης Μουζάλας: Απάντηση σε δημοσιεύματα για τη Λιβαδειά

Από το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης αρμόδιου για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα διαψεύδονται δημοσιεύματα που σχετίζονται με το περιεχόμενο της επικοινωνίας του Αναπληρωτή Υπουργού με τον πρόεδρο του Εργατικοϋπαλληλικού Κέντρου Λιβαδειάς κ. Γιάννη Σταθά.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας, διευκρινίζεται ότι:

ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΙΩΞΗ

Απορρίπτοντας τη θέση της μοίρας είναι υποχρεωμένος ο άνθρωπος να αποφασίσει ο ίδιος για την κατεύθυνση που θα πάρει. Αλλά αυτό επαναλαμβάνεται. Μήπως οι προφήτες δεν του έδειξαν τόσες φορές το δρόμο και δεν τον ακολούθησε; Μήπως οι διαφωνίες, όσο προχωρεί η κοινωνία ή αναπτύσσεται η διανόηση, δεν οξύνονται και αυξάνονται περισσότερο;

Που μπορεί να φτάσει η αναθεώρηση και ποιο θα είναι το περιεχόμενο;

ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ: "ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ"

Πρωτοβουλίες όπως αυτή της «Δράση για την εναρμόνιση της Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής" μπήκαν σε στάδιο  υλοποίησης και σήμερα έχουμε τα πρώτα αποτελέσματα.

Για την ιστορία στις 4 Ιουλίου 2016 ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου και ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης, ανακοίνωσαν το νέο σύστημα υλοποίησης της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής», η οποία συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και από εθνικούς πόρους. Στις 22/06/2016 υπογράφηκε Κοινή Υπουργική Απόφαση.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΙΩΑΝΝΗ Ν. ΚΤΙΣΤΑΚΙ


Ο Δήμαρχος Θηβαίων και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου
σας προσκαλούν στα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ της ΠΡΟΤΟΜΗΣ
του αείμνηστου Δημάρχου Θηβαίων –Δικηγόρου Ιωάννη Ν. Κτιστάκι (1894-1976) την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 στην πλατεία επί της οδού Ποτνίων στο Τάχι Θηβών.

ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ: «της Παράγκας της Θήβας» …..συνέχεια…

«της Παράγκας της Θήβας» …..συνέχεια…
                            
Με ευκαιρία της περιόδου της Εμποροπανήγυρης στη πόλη μας η «γνωστή παράγκα» συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της….

Έχει θέσει υπό τον έλεγχο της την ιδιοκτησία  των  κοινόχρηστων χώρων παραβιάζοντας κάθε κανονιστική και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αφού με την απόλυτη αυστηρότητα καθόρισε την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στον Πεζόδρομο και στην Πλατεία, μάλιστα κτίζοντας ζαρντινιέρες και ορίζοντας με διαγραμμίσεις, έρχεται εκ των υστέρων να τις παραβιάσει καθιστώντας όμηρους τους επαγγελματίες στην ιδιοκτησιακή τους θέληση (δεν γνωρίζουμε αν υπήρξαν και ανταλλάγματα).

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΗ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Έφθασε στα χέρια μας μια καταγγελία υπαλλήλου της ΔΕΗ που αναφέρει ότι, οι Τσίπρας - Καμμένος σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και το Δήμαρχο Καμίνη, χρησιμοποιώντας σχέδιο του περασμένου αιώνα, όταν δεν υπήρχαν κατοικίες στην περιοχή του Ρουφ, εγκαθιστούν – παρανόμως - μέσα στον χώρο της ΔΕΗ, εκεί όπου εργάζονται δεκάδες υπάλληλοι, τον χώρο μεταφόρτωσης των σκουπιδιών!!

Ανακοίνωση εκτέλεσης βολής στο Πεδίο Βολής Θηβών – Απαγόρευση κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας

Ανακοινώνεται ότι 13 Σεπτεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν στο πεδίο βολής Θηβών, βολές  Όλμων 81χιλ και 4,2' καθώς και εκρήξεις για καταστροφή μη διαρραγέντων βλημάτων. 

Επικίνδυνη περιοχή είναι αυτή που περικλείεται μεταξύ των ορίων: ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΚΟΥΜΕΡΣΚΙ- ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΛΑΧΙΚΑ ΑΛΩΝΙΑ- ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΣΩΡΟΣ- ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΠΡΙΣΙΑ- ΧΩΡΙΟΥ ΝΕΟΧΩΡΑΚΙΟΥ- ΥΨΩΜΑΤΟΣ ΜΙΚΡΗ ΨΗΛΟΡΑΧΗ-ΜΕΓΑΛΗ ΨΗΛΟΡΑΧΗ

Μέσα στην περιοχή αυτή, κατά τις ημέρες και ώρες που θα εκτελούνται βολές, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διέλευση ατόμων ή ζώων και πάσης φύσεως τροχοφόρων προς αποφυγή ατυχημάτων.

Πρόγραμμα ΠΙΝΔΑΡΕΙΩΝ απο 26/8 έως 6/9


Συνάντηση Δημάρχου Θηβαίων με τον Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη

Τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου επισκέφτηκε την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016  στο Δημαρχείο, ο Επικεφαλής του κόμματος “Το Ποτάμι” κ. Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Βοιωτία. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση και απασχολούν το Δήμο Θηβαίων.

ΣΑΝ ΤΟΠΟΙ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ

Δεν ξέρουμε τον οδηγό της πορείας μας. Ο οργανισμός της λογικής φαίνεται ότι στα κατά μέρος ζητήματα έχει πετύχει θαυμάσια αποτελέσματα, δεν μας επιτρέπεται εν πολλοίς να πούμε ότι έχει οδηγήσει με ικανοποιητικό τρόπο στις μακρινές επιδιώξεις μας.

Σαν τόποι ναυαγίου και αποτυχημένων σκοπών εμφανίζονται τα τέρματα των εποχών!..

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Θανάσης Σκούμας: Ο δήμαρχος Θηβαίων, λειτουργεί ως εντολοδόχος του ομίλου Στασινόπουλου;

Σε ενημέρωση που ζητήσαμε από το Δήμαρχο Θηβαίων, στο συμβούλιο της 22/08/2016, για το θέμα των ενεργειών του απέναντι στον αυθαίρετο αποκλεισμό του κοινόχρηστου δρόμου προς την παραλία Αγγελή του όρμου της Νούσας στη Θίσβη, ο κ. Δήμαρχος, δεν έκρυψε για άλλη μια φορά την τοποθέτηση του υπέρ των θέσεων της ΒΙΠΕ. Ενώ, υπάρχει καθήκον του, να υλοποιήσει την 266/2015 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, όπως τον προτρέπει και η συμπαραστάτης του δημότη, με την με αριθμό 6/2016 διαμεσολάβηση της, εντούτοις όχι μόνο κωφεύει και αδρανεί προκλητικά, αλλά στην τοποθέτηση του στο δημοτικό συμβούλιο, οχυρώνεται ξανά πίσω από τη "γνωμοδότηση" του νομικού συμβούλου του Δήμου Θηβαίων, που ομοιάζει να έχει υποβληθεί από τη ΒΙΠΕ, και λέει ότι «υπάρχουν δύο διαφορετικές γνωμοδοτήσεις»!.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΚΟΡΔΑΤΖΗ

Συγχαρητήρια στους νέους ακαδημαϊκούς πολίτες που η επιμονή και προσπάθεια τους δικαιώθηκε. Θα συνεχίσετε τον δύσκολο δρόμο κατάκτησης της γνώσης σε ένα άλλο επίπεδο της τριτοβάθμιας Δημόσιας εκπαίδευσης. Διεκδικήστε καλές σπουδές, συμβάλλετε στην αναβάθμιση των σχολών σας, να είστε ανυποχώρητοι στην αξιοκρατία. Συνδέστε την ατομική σας πρόοδο με την κοινωνική γιατί εσείς θα είστε οι δημιουργοί της νέας κατάστασης στη πατρίδα μας. Τα Πανεπιστήμια και οι τεχνολογικές μας σχολές είναι είναι διεθνώς αναγνωρίσιμες γιατί πρώτα από όλα προάγουν την δημιουργική σκέψη και όχι την απόκτηση μιας στείρας γνώσης.

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας μας, θέλω να συγχαρώ θερμά τους επιτυχόντες των Πανελληνίων Εισαγωγικών Εξετάσεων του διδακτικού έτους 2015-2016 και να τους ευχηθώ τα χρόνια των σπουδών τους να είναι παραγωγικά και δημιουργικά και να αποκτήσουν όλες εκείνες τις γνώσεις, που θα τους οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση.

Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες και όλους εσάς που πετύχατε την εισαγωγή σας σε  Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και σας εύχομαι καλή συνέχεια στις σπουδές σας και καλή σταδιοδρομία.

Συγχαρητήριο μήνυμα Κώστα Μπακομήτρου για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Λιβαδειά, 24  Αυγούστου 2016

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων για την εισαγωγή των μαθητών στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, θα ήθελα να δώσω, στον καθένα και την καθεμία ξεχωριστά, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους μαθητές που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τον στόχο τους, άλλωστε πάντα υπάρχει η δεύτερη ευκαιρία ή η εναλλακτική επιλογή. 

Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ

Θα μπορούσαμε, χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να εκτεθούμε στην έρευνα των ηθικών αιτίων, να αντλήσουμε ένα συμπέρασμα που φαίνεται αυταπόδεικτο: Οτι κατά γενικόν κανόνα οι πολιτικοί της ανευθυνότητας θέλουν ό,τι συνήθως δεν θέλει ο λαός.

Και σε περιπτώσεις σκοτισμού των συνειδήσεων από την πολύχρονη και επιδέξια επικοινωνιακή πολιτική των Σαρδανάπαλων της πολιτικής, που μονοπωλεί την εξουσία και καταργεί αντιφυσιολογικά τον νόμο της πολιτικής τους φθοράς, ο λαός καταντά να αποδέχεται ή και να ζητεί ό,τι λογικά και συναισθηματικά θα του ήταν ξένο και μισητό ακόμη...

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών φροντιστών του νομού Βοιωτίας και το διδακτικό προσωπικό συγχαίρουν όλους τους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών φροντιστών  του νομού Βοιωτίας και το διδακτικό προσωπικό συγχαίρουν όλους τους επιτυχόντες των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία. Η επιτυχία αυτή ας γίνει η αφετηρία να αποκτήσουν το μέλλον που ονειρεύονται οι ίδιοι, οι γονείς και οι καθηγητές τους, καθώς όλοι μαζί έδωσαν και φέτος μία σκληρή μάχη. Σε όσους μαθητές δεν τα κατάφεραν δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα τους, να τους στηρίξουμε σε μία νέα, υπεύθυνη και μεθοδική προσπάθεια να κρατήσουν ζωντανά τα όνειρά τους.

Βάσεις 2016: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα - Δείτε αναλυτικά τις βάσεις σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ανακοινώθηκαν το πρωί της Τετάρτης (24/08/2016) οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2016!
Τέλος στην αγωνία εκατοντάδων υποψηφίων των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καθώς ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα αποτελέσματα των βάσεων.
AdTech Ad
Από σήμερα χιλιάδες υποψήφιοι γνωρίζουν αν κατάφεραν να εισαχθούν στη σχολή της αρεσκείας τους, κάνοντας το όνειρό τους πραγματικότητα ή θα ξαναδοκιμάσουν την τύχη τους του χρόνου.
Από τα αποτελέσματα προκύπτει ότι μεγάλη ήταν η άνοδος στις ιατρικές σχολές με τα παιδιά να επιλέγουν τη σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση που προσφέρουν, ενώ με την παύση των διορισμών μεγάλη ήταν η πτώση στα παιδαγωγικά τμήματα που προ κρίσης ήταν μια από τις «αγαπημένες» επιλογές των υποψηφίων.

Διαβάστε περισσότερα »



Καθησυχαστική απάντηση του Δήμου Θηβαίων στο δημοσίευμα για την ελονοσία

Ο Δήμος Θηβαίων, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας “Καθημερινή” με τίτλο “Σε καραντίνα 12 δήμοι, λόγω ελονοσίας”, το οποίο αναφέρει και την περιοχή του Δήμου μας ως  “επηρεαζόμενη” από ελονοσία, που έχει τεθεί σε περιορισμό σχετικά με την αιμοδοσία, γνωρίζει τα ακόλουθα προς καθησυχασμό των δημοτών :

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η έννοια του καλού, σαν έννοια που εξοικονομεί δυνάμεις είναι αντίθετη προς την έννοια της θέλησης για δύναμη, που εμπνέεται από τη σπατάλη ενέργειας. Η κοσμική λειτουργία, όπως και η πνευματική λειτουργία, ακολουθούν γραμμές που εξοικονομούν ενέργεια. Το πνεύμα ειδικότερα έχει πραγματοποιήσει βαθιές μεταβολές, που εκφράζουν το κοσμικό πνεύμα της οικονομίας.

Κατάργησε το φόνο. Κατάργησε τη δουλεία. Κατάργησε τον ατομικισμό. Η σύγκρουση και η εχθρότητα είναι οντολογικές ενέργειες και απορρίπτονται, ενώ γίνεται αποδεκτή η συμβίωση όλων των κοινωνιών χωρίς συγκρούσεις. Αυτό είναι μολαταύτα ιδανικό, που δεν έχει πραγματοποιηθεί, γιατί προσκρούει σε αμέτρητες αντιθέσεις, που ο παραμερισμός τους συναντά πολλές δυσκολίες.

Θανάσης Σκούμας: Κόσκινο η κανονιστική απόφαση για το παζάρι της Θήβας.

 Οι παραβιάσεις της νομιμότητας από τη δημοτική αρχή επικυρώνονται από το δημοτικό συμβούλιο.

Η δημοτική αρχή, η οποία επέλεξε να πάει η εμποροπανήγυρη στην Αγίου Νικολάου, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους (πλήθος οι φήμες για την ικανοποίηση προσωπικών αιτημάτων κάποιων καταστηματαρχών της περιοχής) δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα.
Η με αριθμό 216/2016 απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία είναι κανονιστική απόφαση, όρισε το πλαίσιο, που θα κινηθεί η εμποροπανήγυρη του 2016. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ληφθεί απόφαση τροποποίησης της κανονιστικής απόφασης, χωρίς να τηρηθεί η διαδικασία των κανονιστικών αποφάσεων.

«'Εφυγε» από την ζωή ο Ανδρέας Μπάρκουλης

Μεγάλη θλίψη σκορπά η είδηση του θανάτου του Ανδρέα Μπάρκουλη. 

Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Αγία Όλγα σε ηλικία 80 ετών. Αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας και είχε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ με εισαγωγές σε νοσοκομεία και διάφορες θεραπείες.

Πάλεψε πολύ για να βρίσκεται κοντά στην σύζυγό του, Μαρία και τον γιο του, Νίκο. Έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στην ζωή αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Τις τελευταίες μέρες η κατάστασή του χαρακτηριζόταν σταθερή αλλά κρίσιμη. Μόλις την περασμένη εβδομάδα η σύζυγός του Μαρία Μπάρκουλη μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του δήλωνε ότι έφτασε στο τέρμα. Χθες το απόγευμα, λανθασμένα κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου του, αλλά εκείνος ακόμα το πάλευε. Μέχρι πριν από λίγη ώρα.  Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 


Διαβάστε περισσότερα »


ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Ασημένια φρίκη. Βγήκε δεύτερος στο μαραθώνιο αλλά θα εκτελεστεί… «Μόλις γυρίσω στη χώρα μου θα με σκοτώσουν»

Ο Αιθίοπας Φεγίσα Λιλέσα τερμάτισε δεύτερος στο μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Αντί όμως να πανηγυρίσει για την τεράστια επιτυχία του στο Ρίο, προτίμησε να εκφράσει την αντίδρασή του για τις πρακτικές της κυβέρνησης της χώρας του απέναντι στη φυλή που ανήκει.

Πριν από τη γραμμή του τερματισμού και με τις κάμερες καρφωμένες πάνω του ο 26χρονος δρομέας ύψωσε τα χέρια του και σχημάτισε ένα «Χ». Πρόκειται για το σύμβολο που χρησιμοποιούν τα μέλη της φυλής Ορόμο όταν θέλουν να διαμαρτυρηθούν για τις εκκαθαρίσεις και τα βασανιστήρια της κυβέρνησης.

Μεταπτυχιακά προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ στη Λιβαδειά

Μετά τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και της Διοικούσας Επιτροπής της Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.), η πόλη της Λιβαδειάς μπαίνει ξανά στο χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς κατά τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, θα φιλοξενήσει το Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.) και το Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (Π.Ε.ΣΥ.Π.) της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., τα οποία θα παρακολουθήσουν συνολικά 155 σπουδαστές/τριες.

ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ :ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΣ ΕΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ

ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ


Για τους Υπουργούς:
  1. Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
  2. Εθνικής Άμυνας
  3. Εξωτερικών
  4. Δικαιοσύνης
  5. Υγείας

ΘΕΜΑ: Ζημιογόνος έως καταστροφική η ερασιτεχνική Κυβερνητική διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού για την περιοχή μας!

Επαναφέρω για πολλοστή φορά ένα πολύπλευρο και πολυσύνθετο διαρκώς οξυνόμενο δυστυχώς πρόβλημα, που οφείλεται στην ερασιτεχνική Κυβερνητική διαχείριση του προσφυγικού – μεταναστευτικού στην ευρύτερη περιοχή μας.

Ανακοίνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το θέμα της ελονοσίας

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, μετά το θόρυβο που προκλήθηκε σε σχέση με την «Καραντίνα των Δήμων Χαλκιδέων και Θηβαίων λόγω ελονοσίας», με σκοπό την πλήρη καταγραφή και αποτύπωση των πραγματικών διαστάσεων του θέματος διευκρινίζει τα εξής:

22 – 27 Αυγούστου 2016 Ο Άγιος Κων/νος Τιμά το Στέλιο Καζαντζίδη

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΄΄ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΕΙΑ 2016 ΄΄

Με μουσική, τραγούδι και χορό στην πλατεία του χωριού
Πολιτιστικές και Αθλητικές εκδηλώσεις δημιουργούν ένα διαφορετικό φεστιβάλ

Πάρε τα χνάρια μου!
Τράβα εμπρός και όπου μας βγάλει!!
Το σεργιάνι στη παράδοση μας, συνεχίζεται και φέτος!!!

Οι Φίλοι του Στέλιου Καζαντζίδη, Αγίου Κων/νου Φθιώτιδας
                              τιμούν τον αξέχαστο λαϊκό βάρδο,     
                             διοργανώνοντας μια λαϊκή γιορτή,  
στο χώρο που αγάπησε πολύ και έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του.

ΑΡΚ ΘΗΒΑΣ: Η ….. «παράγκα της Θήβας»

Έχουμε πλέον και μια νέα πρωτοτυπία στην Θήβα με ευκαιρία την τέλεση της Εμποροπανήγυρης στην πόλη μας από 23 έως 29 Αυγούστου που θα γίνει στην οδό Αγίου Νικολάου.

Πρώτα έγιναν οι συμφωνίες από πίσω, παρεδόθησαν οι παράγκες στους εμπόρους, γέμισαν με εμπορεύματα (από δημοσιεύσεις στον εγχώριο τύπο στις 21/8/2016) και μετά την επόμενη μέρα θα γίνει η Δημόσια κλήρωση για την παραχώρηση τους (δηλ. σήμερα 22 Αυγούστου).

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ ΠΛΕΟΝ

Το χαρακτηριστικό των εποχών που πέρασαν είναι οι μεταβολές, που στριφογυρίζουν στα ίδια θέματα έτσι, που θα μπορούσε κανείς ξεσκεπάζοντας τα ποικίλα αυτά τοπία να αναγνωρίσει τις ίδιες συνθέσεις και τις ίδιες επιδιώξεις.

Αναζητώντας τις εκδηλώσεις στις εποχές, θα ανασκάψουμε τη σκόνη και θα βρούμε τα σκεπάσματα των εποχών. Η θρησκευτική αντίληψη είναι μόνιμη αξία αναζητούμενη, αλλά και απωθούμενη ταυτόχρονα από τον άνθρωπο. Η επιστήμη της εποχής εμπνέεται από το ένστικτο της δύναμης, που έχει κατακτήσει τον άνθρωπο. Και η η ηθική προσδιορίζεται ως το όνομα της εσωτερικής συμπεριφοράς του ανθρώπου.

O Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης κοινού για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) οργανώνει την 4η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την Ορθή Κατανάλωση του Αλκοόλ, με την Aιγίδα του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εκστρατεία διεξάγεται με την αποκλειστική υποστήριξη της Diageo.

ΑΥΓΟΥΣΤΟ... ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΙΩΝ



Δείτε το ενημερωτικό «Αύγουστο στο Δήμο Θηβαίων» και  εδώ :https://drive.google.com/file/d/0BxqEfqegRxFEdFRQRHFkRlRwTDA/view


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Η Στεφανίδη στην κορυφή του κόσμου – Ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε στο Μαρακανά

Συγκίνηση και ανατριχίλα της στιγμή της ανάκρουσης – Σημαιοφόρος η χρυσή Ολυμπιονίκης στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων

Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουν όλοι οι Έλληνες. Η Ελλάδα των διακρίσεων, των επιτυχιών, της περηφάνιας, του φιλότιμου, της ψυχικής δύναμης.
Η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ρίο και τραγούδησε τον Εθνικό μας Ύμνο.

Διαβάστε περισσότερα »


Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (Ν.W.O.) ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ BUSH (ΠΑΤΗΡ)

Το ΙΣΡΑΛΙΤΙΚΟ Κέντρο αποφάσεων των Η.Π.Α. αποφασίζει για όλα τα συμβαίνοντα στο πλανήτη.
Το Εβραϊκό Κέντρο αποφάσεων των Η.Π.Α. είναι μέλος της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.

Τα άλλα μέλη είναι οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ,-ΡΟΚΦΕΛΕΡ,- GOLDMAN SACHS,-MORGAN,- SOROS,-WARBURG,-KUHN,-LOEB,-LAZARD, κ.λ.π. Έχουν συμβούλους τους κυρίους KISSINGER, BREZINSKI, και όλα τα Εβραϊκά THINK TANKS των Η.Π.Α.
Είναι όλοι τους Εβραίοι στην Εθνικότητα.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiSEmj4oL1yQiov6j6l90iqg3jFyIKTaIaD0qoKImOqpe_E2bM0tHX1vhBzRTTyKIEmlZjm6iKFvNk8bfa5Ih3LC_hkeM5gWTSCyixLpk0_8tFaLoyCkFLakHFUuqZ6ahYLZc_dfHoe4HJ7/s640/soros-rothschilds-most-dangerous-zionist-mafia-agent-and-liar-in-the-world.png

Η  εικόνα του ΣΟΡΟΣ τα εξηγεί όλα.

Όλοι αυτοί έφαγαν τα λεφτά όλων των Λαών της Γης, μέσω χρηματιστηρίων, Ομολόγων, CDS, χρεοκοπιών, δανείων, ΔΝΤ, Μνημονίων, κ.λ.π.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο