Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Πρόσκληση σε ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση του προβλήματος του παράνομου εμπορίου καπνικών προϊόντων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με την Καπνοβιομηχανία «Παπαστράτος»
διοργανώνει
ενημερωτική συνάντηση για την παρουσίαση του προβλήματος του παράνομου εμπορίου καπνικών προϊόντων

2ος Ημιμαραθώνιος Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας» - ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ο Ποδηλατικός Άθλος Ρούμελης με τη στήριξη του Δήμου Μακρακώμης και του Συλλόγου Δρομέων Φθιώτιδος Τραχίνα προκηρύσσει τον 2ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας».

Ο αγώνας 21098 μ θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την κεντρική πλατεία Σπερχειάδας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Αξιολόγηση και Μεταρρυθμίσεις ζητούν οι δανειστές Περιούσιοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.
Μεταρρυθμίσεις συνιστά και ο Κυριάκος, «τοις εκείνων ρήμασι πειθόμενος», και όλο το Σιωνιστικό επιτελείο της Ν.Δ. των Περιούσιων!!!!!!!!!!!!!
Ο  ΚΟΦΤΗΣ των συντάξεων καραδοκεί........

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017


Κάποτε ο Καμμένος και τα “Παραπολιτικά” ήταν μες την καλή χαρά!!


Κατά το πρόσφατο παρελθόν, ο κ. Καμμένος φιλοξενείτο στο ραδιοφωνικό σταθμό των “Παραπολιτικών” 90,1 fm και προφανώς το διασκέδαζε, εάν κρίνουμε από τα ουϊσκάκια με πάγο και τους συνοδευτικούς μεζέδες που “κοσμούσαν” το ραδιοφωνικό (αόρατο στους ακροατές) πλατό.

Και επίσημα πρόεδρος των ΗΠΑ είναι πλέον ο Ντόναλντ Τραμπ

Και επίσημα πρόεδρος των ΗΠΑ είναι πλέον ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ορκίστηκε στις 19.00 ώρα Ελλάδας εν μέσω επευφημιών από το πλήθος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, στην ομιλία του αμέσως μετά την ορκωμοσία του, τόνισε ότι οι Αμερικανοί μπορούν τώρα να πάρουν μέρος στην εθνική προσπάθεια για την ανοικοδόμηση της χώρας, προς όφελος όλων.
«Από σήμερα, ένα νέο όραμα θα κυβερνά τη χώρα μας. Από σήμερα, η Αμερική τίθεται πρώτη» είπε ο 45ος πρόεδρος. «Θα ακολουθήσουμε δύο απλούς κανόνες: αγοράζετε αμερικανικά, προσλαμβάνετε Αμερικανούς», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα »



Καλειδοσκόπιο 2017, από την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λιβαδειάς  σε συνεργασία με το σύλλογο "Φίλοι της Βιβλιοθήκης Λιβαδειάς" πραγματοποιεί και φέτος μια σειρά από εκπαιδευτικές - βιωματικές δράσεις οι οποίες απευθύνονται σε μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού με τον τίτλο Καλειδοσκόπιο 2017.
Στόχος των δράσεων αυτών είναι τόσο η "επαφή" και εξοικείωση των παιδιών με τη Βιβλιοθήκη, όσο και η διάχυση της Βιωματικής Παιδαγωγικής.

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Κ.Α.Π.Η. Θήβας

Με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του  ΚΑΠΗ Θήβας  του Δημοτικού Οργανισμού Δήμου Θηβαίων, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, με τα μέλη να ανταλλάσσουν ευχές με αισιοδοξία. 

20 Χρόνια Μαζί για το Παιδί - Η ένωση για τα παιδιά που χρειάζεται τη στήριξή μας


Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Η Ένωση Μαζί για το Παιδί γιορτάζει 20 χρόνια σημαντικού κοινωνικού έργου, 20 χρόνια δίπλα στα παιδιά και τους νέους που έχουν ανάγκη. Μια αγκαλιά που μέρα με τη μέρα μεγαλώνει έχοντας φτάσει να βοηθά περισσότερα από  30.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα.

Έναρξη για το πρόγραμμα το “Αρχαίο Δράμα σήμερα” στη Θήβα

Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, η έναρξη του διεθνούς εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού προγράμματος “Το αρχαίο δράμα σήμερα”, που υλοποιείται από το Κέντρο Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου (ΚΕΔΡΑ) και το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη (ΙΜΚ), σε συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων, τη ΔΗΚΕΘ και την ενίσχυση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Ευχαριστήριο Δημάρχου Θηβαίων και απολογισμός του αποχιονισμού

Συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλο το  προσωπικό του Δήμου (αιρετούς και υπαλλήλους) που ενεπλάκη στο μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για την προθυμία, τη συνέπεια, τη συνεργατικότητα και την αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων ( χιονόπτωση και παγετός)  από  7 έως και 12 Ιανουαρίου 2017.

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο καρδιοπαθή πατέρα στη Θήβα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Καταγγέλλουμε δημόσια τις πρακτικές της ΔΕΗ Α.Ε, η οποία το τελευταίο διάστημα προβαίνει σωρρηδόν σε διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος, μέσα στο καταχείμωνο.
Τελευταία χαρακτηριστική περίπτωση, αυτή ενός ανέργου, ο οποίος επί ένα χρόνο μπαινοβγαίνει ως καρδιοπαθής σε νοσοκομεία, πατέρα ενός νεογέννητου μωρού στην περιοχή της Θήβας.

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Η Τ.Κ. Λεύκτρων ευχαριστεί τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Θηβών και την Πρόεδρο του ΙΣΘ

Η Τ.Κ. Λεύκτρων στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για την  βελτίωση της ποιότητας της ζωής  κατοίκων της και γνωρίζοντας τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Θηβών Κο Αγάτσα Αντώνη για την θετική έκβαση στο θέμα του ιατρού που εξυπηρετεί τους κατοίκους μας. Η συμβολή του ήταν πολύ σημαντική για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημά μας. Του ευχόμαστε πραγματικά κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του και πάντα να δίνει λύσεις στο ύψιστο αγαθό που λέγετε υγεία. Τέλος θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε και την Πρόεδρο του ΙΣΘ Κα Πρωτόπαπα Φιλιώ για την επίσης συμβολή της στο πρόβλημά μας. 

Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ.

Ο Βουλευτής Βοιωτίας και αν. Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης ΝΔ, Βαγγέλης Μπασιάκος έφερε στη Βουλή, με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το πρόβλημα των ζημιών στον αγροτικό τομέα, λόγω των χιονοπτώσεων, των έντονων καιρικών φαινομένων και του παγετού. Η σχετική Ερώτηση έχει ως εξής:

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΠΗΓΗ ΔΕΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ STRESS

Πηγή των δεινών του  ανθρώπου, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, είναι για τους επιστήμονες το stress, το οποίο φαίνεται να αναστέλλει ακόμη και τη φυσιολογική ανάπτυξη του!
Επηρεάζει την ανθρώπινη ζωή  από την στιγμή της δημιουργίας  (κύηση) μέχρι το τέλος της, ενώ ενοχοποιείται από τους επιστήμονες για όλες τις μη μεταδοτικές ασθένειες!
«Σήμερα η επιστήμη είναι σε θέση να αποδείξει ότι το stressεπιδρά καθοριστικά την ανθρώπινη ζωή και στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης έχει χτυπήσει κόκκινο» ανέφερε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ Γιώργος Χρούσος μιλώντας σε διάλεξη του  Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος με θέμα: «Στρες στον καιρό της κρίσης».

Βρέθηκε νεκρή η 78χρονη που εξαφανίστηκε στα Άγραφα

Νεκρή εντοπίστηκε απο τους διασώστες η  78χρονη, που εξαφανίστηκε απο την Δευτέρα στα βουνά των Αγράφων και συγκεκριμένα στον Τριπόταμο Ευρυτανίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του VimaPoliti.gr, το άψυχο σώμα της γυναίκας βρέθηκε απο τους άνδρες της Πυροσβεστικής σε απόμερο σημείο εντός δύσβατης δασικής έκτασης  και αυτή την στιγμή γίνονται ενέργειες διακομιδής.

Ετήσια Γενική Συνέλευση Συνταξιούχων Δημοσίου Βοιωτίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το ΔΣ του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Βοιωτίας, στην συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου 2017μ αποφάσισε, η διεξαγωγή της ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης του Συλλόγου, να γίνει την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 6.οο το απόγευμα στα γραφεία του Συλλόγου (Καποδιστρίου 5, στον πεζόδρομο απέναντι στο παλιό Δημαρχείο), με θέματα :

Παράταση μέχρι 25/1 για τη "Ρόζα της Σμύρνης" στον Κινηματογράφο Θήβας

Λόγω εκδήλωσης μεγάλου ενδιαφέροντος η προβολής της ταινίας “Η Ρόζα της Σμύρνης” στον κινηματογράφο Θήβας παρατείνεται μέχρι την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017. 


Ανακοινώνεται, επίσης, ότι όσοι σύλλογοι επιθυμούν οργανωμένα να παρακολουθήσουν την ταινία , η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ, εφόσον έχουν ενημερώσει σχετικά. Τηλέφωνα επικοινωνίας 6974067872 , 2262023355, 2262028062

Ώρα έναρξης προβολής : 9.15 μ.μ. 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Σμύρνη 1922: Η Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη), κόρη εύπορης οικογένειας, παντρεύεται εσπευσμένα. Aθήνα 1987: H Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) κουβαλώντας ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν και να γεννηθεί μια καινούργια.

ΑΤΤΙΛΑΣ 3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΟ ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ - Ο Ερντογάν τορπιλίζει τη Συμφωνία

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Έγγραφα προ δυο εβδομάδων (18 Δεκεμβρίου 2016) στο άρθρο μου στην Ελεύθερη Ώρα: “Πραξικόπημα στην Κύπρο”, ότι ο Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας από 24 Φεβρουαρίου 2013, ήταν υπέρμαχος του εγκληματικού και προδοτικού σχεδίου Ανάν για τη Μεγαλόνησο. Ένα σχέδιο Ανάν, που καταψήφισε ο κυπριακός λαός στο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 με συντριπτική πλειοψηφία, ποσοστού 76% και το οποίο προκάλεσε ο τότε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσος Παπαδόπουλος. Βροντοφωνάζοντας, ότι δεν πρόκειται να δεχτεί κανένα συμβιβασμό που θα θίγει τα συμφέροντά, καθώς επίσης δεν θα κάνει καμιά μα καμιά παραχώρηση από τις δίκαιες θέσεις της Κύπρου.

Ετήσιος Χορός Ένωσης Μικρασιατών Θήβας




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τα προνοιακά επιδόματα

Ο Δήμος Θηβαίων είναι από τους πρώτους Δήμους της Βοιωτίας, που δρομολόγησε εγκαίρως όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες προκειμένου από 1/1/2017 να αναλάβει την αρμοδιότητα καταβολής των προνοιακών επιδομάτων για τους δημότες του άτομα με αναπηρία. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ανάληψης της νέας αρμοδιότητας από τον Αύγουστο του 2016, ακολούθησε όλες τις απαιτούμενες σχετικές διαδικασίες, ήτοι : απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εγγραφή πίστωσης στον προϋπολογισμό οικ. έτους 2017, παραλαβή φυσικού αρχείου από το Δήμο Λεβαδέων, έλεγχος του αρχείου, μετάπτωση στοιχείων ηλεκτρονικού μητρώου ΑμεΑ, έλεγχος και σύνδεση του Δήμου με  τα διατραπεζικά συστήματα ΔΙΑΣ, ένταξη του Δήμου στη χρηματοδότηση του Υπουργείου και παραλαβή των σχετικών πιστώσεων. 

«Το Αρχαίο Δράμα στη Θήβα» - Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αναδεικνύει την πολιτιστικής της κληρονομιά

Την πολιτιστική κληρονομιά της Θήβας αναδεικνύει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η οποία ενώνει της δυνάμεις της με το Κέντρο Κλασικού Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου και το  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και δημιουργεί το διεθνές εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα «Το Αρχαίο Δράμα στη Θήβα».

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Προσοχή! κίνδυνος για την υγεία μας!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Με μεγάλη μου λύπη θέλω να πληροφορήσω ότι στη Βοιωτία κυκλοφορεί στο εμπόριο υλικό Λιγνίτη για θέρμανση σε οικείες. 
Σας ενημερώνω ότι είναι άκρως επικίνδυνο για την υγεία και το περιβάλλον . Τα άσχημα αποτελέσματα φαίνονται στο μέλλον με καρκίνο και άσθμα. Σύμφωνα με το ΚΕΛΠΝΟ και την περιφέρεια απαγορεύεται η κάυση του ΛΙγνίτη σε κατοικημένες περιοχές

 ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΩΣ.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Μπακογιάννης: Δώστε το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με αφορμή τα επεισόδια που προκλήθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.

«Σε μία περίοδο που προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε κάθε πηγή εσόδων, εικόνες όπως αυτές στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, δείχνουν ότι λείπει η οργάνωση και ο σχεδιασμός για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε, όχι μόνο για τη Στερεά Ελλάδα, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα, τον τουριστικό μας πλούτο.

Προσκληση: το Αρχαίο Δράμα σήμερα -Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, 19.30, Θήβα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Κέντρο Κλασικού Δράματος και Θεάματος του Παντείου Πανεπιστημίου (ΚΕΔΡΑ) και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (ΙΜΚ), σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και με την ενίσχυση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σας προσκαλούν στην έναρξη του διεθνούς εκπαιδευτικού και καλλιτεχνικού προγράμματος:

Ενημέρωση της Δημάρχου Λεβαδέων, σχετικά με τις ανακοινώσεις της ΕΛΜΕ Βοιωτίας και του συλλόγου Εκπαιδευτικών Β/θάμιας εκπαίδευσης Περιφέρειας Λιβαδειάς

Σχετικά με τις ανακοινώσεις του συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Λιβαδειάς και της ΕΛΜΕ Βοιωτίας ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι:

Αιφνιδιαστικά άλλαξαν και οι τρεις αρχηγοί Γενικών Επιτελείων

Στην αιφνίδια αλλαγή και των τριών αρχηγών των Γενικών Επιτελείων αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ, το οποίο συνεδρίασε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου. Στη θέση του παράμεινε πάντως ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Διαβάστε περισσότερα »


Η ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΩΝ...

...Εξασφαλίζουν τη μονιμότητα των προβλημάτων μας και την αδιάκοπη πορεία μας προς εθνικά αδιέξοδα. Και βέβαια μας ενθουσιάζει κατά καιρούς το ιδεαλιστικό αντίκρυσμα του φαινομένου της πολιτικής απάτης, που εκδηλώνεται με τη δημιουργία φορέων και κινήσεων, ενώ υποστηρίζεται με παχυλά λόγια από τους κορακοζώητους εκπροσώπους ενός φαύλου πολιτικού συστήματος.

To Θέατρο Ελπίδας παρουσιάζει κάθε Τετάρτη & Πέμπτη, την κωμωδία: « Ο σάτυρος του Δάσους της Κομπιένης»

To Θέατρο Ελπίδας παρουσιάζει κάθε  Τετάρτη & Πέμπτη,  τη δεύτερη παραγωγή του, την κωμωδία  μπουλβάρ του Κλωντ  Μανιέ « Ο σάτυρος του Δάσους της Κομπιένης», σε μετάφραση Τούλας Μπούτου και σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου.                                                                                              Μια αναπάντεχη και ανατρεπτική ιστορία, γεμάτη μοιραίες  και κωμικές συμπτώσεις που ενισχύουν, με πολύ χιούμορ, την άποψη  πως η απιστία πραγματικά δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται!  Ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να…ανάψει φωτιές αλλά και να καθορίσει συμπεριφορές…

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Σοβαρά προβλήματα υποδομών αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες της Βοιωτίας

Το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε όλη την περιοχή της Βοιωτίας τις προηγούμενες ημέρες έφερε στην επιφάνεια τα πολύ σοβαρά προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες του νομού.

Φαινόμενα όπως καταστροφές στα δίκτυα ύδρευσης και θέρμανσης, αίθουσες που στάζουν νερό πάνω στα κεφάλια μαθητών, θέρμανση με το σταγονόμετρο τείνουν να γίνουν από μεμονωμένα και τυχαία περιστατικά μόνιμο καθεστώς στην πλειοψηφία των σχολείων.

Σταμάτης Χαλβατζής: Η τραγωδία της Θήβας … δεν έχει ΤΕΛΟΣ !!

Παραφράζοντας τον τίτλο θεατρικής παράστασης που παρουσιάστηκε στο συνεδριακό κέντρο της Θήβας, πριν ένα χρόνο περίπου και μάλιστα με οικονομική επιχορήγηση του Δήμου, με τίτλο “το τέλος της τραγωδίας”, θα μπορούσαμε να αποτυπώσουμε παραστατικά τη σημερινή κατάσταση του Δήμου Θηβαίων.

Μπαίνοντας στο 2017, η Δημοτική Αρχή συμπληρώνει έξι χρόνια θητείας, απογοητεύοντας καθημερινά όλο και περισσότερους συνδημότες μας, ακόμη και αυτούς που την εμπιστεύτηκαν το προηγούμενο διάστημα, αφού δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις του νέου Καλλικρατικού Δήμου, δημιουργώντας συνθήκες εγκατάλειψης και απομόνωσης στις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες και συνολική υποβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Συνάντηση Μπακογιάννη με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ιωάννη Τσιρώνη για τα προβλήματα των αγροτών της Στερεάς Ελλάδας

Με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ιωάννη Τσιρώνη συναντήθηκε σήμερα, στα γραφεία της Περιφέρειας, στη Λαμία, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.

Ο Περιφερειάρχης, κατά τη συνάντηση, έθεσε το θέμα άμεσης αποζημίωσης των αγροτών που δραστηριοποιούνται στη Στερεά Ελλάδα, από την κακοκαιρία που έπληξε ολόκληρη την περιοχή τις προηγούμενες ημέρες και ζήτησε να επισπευτούν οι διαδικασίες ελέγχων από τον μηχανισμό του υπουργείου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΘΗΒΑΣ





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε μέσα σε γιορτινό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αεραθλητικού Συλλόγου Θήβας

Με επιτυχία σε γιορτινό κλίμα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα μέλη και οι φίλοι της Αερολέσχης Θηβών στο αεροδρόμιο της Θήβας στο 90χιλ Αθηνών - Λαμίας την Κυριακή 15 - Ιανουαρίου, με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό που επικράτησε στην περιοχή.

Ο Πρόεδρος της Αερολέσχης Θηβών, κ. Νίκος Αντωνίου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη από νωρίς το πρωί τα είχαν όλα έτοιμα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε όσοι παραβρέθηκαν πέραν της κοπής της πίτας, να απολαύσουν την ηλιόλουστη ημέρα να διασκεδάσουν  και να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της Αερολέσχης Θηβών. 

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο