Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Λίγες σκέψεις πάνω στην εμπλοκή της χώρας μας στην επίθεση κατά της Λιβύης.

Προσπαθώ να καταλάβω τι στο καλό σκέφτεται ο ΓΑΠ.


Αποφάσισε να συμμετέχει στις επιχειρήσεις κατά του επί χρόνια φίλου της οικογένειας Παπανδρέου, Μουαμάρ Καντάφι!!!!!





Προφανώς επέλεξε μεταξύ της οικογενειακής φιλίας και της υπακοής στα κελεύσματα της πατρίδας του.. δηλαδή των Η.Π.Α., το δεύτερο.



Σε στραγγαλισμό οφείλεται τελικά ο θάνατος κτηνοτρόφου στο Σουφλί

Σε στραγγαλισμό φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος του 72 χρονου κτηνοτρόφου απο το Σουφλί Έβρου, σύμφωνα με την αστυνομία και το δελτίο τύπου που εξέδωσε. Ο αλλοδαπός δράστης φέρεται να ακινητοποίησε το θύμα, το αναισθητοποίησε και μετά να τον στραγγάλισε. Από την προανάκριση προέκυψε ότι, ο δράστης, ο οποίος ήταν υπάλληλος του θύματος σε κτηνοτροφική μονάδα, με την χρήση ξύλινης ράβδου, ακινητοποίησε, αναισθητοποίησε και στην συνέχεια δια βρόγχου προκάλεσε τον στραγγαλισμό του παθόντος, από τον οποίο επήλθε ο θάνατός του. Κατόπιν τράπηκε σε φυγή αφαιρώντας από το θύμα, το χρηματικό ποσό των εξήντα (60,00€) Ευρώ περίπου και το κινητό τηλέφωνο του θύματος. Ο δράστης αναζητείται ενω την προανάκριση ενεργεί η Υ.Α.Αλεξ/πολης.


Αναρτήθηκε από gatzoli

Εντολή ΚΥΣΕΑ προς Π.Α.: "Καταρρίψτε τα λιβυκά μαχητικά"!

(Ανανέωση 18.16): Πλήρη πολεμική εμπλοκή της Ελλάδας στην επιχείρηση προσβολής της Λιβύης με 4 F-16, 1 ΑΣΕΠΕ Εrieye και 2 ελικόπτερα AS-332 Super Puma σε αποστολές SAR αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ. Τα ελληνικά μαχητικά, όπως πρώτο αποκάλυψε το defencenet.gr ("Ελληνικά μαχητικά στη ΖΑΠ της Λιβύης") θα υποστηρίζουν τα αεροσκάφη κρούσης της Συμμαχίας ή του συνασπισμού κρατών που θα επιχειρούν στην Λιβύη και θα έχουν ως αποστολή να καταρρίπτουν τα λιβυκά μαχητικά σε περίπτωση που αυτά επιτεθούν στα συμμαχικά αεροσκάφη κρούσης.


Στο εδώλιο για το «mail της χρεοκοπίας». Αλλά είναι αδίκημα η… γρουσουζιά;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Μετά τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος δέκα πολιτών για διασπορά ψευδών ειδήσεων (για το ηλεκτρονικό μήνυμα που έγινε γνωστό ως «mail της χρεοκοπίας»), ο κίνδυνος της απαξίωσης είναι πλέον ορατός για έναν από τους ελάχιστους θεσμούς που σταθερά συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων σε αξιοπιστία και άξιων του σεβασμού μας.




Μιλώ για το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το οποίο, κατά έναν παράδοξο τρόπο, ανέλαβε να εξιχνιάσει ένα «έγκλημα γνώμης». Ως γνωστόν, ακόμη και αν διαφωνεί κανείς με μια γνώμη, ακόμη και αν αυτή η γνώμη είναι ακραία ή και κινδυνολογική, αν δεν συκοφαντεί ή δεν απειλεί κάποιον προσωπικώς, ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ.



Επανέρχομαι στο θέμα (για την προηγούμενη ανάλυση βλέπε elzoni.gr), όχι μόνο επειδή θεωρώ το θέμα σοβαρό, όχι μόνο επειδή δεν μπορούμε να δεχθούμε κανενός είδους λογοκρισία,

Μάχη με το χρόνο για την ψύξη των αντιδραστήρων

"Η Ιαπωνία θα ξεπεράσει την τραγωδία ως έθνος και θα ανακάμψει, δήλωσε ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Ναότο Καν, ο οποίος τόνισε ότι ο πυρηνικός σταθμός της Φουκουσίμα εξακολουθεί να αντιμετωπίζει "τεράστιες δυσκολίες". Ο Καν διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δίνει στη δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες που διαθέτει για το δυστύχημα στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα Νταΐτσι.






Το διοικητικό συμβούλιο της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) θα πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση τη Δευτέρα, στη διάρκεια της οποίας ο γενικός διευθυντής της υπηρεσίας Γιουκίο Αμάνο θα ενημερώσει για την επίσκεψή του στην Ιαπωνία.

Κάρολος Παπούλιας: Δεν μας πτοεί η Τουρκία Επίσκεψη στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα

Επίσκεψη στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, πραγματοποίησε νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Βενιζέλο. Ο κ. Παπούλιας, μεταξύ άλλων, είδε σε λειτουργία τον Δορυφορικό Σταθμό Εδάφους της μονάδας.




«Σήμερα ήρθα εδώ για να εκφράσω την βαθιά μου εκτίμηση για το όπλο της Αεροπορίας. Και σήμερα ζήσαμε όλοι μας τον επαγγελματισμό του, το υψηλό του φρόνημα και την πολεμική του ισχύ. Το λέω αυτό χωρίς να είμαι ο άνθρωπος που θέλει πολέμους, αλλά είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να υπερασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και νομίζω ότι η Αεροπορία το κάνει καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες, πολλές φορές υπεράνθρωπες», τόνισε ο κ Παπούλιας.

Δανείζεστε για να ξεχρεώνετε...

Ο δανεισμός δημιουργεί καινούρια χρέη...
Είναι από αυτά τα μικρά παράδοξα τα οποία ο εγκέφαλος των κοινών θνητών δεν μπορεί να αντιληφθεί. Κάτι σαν το πολεμάμε για να φέρουμε ειρήνη. Αλλά ευτυχώς που έχετε εμένα και τον ΓρΑΠ για να σας μεταδίδουμε Tο Φως. (δυστυχώς ο έταιρος διαφωτιστής υιός καντάφι και γκαρντάσι του ΓρΑΠ δεν θα είναι για πολύ ακόμα μαζί μας σε αυτόν τον κόσμο)




Το καινούργιο κοσκινάκι της κυβέρνησης είναι λέει:

Η επανάσταση των σχολείων

Tου Πασχου Μανδραβελη


Ο μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης ανακάλυψε το μυστικό του Μνημονίου. Υπογράφτηκε για να πληγεί η Ορθοδοξία! Εξ ου και το πάγωμα στις προσλήψεις ιερέων. Ετσι ετοιμάζει αντιμνημονιακό συλλαλητήριο πιστών στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας! Η Ορθοδοξία πάνω απ’ όλα, και ειδικά η φράση του Ευαγγελίου για «τα καλά και συμφέροντα» και όχι για «ταις ψυχαίς ημών».

Μόνο που στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υπάρχει -όπως, εξάλλου και σε ολόκληρη την Ελλάδα- συνωστισμός διαδηλώσεων.

Βελτιώνεται η ποιότητα των βίντεο στο Youtube!

Η Google ανακοίνωσε την εξαγορά της εταιρείας Green Parrot Pictures, που έχει αναπτύξει μια δική της τεχνολογία για τη βελτίωση της ποιότητας στην εικόνα των βίντεο.




Η εταιρία Green Parrot Pictures έχει αναπτύξει τεχνικές για την βελτίωση της εικόνας στα βίντεο εφαρμόζοντας την εφαρμογή φίλτρων τύπου sharpen, την αφαίρεση του "θορύβου" της εικόνας καθώς και την εξάλειψη των όποιων "κουνημάτων" κατά τη λήψη του video ενώ έχει χρησιμοποιήσει τις τεχνικές της σε ταινίες όπως το Lord of the Rings, το Spiderman και το X-Men

H αλητεία της Ευρώπης "σκάβει το λάκκο" της Ελλάδας ΚΑΙ με το θέμα των Σκοπίων.

Η επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων προτείνει την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων για την ΠΓΔΜ!


Η επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του ΕΚ ενέκρινε την Τετάρτη, 16 Μαρτίου σχέδιο ψηφίσματος σχετικά με την πρόοδο της ΠΓΔΜ σε ότι αφορά την προσχώρηση της στην ΕΕ. Στο ψήφισμα αυτό ζητείται η έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, αν και υπογραμμίζονται τα υπάρχοντα πολιτικά προβλήματα στη χώρα αυτή, η επιδείνωση της ελευθερίας του τύπου και οι εντάσεις μεταξύ των διαφόρων εθνοτήτων.



Ποια συναδελφική αλληλεγγύη περιμέναμε από τους Ευρωπαίους; Η Ευρώπη η οποία από Ένωση… ισότιμων κρατών, μετεξελίχθηκε σε στυγνό τοκογλυφικό Οργανισμό που πειθαναγκάζει τις μικρότερες ευρωπαϊκές χώρες (βλέπε Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία) σε αιώνια λιτότητα και να πληρώνουν κεφαλικό φόρο στις μεγάλες χώρες (βλέπε Γερμανία, Γαλλία), τώρα βάζει θηλιά στην χώρα μας και με το θέμα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων!

Το πακέτο μέτρων για το 2011, δια στόματος ΔΝΤ…

To χρονοδιάγραμμα των μέτρων για την επίτευξη της μείωσης του ελλείμματος το 2011 περιλαμβάνει η τρίτη έκθεση αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος που δόθηκε στη δημοσιότητα. Μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να έχουν μπει περιορισμοί σε επιδόματα και φοροαπαλλαγές για φυσικά πρόσωπα και εταιρείες, να περιοριστούν τα μισθολογικά έξοδα του Δημοσίου αλλά και να αναθεωρηθούν τα τιμολόγια των ΔΕΚΟ.



Βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο τσοπάνος απο το Σουφλί ...

Κρεμασμένος βρέθηκε δέντρο κοντά στο μαντρί , του ένας κτηνοτρόφος από το Σουφλί σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο gatzoli και τις οποίες προσπαθούμε να διασταυρώσουμε. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τα πρόβατα γύρισαν στο μαντρί μόνα τους χωρίς τον Αλβανό βοηθό του, ο οποίος έχει αξαφανισθεί και έκαναν τους συγγενείς του να ανησυχήσουν και αφού τον αναζήτησαν τον βρήκαν κρεμασμένο σε δέντρο.


Αναρτήθηκε από gatzoli

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη....Μόνο για ψαγμένους αναγνώστες!


Το παραπάνω απόσπασμα είναι από την αμερικάνικη ταινία Knowing με πρωταγωνιστή τον Nicolas Cage.


Η ταινία αυτή είναι αρκετά γνωστή και σαν υπόθεση είχε έναν άνθρωπο ο οποίος μπόρεσε να βρει τις ημερομηνίες των μεγάλων καταστροφών που θα συνέβαιναν στο μέλλον στον πλανήτη μας.

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στα Πατήσια - Πυροβόλησαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς - Η κινητοποίηση της αστυνομίας είναι τεράστια για τον εντοπισμό των δραστών

Ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ, βρίσκεται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο. Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 20:45 το βράδυ, όταν έγινε αντιληπτό ένα ύποπτο όχημα στην περιοχή του Γαλατσίου, το οποίο οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν. Οι δράστες, προκειμένου να ξεφύγουν, άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κανείς. Στην Παύλου Μακρή, στα σύνορα της

Η απορία του Πάγκαλου

Δείτε τι ρώτησε ο Πάγκαλος στη γυναίκα του:




απο το χαλαρωτικο

Τι λέει ο Πάγκαλος για τα γιαούρτια που του πέταξαν; κλικ εδω


Έρχεται η απόλυτη ληστεία όλων των εποχών σε βάρος της χώρας!


 Παραχώρηση δημόσιας γής:O επενδυτής που θα καταλήξει σε μια συμφωνία με το Δημόσιο θα πληρώσει μεν ένα σημαντικό ποσό για τα δικαιώματα που θα του εκχωρηθούν, γνωρίζοντας όμως εκ των προτέρων, ότι θα πάρει πίσω το κεφάλαιό του από την εφορία!


Τα μεγάλα μυστικά στην ιδιωτικοποίηση γης!



Εντατικά προετοιμάζεται στο παρασκήνιο από τους συναρμόδιους υπουργούς Επικρατείας και Οικονομικών το μεγάλο πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης κρατικής γης, που έχει προσελκύσει, σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον μεγάλων τραπεζών, μεταξύ των οποίων η Goldman Sachs και η Deutsche Bank. Το πρόγραμμα αυτό κρύβει μεγάλα μυστικά, όπως αποκαλύπτει σήμερα το SC.

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ AΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Xθες (17–03-2011), τις απογευματινές ώρες, στην αφύλακτη ισόπεδη διάβαση του Χειμωνίου-Ορεστιάδας, διερχόμενη μεμονωμένη μηχανή του Ο.Σ.Ε, παρέσυρε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, την στιγμή που διάβαινε αυτήν, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα η συνεπιβάτης του Ι.Χ.Φ. αυτ/του και βαριά ο οδηγός αυτού.


Η θανούσα και ο τραυματίας διακομίστηκαν στο Γ.Ν.Ν Διδυμοτείχου για νεκροψία-νεκροτομή η πρώτη και για παροχή ιατρικής φροντίδας ο δεύτερος. Την προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτίων του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ορεστιάδας.

Αναρτήθηκε από gatzoli

[VIDEO] Γιαούρτωσαν τον Πάγκαλο! Δηλώσεις του, μετά τα συμβάν!



Χρειάζονται ΜΑΤ για να κυκλοφορήσει πλέον ο Πάγκαλος στην χώρα.


Η εποχή της αθωότητας τελείωσε!

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

...Φιλτράρουν τις ειδήσεις, προβάλλουν τον υπερκαταναλωτισμό ως μοντέλο διαβίωσης, μας βομβαρδίζουν καθημερινά...- Δεν έχουμε το δικαίωμα να σιωπούμε και να εφησυχάζουμε, διότι και "ο σιωπών δοκεί συναινείν"!

Πώς θα μπορούσε κάποιος να σωπάσει όταν ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός εκοπίασε, λοιδορήθηκε, συκοφαντήθηκε, ταπεινώθηκε, έπαθε και τέλος σταυρώθηκε δια τη σωτηρία ημών. Όταν οι προφήτες δολοφονούνταν μεταφέροντας το λόγο του Θεού˙ όταν οι Άγιοι Απόστολοι συνέπασχον και ανταναπληρούσαν τα πάθη του Κυρίου ημών αγωνιζόμενοι τον ευαγγελισμό της ανθρωπότητος˙ όταν οι Άγιοι Πατέρες με αγωνιστικό πνεύμα και σθεναρότητα, απαρνησάμενοι εαυτώ, αγρυπνούσαν στην περιφρούρηση των Λόγων του Κυρίου μας δια των Οικουμενικών Συνόδων, των πονημάτων και συγγραμμάτων τους.



Πώς προστατευόμαστε από διαρροή ραδιενέργειας. Αχρείαστο να είναι....

Μετά από πολύ κόπο καταφέραμε να βρούμε στο site τηςΓενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας πώς πρέπει να αντιδράσουμε σε περίπτωση διαρροής ραδιενέργειας. Και λέμε «μετά από πολύ κόπο», διότι οι υπεύθυνοι του site έχουν κατηγοριοποιήσει τις οδηγίες ως «Οδηγίες Προστασίας Χ.Β.Ρ.Π.». Τι είναι το…Χ.Β.Ρ.Π. χρειάστηκε να το αναζητήσουμε στο Google για να μάθουμε ότι σημαίνει Χημικά Βιολογικά Ραδιολογικά Περιστατικά. Τώρα, γιατί πρέπει ο κάθε πολίτης να μπορεί να μαντέψει τι σημαίνει Χ.Β.Ρ.Π. μόνο οι υπεύθυνοι της Γενικής Γραμματείας μπορούν να δώσουν απάντηση! Δηλαδή, με άλλα λόγια, μη βρεθεί κανείς… αμύητος πολίτης στην ανάγκη να αποκωδικοποιήσει την… ορολογία τους! Πρέπει να γίνει δημοσιογράφος για να βγάλει άκρη!!! Τέλος πάντων, για τα (μη) αυτονόητα του κράτους και της λειτουργίας του δεν θα κάνουμε άλλη αναφορά. Παραθέτουμε τις οδηγίες:

Νέα συνάντηση 1ης Σπίθας Αγίας Παρασκευής-Παπάγου-Χολαργού

Την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 11 πμ θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση της 1ης Σπίθας Αγ.Παρασκευής-Παπάγου- Χολαργού στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν Π Φανερωμένης Χολαργού στον περίβολο της εκκλησίας.




Όπως και σε κάθε συνάντησή μας θα είναι χαρά μας να παρευρεθούν για χαιρετισμό και ανταλλαγή απόψεων εκπρόσωποι από τις άλλες Σπίθες .

Mάθετε ό,τι σας κρύβουν πολιτικοί και δημοσιοκάφροι σ’ αυτή τη χώρα!

Εκτός απο τον Οικονομολόγο που δεν φοβήθηκε να πει ωμές αλήθειες, που θ’ ακούσετε πιο κάτω- θέλουμε σαν Blog και ομάδα Ιστολόγων που είμαστε, να δώσουμε και τα θερμά μας συγχαρητήρια στον παρουσιαστή δημοσιογράφο του τηλεοπ. καναλιού “KRITI T.V.” για το θάρρος του να παρουσιάσει αυτόν τον αξαίρετο επιστήμονα τον κ. Καζάκη που μίλησε έξω απ’ τα δόντια και είπε ωμές αλήθειες. Κάτι που οι άλλοι δεν λένε, γιατί τους δένει η “πόρνη” η διαπλοκή, με ποιούς άλλους? μα με τους πολιτικούς!!!


Μπράβο Γιώργο Σαχίνη για το θάρρος σου να παρουσιάσεις τον κ. Καζάκη στην εκπομπή σου.

Ανεργία και ψυχολογία.

Ο άνεργος και ο ψυχισμός του..
Πίσω από τις στατιστικές και τα ψυχρά νούμερα υπάρχει ένας μεγάλος αγνοούμενος, ο άνεργος και ο ψυχισμός του. Η έρευνα στον τομέα αυτό είναι εξαιρετικά ελλιπής!




Όμως η γνώση της ψυχολογίας, η διεύρυνση του βιώματος του κοινωνικού αποκλεισμού στις διάφορα θιγόμενες πληθυσμιακές ομάδες, θα ήταν ένα κλειδί για την στενά οικονομική παρέμβαση.





Άνεργος, δεν είναι το άτομο που έχει χάσει τη δουλειά του.

Η «νύχτα των κρυστάλλων», ο Δεκέμβρης του 2008 και τα προβοκατόρικα e-mail

Αφορμή να γράψω μου έδωσε το περιβόητο mail της χρεοκοπίας…




Η αποκληθείσα «νύχτα των κρυστάλλων» συνέβη τη νύχτα της 9ης Νοεμβρίου 1938 ως τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας και ήταν η πρώτη ένδειξη για το τι θα ακολουθούσε αργότερα με το εβραϊκό ολοκαύτωμα. Ονομάστηκε «νύχτα των κρυστάλλων», επειδή οι Ναζί ξέσπασαν πάνω στις ιδιοκτησίες των Εβραίων, σπάζοντας τις βιτρίνες πολλών καταστημάτων τους.

Βρέθηκε ο αποστολέας του e-mail.!

Εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο αποστολέας του περιβόητου e-mail με τις δήθεν πληροφορίες περί χρεοκοπίας της χώρας στις 25 Μαρτίου, που αναρτήθηκε την περασμένη Πέμπτη στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει πανικό σε χιλιάδες πολίτες.

Απατεώνες εκμεταλλεύονται τον σπαραγμό στην Ιαπωνία - Προσοχή στα e-mails σας

Σε άλλα μηνύματα, απατεώνες εμφανίζονται ως θύματα της τραγωδίας που έχασαν τα πάντα και δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα χρήματα για να ενταφιάσουν τους νεκρούς τους και ζητάνε οικονομική βοήθεια.


Η Δράση Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου εφιστά την προσοχή σε ηλεκτρονικά μηνύματα που αυτές τις ημέρες έχουν ξεκινήσει να φτάνουν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αφορούν την καταστροφή στην Ιαπωνία.

Kατατέθηκε τροπολογία για τη ρύθμιση χρεών ΟΤΑ

Οικονομική ανάσα παίρνουν πολλοί Δήμοι στην χώρα μαζί και οι δυό δήμοι στη Ευρυτανία, αφού με τροπολογία των Υπουργείων Οικονομικών και Εσωτερικών, μπορούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.


Με τροπολογία, που κατατέθηκε στη Βουλή ρυθμίζονται οι οφειλές από δάνεια, που έλαβαν οι υπερχρεωμένοι ΟΤΑ, οι επιχειρήσεις και τα νομικά τους πρόσωπα, ενώ επιλύεται και το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών.Πρόκειται για τροπολογία του σχεδίου νόμου «Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, στελέχωση των ελεγκτικών υπηρεσιών και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας του υπουργείου Οικονομικών».

Εθνική προδοσία ένα mail; Και όχι το χρέος των 350 δις ευρώ;

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ένα κυνήγι μαγισσών, εντυπώσεων και πολιτικών αντιπαραθέσεων παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό με αφορμή ένα κινδυνολογικό e-mail που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και περίπου όριζε την 25η Μαρτίου ως την… τελική ημερομηνία για τη Δευτέρα Παρουσία.




Εισαγγελείς πραγματοποιούν έρευνες, η υπηρεσίας δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος το ίδιο, ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ άφησε να εννοηθεί ότι πίσω από την «διασπορά ψευδών ειδήσεων» κρύβεται η Νέα Δημοκρατία.



Θα γινόταν το ίδιο αν μια ανάλογη φήμη κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα – όπως και συμβαίνει συνεχώς τους τελευταίους μήνες; Όχι, βέβαια.


Το γαϊδουρινό γάλα …μεγαλώνει γερά και όμορφα παιδιά!

Κάποτε τα γαϊδουράκια τα χρησιμοποιούσαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας για τις αγροτικές τους δουλειές, τώρα αποδεικνύεται ότι έχουν εκπληκτικές ιδιότητες τόσο για τους μεγάλους όσο και για τα μικρά παιδιά...


Ξεχάστε τις πανάκριβες κρέμες ομορφιάς, λίγο γαϊδουρινό γάλα αρκεί για να φαίνεστε όμορφες και νεότερες καθώς έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και αναγεννητικά συστατικά, ενώ προλαμβάνει και επουλώνει ασθένειες του δέρματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο γάλα κερδίζει έδαφος στο μεγάλωμα βρεφών, κυρίως αυτών που έχουν δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα, καθώς είναι το πιο κοντινό στο μητρικό γάλα. Είναι φτωχό σε ολικά στερεά και πρωτεΐνες, ενώ έχει υψηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη.

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011






ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ





Τό Διοικητικό Συμβούλιο τούΣυλλόγου συγχαίρει τήν ιστορικήΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ γιά τήν κατάκτηση τού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Βοιωτίας πού είναι τό 4 ο στήν πολύχρονη ιστορία της στό Βοιωτικό Ποδόσφαιρο ,

καί της εύχεται καλή πορεία στόν θεσμό τού Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος όπου θά εκπροσωπήσει τό Βοιωτικό Ποδόσφαιρο .

Jacoline Vinke-Παπακωνσταντίνου: "Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει"... Μωρέ τι μας λέτε; Για να δούμε...

Εμφανίστηκε η Ολλανδή σύζυγος του κ. Παπακωνσταντίνου στην τηλεόραση και σε ελληνικά και ολλανδικά ΜΜΕ και είπε διάφορα για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς της. Αν και ακούστηκαν αστεία δεν επιθυμώ να τα σχολιάσω.




Μπορείτε να δείτε πολλά σε άλλα blogs (οπως για παράδειγμα στου φίλου Μπαρμπανίκου Αρβανίτη ΕΔΩ). Εγώ θα σχολιάσω μόνο μια πρόταση που χρησιμοποίησε η κυρία Jacoline Vinke συγκρίνοντας την Ολλανδία με την Ελλάδα: "Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει"...

Πολιτισμός και ανθρώπινα εργαλεία 400.000 ετών στην Θεσσαλία!

Μοτό: Τα κτήματά τους είναι γεμάτα από κοπάδια με πρόβατα και ίππους, ενώ εκατοντάδες δούλοι τα υπηρετούν.


Στη Θεσσαλία αναπτύχθηκε ένας από τους αρχαιότερους πολιτισμούς της Ευρώπης. Εργαλεία της Παλαιολιθικής περιόδου που βρέθηκαν στη Ροδιά, κοντά στη Λάρισα, χρονολογούνται από 200.000-400.000 χρόνια π.Χ. Άλλα ευρήματα, για παράδειγμα, στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα και στις όχθες του Πηνειού, που χρονολογούνται από το 50000 έως το 3ΟΟ00 π.Χ., τεκμηριώνουν την ανθρώπινη δραστηριότητα κατά τη Μέση Παλαιολιθική εποχή.

Λοβέρδος: "Με εκβίασαν για την διοίκηση του Ωνασείου"

Πριν από λίγο σε δήλωσή του ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος γράφει «...δέχθηκα ελλαδίτικους συνήθεις εκβιασμούς από γιατρούς, δικηγόρους και δημοσιογράφους, προκειμένου να τοποθετήσω συγκεκριμένα πρόσωπα στη διοίκηση του Ωνασείου.


Όλοι χρησιμοποίησαν τα χειρότερα λόγια για τους αντιπάλους και όλα αυτά σε ένα νοσοκομείο, που καταρρέει από οικονομικά βάρη και διαχειριστικά σφάλματα. Θα ήταν αφέλεια, οποιοσδήποτε υπουργός να μπει στο δίλλημα ποιος θα τον καθυβρίζει αργότερα για το αποτέλεσμα της επιλογής του»

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 2010-11 Η ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011


Γήπεδο Αγίου Σπυρίδωνα Ε.Π.Σ.Β.


Κυπελλούχος Ποδοσφαίρου Βοιωτίας στέφθηκε η ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ αφού στόν 37ο Τελικό τής ιστορίας τού Βοιωτικού Ποδοσφαίρου κέρδισε στήν παράταση τήν ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

μέ 2-1 παρουσία 500 φιλάθλων πού δημιούργησαν γιορτινή ατμόσφαιρα .

Αυτοί είμαστε , δυστυχώς.....


Εδώ και λίγους μήνες έχω αλλάξει υπηρεσία.....Έφυγα από την Τροχαία που τόσο αγαπώ και στην οποία έγινα αυτός που είμαι και πήγα σε Τμήμα Τάξης..Γι'αυτό και άλλωστε έχω πάψει να αναρτώ περιγραφές από περιστατικά που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της βάρδιάς μου..Γιατί η ένταση έχει μειωθεί κατακορυφα..

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Εντοπίστηκε σημαντικό κενό ασφαλείας στo blogspot

Ένας hacker εντόπισε ένα σημαντικό κενό ασφαλείας στην υπηρεσία blogger που επιτρέπει να πάρει τον έλεγχο σε οποιουδήποτε blog.




To Blogger, είναι η δημοφιλής υπηρεσία της Google που επιτρέπει στον κάθε χρήστη να δημιουργήσει εύκολα και γρήγορα το blog του.



Απ’ οτι φαίνεται τα συστήματα ασφαλείας της Google είναι πολύ εύκολα να παραβιαστούν κάνοντας έτσι τα blog ευάλωτα σε επιθέσεις επιτήδειων.

Ποια σχολεία συγχωνεύονται στην Ευρυτανία


Με 1.056 σχολεία λιγότερα, τα οποία καταργούνται ή συγχωνεύονται, θα βρει η επόμενη σχολική χρονιά καθηγητές και μαθητές.

Ο αριθμός των συγχωνεύσεων - καταργήσεων χαρακτηρίζεται έκπληξη, καθώς συγχωνεύονται συνολικά 1.933 σχολεία και προκύπτουν 877 νέα, από το σύνολο των 16.000 σχολικών μονάδων. Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση συνενώνονται 1.523 σχολεία και προκύπτουν 672 νέα σχολεία. Στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση συνενώνονται 410 σχολεία και προκύπτουν 205 νέα συγκροτήματα. Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, πάντως, θα διατηρηθεί το πλαφόν των 25 μαθητών ανά τάξη, με μια προσαύξηση 10% μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις.

"Ξεπουλάμε"... Μια διασκευή του "Don't Worry, Be Happy". ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

Δύο "γάιδαροι" τσακώνονται για ένα ξένο e-mail

Ενα mail κυκλοφόρησε την Παρασκευή για την χρεοκοπία της Ελλάδας και έγινε της ...."χρεοκοπίας" στην Ελλάδα.


Και μετά τις εισαγγελικές παρεμβάσεις, είχαμε (σιγά που θα έλειπαν) τις γνωστές κοκορομαχίες των κομμάτων εξουσίας.

Απολαύστε τους εκπροσώπους των κομμάτων που μας κυβερνούν τόσα χρόνια.



Πυρηνική απειλή εξ ανατολών, πυρηνικά… μέτρα εκ δυσμών


Σοφία Βούλτεψη

Ο πυρηνικός εφιάλτης επιστρέφει στον κόσμο, αλλά μέχρι στιγμής η Αθήνα δεν έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε αντίδραση σχετικά με την εκ μέρους της Τουρκίας κατασκευή πυρηνικών μονάδων, μία από τις οποίες, αυτή του Ακούγιου, σε σεισμογενή περιοχή και πολύ κοντά στη χώρα μας.

Οριακή αυτοδυναμία ΠΑΣΟΚ «δείχνει» το βαρόμετρο της Public Issue

Οριακή αυτοδυναμία με κυβέρνηση 151 βουλευτών για το ΠΑΣΟΚ προβλέπει δημοσκόπηση της εταιρείας «Public Issue», η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ». Σημαντικές οι απώλειες για ΝΔ,υψηλά ποσοστά για ΚΚΕ και ΛΑΟΣ. Μπαίνει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι φαίνεται ότι θα μείνουν εκτός Βουλής. Σύμφωνα με τη συνηθισμένη πρακτική της εταιρείας, η σφυγμομέτρηση καταγράφει εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και όχι πρόθεση ψήφου.


Αναλυτικά, η Ν.Δ. εκτιμάται ότι συγκεντρώνει ποσοστό 35,5%, χάνοντας πάνω από έξι ποσ

Έναν "μύθο" θα σας πω

Η Ζωή, συγγραφικώ δικαίω, μπορεί και γράφει ότι θέλει, με πηγή έμπνευσης τον.. Άνθρωπο. Αυτόν που εν σοφία ο Θεός εποίησε .



Ο άνθρωπος είναι εύκολο να διακρίνει τον μύθο από την ρεαλιστική αφήγηση ;


Προσωπικά δυσκολεύομαι αλλά ας προσπαθήσουμε.

Διαβάστε και κλάψτε‏

Ο Νίκος Βαφειάδης που συχνά πυκνά διαβάζαμε τα άρθρα του στην "Καθημερινή" και στο "Κ" απολύθηκε πριν από ενάμιση μήνα, λόγω του παρακάτου άρθρου-έρευνα για τα τα 300 λαμόγια που μας κοροιδέυουν και ψηφίζουν αυξήσεις και ασυλία για τον εαυτό τους και περικοπές για μας!!!!


Αν νομίζεις ότι διαβάζοντας εφημερίδες στην Ελλάδα είσαι πληροφορημένος, μαλλον είσαι γελασμένος!!!!

Ο Καποδίστριας Διώκτης των Μασονικών εταιριών.

Για τον Ιωάννη Καποδίστρια, και την αναλήθεια που γράφουν ότι υπήρξε μασόνος διαβάστε το ακόλουθο αντίγραφο αρχείου:


EΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Αριθ. 2953

Μυστική Εγκύκλιος

Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προς το Πανελλήνιον

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Φοβάται τον ανασχηματισμό, τρέμει τις εκλογές…

Σίγουρα κανείς δεν θα ήθελε να βρίσκεται στην θέση του Έλληνα πρωθυπουργού καθώς οι σφαλιάρες έχουν αρχίσει να πυκνώνουν απελπιστικά και όπως θα έλεγε και ο …Στρος Καν, η κυβέρνηση βουλιάζει στα σκατά της…


Δήλωσε λοιπόν εχθές ο ολίγιστος πρωθυπουργεύων, στο έκτακτο υπουργικό συμβούλιο, ότι ούτε σε εκλογές προτίθεται να οδηγηθεί, ούτε όμως και σε ανασχηματισμό προσπαθώντας να δώσει τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών που τροφοδοτούνται από την ανικανότητα της κυβέρνησης να συντονιστεί έστω στα βασικά, και κυρίως στο ανυπέρβλητο τείχος που διαφαίνεται να ορθωθεί μπροστά στην Ελλάδα την 25η Μαρτίου στην Ευρώπη.

THN TEΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο 37ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ : ΔΑΦΝΗΣ ΕΡΥΘΡΩΝ καί ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ( 37ος )




Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011


Γήπεδο : Aγίου Σπυρίδωνα ( Ωρα 17.00 )





ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ - ΕΝΩΣΗ ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ





Tήν Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011 καί ώρα 17.00 στό Ενωσιακό Γήπεδο τής Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Βοιωτίας στόν Αγιο Σπυρίδωνα θά διεξαχθεί ο 37ος

Τελικός στήν ιστορία τού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου Βοιωτίας .

Εκβίαζαν μέσω facebook ΑμεΑ



Δύο γυναίκες, οι οποίες γνώρισαν μέσω facebook 31χρονο κωφάλαλο και στη συνέχεια τον εκβίαζαν επί τρία ολόκληρα χρόνια, συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγγκλήματος της ΕΛΑΣ.

Οι συλληφθείσες Ελληνίδες ηλικίας 30 και 36 ετών, άρχισαν να

"Χτυπήσαν" το ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ. Τόσο πολύ σας ενοχλούμε; Θα έπρεπε να ντρέπεστε...

Και τώρα;











Να σας πούμε μπράβο για το κατόρθωμά σας;










Γελάσαμε πολύ... Τα στριγκάκια εσείς τα φοράτε...




Δεν ντρεπόμαστε να βάλουμε τη φωτό που "χακέψατε"!






Άντε γειά!


 

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο