Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΙΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΚΑΝΑΛΩΝ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το μεγαλύτερο και ισχυρότερο «κράτος εν κράτη» στην Ελλάδα είναι τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια. Από την δεκαετία του ενενήντα έχουν πάρει κυριολεκτικά πραξικοπηματικά την εξουσία και από τότε την ασκούν δικτατορικά για να στήσουν ένα διεφθαρμένο, προδοτικό, πολιτικό σύστημα. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη όπου τα μεγλοκάναλα λειτουργούν παράνομα, χωρίς κανόνες και νόμιμες άδειες, με τον νόμο του ισχυρού, με τον νόμο της αποκλειστικότητας στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης, φυσικά υπέρ των συμφερόντων αυτού του συστήματος.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Β!  Έκδοση
                      ----------------------------
Ο  Σαμαράς όσο ήταν στην αντιπολίτευση, έταζε Ελληνική Α.Ο.Ζ., μόλις όμως ήρθε στην Εξουσία, έφαγε τις σφαλιάρες του από το ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και έγινε κότα. Έτσι χάθηκε η Ελληνική  Α.Ο.Ζ.  μαζί και οι υδρογονάνθρακες. Ο Σαμαράς μόνο στους δημόσιους λειτουργούς κάνει το κόκορα, στους Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάθεται κότα...............
Οι Άραβες του Περσικού/Αραβικού Κόλπου, (του κόλπου των πετρελαίων), καθώς και οι Πέρσες (Ιρανοί), από πάμφτωχοι νομάδες, και βοσκοί καμηλών στις ερήμους της Αραβίας, και του Ιράν, πλούτισαν χάρη στους υδρογονάνθρακες (πετρέλαια-φυσικό αέριο), και στους άξιους ηγέτες που είχαν, και έκαναν τα κράτη τους διεθνώς σεβαστά, και τους Λαούς τους πλούσιους.
Η Ελλάδα έχει μεν πετρέλαια, αλλά δεν έχει πολιτικούς ηγέτες.

Απάντηση Τσίπρα στους Ευρωπαίους: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι αδιαπραγμάτευτο

Θα υλοποιήσουμε το σχέδιο της Θεσσαλονίκης - Δεν δημιουργεί ανάγκες για δανεικά και δεν μπαίνει στο τραπέζι της συζήτησης με τους πιστωτές, τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Αποφασισμένος να εφαρμόσει το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να μην το θέσει σε διαπραγμάτευση με τους επίσημους πιστωτές της χώρας δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, δίνοντας μια απάντηση, με τον τρόπο αυτό, στις δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων, που ζητούν να γίνει σεβαστό το πρόγραμμα του μνημονίου.

Ο ζεόλιθος της Θράκης δεν είναι πολιτικάντικος

Ν. Λυγερός

Ο ζεόλιθος της Θράκης δεν είναι πολιτικάντικος. Κι αν υπάρχουν μίζεροι πολιτικοί και κομματόσκυλα που προσπαθούν να καθυστερήσουν ή να σταματήσουν την αξιοποίησή του από την πατρίδα μας, απλώς θα φάνε τα μούτρα τους. Διότι η Θράκη έχει ανάγκη από το ζεόλιθο, για ν’ αλλάξει και η ζωή για να αποκτήσει προοπτικές σοβαρές. Δεν έχουμε καθόλου ανάγκη από χρωματιστούς βουλευτές που δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν έχουν ακόμα ενημερωθεί για το ζεόλιθο επειδή είναι τόσο απασχολημένοι να διατηρούν καλές γειτονικές σχέσεις.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Παραμονές Χριστουγέννων και στην πόλη της Αττάλειας κάποιοι Τούρκοι θέλησαν να στήσουν ένα πάγκο στο ιστορικό μέρος της πόλης για να διανέμουν δωρεάν το ευαγγέλιο στην τουρκική γλώσσα, ενώ παράλληλα είχε έρθει και μια χορωδία για να ψάλει χριστουγεννιάτικους ύμνους στους περαστικούς.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ «ΠΕΦΤΕΙ» ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΦΙΑΣΚΟ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ
Αμετανόητος μέχρι και την τελευταία στιγμή εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός στην έσχατη παρέμβαση του, πριν από την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας 
Δυστυχώς, δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων ούτε την ύστατη ώρα.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 28/12/14

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΤΟ ΒΗΜΑ

ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΧΛΗ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ "ΠΟΥΘΕΝΑ"

Η ασκούμενη πολιτική στην Ελλάδα, ρακένδυτη και με καθόλου φιλοσοφικό και ηθικό οπλισμό, με μοναδικό αποκούμπι μερικές "ξεφτισμένες" ιδέες και σύμβολα από ένα παρελθόν υποτιθέμενης ακμής, αγωνίζεται να δικαιώσει τον εαυτό της. Και οι πολιτικοί, υπνοβάτες μιας άλλης εποχής, παρουσιάζονται να τους λείπει η αίσθηση του πραγματικού.

Και οι πολίτες, η συντριπτική πλειοψηφία των εξαθλιωμένων πολιτών, μηρυκάζοντας τα παλιά τους αισθήματα και αναπνέοντας έναν αέρα με ελλιπές οξυγόνο, "βουτηγμένοι" στις αναθυμιάσεις της πολιτικής ασχετοσύνης, των ατομικιστικών επιθυμιών και φιλοδοξιών και της πολιτικής αθλιότητας, ακολουθούν μια πορεία μέσα στην πολιτική ομίχλη με προορισμό του "Πουθενά".

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ «ΜΑΤΑ ΧΑΡΗ» ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Υπήρξε στην πραγματικότητα και αν ναι, ποια ήταν αυτή η μυστήρια Ελληνίδα-Ρωμιά κατάσκοπος, που ακόμα και σήμερα απασχολεί τους Τούρκους καθώς οι συλλήψεις αλλά και οι δίκες που άρχισαν στα τουρκικά στρατοδικεία από την αρχή του 2014, συνεχίζονται μέχρι σήμερα με βαριές κατηγορίες για συνεργία σε κατασκοπεία σε βάρος της Τουρκίας!

ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ

Εντονη δημιουργική κινητικότητα , τη περίοδο των εορτών, παρουσιάζει η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τη διαφαινόμενη αδυναμία του Αντ.Σαμαρά να συγκεντρώσει τις αναγκαίες 180 ψήφους για την εκλογή Προέδρου – η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει οριστικά την ερχόμενη Τρίτη, προπαραμονή της πρωτοχρονιάς – όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος προς τις εκλογές.
Στη προοπτική αυτή και μέσα στα ασφυκτικά χρονικά πλαίσια που καθορίζουν οι έντονες και ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, η οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ, δραστηριοποιείται, με πρωτοφανή συμμετοχή μελών και φίλων.

Απάντηση Χρυσοχοιδη σε Μπασιάκο για Σχολική Στέγη Βοιωτίας

Σε απάντηση της παραπάνω σχετικής Ερώτησης, παρακαλούμε να πληροφορήσετε τον κύριο Βουλευτή, σε ό,τι αφορά το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων,        σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.», τα εξής :
Το έργο της εταιρείας, το οποίο της έχει ανατεθεί στη συγκεκριμένη περιοχή, έχει         ως ακολούθως :


Ν. Μαριάς: Το ποσό που αναφέρει η DER STANDARD είναι μικρότερο των απαιτήσεων της χώρας μας

Με ένα άρθρο – «καταπέλτη» για την Γερμανία κυκλοφόρησε η χριστουγεννιάτικη έκδοση μιας από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Αυστρίας, η οποία τονίζει πως το Βερολίνο χρωστά στους Έλληνες 1,5 τρις.

δραχμές, επικαλούμενη στοιχεία που συγκέντρωσε η ελληνική ομάδα εργασίας για το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις. Ο Ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ωστόσο Νότης Μαριάς μιλώντας στο Σταρ σημειώνει πως χρειάζεται προσεκτική ανάγνωση του δημοσιεύματος, αφού το ποσό που αναφέρεται είναι πολύ μικρότερο των απαιτήσεων της χώρας μας.

Ευχαριστήριο της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας και του Θεατρικού Εργαστηρίου για τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις.


Με πολύ μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι 4 παραστάσεις για παιδιά που πραγματοποίησε το Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας. «Το Χριστουγεννιάτικο γράμμα που έχασε τον δρόμο του » ένα παραμύθι της Λεμονιάς Κουτσοβασίλη, σε στίχους και μουσική του Σταμάτη Μπρίκα, βρήκε τελικά τον προορισμό του και απέσπασε το χειροκρότημα και τα κολακευτικά σχόλια τόσο από τους μικρούς όσο και από τους μεγαλύτερους φίλους που το παρακολούθησαν στην Θήβα την Αλίαρτο και την Λιβαδειά.    

ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΤΗ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ...


Είναι θλιβερή και επικίνδυνη πλάνη και πλαστογράφηση των ανθρώπινων ελπίδων, όταν η προσπάθεια για την "οργάνωση" της πολιτικής συνείδησης παίρνει το χαρακτήρα επιθετικού προπαγανδιστικού όπλου κατά των πολιτών. Ετσι, δεν οικοδομείται η δημοκρατία. Ετσι, το πολιτικό ιδεώδες του σύγχρονου πολίτη, που θέλει να μείνει ελεύθερος από την τυραννία των δογμάτων και του πολιτικού ψεύδους, ενός φιλελευθερισμού που θα στηρίζεται στη βαθύτατη πίστη προς την αξία της ελευθερίας, της αλήθειας και της αμοιβαίας ανοχής, θα ήταν η συστηματική εφαρμογή μιας πολιτικής αθλιότητας, που δεν μπορεί να έχει κοινή κατάφαση.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΧΑΡΤΙ» ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

Ακόμα και τα τελευταία λεπτά ως την τρίτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την προσεχή Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, «μετράνε» για την κυβέρνηση, που αναζητά ως την έσχατη στιγμή τρόπο να αναστρέψει το σκηνικό, το οποίο δεν φαίνεται να είναι υπέρ της.

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Πρόκληση !!! είναι για όλο τον Φίλαθλο κόσμο τού  εκπληκτικού φέτος ΑΟ Η ΘΗΒΑ, Πρωτοπόρου
τής Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας , Φιναλίστ τού φετινού Τελικού Κυπέλλου Βοιωτίας , επίδοξου Πρωταθλητή πού στοχεύει μέσω των Αγώνων Μπαράζ στο τέλος τού Πρωταθλήματος την επάνοδο 10 χρόνια μετά στην Γ ΄ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου , η ερχόμενη Χριστουγεννιάτικη Χοροεσπερίδα το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 στο κοσμικό Κέντρο '' ΤΖΑΚΙ '' στον Σ.Σ. τής Θήβας .

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΝΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟΥ Β ΙΡΑΚ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ένα πραγματικά ιδιαίτερο κύκλωμα αποτελούμενο από τους Κούρδους του β Ιράκ, τους Τζιχαντιστές, την Τουρκία και το πιο εντυπωσιακό, από ελληνικά τάνκερ, έχει δραστηριοποιηθεί από το καλοκαίρι για την εξαγωγή του παράνομου πετρελαίου του β Ιράκ πρωτίστως προς το Ισραήλ, αλλά και προς τις ΗΠΑ. Η επιχείρηση αυτή για πολλούς συνδέθηκε και με τον πόλεμο της τιμής των υγρών καύσιμων, δίνοντας την ευκαιρία στους Αμερικανούς να ρίξουν τις τιμές, εξέλιξη που έχει πλήξει σε μεγάλο βαθμό την ρωσική οικονομία.

Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

"Έφυγε" ο Σερ της δημοσιογραφίας, Σεραφείμ Φυντανίδης

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών, ανήμερα των Χριστουγέννων, ο μεγάλος δάσκαλος της δημοσιογραφίας και ιστορικός διευθυντής της «Ελευθεροτυπίας», Σεραφείμ Φυντανίδης, αφήνοντας σπουδαία παρακαταθήκη στον χώρο του Τύπου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΕΛΛΟΠΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Θηβαίων σας προσκαλεί στα εγκαίνια του
Περιφερειακού Ιατρείου στην Τοπική Κοινότητα Ελλοπίας
που θα πραγματοποιηθούν
την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Δυναμική αναγνώρισης Τριάδας Γενοκτονιών".

31 Μ/Κ Ταξιαρχία, Στρατόπεδο Βογιατζή. Καβησός Φέρες.
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Κωνσταντίνα Βαλερά, Ιχνηλατώντας (Πρόσκληση)

Διυλίζοντας το μυστήριο της ζωής και της ανθρώπινης ύπαρξης για να προσεγγίσει τα πιο βαθιά τους νοήματα , το βιβλίο αυτό αποτελεί μια πρόσκληση για την αναζήτηση του βαθύτερου Εγώ . Ένας δρόμος ακανθώδης ,
γεμάτος αγωνίες και μάχες καθημερινές , που εμπεριέχει τη σχεδόν ακατόρθωτη τελείωση του ανθρώπου , τους βυθούς , τις στερήσεις, ένας δρόμος αληθινός όμως , μέσα από τον οποίο θα μπορέσει κανείς να αντικρίσει τις ακτίνες του φωτός.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ «ΜΗΔΕΝ» ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο μεγαλοπρεπής ναός της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης, το θαυμάσιο αυτό αρχιτεκτονικό θαύμα και το σύμβολο της Ορθοδοξίας, είναι το Σημείο Μηδέν από όπου θα πρέπει να γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο η αρχή της μέτρησης του χρόνου, όπως κατά λάθος γίνεται σήμερα και από το 1884 με αυθαίρετη ενέργεια των Βρετανών, στο Greenwich του Λονδίνου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ «ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ» ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ

Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται εντονότατες πιέσεις ακόμα και για να αποχωρήσει από το Μαξίμου, παραχωρώντας τη θέση του σε τραπεζίτη Πρωθυπουργό... ειδικού σκοπού, ο Αλέξης Τσίπρας και τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν τις τελευταίες… πινελιές στο πρόγραμμα διακυβέρνησης της Ελλάδας, το οποίο θα παρουσιάσουν εκ νέου στον ελληνικό λαό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου που εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Ευχές από το ThivaPost


Εύχομαι στους Αναγνώστες του ThivaPost, Καλά Χριστούγεννα, Υγεία, Ευτυχία και Αλληλεγγύη.

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ "Άγιοι Ανάργυροι" Θήβας

Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο μπαζάρ πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ "Άγιοι Ανάργυροι στην Θήβα με δημιουργίες των παιδιών με ειδικές ανάγκες , ενώ ο Σύλλογος Χ.Ε.Ν πρόσφερε τα χειροποίητα εδέσματα του στο κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση.

Η ανταπόκριση δεν ήταν η αναμενόμενη ,σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου, η οποία τόνισε την ιδιαίτερη σημασία της στήριξης των ατόμων με αναπηρία.

Δήμας: Δεν θα δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος με ψήφους της Χρυσής Αυγής


«Σεβόμενος τους δημοκρατικούς θεσμούς, δεν πρόκειται να δεχθώ να εκλεγώ Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας με ψήφους της Χρυσής Αυγής». Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Σταύρος Δήμας, με αφορμή τη δημοσίευση σεναρίων για το ενδεχόμενο υπερψήφισης του από τη ΧΑ.

Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από τον Εμπορικό Σύλλογο Θηβών


Η γέννηση του Χριστού αποτελεί διαχρονικά το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα στην ιστορία της ανθρωπότητας και τον πιο φωτεινό φάρο στις δυσκολίες και τις αγωνίες όλων μας.Τις Άγιες αυτές ημέρες ας αντλήσουμε δύναμη και κουράγιο από το μήνυμα της Θείας Γέννησης.

Συνεχίζεται η "απαξίωση" της Δ.Ο.Υ Θηβών

Καμία παρέμβαση για στελέχωση της Δ.Ο.Υ Θηβών, με την κατάσταση να παραμένει ίδια και να δημιουργεί εντάσεις ανάμεσα στους υπαλλήλους και τους πολίτες.

Οι εργαζόμενοι της δημόσιας οικονομικής υπηρεσίας εμφανίζονται αγανακτισμένοι και δηλώνουν ότι "δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες" . Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάς χαρακτήρισε την κατάσταση "απαράδεκτη".

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΠΟΔΑΘ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Ευχές από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Πρόσκλησης ενδιαφέροντος προς τους ιδιώτες κτηνιάτρους

Η Γενική Δ/νση Κτηνιατρικής του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ) σε εφαρμογή του άρθρου 4 της Υπουργικής Απόφασης με αριθ. 816/156798/2014 «Λεπτομέρειες εφαρμογής του θεσμού του «κτηνιάτρου εκτροφής» στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, για την εφαρμογή του άρθρου 60 και της παραγράφου 8 του άρθρου 62 του Ν.4235/2014» (ΦΕΚ 3385Β/17-12-2014), καλεί τους ιδιώτες κτηνιάτρους να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος, συνοδευόμενη με τα δικαιολογητικά του άρθρου 8 της προαναφερόμενης Υπ. Απόφασης, στις Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (ΔΑΟΚ) των Περιφερειακών Ενοτήτων, προκειμένου να δημιουργηθεί μητρώο «κτηνιάτρων εκτροφής» κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, το οποίο θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του ΥπΑΑΤ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ON LINE ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ



Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο οι μαθητές του Οικουμενικού Σχολείου «Αθηνά», παρουσία γονέων και εκπαιδευτικών. Με την ολοκλήρωση των καλάντων, τα παιδιά έλαβαν την ευχή του Αρχιεπισκόπου και την προτροπή του για μελέτη και πρόοδο. Την 20μελή χορωδία μαθητών συνόδευε ο Διευθυντής και συνιδρυτής του Οικουμενικού Σχολείου κ. Ιωάννης Κρόκος, ο οποίος προσέφερε στον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας ένα λύχνο φωτός, σύμβολο της γνώσης που φωτίζει την ψυχή με την πνευματική εμπειρία, δηλώνοντας:

ΕΥΧΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ.

Χριστούγεννα σε προεκλογικό κλίμα



Οι ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων έφτασαν και οι βουλευτές (συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης) αναμένεται να αναχωρήσουν για τις περιφέρειές τους με προεκλογική ατζέντα, καθώς, το άρωμα της κάλπης πλανάται όλο και πιο έντονα πάνω από το πολιτικό σκηνικό.

ΟΣΟ ΟΣΟ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΓΗ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στο γενικό ξεπούλημα της κατεχόμενης κυπριακής γης έχουν επιδοθεί Τουρκοκύπριοι και οι έποικοι από την Τουρκία, φυσικά με οικονομικό κέρδος, σε σημείο μάλιστα να αλλάξουν ακόμα και αυτό τον ιδιοκτησιακό χάρτη  του βορείου τμήματος της νήσου, για πρώτη φορά από την τουρκική εισβολή και κατοχή το 1974.

ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ η Ελλάδα πεθαίνει δημογραφικά, στην γειτονική Τουρκία ένα ογκώδες πλεονάζων ανθρώπινο δυναμικό που συσσωρεύεται στις δυτικές περιοχές, σύμφωνα με τα τελευταία άκρως ανησυχητικά στατιστικά στοιχεία, αναζητά απεγνωσμένα ζωτικό χώρο. Παράλληλα εξελίσσεται βάσει οργανωμένου τουρκικού σχεδίου, όπως θα δούμε παρακάτω, η αλλοίωση του εγχώριου πληθυσμού με την εισροή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.

Το καρκίνωμα της Ελλάδος και οι μεταστάσεις του -η βεβήλωση του Παρθενώνα και του πολιτισμού μας

Παρά τις μεγάλες θυσίες και ανείπωτες στερήσεις που υφιστάμεθα την τελευταία 6-ετία και την αυξανόμενη φτωχοποίηση μεγάλου τμήματος της ελληνικής κοινωνίας, παρακολουθούμε ως Λαός με απερίγραπτη απάθεια και αδιαφορία τα τεκταινόμενα εις την Πατρίδα μας. Προφανώς διότι δεν μας ενδιαφέρουν πια ούτε τα αποτελέσματα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ούτε οι εθνικές εκλογές, αλλά ούτε ο ανταγωνισμός των Μεγαλο-Καναλιών  με τις προσκλήσεις και παρουσιάσεις εις τα παραθυράκια, ποίων;  Όλων εκείνων που ευθύνονται για την καταστροφή του Έθνους. Από τα οποία απουσιάζει μόνο ο χειμαζόμενος Ελληνικός Λαός.
Έχω τονίσει επανειλημμένως ότι η Ιστορία είναι η μνήμη και ο καθρέπτης της ανθρωπότητας, ότι η σωστή γνώση και ο σεβασμός αυτής προστατεύει τα έθνη από τις συγχύσεις και τις δυνάμεις του σκότους και της καταστροφής. Η Ιστορία καταγράφει την πορεία του Έθνους, και είναι σημαντική, διότι ως πυξίδα καθοδηγεί τον Λαό.

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Οι Άραβες του Περσικού/Αραβικού Κόλπου, (του κόλπου των πετρελαίων), καθώς και οι Πέρσες (Ιρανοί), από πάμφτωχοι νομάδες, και βοσκοί καμηλών στις ερήμους της Αραβίας, και του Ιράν, πλούτισαν χάρη στους υδρογονάνθρακες (πετρέλαια-φυσικό αέριο), και στους άξιους ηγέτες που είχαν, και έκαναν τα κράτη τους διεθνώς σεβαστά, και τους Λαούς τους πλούσιους.
Η Ελλάδα έχει μεν πετρέλαια, αλλά δεν έχει πολιτικούς ηγέτες.
Αυτά οι Άραβες & Ιρανοί τα πέτυχαν διότι δεν άφησαν τα διάφορα διεθνή τρωκτικά, αρπακτικά, γύπες, & λύκους να τους αρπάξουν τον εθνικό τους πλούτο. Όλοι αυτοί είναι οι ηγέτες της Ν.Τ.Π.  
Οι Άραβες & Ιρανοί δεν άφησαν τους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-δικτατορίας, να τους πάρουν τον Εθνικό τους πλούτο τζάμπα, Τουρκιστί «μπιρ-παρά», λέει ο λαός.
Εμείς οι Έλληνες, λόγω προδοτών πολιτικών, τα δώσαμε όλα τζάμπα στους ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), και ας υποφέρει ο λαός. Παρεχώρησαν την περιουσία του Λαού στους λύκους.

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ : ΤΕΛΕΤΗ…ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ»


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Στην σημερινή Ευρώπη των παπικών και των πάσης φύσεως προτεσταντών, των οπαδών παντός είδους ανατολικών θρησκευτικών μορφωμάτων, των παγανιστών, των άθεων και των «προοδευτικών» αγνωστικιστών, το ιερό μυστήριο του γάμου έχει υποβιβαστεί σε παντρολογήματα με.. σκύλους και με…

Συνέντευξη του Ν. Λυγερού στην ραδιοφωνική εκπομπή "Κανακέματα"

με τους: Άννα Σπανού Κανάκη, Απόστολος Μωραϊτέλλης,
Μαρία Ζησοπούλου, Κωνσταντίνος Καραμανλάκης. 22/12/2014

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΗΒΑΣ, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ - ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΣΕΠ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ (ΦΟΔΣΑ) ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΑΕ

Στις 17/12/2014 συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Θήβας η συγχώνευση όλων των φορέων διαχείρισης στερεών αποβλήτων της Στερεάς Ελλάδας, μεταξύ αυτών και της ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ, σε ενιαία περιφερειακή Ανώνυμη Εταιρεία των ΟΤΑ.
          Παρά το γεγονός ότι ο νέος Περιφερειακός Φορέας θα μπορούσε να έχει τη μορφή Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου, η Δημοτική Αρχή και η Διεύθυνση της ΔΕΠΟΔΑΘ πρωτοστάτησαν το τελευταίο διάστημα για να προχωρήσει η συγχώνευση με τη μορφή Ανώνυμης Εταιρείας.

ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ «ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ» ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φαίνεται πως η «αιχμή» του δόρατος των κυρώσεων της Δύσης και των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας για να πλήξουν την ρωσική οικονομία με την πτώση των τιμών του πετρελαίου, είναι οι Τζιχαντιστές, δηλαδή οι φανατικοί μουσουλμάνοι που κάθε τόσο «δοξάζονται» διεθνώς με τα φρικτά τους εγκλήματα κατά των χριστιανών και όχι μόνο.

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του και το Νεοχωράκι Θήβας

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και τη φάτνη της Γεννήσεως φωταγώγησε η Τοπική Κοινότητα Νεοχωρακίου, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, σε μία πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Τα φώτα άναψε, μετά από κλήρωση, ένα από τα παιδάκια που συμμετείχαν στη γιορτή.  Στη συνέχεια όλοι μαζί υποδέχτηκαν το Άγιο Βασίλη, που ήρθε με το ποδήλατό του για να μοιράσει τα δώρα του.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΒΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Δ.Κ. ΘΗΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΑΜΙΩΤΗ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Καλά Χριστούγεννα από τη Χορωδία Δαύλειας



ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ… ΠΟΛΥ ΦΑΡΔΙΕΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Είναι «αξιοθαύμαστο» φαινόμενο στην πολιτική αυτού του τόπου, το πόσο ένα καθεστώς που πούλησε την εθνική μας κυριαρχία να μάχεται με τέτοια λύσσα για να κρατήσει τις καρέκλες του, τρέμοντας για τις ποινικές ευθύνες που πολύ πιθανό έρχονται από μια εκλογική αναμέτρηση η οποία θα σημάνει και τον ιστορικό του καταποντισμό στο βάραθρο της ιστορίας.

Η μεγάλη αυτή «λύσσα» έχει επιστρατεύσει «αγγέλους και δαίμονες» για να καταφέρει, όσους ακόμα θεωρούνται αμφιλεγόμενοι από ένα ελληνικό κοινοβούλιο που για πρώτη φορά στην ιστορία του έχει τόσο εξευτελιστεί στα μάτια του ελληνικού λαού, να τους επιβάλλει με κάθε μέσο να ψηφήσουν υπέρ αυτού του «εθνοσωτήριου» καθεστώτος για την δική του σωτηρία. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το μόνο για το οποίο δεν «καίγεται» ο πληθυσμός αυτής της χώρας, είναι το αν θα εκλεγεί πρόεδρος δημοκρατίας, άλλωστε ο θεσμός αυτός αποδείχτηκε το δεκανίκι της σκλαβιάς της χώρας μας σε ξένους ανθέλληνες τοκογλύφους. Η αγωνία της επιβίωσης που αυτοί οι ίδιοι του την επέβαλαν, είναι αυτή που έχει κυριαρχήσει στην ζωή του.

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

"Έφυγε" ο σταρ της ροκ Τζο Κόκερ

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της ροκ μουσικής σκηνής μεταπολεμικά, ο Bρετανός τραγουδιστής Τζο Κόκερ, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα σε ηλικία 70 ετών χτυπημένος από την επάρατo νόσο.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ Ο ΓΥΡΟΣ ΚΑΔΜΕΙΑΣ ΣΤΗ ΘΗΒΑ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο