Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ

Ανοιχτή ενημέρωση προς  Βουλευτές 
 που ψηφίζουν νέο Πρόεδρο της Ν.Τ.Π.      

Ο διεφθαρμένος, σάπιος, και προδοτικός πολιτικός κόσμος της κυβερνητικής συνομοσπονδίας, ετοιμάζει έναν άλλον εκλεκτό του παγκόσμιου δικτάτορα για πρόεδρο Δημοκρατίας.
Oι βουλευτές των ΣαμαροΒενιζέλων απεδείχθησαν εχθροί του Ελληνικού Λαού, αφού ψηφίζουν ΝΑΙ σε ΟΛΑ.
Οι δανειστές- (Τρόϊκα) της Ν.Τ.Π., βγάζουν πρόεδρο δημοκρατίας, μέσω βουλευτών των Σαμαρο-Βενιζέλων, και μερικών «ανεξαρτήτων».
Εάν οι βουλευτές εκλέξουν νέο πρόεδρο τον εκλεκτό της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, τότε καταδικάζουν τον Ελληνικό Λαό, να υποστεί τους ΣαμαροΒενιζέλους άλλους 18 μήνες στην εξουσία, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Ελλάδα.

ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Το πολιτικό θέατρο του «προεδρικού» παραλόγου που άρχισε εδώ και λίγους μήνες, συνεχίζεται ενώ παράλληλα συνεχίζεται και επιδεινώνετε η τραγωδία του ελληνικού λαού που καρατομείται καθημερινά και τώρα αναμένεται να οδηγηθεί στο ικρίωμα για την τελικό του αποκεφαλισμό, κατά το. «πρότυπο» των Τζιχαντιστών.  

Ο ΟΤΣΑΛΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

29 Φεβρουαρίου 1999. Ο Κούρδος ηγέτης, Αμντουλάχ Οσταλάν, μετά από τις γνωστές περιπέτειες του στο Ναϊρόμπι της Κένυας, την κινηματογραφική σύλληψη και την απαγωγή του, μεταφέρθηκε με πανηγυρικό τρόπο στην Τουρκία. Ο τότε πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπουλέντ Ετσεβίτ και μετά από δυο μήνες θριαμβευτής των τουρκικών εκλογών, αφού ανακοινώσε στις τηλεοπτικές κάμερες με θριαμβευτικό τόνο την σύλληψη του Κούρδου ηγέτη και την απαγωγή και μεταφορά του στο τουρκικό έδαφος, εκμυστηρεύτηκε στη συνέχεια στο στενό του κύκλο ότι… δεν είχε καταλάβει την αιτία γιατί οι Αμερικανοί του είχαν παραδώσει «πεσκέσι» τον Κούρδο ηγέτη, τον τότε φόβο και τρόμο της ίδιας της πανίσχυρης υποτίθεται Τουρκίας.

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ

 «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗΣ Κου ΗΛΙΑ ΘΑΛΑΣΗ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΕΒΕ ΕΥΒΟΙΑΣ»

Αξιότιμε Κε Θαλάση,
Φίλε Ηλία,

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "ΑΟΖ, Ζεόλιθος και προοπτικές για τους νέους".

2ο ΕΠΑ.Λ. Αλεξανδρούπολης. Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Βιβλιοπρουσίαση: "Ο επόμενος ηγέτης" της Έλενας Καρανάτση στην Αστραδενή

Οι «iwrite / Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή» και η συγγραφέας Έλενα Καρανάτση σας καλωσορίζουν στην «αβάσταχτη ελληνική φανταστικότητα» μέσα από τις σελίδες του βιβλίου «Ο Επόμενος Ηγέτης», για να σας μεταφέρουν στο «θαυμαστό» κόσμο της πολιτικής πασαρέλας, από την τηλεοπτική οθόνη στο δρόμο και τούμπαλιν.

«Γίνε εσύ ο επόμενος ηγέτης. Δήλωσε συμμετοχή στο νέο φιλόδοξο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης και διεκδίκησε το έπαθλο που θα σου χαρίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση για την προεκλογική σου εκστρατεία».
Τα φώτα της τηλεοπτικής δημοκρατίας ανάβουν, η κλεψύδρα της πολιτικής ζωής ρίχνει τη σκόνη της με αμείλικτη ταχύτητα.
Ο χρόνος τελειώνει και το κοινό πρέπει επιτέλους να γνωρίσει τους υποψήφιους ηγέτες του.

Είσαι ό,τι googlάρεις -Τι αποκαλύπτουν για τον κόσμο οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο


Υπάρχουν πράγματα που όλοι διστάζουν να αποκαλύψουν ακόμη και στον πιο δικό τους άνθρωπο. Μυστικά, απορίες, φόβοι… Πράγματα που κανείς δεν θέλει να πει φωναχτά. Αλλά οι περισσότεροι δεν διστάζουν να τα πληκτρολογήσουν. Κάπως έτσι, η Google ξέρει όλα τα μυστικά μας.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

Η σκακιέρα στήθηκε και οι πρώτες κινήσεις έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης, 17/12. Το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι απογοητευτικό για τη συγκυβέρνηση και την προοπτική διατήρησής της στην εξουσία. Με ένα μετριοπαθή υπολογισμό, η πρόταση Σαμαρά- Βενιζέλου για πρόεδρο Σταύρο Δήμα, θα κατέγραφε περί τις 163- 165 θετικές ψήφους. Το τελικό αποτέλεσμα των 160, απομακρύνει ακόμα περισσότερο την προοπτική εκλογής του κ. Δήμα.

Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στη Δαύλεια

Η Χορωδία Δαύλειας 
μαζί με την Ιερά Μητρόπολη Θηβών & Λεβαδείας, το Δήμο Λιβαδειάς,
το Σύλλογο Γυναικών Δαύλειας, τη Τοπική Κοινότητα Δαύλειας
και τα Εκκλησιατικά Συμβούλια των Ιερών Ναών Δαύλειας,
συνδιοργανώνουν 

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Το κουφάρι της Ελλάδος και οι γύπες - η τεράστια ευθύνη του πολιτικού συστήματος

Η έννοια της κρίσης είναι καθολική και αναφέρεται σε καταστάσεις και γεγονότα που περιέχουν απειλή. Όλοι μας την επικαλούμαστε χωρίς όμως να αντιλαμβανόμαστε  το βάθος της τραγικότητας της περιπλοκής μας μέσα σε τόσες αντιφατικές καταστάσεις, τα τρομερά διλήμματα και αδιέξοδα μαζί με τα συνεπακόλουθα  αυτών των καταστάσεων. Όπως π.χ. τις δικές μας  ευθύνες, ενοχές, ψευδαισθήσεις, στερεότυπες χειρονομίες, αγωνίες και φόβους. Ως Λαός αδυνατούμε να κατανοήσουμε ακόμη και τους κινδύνους  μπροστά εις την θέα της καταστροφής. Η σχιζοφρένεια, η ψυχωτική συμπεριφορά μας, αυτές οι ασθένειες της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας, είναι όλως αντίθετες με τις ιστορικές παραδόσεις και καταβολές, με την ευθύνη και την δύναμη της ελληνικής φυλής. Ενός Λαού, ο οποίος εις την αρχαιότητα με την ισορροπία μεταξύ της εσωστρέφειας και εξωστρέφειας ανέδειξε τον μεγαλύτερο Πολιτισμό και Οικουμενισμό.

Ερώτηση Μπασιάκου στη Βουλή για το θανατηφόρο ατύχημα στο Σχηματάρι

ΘΕΜΑ: Θανατηφόρο ατύχημα καραμπόλας 35 οχημάτων στο Σχηματάρι.

 Το θανατηφόρο ατύχημα της καραμπόλας των 35 οχημάτων!! την 12η Δεκεμβρίου στο 60ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας , στο ύψος των καταργηθέντων διοδίων Σχηματαρίου , λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και των εκτελούμενων έργων  προβληματίζει την κοινή γνώμη για την ασφάλεια του κεντρικού οδικού δικτύου της χώρας και την ανάγκη διερεύνησης του συμβάντος , καθώς και της λήψης των αναγκαίων μέτρων , ώστε να αποτραπούν ανάλογα ατυχήματα  στο μέλλον.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΘΗΒΑ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Εγκαίνια του Περιφερειακού Ιατρείου στην Τοπική Κοινότητα Ελλοπίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Θηβαίων σας προσκαλεί στα εγκαίνια του
Περιφερειακού Ιατρείου στην Τοπική Κοινότητα Ελλοπίας
που θα πραγματοποιηθούν
την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:00

Ολοκληρώθηκε η δράση συγκέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δήμου Θηβαίων για  συγκέντρωση Τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενόψει και των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων,  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στο Παλαιό Δημαρχείο Θήβας.

Επίσκεψη μαθητών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Θηβαίων και προσφορά αγαθών

Μαθητές του 1ου Νηπιαγωγείου, των 2ου και  7ου Δημοτικών Σχολείων Θήβας,  συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτικούς τους, στα πλαίσια εκπαιδευτικού προγράμματος των σχολείων τους, επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θηβαίων προκειμένου να ενημερωθούν για τη λειτουργία  και το έργο του, την αξία της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού και παράλληλα για να προσφέρουν τρόφιμα για τους δικαιούχους του.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της η Θήβα

Στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (13/12/2014) η εορταστική εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Ιστορικές σκακιέρες και διαχρονική στρατηγική".

Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.
Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΗΒΩΝ & ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Κάθε οικόπεδο της ΑΟΖ κι ένα κοίτασμα στόχος

Ν. Λυγερός

Από τότε που εκδόθηκαν επίσημα στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα θαλάσσια οικόπεδα της ελληνικής ΑΟΖ, όλοι αναρωτιούνται με ποιον τρόπο έγινε η τεμάχιση και κατά πόσο είναι αποτελεσματική σε σχέση με την ελκυστικότητα για το ενδιαφέρον των ειδικών εταιρειών. Τα θαλάσσια οικόπεδά μας είναι ορθολογικά σε σχέση με τη γεωπολιτική, αφού αγγίζουν τη μέση γραμμή με την Αλβανία, την Ιταλία και τη Λιβύη.

Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων

ΘΕΜΑ«Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»  (Άρθρο 65 &  67 N.3852/10)».

            Σας καλούμε όπως προσέλθετε στην Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων αυτού (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις  22  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2014  ημέρα  ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 17:30   σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3463/06,  με μοναδικό θέμα συζήτησης την  :
«Έγκριση απολογισμού - ισολογισμού οικ. έτους 2013 του Δήμου Θηβαίων»

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




Η ΕΑΣ ΘΗΒΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΕΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ  ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ- ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ
18-12-2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.00 ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη του Καθηγητή Craig Calhoun, Προέδρου και Διευθυντή του London School of Economics

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής η εκδήλωση που διοργάνωσε το Megaron Plus και το London School of Economics and Political Science σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Αποφοίτων του London School of Economics and Political Science και το Ελληνικό Παρατηρητήριο.
Περισσότεροι από 500 συμμετέχοντες έδωσαν το παρών και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την διάλεξη του Προέδρου και Διευθυντή του φημισμένου Πανεπιστημίου, Καθηγητή Craig Calhoun, με τίτλο «Κοινωνικά Κινήματα, Κοινωνική αλλαγή και δημοκρατία».

Σχέδιο δράσης Δήμου Θηβαίων για άστεγους σε περίπτωση κακοκαιρίας

Ο Δήμος Θηβαίων αντιμετωπίζοντας με ευαισθησία θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος και αναγνωρίζοντας τις συγκυρίες της εποχής, έχει εκπονήσει σχέδιο δράσης για άστεγους, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, προκειμένου να αποτραπεί η έκθεσή τους σε κίνδυνο εξαιτίας χαμηλών θερμοκρασιών κατά την περίοδο του χειμώνα.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας, σε περίπτωση που εντοπίσουν άτομο που στερείται καταλύματος, στην πόλη μας να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου μας στο τηλέφωνο 2262350603 ή στο τηλεφωνικό κέντρο 2262350600 και 601.

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Επιβολή μεγαλοεργολάβων ή υπεράσπιση της κοινωνίας και της πόλης μας;

                                                                                         
             Του Θανάση Σκούμα

Στο δημοτικό συμβούλιο Θήβας, της Τετάρτης 17-12-2104, πρόκειται να ληφθεί μια απόφαση που θα είναι καθοριστική για το μέλλον της Θήβας.
Θα είναι σημαντική και για τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων, εάν αυτός θα αποβεί προς όφελος της κοινωνίας, ή προς όφελος των μεγαλοεργολάβων των σκουπιδιών.
Ίσως να μην ξέρουν πολλοί συμπολίτες μας, ότι το ΧΥΤΑ της Θήβας τον διαχειρίζεται η διαδημοτική ανώνυμη εταιρεία ΔΕΠΟΔΑΘ, με εργολαβίες. Επίσης με εργολαβίες που αναθέτει η ΔΕΠΟΔΑΘ, εκτελείται και μέρος των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Θηβαίων.
Η ΔΕΠΟΔΑΘ ΑΕ, χωρίς να ρωτήσει το δημοτικό συμβούλιο της Θήβας, υποδέχεται, το 2014, απορρίμματα από νησιωτικούς δήμους (Κάσος, Κύθηρα, Πάρος, Σαντορίνη), όπως ανακαλύψαμε πρόσφατα.

ΘΗΒΑ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/12 ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ

Θέμα :  Διακοπή  νερού  λόγω  αντικατάστασης  παλαιών  αγωγών  ύδρευσης.

Λόγω  αντικατάστασης των  παλαιών αγωγών  ύδρευσης  την  Τετάρτη  17-12-2014  θα γίνει διακοπή νερού από ώρα 08.00 πμ έως 14.00μμ, στην Δυτική πλευρά της οδού Επαμεινώνδα  και συγκεκριμένα από το ζαχαροπλαστείο  Σελέκτ  έως το Πνευματικό κέντρο, στην οδό Κάδμου από την οδό Δίρκης έως την  Αγ. Αποστόλων, Αγ. Ελεούσας  στην Λαοδάμαντος,  Τειρεσίου, και στα τμήματα των οδών Δράκου, Δίρκης, Οιδίποδος, Δημοκρίτου, Αντιγόνης, Βουρδουμπά, Κέβητος, Αγ. Αποστόλων, που βρίσκονται ανάμεσα στην  οδό Επαμεινώνδα και την οδό Κάδμου.

Απόφαση Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων

Απόφαση Συντονιστικής Επιτροπής

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, συνεδρίασε στις 15/12/2014 στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και αποφάσισε ομόφωνα ότι με τα σημερινά δεδομένα δεν συντρέχει λόγος αναστολής της αποχής διαρκείας για το νομοσχέδιο του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, η οποία αποφασίσθηκε με το Πανελλαδικό Δημοψήφισμα των Δικηγόρων στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2014.

Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ «ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ» ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φαίνεται πως η κατάσταση με την μουσουλμανική προπαγάνδα και την εκστρατεία επιβολής των ισλαμικών προτύπων στην δημόσια ζωή στην γειτονική Βουλγαρία υπερέβη τα εσκαμμένα ακόμα και για μια αμερικανοκρατούμενη νεοταξική  βουλγαρική κυβέρνηση, με συνέπεια να αρχίσουν από τις βουλγάρικες δυνάμεις ασφαλείας συστηματικές επιχείρησης καταστολής των ισλαμικών «πυρήνων» σε πολλές περιοχές της χώρας. Είναι γνωστό ότι η Βουλγαρία συνορεύει άμεσα με την Τουρκία, από όπου όπως πιστεύεται, εκπορεύονται όλες αυτές οι υπονομευτικές μουσουλμανικές κινήσεις και επίσης είναι γνωστό  ότι στην ίδια την Βουλγαρία υπάρχει μια μεγάλη μουσουλμανική μειονότητα που υπολογίζεται, σύμφωνα με τουρκικά στοιχεία, στο ένα εκατομμύριο.

Έψαχναν αρχαία στον Ελικώνα

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για παράβαση Νομοθεσίας περί Προστασίας Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς, σε δασική περιοχή του όρους Ελικώνα Βοιωτίας.
Κατασχέθηκαν ανιχνευτής μετάλλων, μηχανισμός ανέλκυσης χωμάτων, κρουστικό μηχάνημα, γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, διάφορα σκαπτικά εργαλεία κ.α.

Το μεσημέρι της Κυριακής, σε δασική περιοχή του όρους Ελικώνα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, ηλικίας 46, 45 και 40 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση Νομοθεσίας περί Προστασίας Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Ερώτηση Μπασιάκου στη Βουλή για μεγάλη ανάγκη κάλυψης ελλείψεων προσωπικού ΔΟΥ Θήβας

ΠΡΟΣ : Τον Υπουργό Οικονομικών

ΘΕΜΑ: Μεγάλη ανάγκη κάλυψης ελλείψεων προσωπικού ΔΟΥ Θήβας.


Σε συνέχεια της αναπάντητης με αριθμό 3439/8-10-2014 σχετικής ερώτησης μου στη Βουλή και επισυνάπτοντας την από 19-11-2014 σχετική επιστολή του κ. Δημάρχου Θηβαίων , με θέμα τις σοβαρές ελλείψεις στη ΔΟΥ Θήβας, καθώς και με το νεώτερο δεδομένο ότι ο αριθμός του προσωπικού έχει περιοριστεί ήδη σε 9 υπαλλήλους , ενώ έχει κοπεί επί 10ήμερο η σύνδεση της ΔΟΥ με το taxisnet, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των φορολογουμένων και ενώ τρέχουν οι σχετικές καταληκτικές προθεσμίες.

ΑΛΛΑΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Η... ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!

Αναζητούν λύση για να μην γίνουν εκλογές 
Του Ανδρέα Πετρόπουλου
Το σενάριο μιας μεταβατικής κυβέρνησης με τεχνοκράτη πρωθυπουργό - στα πρότυπα Παπαδήμου - με ταυτόχρονη φυσικά αντικατάσταση των Σαμαρά και Βενιζέλου βρίσκεται στους σχεδιασμούς οικονομικών και πολιτικών κέντρων που απεργάζονται σενάρια και λύσεις προκειμένου να ανατραπεί η διαφαινόμενη σαρωτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές.

Χριστούγεννα στη Θήβα




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Παγκόσμια Ημέρα Α.με.Α : Διήμερη Εκδήλωση στο Θέατρο Παπαδημητρίου για τα σχολεία

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Γονέων , Κηδεμόνων & Φίλων ΑμεΑ «Άνθρωπος-Ελπίδα – Πολιτισμός» για την   Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα Αναπηρίας προσκάλεσε τα σχολεία Α΄/βαθμίου  και Β΄/βαθμίου Εκπαιδεύσεως να παρακολουθήσουν τη Θεατρική Παράσταση   «Ο Ψαράς και η Ψυχή του» του  Όσκαρ Ουάϊλντ  στο Θέατρο Παπαδημητρίου , όπου  δόθηκαν 4 πρωινές  παραστάσεις  στις 2 και 3 Δεκεμβρίου.Σκοπός του Συλλόγου  ήταν  να τονιστεί ότι η διαφορετικότητα  δεν χωρίζει , αλλά ενώνει τους ανθρώπους  . Όλοι είμαστε ιδιαίτεροι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αλλά  αν σπάσουμε τις διαχωριστικές γραμμές που μόνοι μας τοποθετούμε θα βρούμε κοινό τόπο επαφής  μέσα από τη φιλία , την αγάπη, τον σεβασμό και την αλληλεγγύη.

Δήλωση Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη για το δυστύχημα στο Σχηματάρι

Καταρχήν θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της νεαρής κοπέλας που τόσο αδικα έχασε τη ζωή της.
Βρέθηκα στο μοιραίο σημείο απο την πρώτη στιγμή και έζησα απο κοντά τα όσα εκτυλίχθηκαν. Οφείλω να ευχαριστήσω τις δυνάμεις της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, καθώς και τους εργαζόμενους της Νέας Οδού και του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορων & Δικτύων, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα στο καθήκον και έσπευσαν στο χώρο του ατυχήματος.
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει ήδη στείλει απο νωρίς σήμερα το πρωί, έγγραφο προς τον αρμόδιο Εισαγγελέα με το οποία ζητούμε να διερευνηθούν άμεσα οι συνθήκες που οδήγησαν σε αυτό το δυστύχημα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν έχει καμία απολύτως σχέση ο Μπαλτάκος και το κόμμα του με τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία

Πρόκειται για χριστέμπορες και πατριδέμπορες, που θα συνεργαστούν με τον Σαμαρά!

Αρκετοί αναγνώστες της ιστοσελίδας, μου ζήτησαν τις τελευταίες ημέρες να τους πω τη γνώμη μου για το «νέο» κόμμα που ίδρυσε ο τέως Γ.Γ της κυβέρνησης Μπαλτάκος, με την επωνυμία «Ρίζες». Παρότι θεωρώ – όπως και κάθε νοήμων πολίτης – το εγχείρημα αυτό ως κάτι που υποτιμά βάναυσα τη νοημοσύνη μας, εντούτοις επειδή αφενός άρχισε η διαφήμισή του (!!!) από τα ΜΜΕ κι αφετέρου οι ίδιοι τολμούν και χρησιμοποιούν έννοιες Ιερές όπως η Ορθοδοξία και την Ελλάδα για να υφαρπάξουν ψήφους, οφείλω να τοποθετηθώ άμεσα.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 - 12 - 2014 ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ Δ.Ο.Θ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΗΒΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ
ΘΗΒΑΣ
«ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ»
                                        ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Διάλεξη του Ν. Λυγερού με θέμα: "Φιλική Εταιρεία".


Εμπορικό Επιμελητήριο Αργολίδας.
Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟΣ

Όχι μόνο δεν σκοπεύουν να φύγουν οι Τούρκοι από την κυπριακή ΑΟΖ, όπου το τουρκικό ερευνητικό σκάφος, Barbaros, πραγματοποιεί εδώ και καιρό παράνομες έρευνες για ενεργειακά κοιτάσματα, αλλά σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, τουρκικά πολεμικά πλοία θα βρίσκονται μόνιμα στην περιοχή για να προστατεύουν το τουρκικό ερευνητικό σκάφος στις έρευνες του, από κάθε πιθανή παρενόχληση από όπου και αν προέρχεται αυτή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού της Τουρκίας, η τουρκική φρεγάτα, Gökçeada, θα βρίσκεται σε μόνιμη βάση δίπλα στο τουρκικό ερευνητικό σκάφος, Barbaros Hayreddin Paşa, στο οποίο έχει δοθεί, (!!!) άδεια από την τουρκική κρατική εταιρεία πετρελαίου, TPAO, να διεξάγει έρευνες για ενεργειακά κοιτάσματα στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κύπρου που βρίσκεται, όπως είναι γνωστό, εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

«Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Γ. Κελαϊδίτη, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, ενημερωτική εκδήλωση-συζήτηση για τη σύσταση Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας (Α.Μ.Κ.Ε.) με την επωνυμία «Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας».

Στην σύσκεψη είχαν προσκληθεί και παρέστησαν εκπρόσωποί των Δήμων και των Επιμελητηρίων των Π.Ε. Βοιωτίας & Φωκίδας..

ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, MADE BY CIA, ΟΙ «ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ» ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Οι γνωστές ανατριχιαστικές εκτελέσεις με τους αποκεφαλισμούς γνωστών Αμερικανών δημοσιογράφων που πρόβαλλαν δορυφορικά οι Τζιχαντιστές προκαλώντας την διεθνή φρίκη, δεν ήταν παρά ένα καλοστημένο τηλεοπτικό σόου σε οργανωμένα τηλεοπτικά στούντιο, τα οποία μάλιστα λειτουργούν υπό… την υψηλή «εποπτεία» των μυστικών υπηρεσιών της Αμερικής αλλά και του Ισραήλ.

Νομικό Ένθετο με την Αναστασία Μήλιου, στην εκπομπή Ενεργός Πολίτης στο ράδιο θήβα 97,5 - 13/12/2014



Ο Βασίλης Καζούλης την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στο DalCapo στη Θήβα


τηλ. κρατήσεων:2262700011

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΧΕΝ ΘΗΒΑΣ




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ…

Το ένστικτο της πολιτικής επιβίωσης και της αυτοσυντήρησης θα υπερισχύσει και ο πρωθυπουργός θα οδηγήσει τον τόπο – εμμέσως πλην σαφώς – σε πρόωρες εκλογές τώρα που η «ψαλίδα» με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμα διαχειρίσιμη. Το εμμέσως πλην σαφώς έγκειται στο γεγονός ότι θα τις προκαλέσει χωρίς να τις χρεωθεί!

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 14ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην 14η συνεδρίαση ( Τακτική ) του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας ( Αινιάνων 8 , Λαμία - 2ος όροφος  ), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων ημερήσιας διάταξης :
          

Το… «χαβά» της η Θήβα. Απώλειες στην… ουρά

Ασταμάτητη η Θήβα πέρασε και από το Κόκκινο και οδηγείς εκ του… μακρόθεν την κούρσα του πρωταθλήματος πετυχαίνοντας μάλιστα και την 12η σερί νίκη της. Στην ουρά Επαμεινώνδας και Απόλλωνας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ενώ το Ύπατο γνώρισε την ήττα από τον Παρνασσό που πέρασε τρίτος. Δεύτερος πάντα ο Κιθαιρώνας που πέρασε σαν σίφουνας από την Αλίαρτο. Απώλεια και για την Αναγέννηση που παραχώρησε ισοπαλία στον τέταρτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚυριακίου.

ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟN ΚΟΣΜΟ Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΟ Η ΘΗΒΑ

 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΣΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ '' ΤΖΑΚΙ '' ΣΤΟΝ Σ.Σ. ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ

Πρόκληση !!! είναι για όλο τον Φίλαθλο κόσμο τού  εκπληκτικού φέτος ΑΟ Η ΘΗΒΑ, Πρωτοπόρου 

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Η Πελοπόννησος ως πυρήνας της απελευθερωμένης Ελλάδας".


Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Νεμέας.
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της διαδικτυακής εκπαίδευσης εμπορικών ...

Αγαπητέ έμπορε, 
Εδώ είστε για την 4η ημέρα της ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακής εκπαίδευσης σας προς μια επιτυχημένη οικονομική εμπορική καριέρα! 
Θυμάστε τους τέσσερις χρηματοδοτικούς στόχους που θα πετύχετε μέχρι το τέλος της εκπαίδευσης σας, έτσι δεν είναι;·
• Γνώση Συναλλαγών· 
• Ελευθερία· 
• Σταθερότητα· 
• Επιτυχία. 
Σωστά: θα έχετε την ευκαιρία να ολοκληρώσετε την ΔΩΡΕΑΝ διαδικτυακή εκπαίδευση σας για να γίνεται ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας, εντός των προσεχών ημερών! 

Η φωταγώγηση του δέντρου στη Θήβα

Μεγάλη γιορτή στην πλατεία της Θήβας σήμερα 13/12 διοργάνωσε ο δήμος Θήβας με το άναμα του δέντρου. Συνδιοργανωτές οι Σύλλογοι της Θήβας όπου συνέβαλαν με τα υπέροχα εδέσματα που πρόσφεραν στον κόσμο.

Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε και γιόρτασε την επίσημη έναρξη των γιορτών . Ζεστή φιλική ατμόσφαιρα και χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους παντού.

Πανέμορφο το δέντρο της Θήβας, πανέμορφες οι εκδηλώσεις που πραγματοποιηθηκαν.  Εκτός τα υπέροχα κεράσματα ήρθε και ο Άγιος Βασίλης για τους μικρούς φίλους ο οποίος του γέμισε δωράκια.

Μετά λοιπόν την χθεσινή αναβολή λόγο καιρού , η φωταγώγηση του δέντρου της Θήβας δε θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη επιτυχία.

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΑΠΩΛΕΙΑΣ»


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Σε ιστορικές περιόδους μεγάλης και πολυεπίπεδης κρίσης, ξεχωρίζουν αυτοί που υπερασπίζονται όσα πιστεύουν, συχνά με το τίμημα την άγριας καταδίωξης τους και οι «άλλοι», αυτοί που υποκρίνονται εκ του ασφαλούς πως αγωνίζονται υποτίθεται για τα ίδια ιερά και όσια, αλλά στην ουσία είναι «βολεμένοι» και κινούνται πάντα εκ του ασφαλούς και το πιο άθλιο, συνεχίζουν να στηρίζουν το άθλιο κατεστημένο που  καταστρέφει αυτά τα ιερά και τα οσία.    

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο