Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Η διάλεξη της Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας κας Αλεξάνδρας Χαραμή στο Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.

Διάλεξη με θέμα «Από ένα μουσείο στο άλλο: το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών Βοιωτίας (Ελλάδα)» [D'un musée à l'autre: le nouveau musée archéologique de Thèbes, Béotie (Grèce)], μετά από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου και Δ/ντή του Μουσείου Λούβρου κ. Jean-Luc Martinez, παρέδωσε η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας κα Αλεξάνδρα Χαραμή, στο πλαίσιο των κύκλων διαλέξεων του Μουσείου του Λούβρου με θεματική «Η τρέχουσα έρευνα στην ιστορία της τέχνης και αρχαιολογίας», την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016 στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Μουσείου του Λούβρου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ν. ΜΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
 -----------------------------------------------
 ΙΣΤΟΡΙΚΟ  ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.

Ο Βουλευτής Βοιωτίας Βαγγέλης Μπασιάκος έφερε στη Βουλή, με Ερωτήσεις του (1145/14.11.2016, 1144/14.11.2016, 1116/11.11.2016), αναμένοντας τις απαντήσεις των αρμόδιων Υπουργών, σημαντικά κοινωνικά θέματα για τη φτωχοποίηση (το 40% του ελληνικού πληθυσμού στερείται τα βασικά υλικά αγαθά και υπηρεσίες!), τις κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών (870.000 τραπεζικούς λογαριασμούς δεσμεύει η Εφορία!) και την ανεργία (μείωση κατά 82.810 των θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό τομέα τον Οκτώβριο!) που πλήττουν τους συμπολίτες μας.
Τα κείμενα των Ερωτήσεων έχουν ως εξής:

ΜΕ 175 ΔΡΟΜΕΙΣ Ο Σ.Δ.Υ.Μ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟΝ 34ο «ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ»ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 34ος «Αυθεντικός» Μαραθώνιος της Αθήνας, το μεγαλύτερο πολιτιστικό και αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα του 21ου αι. Στον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο και τους παράλληλους αγώνες 10 και 5 χλμ πήραν μέρος 50.000 αθλητές όλων των ηλικιών ανάμεσα στους οποίους και 7.000 ξένοι από 150 διαφορετικές χώρες και αποθεώθηκαν από 80.000 θεατές περίπου
.Μέσα στο πλήθος των συμμετεχόντων εντυπωσιακή ήταν για άλλη μια φορά η παρουσία του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας, του πολυπληθέστερου επαρχιακού συλλόγου, που φέτος έδωσε το δυναμικό του παρόν με 175 αθλητές που τερμάτισαν επιτυχώς σ’ όλες τις αγωνιστικές διαδρομές.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τα κρασιά των οινοποιείων του Αμπελώνα της Κεντρικής Ελλάδας - Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 Electra Metropolis │Αθήνα

ΟινοΚεντρικά 2016
Τα κρασιά της Κεντρικής Ελλάδας στην Αθήνα

Τα κρασιά της Κεντρικής Ελλάδας θα παρουσιάσουν στο κοινό της πρωτεύουσας οι οινοποιοί τους, μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Κεντρικής Ελλάδας (ΕΝΟΑΚΕ), στην εκδήλωση γευσιγνωσίας «ΟινοΚεντρικά». Η εκδήλωση, που διοργανώνεται για πρώτη φορά, θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Electra Metropolis (αίθουσα Magnolia), την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 (12:00 – 20:00).

Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ “ΒΙΑΖΕΙ” ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - Ο Δήμαρχος της αυθαιρεσίας

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Δεν είναι μια, δεν είναι δυο, είναι πολλές οι καταγγελίες Αθηναίων πολιτών κατά του Δημάρχου τους Γιώργου Καμίνη, οι οποίοι επιστρέφοντας να πάρουν το αυτοκίνητό τους, από τα πλέον απίθανα σημεία του Δήμου, τα βρίσκουν με χαρτάκι προστίμου της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και χωρίς πινακίδες. Γιατί, σου λέει ο κουτοπόνηρος υπάλληλος που προφανώς εκτελεί εντολές του ταλαίπωρου Δημάρχου Γιώργου Καμίνη. Εάν κόψω μόνο κλήση, τότε αυτή πιθανότατα δεν θα πληρωθεί ποτέ. Εάν όμως αφαιρέσω τις πινακίδες ο φουκαράς πολίτης θα τρέξει να πληρώσει το πρόστιμο, ο κόσμος να χαλάσει. Και οι βεβαιωμένες από τον υπάλληλο παραβάσεις είναι γι΄ αστείες αιτίες, επί παραδείγματι για “παράνομο” παρκάρισμα σε μέρη όπου και δεν υπάρχει αντίστοιχη απαγορευτική σήμανση.

Νέα ιστοσελίδα από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας

Σε πλήρη ανάπτυξη βρίσκεται πλέον η νέα ιστοσελίδα της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας για την αγροδιατροφή. Το http://agrifoodcentralgreece.gr/el/ αποτελεί τον κόμβο ενημέρωσης για τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα, το νέο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τις πρωτοβουλίες-δράσεις της Περιφέρειας.

Δήμος Λεβαδέων: Προκήρυξη πρόσληψης τριών Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Δήμος Λεβαδέων προκηρύσσει την πρόσληψη τριών (3) Πτυχιούχων  Φυσικής Αγωγής, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους. Η σύμβαση εργασίας θα είναι ορισμένου χρόνου, ιδιωτικού δικαίου και η διάρκεια θα είναι από την ημέρα της πρόσληψης έως οκτώ μήνες.

"ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΑΛΕΞΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ..."

Οσο πλανιέται στο βάθος του ορίζοντα η σκιά ενός ακόμη μνημονίου, αναφαίνεται και πάλι το πρόβλημα της πολιτικής ανικανότητας και του άκρατου λαικισμού και αναδεικνύεται η τραγική Αποτυχία του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος "κατάφερε" ως εκφραστής μιας παρωχημένης πολιτικής λογικής να αποδείξει ότι ο λαικισμός αποτελεί κακοήθη όγκο στο σώμα της δημοκρατίας και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πνεύμα του λαού.

Μήνυμα Δημάρχου Λεβαδέων για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Η επέτειος της 17ης Νοεμβρίου είναι ημέρα μνήμης και τιμής για την αντίσταση του ελληνικού λαού απέναντι στη δικτατορία των συνταγματαρχών που οδήγησε στην αποκατάσταση της δημοκρατίας και αποτελεί φάρο που συνεχίζει να φωτίζει και να εμπνέει.
Οι φοιτητές στην Ελλάδα που ξεσηκώθηκαν τότε, έδειξαν σε ολόκληρο τον κόσμο ότι όταν ο λαός είναι ενωμένος και διεκδικεί μπορεί να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον, να πετυχαίνει δικαίωση στα αιτήματά του και να διασφαλίζει τη δημιουργία των αναγκαίων συνθηκών για το σχηματισμό μιας κοινωνίας ισότητας, δικαιοσύνης και αλληλεγγύης. 

Προς ολοκλήρωση το έργο «Βελτίωση κτιρίου παλαιού Δημαρχείου Βαγίων και μετατροπή του σε χώρο άσκησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων»

Στην τελική ευθεία ολοκλήρωσής του βρίσκεται το έργο «Βελτίωση κτιρίου παλαιού Δημαρχείου Βαγίων και μετατροπή του σε χώρο άσκησης πολιτιστικών δραστηριοτήτων», έργο χρηματοδοτούμενο  από το Πρόγραμμα «Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013» (ΠΑΑ)

ΤΟ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΥ...

Και κατόρθωσε συνάμα σε τόσο βραχύ χρονικό διάστημα να αποδείξει ότι ο έρωτας της νέας γενιάς για την εποχή της δεν είναι τελικά ένα από τα αμετάβλητα μεγέθη μέσα στις ρευστότητες της ιστορίας.

Και κατόρθωσε με τη στιλπνότητα μεταχειρισμένων λέξεων να διεκδικήσει μια περίοπτη θέση στη πινακοθήκη της πολιτικής απάτης και ανικανότητας, έχοντας ήδη συμβάλλει αποφασιστικά στη μετατόπιση των αξιών μιας ήδη ταλαιπωρημένης κοινωνίας, φορώντας πάντα της παρωπίδες της προσωπικής σκοπιμότητας και φιλοτεχνώντας την πλέον κακόγουστη εικόνα της εγχώριας πολιτικής βλακείας.

Στις εκδηλώσεις του 3ου Δημοτικού Σχολείου για το Πολυτεχνείο ο Δήμαρχος Θηβαίων

Στις εκδηλώσεις μνήμης για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου που πραγματοποίησε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέα Χατζησταμάτης, μετά από πρόσκληση του Διευθυντή κ. Θεόδωρου Παγώνα.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ


Αντιλαμβανόμαστε τους εαυτούς μας ως μέρος της κοινότητας εθνών που λύνει προβλήματα, λέει ο πρόεδρος των ΗΠΑ με φόντο τον Παρθενώνα στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Με ένα βίντεο διάρκειας 92 δευτερολέπτων από την Ακρόπολη το οποίο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επέλεξε να αποχαιρετήσει οριστικά την Αθήνα ο Μπαράκ Ομπάμα.

«Έναρξη μαθημάτων της 2ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), στην Βοιωτία»


Το Επιμελητήριο Βοιωτίας και η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ),  στο πλαίσιο της μακρόχρονης και επιτυχημένης συνεργασίας τους, προχωρούν στην επανάληψη του δημοφιλούς  Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Η έναρξη των μαθημάτων της 2ης σειράς του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), στην Βοιωτία, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου και ώρα 16.30, στις  αίθουσες διδασκαλίας του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, (Λ. Κουτσοπετάλου  1,  Λιβαδειά).

«Ψάχνοντας την Ντόρι» και «Doctor Strange» στον Κινηματογράφο Θήβας

Σας ενημερώνουμε, ότι από την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Χειμερινό Κινηματογράφο της Θήβας, που λειτουργεί υπό την διεύθυνση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θηβαίων (ΔΗ.Κ.Ε.Θ.), θα προβληθούν οι κινηματογραφικές ταινίες «Ψάχνοντας την Ντόρι» και «DoctorStrange».



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ:



ΠΕΜΠΤΗ 17/11/2016 έως ΤΕΤΑΡΤΗ 23/11/2016


ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 6.30 μ.μ.



Ψάχνοντας την Ντόρι




Διάρκεια: 97΄

Είδος ταινίας: Animation - Μεταγλωττισμένο

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΩΧ ΑΔΕΛΦΕ..."

Τότε η κατάντια μας σαν κοινωνία, ιδιαίτερα σε καιρούς πολύ ρευστούς, έχει το στοιχείο της διάρκειας. Και οι σκέψεις μας, ακόμη και τα κινήματα της ψυχής μας, πειθαρχούν στα περιστατικά που έρχονται με βιαιότητα στο προσκήνιο και οι αντιδράσεις μας μετατρέπονται σε υπόκωφες κραυγές, που θέλουν να απηχηθούν μέσα στο χώρο τον περιγεγραμμένο από την ίδια την αθλιότητα μας.

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για την 43η επέτειο του Πολυτεχνείου

Η ιστορική μνήμη γεγονότων που χάραξαν βαθιά την πορεία του σύγχρονου Ελληνικού κράτους, αποτελούν διδάγματα για μίμηση ή  αποφυγή. Μας θυμίζουν ποιες θα πρέπει να είναι οι ενέργειες των ατόμων και της κοινωνίας σχετικά με τις κατά καιρούς προκλήσεις που επηρεάζουν τη ζωή μας.


Στο πλαίσιο αυτό, εντάσσεται η επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, της 17ης Νοεμβρίου 1973, που κατέδειξε το δρόμο του αγώνα για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και την πτώση της δικτατορίας. Το νόημα αυτής είναι η ανυποχώρητη στάση των πολιτών ενάντια στην παραβίαση των πολιτικών, των κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων, όπως αυτά διατυπώνονται στο Σύνταγμα, αλλά και το δικαίωμα της αντίστασης, ενάντια σε κάθε προσπάθεια κατάλυσης αυτού με οποιασδήποτε μορφής βία.

Η “ΚΟΥΤΣΗ ΧΗΝΑ” ΤΩΝ ΗΠΑ ΦΕΡΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΡΑΜΠ - Ο Ερντογάν ζητάει πράσινο φως για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Το τσουνάμι που δημιουργήθηκε από το σεισμό μεγατόνων της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρεία των ΗΠΑ δεν έχει τελειωμό. Σαρώνει τα πάντα στο διάβα του. Οι παρενέργειες στο Παγκοσμιοποιημένο Σύστημα, που τόσες δεκαετίες έστηνε η ΝΤΠ είναι συνεχείς και καταλυτικές. Όσοι στρατεύθηκαν στο άρμα της Χίλαρι Κλίντον, εκπροσώπου της Παγκοσμιοποίησης του Πλανήτη, έχουν χάσει το μέτρο και συνεχίζουν να τροφοδοτούν τη φιδοφωλιά τους με δηλητήριο παρ΄ ότι η εκλογή του Τραμπ είναι αδιαπραγμάτευτη και τετελεσμένη. Εξακολουθεί το “πορνομάγαζο του Χόλυγουντ” να ξεσαλώνει κατά του νέου Προέδρου του. Γιατί θίγονται τα συμφέροντά του, επειδή ο Τραμπ πρεσβεύει άλλη πολιτική για τις ΗΠΑ.

ΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠΙΣΤΙΑ

Και πάντα προσδοκούμε. Πάντα δρασκελίζουμε την πραγματικότητά μας με ελαφριά καρδιά. Και είναι αυτή η πραγματικότητα που ύστερα από λίγα χρόνια γίνεται πύρινο ποτάμι, για να χωρίσει την κοινωνία σε δύο ακτές αδιάλλακτες. Για να μας κάνει πιο ευάλωτους στην "επίθεση" της πολιτικής λεξιλαγνείας, στα πολιτικά ψέματα και τα επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Σφήνα Θήβας: Συλλογή βασικών ειδών για τις δομές προσφύγων

Η “ΣΦΗΝΑ" και η Αντιφασιστική Κίνηση Θήβας κάνουν την Αλληλεγγύη πράξη. Καλούμε όλες και όλους τους συμπολίτες μας να στήσουμε ασπίδα προστασίας, να υψώσουμε τείχος αλληλεγγύης, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη ζωή, στη μετακίνηση και στην ασφαλή και αξιοπρεπή διαβίωση των προσφύγων και μεταναστών. Το δικαίωμα στην μόρφωση και την εργασία. 

Συγχαρητήρια Δημάρχου Θηβαίων στους Θηβαίους Μαραθωνοδρόμους του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους Θηβαίους δρομείς που έλαβαν μέρος στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, τιμώντας το αθλητικό ιδεώδες, είτε με μεμονωμένες συμμετοχές, είτε εκπροσωπώντας το Σύλλογο Δρομέων Υγείας και Μαραθωνοδρόμων Θήβας, που φέτος είχε 180 συμμετοχές, αλλά και άλλους συλλόγους, όπως ο Θηβαίος Χρήστος Μπουντούλης που τερμάτισε πρώτος στα 10.000 μ. εκπροσωπώντας τον Ο.Α. Κούρος Αίγινας. 

Εύχομαι υγεία και επιτυχίες σε κάθε μελλοντικό τους αγώνα. 

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΤΤΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ "ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ"

Με την εγχώρια πολιτική πονηρία, αλλά και τη γκροτέσκο πολιτική αντίληψη, να έχει "επενδύσει" βλακωδώς στην αυριανή επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα, χωρίς βέβαια να είχε συνυπολογίσει το ενδεχόμενο της εγκατάστασης του Ντόναλντ Τράμπ στο Λευκό Οίκο ή να έχει υποτιμήσει τον όποιο αντίκτυπο διεθνώς από τις όποιες αντιδράσεις εκδηλωθούν ενόψει και της 17ης Νοέμβρη, η επίσκεψη του απερχόμενου Αμερικανού προέδρου μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας περιττός επίλογος της σχετικά αδιάφορης προεδρικής θητείας του.

«Θεατρικές τεχνικές για ευαισθητοποίηση στα ανθρώπινα δικαιώματα και σε θέματα προσφύγων»

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε το επιμορφωτικό βιωματικό εργαστήριο με τίτλο: «Κι αν ήσουν εσύ;ένα πρόγραμμα ευαισθητοποίησης στα ανθρώπινα δικαιώματα και τους πρόσφυγες με βιωματικές δραστηριότητες, τεχνικές θεάτρου και εκπαιδευτικού δράματος».
Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στη Λιβαδειά, στο 1οΔημοτικό Σχολείο.Είχε διάρκεια 8 ώρες και συμμετείχαν σ΄ αυτό 30 εκπαιδευτικοί της Α’ και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης από τη Βοιωτία αλλά και θεατρολόγοι, θεατροπαιδαγωγοί και συντονιστές ομάδων νέων, που υλοποιούν ή που ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν ανάλογα προγράμματα.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος)   στις   16  NOEMBΡΙΟΥ 2016  ημέρα  ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 20:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης.  

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: 50 ΧΡΟΝΙΑ ΧΕΝ ΘΗΒΑΣ





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

Παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων
      στις 21 Νοεμβρίου 2016 με πρόγραμμα   όπως παρακάτω:                                         
               Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α                                                                                                         
   
.     
     Ώρα 08.00
     μέχρι δύση ηλίου      Γενικός  σημαιοστολισμός.
        
Ώρα 08.00


Ώρα 11.00







Ώρα 11.30









Ώρα 17.00

    Έπαρση  Σημαίας στην κεντρική πλατεία, με τμήμα του ΚΕΠΒ.


     Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου .
     Απόδοση τιμών από τμήμα του ΚΕΠΒ.
     Προσέλευση προσκεκλημένων  10.45  έως 10.55
     
     Μετά το τέλος της Δοξολογίας θα ακολουθήσει εκφώνηση  του
     Πανηγυρικού της ημέρας στον Ιερό Ναό από Αξιωματικό του Κέντρου
     Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού Θήβας.

     Επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο του Ηρώου.
     Κατάθεση στεφάνων από τους:
- Δκτη Ανωτέρας Φρουράς   
        - Περιφερειάρχη Στερεάς  Ελλάδας  ή  εκπρόσωπό του  
        - Δήμαρχο Θηβαίων         

      Μετά το τέλος της τελετής ο Δκτης Ανωτέρας Φρουράς Θήβας θα παραθέσει μικρή δεξίωση στις αρχές και τους πολίτες στο  Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων (αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ).

 Υποστολή της σημαίας

Φωταγώγηση όλων  των καταστημάτων του δημοσίου,  των Ο.Τ.Α ,καθώς και  των καταστημάτων των  Ν.Π.Δ.Δ. και των  Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2016.
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ


                                                                                                         ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο