Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΩΝ.ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ. ΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  κος Κωνσταντίνος Μπακομήτρος πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή  Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστο Δημητρίου στη Λαμία, για θέματα που αφορούν τα σχολεία μας  και τον προγραμματισμό δράσεων για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017.

ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΥΠΟΚΙΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ

ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΤΟΝΜΕ Ο ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Προφήτες δεν είμαστε, μαντικές ικανότητες δεν έχουμε, ωστόσο μπορούμε να κάνουμε προσεχτική ανάλυση των γεγονότων, καθώς έχουμε και άριστη ενημέρωση από πηγές που είναι αδύνατον να αμφισβητηθεί η πληροφόρησή τους.
Έτσι, γράφαμε στην Ελεύθερη ώρα στις 9 Μαίου 2016:   
«… ο Τούρκος Πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου (πρώην) είχε προγραμματισμένο ταξίδι στις ΗΠΑ κατά το διάστημα από 2 – 6 Μαίου.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας καινοτομεί στην Υγεία με το Πρόγραμμα ΄΄Υγεία για Όλους΄΄

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Αργύρη, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 22/7/2016 και ώρα 11.00 π.μ.,  στην έδρα της Π.Ε. Ευβοίας, συνάντηση εργασίας με τους συντονιστές του προγράμματος "Υγεία για όλους", όπου παρουσιάσθηκε το εν λόγω πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΗΒΩΝ.

Σε σημερινή (22/7/2016) συνομιλία του Βουλευτή Βοιωτίας Βαγγέλη Μπασιάκου με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ.Νικ.Παρασκεύοπουλο στη Βουλή, ο Υπουργός τον διαβεβαίωσε, ρητά, ότι παραμένουν σε λειτουργία, τόσο το Υποθηκοφυλακείο Θηβών, αφού στην πόλη εδρεύει το Πρωτοδικείο, όσο βέβαια και το Πρωτοδικείο Θηβών. Ο κ.Μπασιάκος ενημέρωσε σχετικά τον Δήμαρχο Θήβας κ.Σπύρο Νικολάου, τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας κ.Κώστα Ζέρβα, και την εκπρόσωπο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου κ. Αγγελική Σαρρή. Φαίνεται ότι οι αγώνες και οι προσπάθειες των τοπικών αιρετών εκπροσώπων των φορέων φέρνουν αποτέλεσμα!

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Ο Μπακογιάννης στον κόμβο της Ξηριώτισσας

Για την εξέλιξη των εργασιών της κατασκευής του κόμβου της Ξηριώτισσας ενημερώθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος επισκέφθηκε τα σημεία των παρεμβάσεων.

Πρόκειται για ένα από τα πλέον σημαντικά έργα, προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ, για την ασφάλεια των πολιτών αλλά και τον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου. Με την ολοκλήρωση της κατασκευής του κόμβου διευκολύνονται οι μετακινήσεις όλων των διερχομένων από τον άξονα κυκλοφορίας Αθήνας Δομοκού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.ΚΟΡΔΑΤΖΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΟΥ  ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ  ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΔΑΤΖΗ  ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΘΗΒΑΣ

Προς τους σαλτιμπάγκους και κοινούς προβοκάτορες του Δημόσιου βίου της πόλης μας.
Με την πλήρη ανευθυνότητα που τον διακρίνει για να δικαιολογήσει την αυτόνομη ύπαρξη του προσφεύγει στην πλήρη διαστρέβλωση των θέσεων του Αυτοδιοικητικού Ριζοσπαστικού Κινήματος Θήβας όπως την διατυπώνει στα κείμενα του. Αποσιωπεί πλήρως ο Κος Σκούμας τον αγώνα που έχει δώσει αυτή η Παράταξη τα δυο χρόνια συμμετοχής της στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Διαχείριση των απορριμμάτων με την συνεχή κατάθεση προτάσεων και ότι είναι η μόνη παράταξη που ενημερώνει τους πολίτες τόσο από το έντυπο τύπο, το διαδίκτυο όσο και τα ραδιο-τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης παροτρύνοντας τους να ανατρέψουν την κατάσταση που πάει να δημιουργηθεί σε βάρος τους από τα φιλοεργολαβικά και αντιπεριβαλλοντικά σχέδια της πλειοψηφούσας  παράταξης. 

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ


http://katohika.gr/wp-content/uploads/2016/07/epikindines-ekselikseis-anamesa-tourkia-praksikopima-kovoun-oles-ptiseis-amerikanoi.jpg
Τα αποκαλώ δραματικά διότι έχουν περίπου 300 νεκρούς, 3000 τραυματίες, και 6000 συλληφθέντες!!!
Όποιος φύγει από τη «σφαίρα επιρροής» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αυτά παθαίνει. Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν χάνει τους πελάτες του, προς ΡΩΣΙΑ μεριά!!!
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ προσπάθησε να ξεφύγει από τη δυτική φυλακή, και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή!!!
Τα γεγονότα της Νικαίας, θα πρέπει να συνδυαστούν, με το Πραξικόπημα της Τουρκίας.

NTOKOYMENTO - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
NTOKOYMENTO

Στις 12 Ιουλίου 2016 έγινε πολιτικο-δικαστικό πραξικόπημα. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αποφάσισε την επ΄ αόριστον αναβολή της περιβόητης Δίκης της Siemens για τα “μαύρα ταμεία” που χρημάτιζαν – εξαγόραζαν από κλητήρες υπουργείων μέχρι Υπουργούς Κυβερνήσεων, ίσως και μετέπειτα Πρωθυπουργούς. Αλλά και για την πολυθρυλούμενη Σύμβαση 8002/1997 (προμήθεια ψηφιακής τεχνολογίας σε μετατροπή της τότε αναλογικής) μεταξύ του ΟΤΕ και της Siemens (δολίως, σκοπίμως, βγήκε από το κάδρο η Intracom του Σωκράτη Κόκκαλη, από τη στιγμή που αυτή τη Σύμβαση την είχε πάρει εξ ημισείας με τη Siemens).

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Νέο έργο για την αποχέτευση στην Λιβαδειά

Εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφερειακής Ανάπτυξης ένα επιπλέον έργο αποχέτευσης για την Λιβαδειά, προϋπολογισμού 385.000 ευρώ, που αποτελεί συνέχεια του έργου επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στις οδούς Ηνιόχου και Αθηνών με προϋπολογισμό 290.850,00 ευρώ, το οποίο εντάχθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον προηγούμενο μήνα.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή αποχετευτικού αγωγού αλλά και την αντικατάσταση μέρους του υφιστάμενου.

ΤΟ "ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Οι Γερμανοί επικυρίαρχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προσπάθησαν και εξακολουθούν να προσπαθούν να απαξιώνουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ορέγονταν, νέο δημοψήφισμα, για να καπελώσουν την ελεύθερη βούληση του Βρετανικού λαού, ο οποίος αντιστάθηκε στα τρομοκρατικά διλλήματα για το BREXIT. Παρά ταύτα το Ηνωμένο Βασίλειο άντεξε τις “αναταράξεις” από το BREXIT και σύντομα θα έχει κυρίαρχη θέση στο νέο Παγκόσμιο χάρτη, που έχει αρχίσει να “στήνεται”.

Πρόγραμμα ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα ανακύκλωσης στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Θωμά

Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας Α.Ε , σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Αγίου Θωμά, πραγματοποίησε πρόγραμμα ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα ανακύκλωσης στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Θωμά της Δημοτικής Ενότητας Οινοφύτων του Δήμου Τανάγρας.  
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 και αφορούσε τον τρόπο διαχείρισης των απορριμμάτων, την λειτουργία των χώρων εναπόθεσης των απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) και τις δράσεις ανακύκλωσης.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Την Θήβα και γενικότερα την Βοιωτία, για μια μοναδική εξόρμηση επέλεξε ο Γιώργος Λεκάκης

Την Θήβα και γενικότερα την Βοιωτία, για μια μοναδική εξόρμηση επέλεξε ο Γιώργος Λεκάκης μαζί με παρέα φίλων του, εχθές Σάββατο 16 Ιουλίου.  

Η Ομάδα Εκφραστικής Κίνησης του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός", επέστρεψε με Βραβείο από την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού Α.με.Α

Θέμα: Η Ομάδας Εκφραστικής Κίνησης του Συλλόγου επέστρεψε με Βραβείο από την  3η Πανελλήνια Συνάντηση Ομάδων Χορού Α.με.Α  28 -29 Μαΐου 2016 

Η Ομάδα  Εκφραστικής Κίνησης του Πανευβοϊκού Συλλόγου ΑμεΑ "Άνθρωπος - Ελπίδα - Πολιτισμός" πήγε στη  Καρδίτσα και συμμετείχε στην 3η πανελλήνια συνάντηση ομάδων χορού ΑμεΑ και μεικτών ομάδων [με οποιαδήποτε αναπηρία] από28 - 29 Μαΐου 2016 όπου και πήρε βραβείο για την Δραμαμτουργία της Χορογραφίας . που είχε ως θέμα ¨Τα Ανδρείκελα"  και ήταν βασισμένη στα Άπαντα του Κ. Καρυωτάκη  .    

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο