Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Στην Ευρυτανία ο Μποτρίνι και οι εκπαιδευόμενοι

απο Prasia.com



Στο έκτο επεισόδιο του Botrini's Project θα παρακολουθήσουμε το περιπετειώδες ταξίδι του Έκτορα Μποτρίνι και της ομάδας που θα στελεχώσει το καινούργιο του εστιατόριο.

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕ​Ρ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ CBNEWS OI DIKOI MAS FHMOSIOGRA​FOI OYTE KAN

φωτογραφία Όρους ...makedonia-is-greece.blogspot.com

Νέο ΟΧΙ της Νομαρχίας στο αιολικό πάρκο στους Πεταλιούς

απο ΑΤΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ


Συζητήθηκε από το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ανατολικής Αττικής, μετά από εισήγηση του Νομάρχη Λ. Κουρή, το θέμα της προκαταρκτικής χωροθέτησης στην περιοχή του Μαραθώνα θαλάσσιου αιολικού πάρκου

Ψήφισμα διαμαρτυρίας στην Αυστριακή πρεσβεία για τη λογοκρισία σε βάρος του Μίκη Θεοδωράκη

Ψήφισμα διαμαρτυρίας παρέδωσαν μέλη και φίλοι της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών σε υπάλληλο της Αυστριακής Πρεσβείας στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας για τη λογοκρισία σε βάρος του Μίκη Θεοδωράκη. Το κείμενο του ψηφίσματος είναι το ακόλουθο:

May 7, 2011
Athens

Ολόκληρο το άρθρο του Spiegel που άναψε φωτιές: Η Ελλάδα γυρνάει στη δραχμή

απο αἰέν ἀριστεύειν

Το πλήρες άρθρο του Spiegel Οnline έχει ως εξής:


Νέα δραματική τροπή λαμβάνει η κρίση χρέους της Ελλάδας. [Γερμανικές] κυβερνητικές πηγές αναφέρουν στο SPIEGEL ONLINE ότι η Αθήνα μελετά την έξοδό της από την ευρωζώνη.

Aπόψεις: "Ισηγορία και blogs". ΒΙΝΤΕΟ

απο  EPIRUS- ELLAS

Ευχαριστούμε τον κο Πάγκαλο για την κριτική που άσκησε στα blogs σε άρθρο του στην Καθημερινή. Αν θεωρεί τα blogs απειλή για τον χαρακτήρα και το μέλλον της Δημοκρατίας τους τότε είμαστε εντάξει. Γιατί εμάς δεν μας ενδιαφέρει η "δημοκρατία" τους.

Οι τζιτζιφιόγκοι και οι… φιόγκοι

απο αἰέν ἀριστεύειν


Του Δημήτρη Μυ


Χθες ο υπουργός Μεταφορών Δ. Ρέππας εμφανίστηκε έξαλλος με τον «τζιτζιφιόγκο» του υπουργείου Οικονομικών, που διαρρέει ανακρίβειες, πως τάχαμου η τρόικα έβγαλε «κίτρινη κάρτα» στο υπουργείο Μεταφορών.

Τέλος το «ελεύθερο» Ίντερνετ στην Τουρκία

απο TechIT.gr

Αυστηροί περιορισμοί θα ισχύουν από τις 22 Αυγούστου ως προς την πρόσβαση στο Διαδίκτυο στην Τουρκία, πράγμα που χαρακτηρίζεται από τους επικριτές της νέας ρύθμισης ως το «τέλος της εποχής του Ίντερνετ στην Τουρκία».

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ



ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ-ΛΑ.Ο.Σ






ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ




Η δεύτερη Κυριακή του Μάη είναι αφιερωμένη στο πιο αγαπημένο πρόσωπο, την μορφή της Μητέρας. Στην Ελλάδα, γιορτάστηκε για πρώτη φορά η Γιορτή της Μητέρας στις 2 Φεβρουαρίου του 1929, για να συνδυαστεί η Γιορτή αυτή με τη χριστιανική γιορτή της Υπαπαντής. Τελικά, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, η γιορτή μεταφέρθηκε από τις 2 Φεβρουαρίου στη 2η Κυριακή του Μαΐου.

H Άρια Αγάτσα στη Βουλή, για την αποκατάστα​ση του δρόμου Δίστομο - Όσιος Λουκάς

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ


Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Βοιωτίας





Αθήνα, 5 Μαΐου 2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Διαμαρτυρία στην αυστριακή πρεσβεία για τη λογοκρισία σε βάρος του Μίκη Θεοδωράκη

απο  ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΣ

Αύριο το μεσημέρι στις 13.00 καλούμε τα μέλη των ΣΠΙΘΩΝ και κάθε πολίτη έξω από την Αυστριακή πρεσβεία (Βασιλ. Σοφίας 4) για να διαμαρτυρηθούμε μαζικά με αφορμή την κατάπτυστη απόφαση της Αυστριακής βουλής να λογοκρίνει απροκάλυπτα ένα απ' τα σπουδαιότερα έργα-σύμβολα του παγκόσμιου πολιτισμού, το ΜΑΟΥΤΧΑΟΥΖΕΝ, σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη

Τι λέει ο Μεϊμαράκης για την πρόσφατη έκρηξή του…

απο kentrinews.gr

Η σφοδρή αντιπαράθεση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με το κόμμα του ΛΑΟΣ μπορεί για κάποιους να μοιάζει με έκρηξη ενός πολιτικού που νοιώθει να σπιλώνεται και να συκοφαντείται, όπως υποστηρίζει ο ίδιος…

Αντρίκος Παπανδρέου σε Γιώργο: Κάνε εκλογές και φύγε τώρα που μπορείς

απο αἰέν ἀριστεύειν

Επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη της εφημερίδας “ΠΑΡΟΝ” για το παρασκήνιο πίσω από το παιχνίδι σκουώς του πρωθυπουργού και του αδερφού του, Αντρίκου.




“Φύγε τώρα για να είσαι με το κεφάλι ψηλά”, φέρεται να του είπε, όπως θα διαβάσετε στο άρθρο που ακολουθεί.

Πώς δημιουργήθηκε η Παράταξή μας.Ιερέας που εμπνεύστηκε πολιτικό κόμμα

απο ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Συνέντευξη του πνευματικού της Παράταξής μας, π. Βασιλείου Ε. Βολουδάκη, στο Αγιορείτικο Βήμα και στον δημοσιογράφο κ. Γ. Θεοχάρη, στην οποία αναπτύσσει το πως και το γιατί εμπνεύστηκε την δημιουργία Πολιτικής Παράταξης

Spiegel. :Η Ελλάδα ετοιμάζεται να φύγει από το Ευρώ

απο kafeneio

Προβοκάτσια ή αλήθεια;;. Πριν από λίγο στην ηλεκτρονική του έκδοση το Spiegel. αναφέρει πρωτοσέλιδα ότι η Ελλάδα σκέφτεται να εγκαταλείψει το ευρώ και την Ευρωζώνη και για αυτό το λόγο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συγκάλεσε έκτακτη σύνοδο στο Λουξεμβούργο. (Διάβασε εδώ)


Αν και αμέσως άρχισαν οι διαψεύσεις από την Ευρώπη και τη Ελλάδα κάτι φαίνεται να παίζεται στο παρασκήνιο. Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες

Βοηθήστε για να παραμείνει ζωντανό το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σήμα κινδύνου εκπέμπει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κινδυνεύει με λουκέτο λόγω των οικονομικών προβλημάτων που μέρα με τη μέρα επιδεινώνονται.



Τον περασμένο μήνα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο newsbeast.gr είχε εκφράσει την απόγνωσή του για την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο σύλλογος.

Θλιβερή η κατάσταση για τον Ηρακλή. Το αίσχος της Ε.Π.Ο. αντιμετωπίζεται από τους οπαδούς με εθνική προδοσία!

απο ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily

Το ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εδώ και χρόνια είναι ένα σιχαμερό συνοθύλευμα εντολοδόχων των νονών του ελληνικού ποδοσφαίρου το γνωρίζουμε όλοι οι Ελληνες που ασχολούμαστε με τα αθλητικά δρώμενα. Γνωρίζουμε την μεγάλη ευθύνη για την καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, που φέρει μαζί φυσικά με τους για τα πάντα, ευθυνόμενους προδότες πολιτικούς....

Έκλεψαν το χρήμα των ΙΕΚ, αφήνουν απλήρωτους τους καθηγητές

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
απο elzoni.gr

Εξ όνυχος τον λέοντα. Η αρχαία ρήση βρίσκει την δικαίωσή της στην περίπτωση των δημοσίων Ι.Ε.Κ, όπου οι εργαζόμενοι καθηγητές παραμένουν απλήρωτοι επί 32 μήνες! Απίστευτο και όμως αληθινό.

Απόψεις: "Αίσχος: Τα κάνανε «πλακάκια» με τον Ερντογάν".

απο  EPIRUS- ELLAS

Του Κώστα Χαρδαβέλλα.


Ντρέπομαι και θυμώνω με όσα κάνει η κυβέρνηση όχι σαν υπερπατριώτης ή Ελληναράς (που δεν είμαι), αλλά ως ένας απλός Έλληνας που αγαπάει τη χώρα του και δεν μπορεί να τη βλέπει να τον ξεπουλάνε οι διάφοροι μαθητευόμενοι μάγοι που μας έχουν προκύψει με την κυβέρνηση του Γιώργου.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΟΚΤΑΩΡΟ ΛΕΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ!!!

απο αἰέν ἀριστεύειν

Παρελθόν θέλει η τρόϊκα να αποτελέσει για την Ελλάδα το οκτάωρο.




Η τριμερής επιτροπή έστειλε σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση για μείωση του μισθολογικού κόστους στη χώρα, μέσω της επέκτασης των ευέλικτων μορφών απασχόλησης και κυρίως του ελαστικού οκταώρου, αλλά και μέσω συμβάσεων ορισμένου χρόνου, ενώ έντονες φαίνεται να είναι οι πιέσεις και για τις επιχειρησιακές συμβάσεις.

Βία είναι...

απο apneagr

Βία είναι... να μην μπορείς να σπουδάσεις το παιδί σου γιατί δεν έχεις χρήματα μετά τις περικοπές στο μισθό σου.

Βία είναι... να πεθαίνει ο πατέρας σου γιατί δεν έχεις λεφτά να του βάλεις μια ιδιωτική νοσοκόμα σε ένα διαλυμένο νοσοκομείο.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

απο Περί Αλός



Του Χρήστου Μηνάγια


Αναδημοσίευση από το www.geostrategy.gr

Από 3 έως 5 Μαΐου 2011 οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποίησαν τη διακλαδική άσκηση έρευνας και διάσωσης Anadolu Yıldızı-2011 (Αστέρι της Ανατολής).

Tο Παραμύθι με τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Μια διήγηση βγαλμένη από την φαντασία. ΔΕΙΤΕ ΤΟ!

απο EPIRUS- ELLAS

UDemand ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ!


Σωστά το ΒΗΜΑ (αλλά και άλλα έντυπα του εξωτερικού) αναρωτιέται πως έγινε και προέκυψαν τόσα σκοτεινά σημεία με την εκτέλεση του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Έδωσαν φωτογραφίες που τις… ανακαλέσαν , τον…. πέταξαν στη θάλασσα !

Ελλάδα: Συνδικαλισμός «Σοβιετικού» Τύπου; Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.

απο ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ

Οι σκέψεις που παραθέτω γεννήθηκαν και ενισχύθηκαν εδώ και αρκετά χρόνια ως προβληματισμός από τα δρώμενα των ηγετών του ελληνικού Συνδικαλισμού αλλά τις καταθέτω σήμερα με αφορμή 2 μεγάλης σημασίας πρόσφατων γεγονότων:

ΠΕΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΛΗΘΕΙΑ"!

απο gatzoli

γράφει η Μαριάννα Παυλίδου - ζωγράφος


Σήμερα θα ήθελα να σας μιλήσω για τα δύο παλληκάρια που χάθηκαν την Μεγάλη Τετάρτη 20 Απριλίου στα περίχωρα της Τρίπολης, στην πόλη Μισράτα της Λιβύης. Για τον 41χρονο Βρετανό φωτορεπόρτερ Τιμ Χεθέρινγκτον και τον επίσης 41χρονο διάσημο Ελληνοαμερικανό φωτορεπόρτερ Κρις Χόνδρος.

Στον… αστερισμό των Wikileaks ζει η Ελλάδα

απο αἰέν ἀριστεύειν

Μία σημαντική αποκάλυψη για τον δημοσιογραφικό κόσμο έκανε εχθές το πρωί ο ανταποκριτής του Μέγκα στις ΗΠΑ, Μιχάλης Ιγνατίου, αλλά όλοι κάνουν σαν να μην άκουσαν.

ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ!


απο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ

ΚΑΡΥΑΙ ΤΗ 22.4/5.5.2011


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ


ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ


ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ


ΚΑΙ ΤΗΣ «ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ»

«Σηκώνει το γάντι» ο Α. Σαμαράς, ζητώντας εκλογές!

απο kentrinews.gr

Πολύ κοντά στο να πάρει την απόφαση να ζητήσει εκλογές είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει συζητήσει το θέμα με τους δύο αντιπροέδρους,

Έρχεται...


Δέκα εκατομμύρια Έλληνες….
Και ακόμα υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την χώρα που θέλουν να λέγονται Έλληνες και να έχουν και γνώμη…..
Να παίρνουν στις πλάτες τους ένα ολόκληρο έθνος και μια ιστορία χιλιάδων ετών και να την ξεφτιλίζουν…..
Ανώριμοι καρπαζοεισπράκτορες……..  ακόμα δεν καταλάβατε ότι σας κοροϊδεύουν;
Ακόμη δεν συνειδητοποιήσατε ότι είστε γραφικοί και για αυτό στέλνετε καρναβάλια στην εθνική αντιπροσωπεία;  Για αυτό υπάρχουν συνδικαλιστές που σας κοροϊδεύουν….. πολιτικάντηδες που με θράσος σας υπόσχονται ψέματα…. υπουργοί που σας φέρονται σαν γιουσουφάκια….. ψηφοφόροι του μνημονίου που συνέχεια δικαιολογούν τις αηδίες τους και προσπαθούν να σας πείσουν ότι πράξανε το σωστό…
Πότε θα ξυπνήσετε; Όταν θα σας καταριούνται τα ίδια σας τα παιδιά μέσα στα σπίτια σας; Όταν σε λίγο καιρό θα ψάχνετε στις λαϊκές για αυτά που περίσσεψαν….. όταν ένα κομμάτι ψωμί στα σκουπίδια θα είναι το γεύμα σας…… πότε;;;;; Έχει αξιοπρέπεια το τομάρι σας;…. Γίνατε ξετσίπωτοι επειδή χάσανε οι πολιτικοί την τσίπα τους;….. Θέλετε να είστε ίδιοι με αυτούς;….. το καταφέρνετε κι αυτό με την συμπεριφορά σας….

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τα αναδρομικά της ξεφτίλας

του Θάνου Δημάδη

Πάνω από 800 συνταξιούχοι βουλευτές ζητούν από τον ελληνικό λαό να τους καταβάλλει αναδρομικά 250.000 ευρώ στον καθένα με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 80 εκατ. ευρώ. Η στάση τους χωράει πολλούς χαρακτηρισμούς. Μας δίνει όμως ένα πραγματικό μάθημα. Ότι σε αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα

Το Ναυτικό Μουσείο χρειάζεται βοήθεια

απο Saronic Magazine

Το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που από το 1992 συλλέγει και προβάλει μέσα από τις προθήκες του το μεγαλείο της ελληνικής ναυτικής ιστορίας και παράδοσης, με 3.000 εκθέματα. Πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004

Ο Τζιτζιφιόγκος της Κυβέρνησης

απο kafeneio

Το μπάχαλο και οι συγκρούσεις στο εσωτερικό της Κυβέρνησης καλά κρατούν. Νέο επεισόδιο είχαμε σήμερα μεταξύ Ρέπα και Υπουργείου Οικονομικών.Σήμερα κυκλοφορούσε ότι η Τρόικα έδειξε Κίτρινη κάρτα στο Υπουργείο Υποδομών. Εξω φρενών ο Ρέπας απάντησε:

ΜΙΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

«Μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου» υπογραμμίζει ο Μίκης Θεοδωράκης σε συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στον Ελεύθερο Τύπο της επόμενης Κυριακής 8 Μαϊου. Ο Μίκης Θεοδωράκης μιλάει στη δημοσιογράφο Δέσποινα Σαββοπούλου για τα κίνητρα του πρωθυπουργού που οδήγησαν σ’ αυτή τη ζοφερή κατάσταση τη χώρα μας, για τις ευθύνες της κυβέρνησης αλλά και ολόκληρου του πολιτικού συστήματος. Δεν πρόκειται για ανικανότητα του πρωθυπουργού τονίζει, αλλά αντίθετα αποτελεί δείγμα μεγάλης ικανότητας, αφού μπορεί να εγχειρίζει χωρίς αναισθητικό έναν ολόκληρο λαό χωρίς να βρίσκει τις αναμενόμενες αντιδράσεις.

Νέο(ς) Μνημόνιο [ «Οδικός Χάρτης» ] ετοιμάζει o ΓΑΠ και η κυβέρνηση

απο αἰέν ἀριστεύειν

Στην τελική ευθεία για την ανακοίνωση του νέου «Μνημονίου» που επισήμως παρουσιάζεται ως «Οδικός Χάρτης» εξόδου από την κρίση, βρίσκεται η κυβέρνηση, την ώρα που στο παρασκήνιο οι φήμες οργιάζουν για ανασχηματισμό, πρόωρες εκλογές και στο βάθος για αναδιάρθρωση.

Αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ διεκδικούν συνταξιούχοι βουλευτές

απο NAFTEMPORIKI.GR

Aναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ διεκδικούν περίπου 800 συνταξιούχοι βουλευτές, όπως έκανε γνωστό η αντιπρόεδρος του Β΄ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Φλωρεντία Καλδή.

Μνημείο για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν φτιάχνει ο Μπουτάρης!

απο RAMNOUSIA
Στιγμή δεν έχασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μετά τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο κ. Μπουτάρης συγκάλεσε αμέσως το δημοτικό συμβούλιο και ανακοίνωσε πως θα φτιάξει μνημείο για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο κλέψας του κλέψαντος

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
απο elzoni.gr

Είναι αδύνατον φυσιολογικός άνθρωπος επί του πλανήτου να αντιληφθεί τι συμβαίνει στη χώρα όσον αφορά στη φορολογία και στη φοροδιαφυγή.




Είναι τέτοιο το αίσχος που μόνο άνθρωποι οι οποίοι έχουν περάσει τη ζωή τους λαμβάνοντας μέρος σ’ αυτόν τον περιοδεύοντα θίασο που είναι η πολιτική ζωή του τόπου, διακινδυνεύουν προβλέψεις, εξαγγελίες, υποσχέσεις.

Πρωινή Αερόβια Προπόνηση Για Μεγιστοποίηση Απώλειας Λίπους

απο PODILATAKIAS BLOG.



Από τον Tom Venuto, συγγραφέα του Burn the Fat, Feed the Muscle


Ποια ειναι η καλυτερη ωρα της ημερας για να κανουμε αεροβιες ασκησεις? Η απαντηση ειναι μια! Οποιαδηποτε ωρα! Το πιο σημαντικο ειναι απλα να κανουμε! (just do it).

Επεισόδια μεταξύ Ελλήνων και λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

απο ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τεταμένη η κατάσταση στην είσοδο του λιμανιού της Ηγουμενίτσας καθώς συνεχίζονται τα επεισόδια ανάμεσα σε δεκάδες διαμαρτυρόμενους νεαρούς κυρίως και στους λαθρομετανάστες.

Η ΒΥΘΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΛΧΕΛΜ ΓΚΟΥΣΤΛΟΦ. ΕΝΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΦΩΤΟ: (http://www.scyllias.fr/)
απο Περί Αλός




Ιωάννης Κωτούλας



Ιστορικός


Από την μονογραφία του Ιωάννη Κωτούλα:


«Τα Μεγάλα Ναυάγια της Ιστορίας», έκδοση του


περιοδικού Ιστορικά Θέματα, Περισκόπιο 2006



Εγκαταλειμμένα σαραβαλάκια στα πάρκινγκ του ΜΕΤΡΟ

Τρία εγκαταλειμμένα παλαιά αυτοκίνητα ανακαλύψαμε στο πάρκινγκ του ΜΕΤΡΟ στην κατεχακη.




Τα πάρκινγκ του ΜΕΤΡΟ είναι δωρεάν για να παρκάρουν οι επιβάτες τα αυτοκίνητά τους, και να χρησιμοποιήσουν το τραίνο συμμετέχοντας στην προσπάθεια ενός ανθρώπινου κέντρου, χωρείς αυτοκίνητα, χωρείς ρύπανση,και απολαμβάνοντας της δυνατότητες που παρέχει το ΜΕΤΡΟ.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ηρακληδείς προσοχή στις ακρότητες και τις προβοκάτσιες

απο αἰέν ἀριστεύειν

Παρ’ όλη την πικρία τους και την οργή τους οι φίλαθλοι του Ηρακλή δεν θα πρέπει να προβούν στις περσινές ακρότητες δείτε (εδώ) που μερικοί ανεγκέφαλοι ζητούσαν να ενταχθεί η ομάδα τους στο πρωτάθλημα των Σκοπίων με αποτέλεσμα οι φίλοι γείτονες να το κάνουν θέμα και να τονώσουν τις αλυτρωτικές τους βλέψεις…

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Αποδοκίμασαν τον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου

απο αἰέν ἀριστεύειν

Aτομα που βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από το Μέγαρο Μουσικής αποδοκίμασαν τον Γιώργο Παπανδρέου.




Λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα συγκεντρωμένοι έξω από το Μέγαρο Μουσικής, που ανήκουν στο συνδικάτο επισητισμού τουρισμού ξενοδοχείων Αττικής διαμαρτύρονταν για τα νέα μέτρα στη λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών.

Ομαδικός βιασμός ζευγαριού στα Γιάννενα.

απο EPIRUS- ELLAS

Εχθές γράψαμε για φήμες που τις τελευταίες δύο ημέρες ""κάνουν τον γύρο" των Ιωαννίνων και όχι μόνον. Επίσης είπαμε πως περιμένουμε ενημέρωση από την Αστυνομική Διεύθυνση των Ιωαννίνων, η οποία μετά από επικοινωνία, μας δήλωσε πλήρη άγνοια περί του θέματος. Δηλαδή ότι δεν έγινε καμιά καταγγελία περιστατικού και ότι δεν επιλήφθηκε καμία υπηρεσία τους σε παρόμοιο γεγονός.

Απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αναφορά της Άριας Αγάτσα για την αποπληρωμή οφειλών προς τον Οργανισμό Κωπαΐδας

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΓΑΤΣΑ


Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Νομού Βοιωτίας





Αθήνα, 4 Μαΐου 2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αναφορά της Άριας Αγάτσα για την αποπληρωμή οφειλών προς τον Οργανισμό Κωπαΐδας

Ηρακληδείς προσοχή στις ακρότητες και τις προβοκάτσιες


Παρ’ όλη την πικρία τους και την οργή τους οι φίλαθλοι του Ηρακλή δεν θα πρέπει να προβούν στις περσινές ακρότητες δείτε (εδώ) που μερικοί ανεγκέφαλοι ζητούσαν να ενταχθεί η ομάδα τους στο πρωτάθλημα των Σκοπίων με αποτέλεσμα οι φίλοι γείτονες να το κάνουν θέμα και να τονώσουν τις αλυτρωτικές τους βλέψεις… Ο Ηρακλής ακόμη κι αν αγωνιστεί στην Β΄ κατηγορία γρήγορα θα ξανανέβει. Οι εικόνες όμως ανόητων που κρατούσαν σημαίες των Σκοπίων μέσα στην Θεσσαλονίκη, θα μείνουν να θυμίζουν το πόσο κακό μπορεί να κάνει ο φανατισμός και η πλευρά των γειτόνων να επιμένει ότι υπάρχει καταπιεσμένη μειονότητα “ Μακεδόνων” στην Βόρεια Ελλάδα…

Επίτιμος Δημότης Αλιάρτου ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος

απο PRASIA.COM

To χρυσό κλειδί της πόλης απο τον Πρασιώτη δήμαρχο στον κκ.Ιερώνυμο



Επίτιμος δημότης Αλιάρτου ανακηρύχθηκε μετά από πρόταση του Πρασιώτη δημάρχου Γιώργου Ντασιώτη και ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.

Τετάρτη, 4 Μαΐου 2011ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑ'Ι'ΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΗΒΑΣ

Προπονήθηκαν τήν Τρίτη 3 Μα'ι'ου οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές τού ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ στό γηπεδάκι τών Αγίων Θεοδώρων Θηβών εν' όψι τού Τουρνουά Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων πού θά διεξαχθεί τήν Δευτέρα 9 Μα'ι'ου στό Δημοτικό Στάδιο Θήβας

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ!!!

ΤΑ ΔΙΠΥΘΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΛΟΙΑ hellasnet.info

ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΠΕΙΓΟΝ!!!





ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΕΜΠΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ, ΔΙΠΥΘΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΙΑΠΩΝΙΑ!



Εκδήλωση για την Κάρτα του πολίτη ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ συνεδριακό κέντρο

Συνταξιούχοι βουλευτές ζητούν αναδρομικά δεκάδων εκατομμυρίων!!!

απο apneagr

Η ιστορία είναι παλιά αλλά κανείς δεν περίμενε ότι στην «καρδιά» της ελληνικής οικονομικής κρίσης θα ερχόταν πάλι στην επιφάνεια.



Πρόκειται για το αίτημα 800 περίπου συνταξιούχων πρώην βουλευτών να λάβουν αναδρομικές αυξήσεις των συντάξεών τους κατά 250.000 ευρώ έκαστος-ήτοι, περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο