Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΜΕΓΑΛΟΣ !!! ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ !!! ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΟ Η ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΜΙΚΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΗΒΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
ΑΟ Η ΘΗΒΑ - ΜΙΚΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Θήβα 29  Μαρτίου 2014

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλος Φιλανθρωπικός  Ποδοσφαιρικός Αγώνας Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας και ώρα 16.30 μεταξύ των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών τού ΑΟ Η ΘΗΒΑ και των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ ΣΤΗ FREEPEN.GR

Πριν από λίγο καιρό πέρασε - και δεν ακούμπησε ως συνήθως - το ζήτημα των ΜΚΟ και του πως αυτές λειτουργούν στην Ελλάδα.


Στο μάτι του κυκλώνα, που προφανώς στόχευε τον Κώστα Καραμανλή, βρέθηκε ο πρόεδρος ενός κρατικού οργανισμού και όχι ΜΚΟ, του "Εργο Πολιτών" και γνωστός δημοσιογράφος Στέλιος Συρμόγλου.

Ο μύθος των ενδο-ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων

ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το «πραξικόπημα από τα κάτω» για την ανατροπή του Ουκρανικού καθεστώτος, που οργάνωσε η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) και εξετέλεσε με τις ειδικές δυνάμεις της, τους μισθοφόρους ελεύθερους σκοπευτές και φυσικά τους Ουκρανούς νεοναζιστές, είχε ένα στόχο: την ενσωμάτωση της χώρας στην ΝΔΤ της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, μέσα από την ένταξή της στην ΕΕ και στη συνέχεια στο ΝΑΤΟ. Γι’ αυτό και η πρώτη ενέργεια των κουίσλινγκ με πρωθυπουργό αυτόν

Σε τεταμένο κλίμα η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο

«Καρφιά» και αντιπαραθέσεις για το θέμα του γάλακτος –Επιμένουν οι δηλωμένοι «αντάρτες»
Εν μέσω αντιπαραθέσεων και συνεχών ενστάσεων από την πλευρά της αντιπολίτευσης εξελίσσεται στη Βουλή η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν ήδη από την έναρξη της διαδικασίας, με πολλούς βουλευτές να αντιδρούν σθεναρά απέναντι στην εισήγηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να ψηφιστεί ως κατεπείγον το σχέδιο νόμου αφού αποτελεί προαπαιτούμενο για την χρηματοδοτική στήριξη της χώρας.

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Μία ώρα μπροστά θα μετακινηθούν οι δείκτες των ρολογιών τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Μαρτίου καθώς τίθεται σε εφαρμογή η θερινή ώρα...

Συγκεκριμένα στις 3.00 τα ξημερώματα η ώρα θα αλλάξει και θα δείχνει 4.00.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Εξιχνιάσθηκε άμεσα κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού στη Θήβα

Συνελήφθη για την υπόθεση αυτή 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία

Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, περίπτωση κλοπής που διαπράχθηκε χθες (28-03-2014) το πρωί, σε βάρος 76χρονου ημεδαπού στη Θήβα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη για την υπόθεση αυτή ένας 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΤΣΑΪ & ΜΕΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΆΣΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣ: ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες,
        Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, στη συνεδρίαση του στις 16/3/2014, αποφάσισε να συγκαλέσει την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των μελών στις 6/4/2014.
        Σας καλούμε να συμμετάσχετε στη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και ώρες 10:30 – 13:00 στην αίθουσα «ΑΡΜΟΝΙΑ» του συνεδριακού κέντρου Θηβών. (Απέναντι από το Μουσείο).

Ασωπός ποταμός ημερίδα

Οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες σημάδεψαν την σχετική ημερίδα του προγράμματος life για τον Ασωπό ποταμό που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά.


Μετρήσεις της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας στις 20 Μαρτίου στην περιοχή Οινοφύτων Σχηματαρίου δείχνουν τις συγκεντρώσεις σε εξασθενές χρώμιο στα υπόγεια ύδατα στα 5.000 μικρογραμμάρια ανά λίτρο με ανώτατο όριο τα 50.

Ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στην Ώρα της Γης 2014

Το Σάββατο 29 Μαρτίου, στις 20:30, η Ελλάδα θα σβήσει για ακόμα μια χρονιά τα φώτα, συμμετέχοντας στην Ώρα της Γης, την παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης πολιτών της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF.

Στην Ώρα της Γης συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Θηβαίων, σβήνοντας τα φώτα στην Οδό Πινδάρου για μία ώρα και καλεί τους πολίτες να κάνουν το ίδιο στον δικό τους χώρο.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 30/3/14

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Συνεχίζονται 5η ημέρα οι έρευνες για τον 18χρονο ψαρά που αγνοείται από το πρωί της Τρίτης στην παραλίμνη Μουρικίου

Χωρίς αποτέλεσμα για τον εντοπισμό του 18χρονου ψαρά, που αγνοείται από το πρωί της Τρίτης, συνεχίζονται , πέμπτη ημέρα, οι έρευνες στην παραλίμνη Μουρικίου, όπου είχε πάει για ψάρεμα με φίλους.

Η βάρκα τους αναποδογύρισε και ο νεαρός δεν κατάφερε να βγει στην επιφάνεια.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ: ΓΕΩΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ...ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ

Η Ωρα της Γης σήμερα. Πλούσιες, αναπτυσσόμενες και φτωχές χώρες φαίνεται να συμφωνούν ότι διέρρευσαν δύο και πλέον δεκαετίας απραξίας από τη διάσκεψη του Ρίο, χωρίς να δρομολογηθούν λύσεις για τα προβλήματα του πλανήτη. Το τίμημα βαρύ: Ο,τι έπρεπε να μειωθεί, αυξήθηκε (φαινόμενο θερμοκηπίου, τρύπα όζοντος, θερμοπυρηνικά εργοστάσια, θερμοκρασία ατμόσφαιρας, πληθυσμός της Γης, αυτοκίνητα, ρύπανση) και ό,τι έπρεπε να αυξηθεί, μειώθηκε (δάση, αλιεύματα, ζωικά είδη κ.ά.).

Διάσωση ναυαγού από τον Νικόλαο Παππά, Κυβερνήτη του Α/Τ ΛΕΩΝ

Διήγηση του ναυαγού του M/S ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗ Κωνσταντίνου Κυριακού για τη διάσωσή του,
από τον τότε Πλωτάρχη
Νικόλαο Παππά, Κυβερνήτη του Α/Τ ΛΕΩΝ


Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ναυτική Επιθεώρηση»,
τ. 584, σελ. 36, ΜΑΡΤ – ΜΑΪ 2013. Αναδημοσίευση στο
Περί Αλός με την έγκριση της «Ναυτικής Επιθεωρήσεως»

 




ΦΩΤΟ: Νίκος Γκίκας, Δύτης,
Γεν. Γραμματέας ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ www.ydronaftes.gr

ΑΠΕΡΓΙΑ 9 ΑΠΡΙΛΗ

«Στις 9 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ξεπερνώντας τις απειλές και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας και της κυβέρνησης, τα εμπόδια που βάζει ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός.
Πρέπει τώρα να ανασυνταχθούμε!
Να πιστέψουμε και να δοκιμάσουμε τη δύναμη μας.
Καμία αναμονή.
Βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες, μεγαλοξενοδόχοι, μεγαλέμποροι, Τρόικα, κυβέρνηση θέλουν να τα αρπάξουν όλα.
Η ζωή μας έχει γίνει αφόρητη! Μας οδηγούν στη μαζική εξαθλίωση για να σωθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων. Η λαιμαργία τους δε θα σταματήσει ποτέ! Μας θέλουν σκλάβους, αμίλητους, ανοργάνωτους, πετώντας μας μερικά ψίχουλα. Πρέπει να βρεθούμε σε αγωνιστική δράση και ετοιμότητα για τα χειρότερα που θα βρούμε μπροστά μας.
Ετοιμάζουν νέο γύρο επίθεσης

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ: «Γυναίκα: Από την Παραβατικότητα στην Αποκατάσταση»

Ο Σύλλογος Γυναικών Ασωπίας υλοποιεί ενημερωτική ημερίδα, με θέμα «Γυναίκα: Από την Παραβατικότητα στην Αποκατάσταση», την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, στις 18.00 μ.μ. στο Ενοριακό Κέντρο Ασωπίας.
Η σημασία της εκπαίδευσης μέσα στα σωφρονιστικά καταστήματα, η αναγκαιότητα δημιουργικών δράσεων εντός των καταστημάτων κράτησης, αλλά και η αρωγή της συμβουλευτικής στην

Δημοτική Παράταξη «Δήμος Θηβαίων-Ώρα Ευθύνης»: Πρόσκληση στους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Θηβαίων

Μέσα στα πλαίσια την ανταλλαγής απόψεων με φυσικά πρόσωπα, Συλλόγους και φορείς του Δήμου μας , καλούμε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στις 6 το απόγευμα στην πάνω αίθουσα του κέντρου «Τζάκι».

Εκδήλωση παρουσίασης των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμος Θήβας

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΘΗΒΑΣ

Την Τετάρτη 26/3 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία
η εκδήλωση παρουσίασης των συνδυασμών της Λαϊκής Συσπείρωσης
στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμος Θήβας

Ομιλητές ήταν ο Γιώργος Γκικόπουλος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας
και ο Αντώνης Τουλουμάκος, υποψήφιος Δήμαρχος Θήβας

Επίσης παρουσιάστηκαν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων για την Περιφέρεια και το Δήμο.

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΕΛΛΑΣ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ

Ανάλυση:
                         --------------
Οι δύο χώρες είμαστε – εν αγνοία μας- θύματα κοινού εχθρού.
Ο εχθρός λέγεται Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) με
αιμοδιψείς για παγκόσμιο εξουσία, υπέργηρους Σιωνιστές ηγέτες.
Και οι δύο χώρες πέσαμε στη Σιωνιστική ΑμερικανοΕυρωπαϊκή παγίδα.
Η Ελλάδα από παλιά, και η Ουκρανία πρόσφατα.
Η Ουκρανία εζήλωσεν το πλούτο του θείου ROTHSCHILD, και νόμισε ότι μπαίνοντας στην Σιωνιστική Ε.Ε. θα ζήσουν πλούσια, και θα τρώνε με χρυσά κουτάλια, όπως τρώνε οι ψυχασθενείς ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Οι φουκαράδες οι Ουκρανοί άπειροι όντες από το Σιωνιστικό «παράδεισο» της Δύσης, νόμισαν ότι θα ευημερούσαν, και θα ρεύσει άφθονο το χρήμα των Σιωνιστών της Δύσης μέσα στην Ουκρανία.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


Η Κινηματογραφική Λέσχη Μαυροματίου σας προσκαλεί σε ενα διήμερο προβολών ισπανικού κινηματογράφου, το Σάββατο 29 Μαρτίου και την Κυριακή 30 Μαρτίου, στο Κινηματοθέατρο Μαυροματίου.

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Φ.Σ.ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΙΩΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Κύριοι Βουλευτές,

Τέσσερα χρόνια μετά την υπογραφή του πρώτου μνημονίου, η απελευθέρωση του
επαγγέλματος του φαρμακοποιού ως μνημονιακή υποχρέωση της χώρας, έχει επισυμβεί με την ψήφιση των νόμων 3918/11 και 4052/12, απελευθέρωση που είχε αναλάβει να υλοποιήσει ο τότε Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος σε κάθε ευκαιρία δήλωνε ότι με την ψήφιση του εφαρμοστικού νόμου 4052/12, ποτέ και κανένας δεν θα ξαναενοχλούσε τους φαρμακοποιούς.

Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΓΙΑ 4η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ"

Το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 20:30, εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο θα ενώσουν τις «δυνάμεις» τους, στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ενάντια στην υπερθέρμανση του πλανήτη. Κι αυτό με μια απλή πράξη: κλείνοντας τα φώτα για μία ώρα. Έτσι, στη διάδοση του μηνύματος της εξοικονόμησης ενέργειας και της προστασίας του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή στοχεύει με τη συμμετοχή του στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF (Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση) ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ο Δήμος Τανάγρας.

Αυτό είναι ολόκληρο το πολυνομοσχέδιο

Το πολυσέλιδο κείμενο του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει τη συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης και της Τρόικας, δόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα κόμματα.
Το πολυνομοσχέδιο αναμένεται να κατατεθεί επίσημα στη Βουλή προς διαβούλευση την Παρασκευή το μεσημέρι, ενώ η κρίσιμη ψηφοφορία θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια την Κυριακή το βράδυ.

Τα νέα σύνορα της Ευρώπης

Άρθρο Δημοσθένη Δαββέτα, Ελεύθερος Τύπος 27/03/2014

Η ουκρανική κρίση οδηγεί την Ευρώπη σε ένα δίλημμα ταυτότητας: χρειάζεται, ή όχι, ένας νέος σχεδιασμός των συνόρων της; Αρχικά, πεπεισμένοι για την ανωτερότητα του σχεδίου του οι αρχιτέκτονες της Ευρωπαϊκής Ένωσης πίστεψαν ότι όλες οι υποψήφιες χώρες-μέλη θα μπορούσαν να προσαρμοστούν στα δεδομένα της αν απλώς γνώριζαν την κοινή τεχνικο-οικονομική της γλώσσα. Το σχέδιο ήταν απλό.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωσε την συμμετοχή της Δημοτικής παράταξης «Σύγχρονος Δήμος» στις εκλογές του Μαΐου ο Νίκος Σβίγγος

Γενική συνέλευση αποτελούμενη από τα εκλεγμένα και μη μέλη πραγματοποίησε ο πρώην Δήμαρχος Θηβαίων κ.Νίκος Σβίγγος, την Τετάρτη 26/3/14 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου στο παλαιό δημαρχείο Θήβας.
Μετά το τέλος της συνέλευσης ακολούθησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της Θήβας.

Έκανε απολογισμό στα πεπραγμένα της ομάδας

Μεγάλη αποκάλυψη του Γιώργου Λεκάκη: Σήμερα στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Σήμερα στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ  που  κυκλοφορούν:
Μεγάλη αποκάλυψη του Γιώργου Λεκάκη (www.lekakis.com) ,
μέλους της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ:

Ο Γιώργος Ντασιώτης δήμαρχος Αλιάρτου ξανά υποψήφιος δήμαρχος

Την κάθοδο της παράταξης στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου ανακοίνωσε ο επικεφαλής της και Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων κος Ντασιώτης Γ. κατά την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό Κέντρο του Δήμου την Τετάρτη 26-3-2014.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ιδρυτική διακήρυξη της Κίνησης που υπογράφτηκε τον Νοέμβριο του 2010 και επισήμανε πως τηρήθηκαν κατά γράμμα οι αρχές της.
Στη συνέχεια ζήτησε από το σώμα την επιβεβαίωση  της εμπιστοσύνης στη θέση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Κίνησης Πολιτών και υποψηφίου Δημάρχου, η οποία δόθηκε με παρατεταμένο χειροκρότημα.
Τα βασικά σημεία της ομιλίας του Δημάρχου ήταν τα εξής:

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ - ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ 27 & 28 ΜΑΡΤΙΟΥ




8.ΟΟ-14.00
14.00-19.00
19.00-24.00
ΝΥΧΤΑ
ΠΕΜΠΤΗ
27/3/14
ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ ΑΛΕΞ.
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 39
22620-29922
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 66
22620-25990
ΠΑΥΛΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  Τ.
ΠΙΝΔΑΡΟΥ 70
22620-22577
ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ ΑΛΕΞ.
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 39
22620-22883
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
28/3/14
ΨΑΡΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΙΝΔΑΡΟΥ & ΤΣΕΒΑ 1
22620-22555
ΣΙΝΝΗ ΧΟΥΧΟΥΜΗ Μ.
ΠΙΝΔΑΡΟΥ 42
22620-23703
ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 46-ΠΥΡΙ
22620-21560
ΨΑΡΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΠΙΝΔΑΡΟΥ & ΤΣΕΒΑ 1
22620-23311
ΣΑΒΒΑΤΟ
29/3/14
ΚΑΡΒΕΛΗ –ΧΟΥΧΟΥΜΗ
8.00 ΕΩΣ 18.00
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 39
22620-29922

ΣΑΒΒΑΤΟ
29/3/14
ΜΑΡΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
8.00-14.00& 18.00-8.00
ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 112
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
22620-27852
22620-28686
ΚΥΡΙΑΚΗ
30/3/1 4
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Ν.

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 113
22620-27812
22620-23302


ΒΑΓΙΑ

Ο Κλέαρχος Περγαντάς συμμετείχε ως Επικεφαλής της Ελληνικής Εθνικής Αντιπροσωπείας στην 26η Ολομέλεια του Κογκρέσου στο Στρασβούργο

Συμμετοχή στην 26η Ολομέλεια του Κογκρέσου Τοπικών και
Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης στις  
25-27 Μαρτίου 2014 στο   Στρασβούργο.

ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Από τη Βοιωτία ξεκίνησε  την ανακοίνωση των αντιπεριφερειαρχών ο Θανάσης Γιαννόπουλος. Χθες  το απόγευμα στο Παλαιό Δημαρχείο Λιβαδειάς, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης  παρουσίασε τον πρώτο από τους πέντε αντιπεριφερειάρχες, που  είναι ο πρώην βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης.
 Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς φαίνεται πως έχει καταλήξει

Στο φως το πολυνομοσχέδιο κατά τμήματα

Επισήμως το πολυνομοσχέδιο θα δοθεί απόψε στη δημοσιότητα από τους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, αφού ολοκληρωθεί ο κύκλος επαφών των συναρμοδίων υπουργών με τους κυβερνητικούς βουλευτές.

Το βασικό περιεχόμενό του ωστόσο διέρρευσε αν και το κυβερνητικό επιτελείο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κάποιων ακόμη «οριακών αλλαγών» που δεν θα αλλάξουν όμως τον βασικό πυρήνα του, εάν προκύψει τέτοια ανάγκη.

Οπως αναμενόταν, αποτελείται από τρία άρθρα που περιλαμβάνουν:

Επίσκεψη Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Βοιωτία 27 Μαρτίου

Ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης και η δεύτερη μέρα περιοδείας του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη στην Βοιωτία.
Οι αναπτυξιακές προοπτικές του νομού και ευρύτερα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κυριάρχησαν στις συναντήσεις με τους παραγωγικούς και τους άλλους φορείς της Βοιωτίας. Ο Κώστας Μπακογιάννης  επανέλαβε, ότι η κύρια στόχευση του ιδίου αλλά του συνδυασμού « Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» είναι η Στερεά Ελλάδα να είναι

Παίξτε και λίγο από Ελλάδα

“Το πουλί θα χαθεί ξαφνικά πάνω από τους σχιστομάτηδες και θα ταξιδέψει πίσω στο χρόνο” Πατήρ Δανιήλ.
Δέκα οχτώ μέρες που εξαφανίστηκε το Boeing των Μαλαισιανών γραμμών και… θρήνος. Δε λέω, θλιβερό! 239 άτομα αγνοούνται από αυτή την πτήση και ούτε πόλεμος να ήταν… ή μήπως ήταν;  Εν πάσει περιπτώσει τόσες μέρες δεν μπορεί να μονοπωλούν τις ειδήσεις των καναλιών με ότι πιο απίθανο σενάριο για την εξαφάνιση. Τα ίδια αναπλάθονται, αναμασιούνται και πασπαλίζονται με γνώμες ειδικών για να δώσουν… τί; Απάντηση λογική για τον εξαφανισμό του θηριώδους αεροπλάνου. Υπάρχουν δύο οι θεωρίες, μια λογική και μια… προφητική.

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΚΑΙ ΕΣΕΤΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΛΑΝΗ ΧΕΙΡΟΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ

Ποια δόξα έμεινε αμετάθετη, ποια ματζουράνα δεν εξάνθισε στη γλάστρα και ποια ωραιότητα δεν έγινε σκωλήκων βρώμα; Ποια τρυφή του βίου παραμένει αμέτοχη λύπης, ποιος δεν οδύρεται όταν εννοήσει το φοβηρό μυστήριο του θανάτου; Και ποιος δεν συγκλονίζεται βλέποντας τη ζωή στον τάφο και δίπλα της τα οστά τα γεγυμνωμένα, την τέφρα, τη σκόνη, την άμορφη μάζα του πτώματος και την εικόνα του Θεού άδοξη, διαλυμένη, άθυμη και μη έχουσαν είδος;

Απαράδεκτη συμφωνία ΓΣΕΕ - ΣΕΒ που την ονόμασαν σύμβαση

Να τι συμφώνησαν ΓΣΕΕ και ΣΕΒ με τους άλλους εργοδοτικούς φορείς. Συνεργασία μεταξύ τους στα παρακάτω:
Παρέμβαση στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού 2014- 2020, για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση της Ελλάδας, στη βάση των παρακάτω θεμάτων:

Παραιτήθηκαν από την ΚΟ των ΑΝΕΛ η Χ. Γιαταγάνα και ο Κ. Γιοβανόπουλος

Παραιτήθηκαν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων η Χρυσούλα - Μαρία Γιαταγάνα και ο Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, οι οποίοι, με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, δήλωσαν την επιθυμία τους να είναι ανεξάρτητοι.
Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες η κ. Γιαταγάνα

ΕΛΕΙΤΡΟΧΟΣ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ

Ο Σύλλογος Φωτογραφίας & Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας, «Ελείτροχος», προσκαλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση και Διεξαγωγή Αρχαιρεσιών ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου,  την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, και ώρα 11.00 – 14.00 στο χώρο του «Ολύμπιον» (έναντι Δικαστηρίων Θήβας), με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
Α. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης,

«To ΔΝΤ παραβίασε τους κανονισμούς για να δοθεί δάνειο στην Ελλάδα»

Για «παραβίαση κανονισμών» από μέρους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κάνει λόγο η εφημερίδα Γουόλ Στριτ Τζέρναλ, με αφορμή την χθεσινή «αποτυχημένη προσπάθεια» της κυβέρνησης Ομπάμα ενώπιον της Γερουσίας να συνδέσει την έκτακτη βοήθεια προς την Ουκρανία με τις αλλαγές που διαπραγματεύτηκαν στο ΔΝΤ χώρες των G-20, πριν από τέσσερα χρόνια.

Επίσκεψη Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Βοιωτία 26 Μαρτίου

Τους αναπτυξιακούς στόχους της Περιφέρειας για τη Βοιωτία με επίκεντρο και την Κωπαϊδα εξέθεσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, κατά την  περιοδεία του στην Βοιωτία την Πέμπτη 26 Μαρτίου, συνοδευόμενος από την υποψήφια Αντιπεριφερειάρχη, Φανή Παπαθωμά και μέλη του συνδυασμού.

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΟΜΙΛΙΑ: «ΤΟ ΘΕΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ»

«Πρόγραμμα LIFE+ Χρώμιο στα υπόγεια νερά της λεκάνης του Ασωπού: τεχνολογίες και μέτρα αποκατάστασης»

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αίθουσα Συνεδριάσεων Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας
Φίλωνος 31-35, Λιβαδειά
Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014
Ώρα: 10:00-16:15


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες φορείς στο πρόγραμμα LIFECHARM, διοργανώνουν στις 28 Μαρτίου 2014 Συνάντηση Εργασίας με θέμα:  

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Παρέλαση 25ης Μαρτίου 2014-Θήβα

Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θήβα. Ήρεμο το κλίμα, οι μαθητες ακόμα μία φορά παρέλασαν περήφανοι για  τους προγόνους μας . Ο δήμαρχος της Θήβας ακόμα μία φορά συγκινημένος καταχειροκρότησε τους μαθητές και τον στρατό μας και ευχήθηκε στους πολίτες της Θήβας. Καλεσμένη η αντιπεριφερειάρχης κ. Φανή Παπαθωμά καθώς και ο Χάρης Θεοχάρης Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων.

« 300: Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ » στον Κινηματογράφο Θήβας

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΘΗΒΑΣ




Από Πέμπτη  27 Μαρτίου  έως Τετάρτη  2 Απριλίου 2014

Ώρα έναρξης προβολής: 21:15

Εκτός Δευτέρας


Συνοπτικές Πληροφορίες

Κλειστά τα φαρμακεία την Τετάρτη 26/3 στη Θήβα

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Φ.Σ.ΘΗΒΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24/3 ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣOYME  ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/3 ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧOYME   ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Φ.Σ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 12Μ.Μ.
Φ.Σ.ΘΗΒΑΣ      



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Με επιτυχία οι δράσεις Δεντροφύτευσης σε Δομβραίνα και Θήβα

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας πραγματοποιήθηκαν δράσεις δεντροφύτευσης στην Τ.Κ. Δομβραίνας και στην Δ.Κ. Θήβας του Δήμου Θηβαίων, στις οποίες συμμετείχαν εθελοντικά μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και μέλη συλλόγων.

Θερμά συγχαρητήρια από τον Δήμαρχο Θηβαίων στους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας

Στην  εκδήλωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Κοκοντίνης.

Δήλωση Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη για την 25η Μαρτίου

Στην Ευρυτανία και το Καρπενήσι βρέθηκε σήμερα, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Υποψήφιος Περιφερειάρχης, Κώστας Μπακογιάννης.

Συνεχίζεται να αγνοείται ο 18χρονος στην Λίμνη Υλίκη

Συνεχίζονται οι έρευνες στη Παραλίμνη Υλίκη στο Μουρίκι Βοιωτίας για τον εντοπισμό του 18χρονου ο οποίος αγνοείται από τις 12 το μεσημέρι πέφτοντας από την βάρκα του όπου ψάρευε με έναν ακόμη φίλο του.
Στο σημείο όλες οι δυνάμεις ΠΥ Θήβας  και περιφέρειας, η 7η ΕΜΑΚ από Λαμία με τον κ. Μουράτη Αντιπύραρχο, η 1η ΕΜΑΚ Αθηνών επίσης είχε έρθει στο σημείο. Δύο φουσκωτά έψαχναν στη λίμνη όλες αυτές τις ώρες και επίσης υπήρχαν και 4 δύτες όπου σάρωναν στην κυριολεξία τον βυθό της λίμνης.

Γ.Κατσέλης: Αυτόνομη κάθοδο του Κινήματος πολιτών για την αναγέννηση του Δήμου θηβαίων

Το κίνημα πολιτών για την αναγέννηση του δήμου θηβαίων και ο υποψήφιος δήμαρχος Γ.Κατσέλης δεν διαπραγματεύονται  , δεν συζητούν καμία συνένωση με τον Σύγχρονο δήμο και τον Σταμάτη Χαλβατζή . Το κίνημα μας διέπεται από θέσεις , από αρχές και από πρόγραμμα, για έναν δήμο ανεξάρτητο με διοικητική και οικονομικη αυτοτέλεια.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο