Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Αναμένεται «αιματηρός ξεσηκωμός» μουσουλμάνων στη Χώρα μας;

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια πληροφορία η οποία μας έχει αναστατώσει πολύ εδώ στο pentapostagma.gr. Αξιωματικοί της Ελληνικής αστυνομίας μας ενημέρωσαν ότι οι διοικητές των τμημάτων στα οποία ανήκουν, τους πληροφόρησαν για μια πιθανή επανάσταση μουσουλμάνων τις

END: μία πάρα πολλή ενδιαφέρουσα προβληματική

Δεν θα ήθελα με τίποτα να βρίσκομαι στις θέσεις των υπουργών οικονομικών και των διευθυντών των κεντρικών τραπεζών της Ελλάδος και της Κύπρου. Και οι τέσσαρες τούτοι άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα τεράστιο δίλημμα.

Πώς πρέπει να ξεντύνεστε μπροστά στον άντρα σας

Οι παρακάτων εικόνες, και κυρίως λεζάντες, είναι εκτός από υπερ του δέον κωμικές, πέρα για πέρα αληθινές. Πρόκειται για φωτορεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Life, το 1937, με θέμα «Πώς πρέπει οι γυναίκες να ξεντύνονται μπροστά στους άντρες τους, όπως διδάσκεται στη Σχολή Γδυσίματος του Allen Gilbert στο Μανχάταν». Ο Allen Gilbert ήταν γνωστός και επιτυχημένος παραγωγός παραστάσεων «βαριετέ» της εποχής που, όπως υπονοεί το άρθρο του Life, σκέφτηκε να εκμεταλλευτεί τη φήμη του. (Στα βαριετέ εμφανίζονταν οι σέξυ κοπέλες της εποχής). Έτσι

Κραυγή αγωνίας των Ελλήνων: «Μην παίζετε με την υγεία των παιδιών μας»

Την αγωνία και την αγανάκτησή τους για τα φάρμακα – δολοφόνους που θέλει να επιβάλει η Γερμανίδα Καγκελάριος στον Έλληνα πρωθυπουργό εκφράζουν μέσα από το newsbomb.gr οι Έλληνες πολίτες


Ρεπορτάζ: Γιώργος Διαμαντάκης
Ο ελληνικός λαός έχει πια πληροφορηθεί το οργανωμένο σχέδιο της Μέρκελ: Η Γερμανίδα Καγκελάριος ήρθε στην Ελλάδα μόνο και μόνο για να βάλει σε κίνδυνο της Υγεία μας.
Όπως αποκάλυψε το newsbomb.gr, η Μέρκελ ΑΠΑΙΤΗΣΕ κατά την επίσκεψή της από τον Έλληνα πρωθυπουργό να υιοθετήσει την καταστροφική για την Υγεία μας συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία και χωρίς αναγραφή επωνυμίας φαρμάκου.

Ν. Σφακιανάκης: Να επαναστατήσουμε – Να τους πετάξουμε από τη Βουλή!

Άστραψε και βρόντηξε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής...
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Real fm και τον Ν. Χατζηνικολάου επιτέθηκε στους 300 και κάλεσε τον ελληνικό λαό να επαναστατήσει...

To 6ο ART4MORE ’12 άνοιξε τις πύλες του (φωτογραφίες και βίντεο)

 

Πιστή σε ότι πρεσβεύει η ΕΔΡΑ διοργανώνει για 6η συνεχόμενη χρονιά το Art for More, το φεστιβάλ που είναι αφιερωμένο στη ψυχική υγεία.
Βήμα δίνεται στους νέους καλλιτέχνες  ώστε αυτοί να αποτυπώσουν με το δικό τους τρόπο αυτά που νιώθουν και να τα μοιραστούν με το κοινό. Το Πινάκιο βρέθηκε στην Πειραιώς 123 όπου λαμβάνει χώρα το 6ο κατά σειρά Art for More.

ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ END,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ...!

Πλάτων Πισατίδης

[...Πολλοί μεταγενέστεροι ιστορικοί,γράφοντας σε χρόνους κατά τους οποίους κάλλιστα έγινε γνωστό πως προέκυψε και από ποιούς απαρτίστηκε η ΦΙΛΙΚΗ

Γραμμική Α

γράμματα γραμμικής Α χαραγμένα πάνω σε κούπα
Η γραμμική Α είναι μία από τις τρεις  γραφές που χρησιμοποιούνταν στη μινωϊκή Κρήτη-οι άλλες δύο ήταν η γραμμική Β και τα κρητικά ιερογλυφικά.Πρόκειται για ένα συλλαβάριο το οποίο όμως παραμένει άλυτο μυστήριο μέχρι και σήμερα ποιά γλώσσα καταγράφει αφού δεν έχει ακόμη αποκρυπτογραφηθεί.Θεωρείται πάντως ότι οι επιγραφές περιέχουν τη μινωϊκή γλώσσα η οποία είναι άγνωστο τί ακριβώς ήταν.Η σχέση της με τη γραμμική Β,που περιέχει μυκηναϊκά ελληνικά είναι πολύ στενή αφού πολλά σύμβολα είναι κοινά και στις δύο.Η γραμμική Α θεωρείται ο άμεσος πρόγονος της Β.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων 14/10

AΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ






ΕΘΝΟΣ




ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ







ΚΕΡΔΟΣ







ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ






REAL NEWS





ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ





ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ







ΤΟ ΠΑΡΟΝ






ΤΟ ΒΗΜΑ








ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ





Η ΒΡΑΔΥΝΗ





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Το χρονικό του χρόνου

Το αν υπάρχει πραγματικά ο χρόνος ή όχι είναι ένα καθαρά φιλοσοφικό ερώτημα... Γεγονός, όμως, είναι ότι από αρχαιοτάτων χρόνων ο άνθρωπος προσπάθησε να τον ορίσει.

Φούχτελ: "Φοβερά δύσκολο το εγχείρημα στην Ελλάδα"

«Φοβερά δύσκολο εγχείρημα» χαρακτηρίζει ο Χανς Γιόακιμ Φούχτελ τις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα καθώς «το νέο εδώ είναι ότι πρέπει να γίνουν όλα από την αρχή. Εγώ το συγκρίνω με τις μέλισσες: αν ξέρουν προς τα πού να πετάξουν, τότε φέρνουν το μέλι στην κυψέλη. Ας ελπίσουμε ότι έτσι θα γίνει και στην Ελλάδα».

Η συνεισφορά της... μπύρας στην κατασκευή των πυραμίδων


Ήταν μια μακριά, δύσκολη μέρα στη δουλειά, αλλά ένα  ποτό, σας περιμένει στο τέλος. Ραντεβού στο μαγαζί της γωνίας για μια μπύρα; Όχι! Στην Αίγυπτο του 2550 π. Χ. το ραντεβού θα δινόταν κάτω από τις πυραμίδες  - που βρίσκονταν σε φάση οικοδόμησης - αλλά το ποτό δεν θα άλλαζε. Και  πάλι μπύρα θα ήταν!

Σταθάς Γιάννης: Επιτακτική ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων των Ρομά στο Πυρί Θηβών.

Ερώτηση

Προς τους κ.κ. Υπουργούς
-          Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
-          Εσωτερικών

ΙΔΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΩΝ "ΦΤΩΧΩΝ" ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 120.333,220 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 667.000,000 ΚΥΠΡΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 153.000,000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 180.000,000 ΕΘΝΙΚΗ

Έφθασε στη Θεσσαλονίκη η εικόνα του «Άξιον Εστί»

Με τιμές αρχηγού κράτους έφτασε στη Θεσσαλονίκη, με την κανονιοφόρο «Αρματωλός», η εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» από τον ναό του Πρωτάτου, που βρίσκεται στις Καρυές του Αγίου Όρους.

ΣΟΚ: Νέα "παπαδιά" στη Λαμία - Τον σκότωσε μαζί με τον εραστή της!

Η σύζυγος του 45χρονου μαζί με τον εραστή της Τ.Γ. σχεδίασαν και εκτέλεσαν τον άτυχο πατέρα 2 παιδιών...

Διάλεξη του Νίκου Λυγερού με θέμα: "Το στρατηγικό υπόβαθρο των Βαλκανικών Αγώνων και ο Ελληνισμός".


ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ

Τα εθνικά δίκαια δεν υπηρετήθηκαν ποτέ, όταν στο τιμόνι του τόπου βρέθηκαν εφιάλτες πρόθυμοι να συμβιβαστούν, να κιοτέψουν και να αφήσουν διάπλατα ανοικτές τις κερκόπορτες στους Δούρειους ίππους που επιβουλεύονται το μέλλον του τόπου. 
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 
Η πρωτοφανής θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε στην κοινή γνώμη η υπόθεση με την αναφορά στην εκκένωση μικρών νησιών του Αιγαίου ως «τρόπο εξοικονόμησης

Μπουτάρη μην τολμήσεις να στήσεις άγαλμα του Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη.

Γράφει ο Θάνος
Στην αρχή νόμιζα ότι επρόκειτο για πλάκα όμως αναδημοσιεύθηκε σε τόσα πολλά ιστολόγια και ιστοσελίδες που πλέον δεν μπορεί να είναι παρά αλήθεια…. 

Φυλή στην Τουρκία μιλά αρχαία ελληνικά!

Μπορεί οι περισσότεροι Nεοέλληνες να γνωρίζουν ελάχιστα ή να αγνοούν παντελώς την αρχαία ελληνική γλώσσα… όχι όμως και μία απομονωμένη κοινότητα στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, στη βορειοανατολική Τουρκία!
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Independent, περίπου 5.000 άνθρωποι φαίνεται ότι μιλούν μία διάλεκτο που πλησιάζει εκπληκτικά στην αρχαία ελληνική γλώσσα.
Όπως επισημαίνουν ειδικοί γλωσσολόγοι μέσω αυτής της διαλέκτου μπορούν να εξάγουν πολύ σημαντικά συμπεράσματα για τη γλώσσα του Σωκράτη και του Πλάτωνα, καθώς και το πώς αυτή εξελίχθηκε.
Η κοινότητα ζει σε ένα σύμπλεγμα χωριών κοντά στην τουρκική πόλη της Τραπεζούντας, όπου κάποτε ήταν η αρχαία περιοχή του Πόντου.
Οι γλωσσολόγοι διαπίστωσαν ότι η διάλεκτος, Romeyka, μια ποικιλία από ποντιακά ελληνικά, έχει δομικές ομοιότητες με την αρχαία ελληνική που δεν παρατηρούνται σε άλλες μορφές της γλώσσας που ομιλείται σήμερα. Επίσης η Romeyka παρουσιάζει και πολλές ομοιότητες με το αρχαίο λεξιλόγιο.
Όπως λέει η λέκτορας Φιλολογίας Ιωάννα Σιταρίδου του Πανεπιστημίου του Cambridge «η χρήση του απαρεμφάτου έχει χαθεί στα νέα ελληνικά. Όμως, στα Romeyka έχει διατηρηθεί».
Μια πιθανότητα είναι ότι οι ομιλητές αυτής της διαλέκτου είναι οι απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων που ζούσαν κατά μήκος των ακτών της Μαύρης Θάλασσας πριν από τον 6ο ή 7ο αιώνα π.Χ., όταν η περιοχή αποικίστηκε αρχικά. Αλλά είναι επίσης πιθανό να είναι απόγονοι αυτόχθονων πληθυσμών ή μίας μεταναστευτικής φυλής οι οποίοι αναγκάστηκαν να μιλούν τη γλώσσα των αρχαίων Eλλήνων αποικιοκρατών.
Οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής είναι ευσεβείς μουσουλμάνοι, γι΄ αυτό και είχαν το δικαίωμα να παραμείνουν στην Τουρκία μετά τη Συνθήκη της Λωζάννης του 1923.
[Πηγή epikaira.gr]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Αντίο αεροψεκασμοί , ή πως να ξανακάνουμε τους ουρανούς γαλάζιους βήμα προς βήμα

(πηγή : http://educate-yourself.org/)
Mετάφραση - Παρατηρήσεις : Χ.Σ.
 
 Μερικά χρόνια πριν , μια ηλιόλουστη ημέρα , στεκόμουν έξω από ένα εστιατόριο στη νότια καλιφόρνια δείχνοντας στη Joanna Beck , τη γυναίκα του Dr. Bob Beck πόσο εύκολο ήταν να διασκορπίσει τα σύννεφα χρησιμοποιώντας το Visual Ray , μια τεχνική που είχα μάθει διαβάζοντας το βιβλίο του Trevor James με τίτλο The Cosmic Pulse of Life . Αφού έκανα επίδειξη της τεχνικής σε μερικά μικρά σύννεφα , δουλέψαμε μαζί για να διαλύσουμε ένα ιδιαίτερα σκοτεινό σύννεφο και παρατηρήσαμε πως ο ουρανός είχε ελαφρώς σκουρότερο μπλε εκεί που υπήρχε το συγκεκριμένο σύννεφο μερικά λεπτά πριν , το οποίο ήταν αποτέλεσμα ενισχυμένης οργονοενέργειας σε εκείνη την περιοχή . 

ο φραπές της αγωνίας…

Γράφει ο Θεόφιλος Αιγινήτης*
Στο διπλανό τραπεζάκι ενός καφέ της γειτονιάς μου, πέντε νέοι γύρω στα εικοσιπέντε, πίνουν το φραπέ τους με τα τελευταία ψιλά που μαζέψανε απ’ τον παππού και τη γιαγιά και συζητούν, τι άλλο παρά για την αγωνία τους  στο αύριο.

Ποια μυστικά αποκάλυψε η έρευνα για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων [βίντεο]

Από μορφολογική άποψη, αυτό που αποκαλούμε «ηλεκτρονικό υπολογιστή» όπως τον γνωρίζουμε και τον χρησιμοποιούμε σήμερα, αποτελεί αναμφισβήτητα προϊόν του 20ου αιώνα, δηλαδή ένα ιστορικά πολύ πρόσφατο τεχνολογικό αντικείμενο. Ιδωμένες όμως από λειτουργική άποψη, οι υπολογιστικές μηχανές είναι παμπάλαια υπόθεση, με αρχαιότερο δείγμα τους ένα μηχανισμό που κατασκευάστηκε πριν από περισσότερο από δύο χιλιετίες, γνωστό σε όλους ως ο «μηχανισμός των Αντικυθήρων».

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ – ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ «ΤΑΝΑΪΣ»

Στο όνομα της ανάπτυξης εξαπολύεται  συντονισμένη επίθεση στο ελληνικό τοπίο, τη φύση, την ποιότητα ζωής, στην αειφορία, στην προκοπή και στο μέλλον αυτού του τόπου, προσφέροντας ελάχιστες θέσεις εργασίας για φθηνούς και εξαθλιωμένους εργάτες στην εξόρυξη μεταλλευμάτων.

ME OΠΛΑ ΕΔΙΩΞΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΒΒC ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 51 ....!!!‏

Δημοσιογράφοι του BBC επιχείρησαν να διεισδύσουν κρυφά στην περιβόητη περιοχή 51 στις ΗΠΑ, περιοχή όπου εικάζεται ότι οι αρχές φυλάσσουν ένα UFO (το γνωστό περιστατικό Roswell) και διεξάγουν διάφορα μυστικά πειράματα, σύμφωνα με τις
θεωρίες συνομωσίες.

Η 12μελης ομάδα ωστόσο έγινε αντιληπτή από τους στρατιώτες οι οποίοι με την απειλή όπλων κράτησαν επί τρεις ώρες τους δημοσιογράφους και έλεγξαν τα στοιχεία τους!

Η ομάδα βρέθηκε στην περιοχή για να γυρίσει το ντοκιμαντέρ «UFO: Συνωμοσία οδικό ταξίδι»., παραγωγής BBC

 Η Περιοχή 51 φυλάσσεται με ιδιαίτερη αυστηρότητα και ελάχιστα είναι γνωστά για το τι ακριβώς συμβαίνει εκεί ...ΠΗΓΗ

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Σεραφείμ: Αφόρητη η δυσωδία και η παράνοια της παράστασης στο «Χυτήριο

Με ανακοίνωσή του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ αναφέρεται στην επίμαχη παράσταση Corpus Christi, κάνοντας λόγο για «βάναυση και κακόβουλη καθύβριση, υπό τό πρόσχημα τής δήθεν τέχνης».

"Μέγα το της Θαλάσσης κράτος" στο Αιγαίο, αλλά αυτό δεν θα είναι η Ελλάδα σε 10 χρόνια

Ολική ανατροπή της ισορροπίας στο Αιγαίο σε ότι αφορά την ναυτική ισχύ (το μοναδικό τομέα στον οποίο τουλάχιστον στα χαρτιά η Ελλάδα διατηρούσε μέχρι σήμερα την ισορροπία και ίσως μία ελαφρά υπεροχή) καταδεικνούουν τα στοιχεία που φέρενει στην δημοσιότητα το defencenet.gr.

Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΕ ΤΗΣ κ.ΜΕΡΚΕΛ

ο περήφανος ελληνικός λαός μπορεί να τα καταφέρει και μόνος του   

Η επίσκεψη της κ.Μέρκελ κυριαρχεί αυτή την εβδομάδα, όπως είναι φυσικό. Το γενικότερο συμπέρασμα από την επίσκεψη αυτή είναι θετικό. Η κ.Μέρκελ στηρίζει την Ελλάδα και τον κ.Σαμαρά και θέλει να

Δεν ξεκινά η διανομή πετρελαίου από τη Δευτέρα - Οι πρατηριούχοι απειλούν και ζητούν συνάντηση με τον Στουρνάρα

- Στην Αθήνα το πετρέλαιο θέρμανσης αναμένεται να πωλείται από 1,35 έως 1,37 το λίτρο
- Στις απομακρυσμένες περιοχές ωστόσο, η τιμή θα ξεπερνά το 1,40 ευρώ το λίτρο
- Το καλό είναι πως ο καιρός από Δευτέρα παραμένει αίθριος τουλάχιστον στην ηπειρωτική χώρα
- Η επιστροφή του επιδόματος θέρμανσης θα γίνεται μέσω τραπεζικών λογαριασμών
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Mega: Η επίλεκτη «ομάδα κρούσης» του κατοχικού καθεστώτος…

Οι σύγχρονες βιομηχανίες των ΜΜΕ, όπως έχουμε αναλύσει κατά κόρον, δεν είναι μόνο πλήρως υποταγμένες στους νόμους της αγοράς, συνακόλουθα και στους «νονούς» της αγοράς (πλανητικούς και εγχώριους), αλλά είναι και οι μήτρες της ιδεολογίας αυτής της αγοράς και των «νονών» της.

Πώς σύρθηκε η Ν.Δ στην κυβέρνηση Παπαδήμου

Το Newsbomb αποκαλύπτει σήμερα το παρασκήνιο που οδήγησε τον Αντώνη Σαμαρά στη στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου,τον περασμένο Νοέμβριο.


Η θρυαλλίδα των εξελίξεων ήταν τα γεγονότα που συνέβησαν στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα, με προπηλακισμούς κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών αλλά και με τη ματαίωση της παρέλασης στη Θεσσαλινίκη. Τα γεγονότα αυτά δημιούργησαν λίμα πανικού στην ήδη παραπαίουσα κυβέρνηση του κ.Παπανδρέου.

Η ανθελληνική στάση των ΜΜΕ του Γιάννη Αλαφούζου

Την ώρα που παίζεται το μέλλον μας, την ώρα που διακυβεύεται η Υγεία η δική μας και των παιδιών μας, κάποιοι φαίνεται ότι παίζουν τα δικά τους παιχνίδια...

Στην Ε.Ε. απονέμεται το Νόμπελ Ειρήνης

Το φετινό Νόμπελ Ειρήνης απονέμεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως αποφάσισε ομόφωνα η νορβηγική επιτροπή. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είχε θεωρηθεί «υποψήφιος» για το Νόμπελ Ειρήνης αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, καθώς το έργο της ευρωπαϊκής ενοποίησης έχει θάψει το «τσεκούρι του πολέμου» στη Γηραιά Ηπειρο. Η απονομή του βραβείου σε αυτή τη συγκυρία, την ώρα που η οικονομική κρίση απειλεί να υποσκάψει τα θεμέλια της Ε.Ε., έχει ιδιαίτερο συμβολικό βάρος και αποσπά της συγκίνησης σύσσωμης της ευρωπαϊκής κοινότητας.

ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Άστραψε και βρόντηξε το προεδρείο της ΠΟΕ-ΟΤΑ εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και του βουλευτή της Ηλία Παναγιώταρου που ζήτησε απο το υπουργό εσωτερικών στοιχεία για τα παιδιά των αλλοδαπών που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς...
Η σκληρή ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ κάνει λόγο για ρατσιστική πολιτική που δεν πρέπει να

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ

Η Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια αποφυλακίζεται σήμερα ή αύριο, από τις γυναικείες φυλακές του Ελεώνα Θηβών όπου κρατείται, αφού το

Πάνος Καμμένος: "Η Ελλάδα έχει δοθεί αντιπαροχή"

Στη Βουλή συζητήθηκε από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτη Καμμένο, το θέμα που προέκυψε την Πέμπτη σχετικά με απαιτήσεις της Τρόικας να εγκαταλειφθούν τα ελληνικά νησιά με λιγότερους από 150 κατοίκους.

Τραγωδία στην Κηφισιά: Νεκρός 10χρονος σε τροχαίο με σχολικό

Σχολικό λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στο ρέμα Χελιδονούς, στο ρεύμα προς Κηφισιά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκε ο 10χρονος γιος της οδηγού του ΙΧ, ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις μαθητές του σχολικού λεωφορείου.
Τραυματίας είναι και η μητέρα του παιδιού.





Newsbomb.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο