Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Ρομά επιτέθηκαν σε πούλμαν οπαδών του Παναθηναϊκού στη Θήβα

Επεισόδιο σημειώθηκε στο Πυρί της Θήβας, στην επαρχιακή οδό Θηβών - Λιβαδειάς, μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού που επέβαιναν σε πούλμαν και ομάδας Ρομά από τοπικό καταυλισμό.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, οπαδοί του ΠΑΟ κατευθυνόμενοι προς τη Λειβαδιά για τον αγώνα της ομάδας τους με τον Λεβαδιακό, πέρασαν έξω από τον καταυλισμό Ρομά, όπου είδαν μία σημαία...

Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα απέρριψε πρώτη το Δίστομο!

Δίκη  για το Δίστομο έχει γίνει στην Ελλάδα  και οι κάτοικοι του Διστόμουδικαιώθηκαν αλλά ο  Φ. Πετσάλνικος ως Υπουργός Δικαιοσύνης δεν επέτρεψε την εκτέλεση της απόφασης.
Ας δούμε  την Ιστορία
Το Πρωτοδικείο Λιβαδειάς το 1997 δικαίωσε πανηγυρικά τους ενάγοντες όπως και ο Άρειος Πάγος το 2001 που εκδίκασε για τους Διστομίτες 30 εκατ. ευρώ.   Στη συνέχεια, ο Σταμούλης ζήτησε τα χρήματα από τη Γερμανία, αυτή αρνήθηκε και έτσι προχώρησε σε κατάσχεση του Γκαίτε- το μορφωτικό ίδρυμα της Γερμανίας στην Αθήνα.
Οι Γερμανοί εναντιώθηκαν και επισήμαναν ότι για την κατάσχεση χρειάζεται η άδεια του Έλληνα Υπουργού Δικαιοσύνης. Ο υπουργός με την σειρά του δεν έδωσε την άδεια για λόγους διπλωματίας. Τότε το Ιντερνετ δεν υπήρχε για να πιέσει  κι ο Σταμούλης βλέποντας το αδιέξοδο ζήτησε την αναγνώριση της αποφάσεως στην Ιταλία, όπου δεν υπάρχει ο σκόπελος της άδειας του Υπουργού.

Ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε κ. Προβόπουλε ;;

O κ. Προβόπουλος που έχει υπογράψει την σύμβαση δανειακής διευκόλυνσης, σίγουρα την έχει διαβάσει και σίγουρα ξέρει τι υπέγραψε.

Γνώριζε τα πάντα…

Δείτε τι έχουν υπογράψει και τι έχουν μεθοδεύσει για να παρακάμψουν το κοινοβούλιο…

Πρώην στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων καταγγέλει.."Ο Τρεμόπουλος και ΣΙΑ είναι πράκτορες των Αμερικάνων"

Σχόλιο attikanea: Επειδή ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζουμε ποιοί είναι στην πραγματικότητα οι... ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ! Πίσω από τις..."οικολογικές ευαισθησίες", κρύβονται (σύμφωνα με καταγγελίες), υπηρέτες ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!!


Προηγούμενη ανάρτηση μας αφορούσε τους Οικολόγους Πράσινους.που ζητούν τον πλήρη θρησκευτικό αποχρωματισμό των σχολείων.
Βρήκαμε ενα άρθρο το οποίο λέει οτι ο Τρεμόπουλος είναι τσιράκι των Αμερικάνων.Διαβάστε το,και όσοι θέλετε να ρίξετε ψήφο διαμαρτυρίας,ενάντια στο πολιτικό σύστημα, σε αυτό το από-κομμα να.........

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ


Με τις συντονισμένες ενέργειες των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και την άμεση συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων της περιοχής, αντιμετωπίσθηκαν, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα οι έντονες χιονοπτώσεις και ο παγετός, που έπληξαν τη Βοιωτία τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Δεν είναι Ρώσικη ρουλέτα, ούτε μεις η Ιφιγένεια!


γράφει ο αρισταρχος
Την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, πάνω στο τραπέζι, με τον Παπαδήμο και τον Βενιζέλο απ’ την μια και τους Ευρωπαίους απ’ την άλλη, υπάρχει ένα περίστροφο. Το περίφημο πιστόλι του ΓΑΠ.  Το θυμάστε;
Μόνο που όλες οι θαλάμες του είναι γεμάτες με σφαίρες. Και όχι με μία ή δύο σφαίρες για να παίξουμε Ρώσικη ρουλέτα με τον εαυτό μας.
Επικρατεί η λογική του Καραγκιόζη. Γράμματα χάνεις, κορώνα κερδίζω. Ότι και να πείτε λοιπόν, το περίστροφο θα  εκπυρσοκροτήσει ή προς την Ελλάδα ή προς τους Έλληνες.

Καμμένος – Τράγκας βάζουν βόμβα στα θεμέλια του σάπιου πολιτικού συστήματος (ηχητικό)

επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Κουρδιστού πορτοκαλιού
Το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Γ. Τράγκας σήμερα το πρωί

Στο ίδιο κόμμα Καμμένος-Τράγκας!
Τους ακολουθούν άλλοι 15 βουλευτές της ΝΔ που έχουν απελπισθεί από τον συμβιβασμένο Σαμαρά!

ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΣΕ ΑΝΤ1: “ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ”!

…τριτοκοσμικα προϊόντα υποκουλτούρας κλπ κλπ. Απόλυτος ο Γκλέτσος. Άρχοντας. Ιδανικός για την κεντρική πολιτική σκηνή. Απόστολε, μην το σκέφτεσαι, έχεις και εσύ ευθύνη απέναντι στην Ελλάδα, όπως άλλωστε όλα τα παλικάρια που το λέει η ψυχή τους και δεν χρωστάνε σε κανέναν π@@η, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η Ε.ΛΑ.Δ.Α. ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕ​Ι ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ​Υ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

Ε.ΛΑ.Δ.Α.
(ΕΝΙΑΙΑ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ)
03-02-2012
Η απόφαση του δικαστηρίου της Χάγης δικαιώνει το σημερινό κράτος της Γερμανίας και κατακεραυνώνει τους Ιταλούς και Έλληνες πολίτες οι οποίοι τόλμησαν να διεκδικήσουν τα δίκαιά τους από τις συνέπειες της ναζιστικής θηριωδίας.
          Ματαιοπονούν όμως όσοι θεωρούν ότι παραγράφονται τα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας.

Ακούγεται στο Κολωνάκι ο ήχος του ελικοπτέρου που πλησιάζει. Ο ανίκανος Παπαδήμος και η κυβέρνησή του οδηγούν τη χώρα στη κόλαση...

Ο ήχος του ελικοπτέρου που πλησιάζει στο Παναθηναικό Στάδιο συγκλονίζει το Κολωνάκι.
Ο Χρήστος Παπουτσής σε συνεργασία με τον Δημ. Αβραμόπουλο έχουν έτοιμο το σχέδιο απόδρασης «Χρυσό Πουλί» με το οποίο ο φευδοπρωθυπουργός των τραπεζιτών θα εγκαταλείψει τη χώρα..

Αυτοί θα μας σώσουν…

ΟΛΑ ΤΑ BLOGS ΤΗΣ GOOGLE ΑΛΛΑΖΟΥΝ DOMAIN ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΒΓΑΙΝΟΥΝ" ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ

Συμφωνα με δημοσιευμα του BBC, η Google εκτος απο την πολιτικη απορρητου,απο τη 1η Μαρτιου 2012 αλλαζει τη πολιτικη της και στα blogs.


Oλα τα blogs της πλατφορμας blogspot.com ,θα αλλαξουν τον επομενο μηνα domain αυτοματα και θα εχουν καταληξη , αναλογα με τη χωρα απο τη οποια βγαινουν , απο την οποια γινονται δηλαδη οι περισσοτερες αναρτησεις.

Τι σημαινει αυτο;;;

Alkimos archive:The end

Η λειτουργία του παρόντος ιστολογίου αναστέλλεται οριστικά!

Ευχαριστώ όλους εσάς τους φίλους και τις φίλες που με στηρίξατε τα τέσσερα αυτά χρόνια διαδικτυακής παρουσίας με τα σχόλιά σας και τις παροτρύνσεις σας. Ευχαριστώ και όλους τους αναγνώστες που συμπορεύτηκαν μαζί μου σιωπηλά.
Ελπίζω να συνέβαλα κατά κάποιο τρόπο στην αποκάλυψη της αλήθειας, διότι αυτός ήταν ο μοναδικός μου σκοπός, και να βοήθησα να ξεσκεπαστεί εν μέρει η απάτη και να γκρεμιστούν τα …«είδωλα».
Είναι γεγονός πως ζούμε σε πολύ δύσκολες μέρες και προσωπικά πιστεύω πως τα πράγματα θα σφίξουν ακόμη περισσότερο, γι αυτό συστήνω για μια ακόμη φορά:

Θέλει να μας πει κάτι ο ΣΚΑΙ σήμερα; Η Ρόδος εκτός ελληνικής επικράτειας, η Κρήτη ανεξάρτητη!!!!


Κάτι συμβαίνει εκεί στα θαλασσινά κανάλια… Τους χτύπησε η αρμύρα της θάλασσας και το ‘χουν χάσει ή συμβαίνει κάτι χειρότερο;
Αρχικά στην πρωινή εκπομπή του σταθμού ρεπόρτερ, που μετέδιδε την είδηση τραυματισμού στην Ρόδο μας πληροφόρησε ότι ο ασθενής μεταφέρθηκε από την Ρόδο στην …χώρα μας!

Help! Η εφαρμογή που μπορεί να σου σώσει τη ζωή (Video)

To "HELP!" είναι μια εφαρμογή έκτακτης ανάγκης που τη χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο κίνδυνο.


Πατώντας ένα κουμπί, το smartphone σας αρχίζει να την εγγραφή εικόνας και ήχου ενώ παράλληλα ανεβάζει (uploading) το υλικό σε έναν απομακρισμένο server. Έαν για κάποιο λόγο χαθεί η σύνδεση με τον server ή τελειώσει η μπαταρία του κινητού σας, μην πανικοβληθείτε. Το "HELP!" έχει προνοήσει και για αυτό, καθώς...

Το περίγραμμα θέσεων Χριστόφια στο Κυπριακό

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΟ ……..


Στην πρώτη τακτική του συνεδρία το νέο Εκτελεστικό Συμβούλιο του Σωματείου Αδούλωτη Κερύνεια, στις 26/1/2012, ασχολήθηκε και με το περίγραμμα θέσεων της Ελληνοκυπριακής πλευράς, το οποίο σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, αποτελούσε τη βάση των κωδικοποιημένων θέσεων που είχε καταθέσει ο Πρόεδρος Χριστόφιας για τους σκοπούς της τριμερούς. Η ομόφωνη απόφαση του Εκτελεστικού Συμβουλίου είναι ως ακολούθως:

ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΣ !

Ο Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος


Για πρώτη φορά αισθανόμαστε να μας νεκρώνουν τα δυό αυτά παγερά συναισθήματα. Δεν ξέρουμε, μήτε μπορούμε να υποπτευθούμε, ούτε να προβλέψουμε "τί τέξεται η επιούσα". Ένα πυκνό σκοτάδι, ένα θολό σύννεφο μας κρύβει τον ορίζοντα. Δεν είναι μόνο η απορία για την οικονομική έκβαση της κοινωνίας μας, είναι και ο φόβος που κατέλαβε την ψυχή μας και την μούδιασε. Παρέλυσε κάθε ικμάδα της ζωτικότητος που είχαμε και στα πρόσωπά μας ζωγραφίζεται ο ...

Ζητείται Επίτροπος για την προστασία μας από τους φαύλους

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Ελάτε, λοιπόν, ας το παραδεχθούμε. Κατά βάθος όλοι ελπίζαμε να τοποθετηθεί Επίτροπος – Ελεγκτής.

Κανονικός, όχι σαν τον κ. Ράιχενμπαχ, που είναι συνέχεια με το «σεις και με το σας», φοβούμενος μήπως κατηγορηθεί για επέμβαση στα εσωτερικά μας και απολογούμενος συνεχώς και διακηρύσσοντας πως ο ρόλος του είναι βοηθητικός και επικουρικός.

Απλώς η άγαρμπη Γερμανία το έκανε πάλι το θαύμα της. Μπήκε ως ταύρος εν υαλοπωλείω και την χάλασε τη δουλειά.

Έκανε το λάθος, δια του γνωστού εγγράφου, να μιλήσει για «Επίτροπο για την Ελλάδα».

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου* - Η κυβέρνηση Παπαδήμου συμμετέχει στη διαπραγμάτευση που γίνεται, βοηθώντας τις θέσεις των τραπεζών εναντίον των ελληνικών συμφερόντων. Η κυβέρνηση Παπαδήμου, προφανώς ελεγχόμενη από τις τράπεζες, τον Σόρος, τον Ρόντος κλπ., αλλά και γιατί η ελληνική πολιτική τάξη έχει παραδοθεί ψυχολογικά, είναι έτοιμη να υπογράψει ότι χαρτί της βάλουνε μπροστά της. Υπερασπίζεται τις θέσεις του Νταλάρα εναντίον της Ελλάδας, και γι’ αυτό βγήκε αυτός και είπε στους ”Φαϊνάνσιαλ Τάιμς” και αλλού ότι δεν έχει κανένα παράπονο με την Αθήνα.

Την ημέρα των ερωτευμένων θα ολοκληρωθεί ο… βιασμός της ελληνικής κοινωνίας

Δεν ξέρουμε αν είναι σύμπτωση αλλά, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που διέρρευσε η τρόικα σχετικά με το ελληνικό πρόβλημα, στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα των ερωτευμένων θα ολοκληρωθεί ο… βιασμός της ελληνικής κοινωνίας. PSI, νέα δανειακή σύμβαση και σκληρά μέτρα του νέου Μνημονίου θα πρέπει μέχρι εκείνη την ημέρα να έχουν τελειώσει.
Την ερχόμενη Δευτέρα στο Γιουρογκρούπ η τρόικα ζητά να υπάρχουν οι γραπτές δεσμεύσεις των κομμάτων καθώς μέχρι την ερχόμενη Κυριακή θα πρέπει να έχουν υποβληθεί:

ΣΥΝΘΗΜΑ – ΔΗΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 120Σ


Πολλάκις έχουμε πει τέλος οι αναλύσεις, μόνο πράξεις. Η Χώρα μας είναι υπό επίθεση και προσπαθούν να βρούν τον τρόπο να της επιβάλλουν μακροχρόνια κατοχή ακραίου ναζιστικού τύπου μέχρι που και ο τελευταίος Έλληνας είτε να αποδημήσει σε άλλες χώρες είτε να αποδημήσει εις Κύριον.

Συγκλονιστικές οι διαπιστώσεις όπου και αν κοιτάξουμε : παιδιά λιποθυμούν στα σχολεία, φάρμακα είτε δεν υπάρχουν ( φαρμακοποιοί αναφέρουν ότι τα φάρμακα δίνονται από τις φαρμακευτικές εταιρείες τρία – τρία ανά μήνα και όποιος προλάβει, για φάρμακα μακροχρόνιας κούρας ) είτε δεν μπορούν να αγοραστούν, μισθοί μετατρέπονται σε είδος σιωπηρά ( όχι απαραίτητα πρώτης ανάγκης ), στάση πληρωμών υπάρχει παντού με τον άλφα ή βήτα τρόπο και τα ακόρεστα τέρατα που μετά από 70 και πλέον χρόνια αισθάνθηκαν ασφαλή αρκετά για να ξαναβγούν από τις τρύπες όπου χώθηκαν μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο λυσσάνε και μανιάζουν ακόμα περισσότερο ενάντια στον Ελληνικό Λαό.

Ανακοίνωση εκτέλεσης βολής – Απαγόρευση κυκλοφορίας για λόγους ασφαλείας

Ανακοινώνεται ότι τις ημερομηνίες :


• Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012 από ώρα 08:00 έως 16:00

Θα εκτελούνται βολές όλμων και αντιαρματικών όπλων στο Πεδίο Βολής Θηβών.

• Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012 με εναλλακτική την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου από ώρα 08:00 έως 16:00

Θα πραγματοποιηθεί καταστροφή τυχόν μη διαρραγέντων βλημάτων.

«Θα κάνουν τις κολώνες της ΔΕΗ ξύλα για το τζάκι»

Μια ανακοίνωση κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με την υπογραφή ομάδας ξυλοκόπων (ΟΜ.ΞΥ.ΠΑ.ΚΑ.).


Οι «ξυλοκόποι» αυτοί απειλούν με κόψιμο των ξύλινων στύλων της ΔΕΗ στις περιπτώσεις που η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα!

«Ο κόσμος έχει αγανακτήσει και παίρνει το νόμο στα χέρια του! Δυστυχώς, η αναρχία βασιλεύει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια! Νόμοι υπάρχουν αλλά δεν εφαρμόζονται ή μάλλον εφαρμόζονται με σκοπό την καταπάτηση των δικαιωμάτων του Έλληνα πολίτη!

Εθνικό κάλεσμα: Οι "έχοντες" και "κατέχοντες" να χρηματοδοτήσουν τις ειδικές δυνάμεις


Αν υπάρχει κάτι αυτή την στιγμή που ακόμα λειτουργεί όπως πρέπει στην Ελλάδα της εθνικής κρίσης, αυτό είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις.  
Παρά τις περικοπές στις εξοπλιστικές και λειτουργικές δαπάνες, παρά την επίθεση που δέχτηκε το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων από την πολιτική... 

Σε "λευκή πολιορκία" τα Άγραφα

Κλειστά τα σχολεία και αύριο.Παγετός και τσουχτερό κρύο μένουν.


Νέα επιδείνωση απο Δευτέρα


Νέα επέλαση του χιονιά είχαμε απο χθές το πρωί στην Δυτική Ευρυτανία και την ευρύτερη περιοχή των Αγράφων καθώς τα καιρικά φαινόμενα εντάθηκαν και είχαμε ισχυρή χιονόπτωση με δυνατούς ανέμους και παγετό.

Πρόταση 28 βουλευτών για συζήτηση του θέματος της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων, στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής

Με πρωτοβουλία του βουλευτή κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή και την ακόλουθη συνυπογραφή 27 βουλευτών, κατετέθη σήμερα πρόταση προς τους κ.κ. Προέδρους των Επιτροπών Οικονομικών Υποθέσεων, Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας Διοίκησης με την οποία ζητούν να συζητηθεί στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής το ζήτημα του γερμανικού κατοχικού δανείου, των γερμανικών επανορθώσεων για τις υποδομές, των αποζημιώσεων που αφορούν τα θύματα και τους ελληνικούς θησαυρούς.


Είναι η πρώτη φορά από την απελευθέρωση της χώρας...

Ανακάλυψαν ηχογράφηση του 1889! Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο

Μια μοναδική ηχογράφηση της φωνής του “Σιδηρού Καγκελάριου” Ότο Φον Μπίσμαρκ (1815-1898) που έγινε από έναν συνεργάτη του Έντισον πριν από περίπου 120 χρόνια, βρέθηκε και αναγνωρίστηκε από έναν επιστήμονα στο Βερολίνο

Αν και το όνομα του πρώτου Γερμανού καγκελαρίου ξανάρθε στο προσκήνιο από ορισμένους επικριτές της ευρωπαϊκής πολιτικής της Άγγελα Μέρκελ, η φωνή του επιφανούς προκατόχου της αναδύεται από τον τάφο.
“Είναι μια συναρπαστική ιστορία”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Στέφαν Πούιλε της Ανώτατης Σχολής Τεχνολογίας και Οικονομίας του Βερολίνου, ένας από τους δύο ερευνητές –ο δεύτερος είναι ο Πάτρικ Φίστερ του Πανεπιστημίου της Ινδιάνα (ΗΠΑ)– που έκαναν αυτήν την ανακάλυψη.
Στην διάρκειας περίπου 1 λεπτού και 20 δευτερολέπτων ηχογράφηση, ακούγεται …

Μπρος στη μεγάλη προδοσία…η μοίρα του λαού είναι στα δικά του χέρια

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν
Τι μας έλεγαν μέχρι χθες  οι τραπεζοτοκογλύφοι Ευρωφασίστες, οι κλέφτες πολιτικοί και η ντόπια διαπλεκόμενη μιντιακή τσογλαναρία ;
«Αν δεν υπογράψουμε τα μνημόνια θα χρεοκοπήσουμε και δε θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις» Αυτά δε μας έλεγαν;
Τώρα αλλάζουν το τροπάριο, μόνο που δεν μας λένε τι είναι αυτό που τόσο επίμονα ζητάνε από τους αρχηγούς των κομμάτων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση-προδοσία του τραπεζοϋπάλληλου της Goldman Sachs…

ΑΟ Η ΘΗΒΑ ...ΤΕΛΟΣ !!!

Ο Ιστορικός ΑΟ Η ΘΗΒΑ 44 χρόνια μετά τήν ίδρυση του τό 1968 έπαυσε τήν ποδοσφαιρική του λειτουργία αφού τά πολλά οικονομικά προβλήματα πού αντιμετώπιζε επέφεραν ραγδαίες δυσάρεστες εξελίξεις ........τίς τελευταίες ώρες πού δυστυχώς σφράγισαν τήν αποχώρηση του από τόν 7ο Ομιλο τής Δ ' Εθνικής Κατηγορίας . Πλέον ελάχιστοι νεαροί ποδοσφαιριστές ( 11 ) ανήκουν στήν ομάδα αφού οί περισσότεροι τίς τελευταίες ώρες αποχώρησαν ψάχνοντας τήν ποδοσφαιρική τους τύχη σέ άλλες ομάδες εκμεταλλευόμενοι...

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Ανεξαρτήτων Πολιτών ''Σπίθα'' σας καλεί ...

...σε ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: Το μείζον εθνικό ζήτημα του αγγλικού δικαίου και της δανειακής σύμβασης και η συγκρότηση του μετώπου αντίστασης και αλληλεγγύης Ε.ΛΑ.Δ.Α.


Κεντρικός εισηγητής-ομιλητής θα είναι ο Γραμματέας του Κινήματος

Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος.

Θα συμμετάσχουν στην συζήτηση οι:

Δ. Καραγιάννης: Μόνο γονείς; Η συζυγική σχέση σε χαλεπούς καιρούς.( Βίντεο)


O Δημήτριος Καραγιάννης είναι Παιδοψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής, Διευθυντής του κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής. Διδάκτορ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου, δίδαξε στη μετεκπαίδευση της Μαρασλείου Ακαδημίας. Έχει ιδρύσει με τη σύζυγό του Ελένη Καραγιάννη το θεραπευτικό και εκπαιδευτικό Ινστιτούτο «Αντίστιξη», στο οποίο εκπαιδεύονται ειδικοί της ψυχικής υγείας ως ψυχοθεραπευτές στην οικογενειακή και ομαδική ψυχοθεραπεία με βάση την υπαρξιακή συστημική θεώρηση. Ασχολείται ιδιαίτερα με τα προβλήματα γάμου και μελετά...

Κραυγή αγωνίας από Έλληνα που καταζητούν οι Αλβανοί .«Είμαι Έλληνας, βοηθήστε με».

Ο ομογενής κ. Ναούμ Ντίσο από την Κορυτσά της Βορείου Ηπείρου, είναι σήμερα ο νο1 καταζητούμενος στην Αλβανία, αφού διαφεύγει της σύλληψης, προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης, μετά από αμφιλεγόμενη απόφαση αλβανικού δικαστηρίου.

Το «έγκλημά» του ; Επιχείρησε να...
εξωραΐσει ηρώο αφιερωμένο στους Έλληνες πεσόντες του πολέμου του 1940-1941 στην περιοχή της Κορυτσάς, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των Αλβανών εθνικιστών.

Για τέταρτη μέρα σε λευκό κλοιό ο Δήμος Θηβαίων.

Στα λευκά για τέταρτη μέρα ξύπνησε ο Δήμος Θηβαίων, αφού οι καιρικές συνθήκες επιδεινώθηκαν το πρωί της Πέμπτης, ευτυχώς όμως για λίγες μόνο ώρες.


Άμεσα μηχανήματα αποχιονισμού και αλατιέρες του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, έκαναν εκ νέου επεμβάσεις σε όλα τα οδικά δίκτυα, τις Δημοτικές και Τοπικές Ενότητες για να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς προς ασφάλεια οδηγών...

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΤΗΣΙΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και βιοτεχνων επαρχιας ΘΗΒΩΝ προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Οικονομικών, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, σχετικά με την εισήγηση της Τρόικα για την κατάργηση των ετήσιων εισφορών που πληρώνουν οι επιχειρήσεις στα εμποροβιομηχανικά, επαγγελματικά, βιοτεχνικά και τα μικτά Επιμελητήρια της χώρας.


Το κείμενο της επιστολής αναλυτικά:

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012.

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι αύριο Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 για τα σχολεία ευθύνης του Δήμου καθορίζονται τα ακόλουθα:

·        Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καπαρελλίου, Λεύκτρων, Πλαταιών, Μελισσοχωρίου και το Ειδικό Σχολείο Λουτουφίου θα παραμείνουν κλειστά.
·        Όλα τα υπόλοιπα σχολεία...

Κλειστά τα σχοελία λόγω χιονόπτωσης 2.2.12


Νεότερη ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012.

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι λόγω επιδείνωσης του καιρού, όλα τα σχολεία του Καλλικρατικού Δήμου θα παραμείνουν κλειστά.

Η τελευταία εικόνα που θα δείτε…


Με έναν «μαγικό» τρόπο άρχισαν οι περίπου «συγνώμες» και τα «εμείς φταίμε» από σπόντες…
Ακολούθησαν δηλώσεις από χοντρά χοιρίδια για το πόσο δουλευταράδες είναι οι Έλληνες και συνοδεύτηκαν και από «μπράβο» στους Γερμανούς που δουλεύουν λιγότερο…
Την έκπληξη διαδέχθηκε η εικόνα σκληρού πορνό με τα γλωσσόφιλα υπουργών για την σωτηρία της αηδίας που λέγεται ΠΑΣΟΚ…. Με ανάμεικτα greeklish τραπεζιτών…

AΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Πούτιν εξέδωσε ΔΙΕΘΝΕΣ ένταλμα σύλληψης εναντίον του Σόρος!;

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος


Μια είδηση - σόκ που κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και κάποιες ώρες, έχει αναστατώσει τη μισή υφήλιο!

Πρόκειται στην ουσία, για ένα ηχογραφημένο μήνυμα, απο μια φωνή που δείχνει να είναι γυναικεία αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, απλά πρόκειται για μια φωνητική μετάλλαξη απο κομπιούτερ, η οποία αναμεταδίδει ένα φοβερό κείμενο, το οποίο εάν είναι αλήθεια, τότε πρόκειται σίγουρα για την αρχή ενός πολιτικο-οικονομικού Αρμαγγεδδώνα!

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Την περιουσία μας για έναν αιώνα ζητάει ο Χορστ Ράιχενμπαχ

Την παραχώρηση για 99 χρόνια μεγάλων χερσαίων ή θαλάσσιων περιοχών σε ιδιωτικές εταιρείες, προβλέπει η έκθεση του επικεφαλής της Task Force όπως δημοσιεύει σε ανάρτησή του το briefingnews.gr. Το ενδιαφέρον σε όλα αυτά είναι η τιμή αποτίμησης της περιουσίας της χώρας η οποία δεν είναι απλώς υποπολλαπλάσια, αλλά στην κυριολεξία εξευτελιστική διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί έγιναν όλα αυτά και που το πάνε. Και για να μην ξεχνιόμαστε εμείς όντως προειδοποιούσαμε για αυτά που επρόκειτο να συμβούν τα τελευταία 2 χρόνια και αποδεδειγμένα, υπάρχουν τα γραπτά μας, σε αντίθεση με κάποιους τηλεοπτικούς διαύλους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι “ τα έλεγαν, εδώ και 2 χρόνια” αλλά δυσκολευόμαστε να βρούμε το βίντεο.

Προδοσίες και προδότες.

Και ενώ η Ελλάδα μας και ο Λαός μας, μπαίνουν στο σκοτεινό μονοπάτι της πείνας, μετά τον εφιάλτη του πλήρους εξευτελισμού της αξιοπρέπειάς μας, οι σκηνοθέτες της προδοσίας, ενός ολάκερου Έθνους, καρφώνουν και τους τελευταίους πασσάλους στο δυστυχισμένο κορμί της Πατρίδας μας.  - Θρονιασμένοι στον σβέρκο μας οι πολιτικοί απατεώνες που κυβερνούν τον τόπο, αρπάζουν τα τελευταία ψίχουλα της περιουσίας του ελληνικού Λαού.- Γελοίοι βουλευτάδες, χασκογελούν στο κοινοβούλιο, διανέμοντας μεταξύ τους, τα τελευταία ιμάτια της χώρας: Αριστεροί υπαλληλίσκοι του Σόρος, κομμουνιστές παρελαύνοντες σε επαναστατικές γυμναστικές, δεξιοί φιλιππινέζες της Μέρκελ, σοσιαλιστές αλητήριοι της Γκόλντμαν Σάκς, πατριώτες της κωλοτούμπας και πατριώτες της συμφοράς με «προβιά λιονταριού και καρδιά λαγού» και κάθε λογής χατζηαβάτηδες, εκπαιδεύονται στο κούρεμα, στου «κασίδι το κεφάλι»,

Δράση για την αποκατάστα​ση του ναού της Αφροδίτης

Ένα παράξενο μυστικό, ένα μοναδικό ντοκουμέντο κρύβεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αντιγονιδών. Το μοναδικό Ναό της Αφροδίτης που είχε στηθεί στην πλατεία των Ιερών, δηλαδή πριν από αιώνες στη θέση που βρίσκεται σήμερα η πλατεία. Πρόκειται για τον ύστερο-αρχαϊκό ναό της Αφροδίτης , στην πλατεία Αντιγονιδών στη Θεσσαλονίκη.
Ένα σημαντικό παράδειγμα ιωνικού ναού του 6ου αι. π.Χ. που μετακινήθηκε στη σημερινή του τοποθεσία στα ρωμαϊκά χρόνια, για να αποτελέσει τμήμα ενός προαστίου γεμάτου ιερά και δημόσια κτίρια. Τα θεμέλιά του, χαμένα κάπου μεταξύ της πυκνής βλάστησης και της άναρχης σύγχρονης δόμησης που χαρακτηρίζει τη σύγχρονη πόλη είναι απροσπέλαστα και άγνωστα στον ανυποψίαστο περαστικό.

Το καθεστώς βραβεύει Βαρδινογιάννη και Κ.Αγγελόπουλο

γιατί έδωσαν λεφτά στα σώματα ασφαλείας!Πρόκληση του συστήματος που αλληλοκαλύπτεται και ενισχύει τις δυνάμεις καταστολής για την προστασία του με δωρεές απο εταιρείες-σπόνσορες τη στιγμή που πεινάει ο κόσμος,αυτοκτονεί και πεθαίνουν άστεγοι
Μία είδηση που τα καθεστωτικά μέσα πέρασαν στά ψιλά,αναδεικνύει το μέγεθος της διαπλοκής στην Ελλάδα..

Θα πρέπει να έχουμε προσβληθεί ομαδικά απο απόλυτο μυθριδατισμό για να μην παρουσιάσουμε την προκλητική φιέστα της δοσιλογικής κυβέρνησης που διανοήθηκε όχι μόνο να δεχτεί εταιρείες -σπόνσορες για την αστυνομία και λοιπά σώματα ασφαλείας αλλά και να βραβεύσει δημόσια τους μεγαλοεπιχειρηματίες ιδιοκτήτες τους,μερικοί απο τους οποίους,οπως ο Β.Βαρδινογιάννης των διυλιστηρίων Μότοροιλ και ο Κωσταντίνος Αγγελόπουλος της Χαλυβουργικής έχουν επίσημα καταγγελθεί για σύσταση εγκληματικών καρτέλ στην Ελλάδα..

Ανδρέα Λοβέρδο...​. κοίτα για να δεις πόσο ανίκανος είσαι!

Ανδρέα Λοβέρδο......,


αποτυχημένε υπουργέ της Υγείας.....,

αυτήν την 85χρονη Μάνα που στον διάδρομο του νοσοκομείου "Ερυθρός" στην Αθήνα, περιμένει καρτερικά δίπλα στο ράντζο της κόρης της, γιατί δεν την παίρνεις στην αγκαλιά σου όπως πήρες σήμερα τον Βενιζέλο;;;

Γιατί Ανδρέα Λοβέρδο;;;

Έκτακτο δελτίο προγνώσεως επικινδύνων καιρικών φαινομένων

Αλλαγή του καιρού από το απόγευμα της Τετάρτης (01-02-2012) και από τα δυτικά με ισχυρές χιονοπτώσεις αρχικά και έντονες βροχοπτώσεις αργότερα και ενίσχυση των ανέμων στο Ιόνιο. 
Πιο συγκεκριμένα.
Α. Το απόγευμα της Τετάρτης (01-02-2012)
1. Σε όλη τη Δυτική Ελλάδα με εξαίρεση ίσως τις  Νότιες περιοχές της Πελοποννήσου θα σημειωθούν χιονοπτώσεις  τοπικά ισχυρές. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν  σε
όλα τα Ηπειρωτικά και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
2. Οι Νότιοι άνεμοι στα Δυτικά θα ενισχυθούν στα 8 με 9 μποφόρ και πιθανώς στο Ιόνιο στα 10 μποφόρ.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤ​ΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

Προς όλες τις συλλογικότητες, τους φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, τα κοινωνικά κινήματα, αλλά και προς όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες και τους υγειονομικούς που αντιλαμβάνονται την αξία της αλληλεγγύης, ειδικά μέσα στην ζοφερή περίοδο της οικονομικής κρίσης με τη διευρυνόμενη φτώχεια, την ανεργία και τον κοινωνικό αποκλεισμό.



Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού (ΜΚΙΕ), ξεκίνησε με την ουσιαστική βοήθεια του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης την λειτουργία του στις 15-12-11 σε χώρο που διέθεσε ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης στην πρώην αμερικάνικη βάση. Λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως και Σάββατο παρέχοντας ιατρική και φαρμακευτική κάλυψη εντελώς δωρεάν σε ανασφάλιστους-ες, συμπολίτες μας με τακτικό ιατρείο παθολογικό, καρδιολογικό, παιδιατρικό, ορθοπεδικό,ωτορινολαρυγγολογικό, πνευμονολογικό, ουρολογικό, οδοντιατρικό, και κυτταρολογικό ( pap test ). Το ΜΚΙΕ διαθέτει επίσης ομάδα ψυχολόγων η οποία παρέχει ψυχολογική...

Ἐπεῖγον: Στὴν Γαλλία ἀπαγορεύουν τὴν παραδοσιακὴ γεωργία!

Ἔχουν ξεφύγει τελείως. Ὅπως γράφαμε ἐχθές, ξεκίνησαν ἐδῶ τὴν ἀποδόμησι τῆς τραπέζης σπόρων στὴν Θεσσαλονίκη, ἀνοίγοντας οὐσιαστικῶς ἐπισήμως τὸν δρόμο στὴν ΜΟΝΣΑΝΤΟ! ( Στὴν Γαλλία ὅμως προχώρησαν ἔνα βῆμα παρὰ πέρα. Ἀπαγορεύουν τὴν χρήσι παραδοσιακῶν σπόρων κι ἐπιβάλλουν τὴν χρήσι σπόρων μίας χρήσεως!


Ξεκίνησε ἀγαπητοί μου!

Ξεκίνησε καὶ εἶναι ἐδῶ ὁ μεγαλύτερος ἐφιάλτης ποὺ θὰ μποροῦσε νὰ ἀντιμετωπίσῃ ἡ ἀνθρωποτης:

Ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012.

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι αύριο Πέμπτη 2  Φεβρουαρίου 2012 για τα σχολεία ευθύνης του Δήμου λόγω χιονόπτωσης και πιθανού παγετού καθορίζονται τα ακόλουθα:

·        Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καπαρελλίου, Πλαταιών, Μελισσοχωρίου, Λουτουφίου, Ελλοπίας και το Ειδικό Δημοτικό Θήβας θα παραμείνουν κλειστά.
·        Όλα τα υπόλοιπα σχολεία...

Συγκλονιστικό βίντεο για τους "Αγανακτισμένους" και την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Οι "αγανακτισμένοι" νοιάζονται περισσότερο για το χρήμα παρά για την Ελλάδα και το έθνος τους.

Αν έχω λάθος ας γίνει σύνθημα των "αγανακτισμένων" το παρακάτω:

"Την Ελλάδα θέλομεν και ας τρώγωμεν πέτρες".

Aν γίνει αυτό,τότε τους παραδέχομαι (Μην χάσετε αυτό το βίντεο) ...

Τα ονόματα των εμφιαλωμένων νερών με εξασθενές χρώμιο

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, τα ονόματα των εταιρειών εμφιαλωμένων νερών στα οποία, σύμφωνα με μετρήσεις που έκαναν με δική τους πρωτοβουλία, εντοπίστηκαν υψηλές συγκεντρώσεις του άκρως τοξικού εξασθενούς χρωμίου.
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους προέβησαν στη γνωστοποίηση των εταιρειών γιατί αν και τα στοιχεία βρίσκονται από τις 23 Δεκεμβρίου στη διάθεση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου δεν ασχολήθηκε, όπως λένε, με το θέμα.
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνουν «τη στιγμή, όπου η πολιτεία δεν αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που της αναλογούν, εμείς δεν μπορούμε να κρατήσουμε μυστικά τα αποτελέσματα των δικών μας, έστω μη εξαντλητικών, ερευνών».

Το κοινό έγκλημα της Μερκούρη,του Θ. Μικρούτσικου,του Βενιζέλου,του Καραμανλή,του Ζαχόπουλου,του Γερουλάνου και των υπόλοιπων υπουργών Πολιτισμού

Δείτε στα παρακάτω βίντεο ποιοί είναι το κοινό έγκλημα όλων των Υπουργών Πολιτισμού απο τον καιρό της Μελίνας Μερκούρη μέχρι σήμερα.

Αν αυτό το γεγονός δεν είναι προδοσία τότε τι άλλο θα χαρακτηρίζοταν ως προδοσία;

Να σημειώσουμε ότι οι "αρμόδιες" αρχές σίγουρα κατέβηκαν στον χώρο που τους υπέδειξαν και τα σημαντικά ευρήματα που θα υπήρχαν στο χώρο "έκανα ήδη φτερά".. Και φυσικά δεν εννοούμε τα αγάλματα.

Προσέξτε οτι στο βίντεο ο κ. Ρουμπάνης λέει ότι η άσφαλτος στο σημείο ήταν καινούργια μετά την επίσκεψη των αρχών..
βίντεο...

«PSI, ευφορία, ανάταση και. γενικός ξεσηκωμός»!

Δια χειρός Αλιθέρση
Μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της σύσκεψης του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση και η απόλυτη συμφωνία τους για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση… των 200 δις ευρώ από την τρόικα, ανάμεικτα ήταν συναισθήματα που επικράτησαν μεταξύ των κατοίκων –ιθαγενών και μη- της χώρας!
Ήδη εκ μέρους των αστέγων, πεινασμένων, νεόπτωχων, άνεργων, απασχολησιμων, εργαζόμενων και συνταξιούχων εκφραστήκαν οι πρώτες θετικές αντιδράσεις, η ελπίδα και η πίστη ότι θα αλλάξει η μοίρα τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πρόχειρες εκτιμήσεις τους, λόγω της πρωτοφανούς σε ύψος… βοήθειας που θα λάβουμε σαν χώρα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα  θα βρουν σύγχρονη πράσινη στέγη  οι άστεγοι, για να γίνει και η πράσινη ανάπτυξη πράξη, θα καταργηθεί η απασχολησιμότητα και θα εκλείψει η ανεργία. Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες εκτιμήσεις των εκπροσώπων τους, οι κατώτεροι μισθοί τουλάχιστον σε πρώτη φάση βέβαια δεν θα ξεπερνούν τα χίλια ευρώ. Όμως γρήγορα θα δοθούν ουσιαστικές αυξήσεις και   σύντομα  θα φτάσουν τα χίλια πεντακόσια!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Γιατί τα δυτικά κράτη αντέδρασαν με πολεμικές επιχειρήσεις στην περίπτωση του Καντάφι?
Ποιός ο ρόλος του χρυσού;

Γιατί δεν επεμβαίνουν τώρα με τον ίδιο τρόπο στην Συρία και σε άλλες, με παρόμοια προβλήματα, χώρες;


Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματογρ​άφου Θήβας


Από Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012 έως Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2012


Εκτός Δευτέρας

ώρα έναρξης: 21:15 μ.μ.

ΛΑΡΙΣΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ


Υπόθεση:


Για χρόνια, η ζωή στην Πεζούλα και τη Βρυσούλα κυλούσε αρμονικά. Όμως το τελευταίο διάστημα τα δύο χωριά έξω από τη Λάρισα βρίσκονται σε... "εμπόλεμη" κατάσταση. Πλέον ένας τοίχος έχει χτιστεί, χωρίζοντας Πεζούλα και Βρυσούλα, ώστε κανείς να μην μπλέκεται στην δουλειά του άλλου. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Καλλικράτης ενώνει τα δύο χωριά την ίδια στιγμή που μαίνεται η διαμάχη για το που θα εγκατασταθεί το εργοστάσιο του βιολογικού καθαρισμού. Την ίδια στιγμή στο γραφείο του υπουργού κ. Πίπα στήνεται μια περίτεχνη κομπίνα με θύμα τους κατοίκους της περιοχής. Η κηδεία στο χωριό ενός μεγαλοδημοσιογράφου (και λαμόγιου) θα φέρει την αναστάτωση, φέρνοντας στην επιφάνεια μίζες, λαδώματα, έρωτες, μυστικά και παρανομίες...

Έσπασε την σιωπή της μη διάδοσης τις ειδικής γνώσης μέσα από την εκπομπή του ο Ι.Θεοδωράτος ''ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ''

ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

Ελάτε στην ΦΑΛΑΓΓΑ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ στην αίθουσα της ΑΛΟΣ για το ταξίδι στην γνώση

Κλείστε θέση στο τηλ 210-5202393

Κάθε ΤΡΙΤΗ 6-8μμ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και

Κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 5-7 & 7-9 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

βιντεο...

Απογραφή Δικαιούχων Προνοιακών Επιδομάτων από τα ΚΕΠ

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 αρχίζει η απογραφή των δικαιούχων Προνοιακών Επιδομάτων, στο πλαίσιο της δημιουργίας του Εθνικού Μητρώου Δικαιούχων Προνοιακών και Κοινωνικών Επιδομάτων. Η διαδικασία ηλεκτρονικής απογραφής των δικαιούχων θα γίνεται στα ΚΕΠ όλης της χώρας και η εγγραφή των δικαιούχων είναι απαραίτητη για να εξακολουθήσουν να λαμβάνουν το επίδομα.

ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ! Μαγκριώτη (και Βορίδη) πες….αλεύρι ο Μπετατζής σε Γυρεύει…..!

netakias
Αφού όλο το Χειμώνα του Παρελθόντος έτους η μεν Κυβέρνηση του αγαπητού μας Παπανδρέου πούλαγε μαγκιές στους Ελληνες πολίτες ζητούσαν δημοκρατικά μείωση των διοδίων.
Αφού όλο το Χειμώνα ο νυν αγαπητός μας Υπουργός υιζε κατά της ανομίας όσων Ελλήνων ζητούσαν λογικά μείωση των πανάκριβων διοδίων, φοβούμενος την ανομία και τον κομμουνιστικό κίνδυνο.

Που και γιατί εγκλωβίστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος στα χιόνια! (video)

Δείτε αποκλειστικές εικόνες του LamiaReport από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του Δημάρχου σε ορεινό χωριό του Δήμου Στυλίδας...

Δυο μέρες τώρα ο Δήμαρχος Στυλίδας μαζί με την ομάδα του τρέχει από χωριό σε χωριό του Δήμου του για να μπορέσει να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς.

Έτσι χθες το βράδυ βρέθηκε στους Μύλους Πελασγίας, όπου προσπαθώντας να φτάσει στο μοναστήρι και στα μαντριά που είναι πάνω από το χωριό, εγκλωβίστηκε σε ένα ανηφορικό σημείο με το αυτοκίνητο.

Όπως θα δείτε στο video του LR, οργανώθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού τα αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο σημείο κυριολεκτικά έκαναν "τσουλήθρα".

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με τον Βαγγέλη Κουμπουρλή (στην κάμερα) κατάφεραν με δυσκολία, αφού σε πολλά σημεία ο δρόμος ήταν παγωμένος, να φτάσουν στο σημείο την ώρα της επιχείρησης.

Δείτε το video:

Βίντεο με 17 βουλευτές που βγάζουν όλα τα ρούχα τους ζητώντας να καταργηθεί η Βουλευτική ασυλία

Νομίζετε ότι έγινε στην Ελλάδα;.


Αμ δε. Που τέτοια ευαισθησία εδώ.

Στη Τσεχία έγινε και 17 βουλευτές του κόμματος Ελευθερία και Αλληλεγγύη (SaS) τσίτσιδοι σε μια καμπάνια για να καταργηθεί η βουλευτική ασυλία

«Οι βουλευτές είναι.......

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Έκαναν πατινάζ στο Αλιβέρι-Αποκλειστικές φωτογραφίες

Δεν έχουν σταματημό τα προβλήματα στο Αλιβέρι μιας και από ότι φαίνεται η χιονόπτωση βρήκε απροετοίμαστο τον κρατικό μηχανισμό. Από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί, αρκετά οχήματα έκαναν "πατινάζ" στον κεντρικό δρόμο έξω από την πόλη.

Στα σκαριά νέο κόμμα εκσυγχρονιστών

Τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πηγές ο εκσυγχρονιστικός χώρος στο ΠαΣοΚ και όχι μόνο, έχει πάρει φωτιά. Συνεχόμενες επαφές με κέντρο το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Σημίτη.


Πρωτοστατούν η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Αλ. Παπαδόπουλος, ο .....

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Θήβας "Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ"

Λόγω καιρικών συνθηκών η εκδήλωση του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Θήβας "Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ" με θέμα το ενιαίο μισθολόγιο, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου αναβάλλεται για την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, ώρα 6.30 , στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Θηβαίων.

Δήμος Θηβαίων: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.


Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει μετά από απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου, ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ευθύνης του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012.

"Αστραπές" του Καμμένου: "Δίνετε τον ορυκτό μας πλούτο για να τον κατασχέσουν τα αφεντικά σας της Τρόικας."

Αυτό που πραγματικά σας είπε η Τρόικα να κάνετε, γιατί όλα τα άλλα τα κάνατε για δικούς σας λόγους, και ήταν το κερασάκι... ήταν να περάσετε τον ορυκτό πλούτο της χώρας στις διατάξεις εκείνες που θα τον χαρίσουνε σε αυτούς που θα ορίσουν οι δανειστές.

Αυτό είναι εθνικό έγκλημα. Αυτό το έγκλημα θα ανατραπεί όταν θα αποκατασταθεί η νομιμότητα στη χώρα. Την ώρα που έρχεται η Ισραηλινή εταιρία telex μαζί με την (δείτε το βίντεο "φωτιά")...

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο