Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Η Ελλάδα μπορεί

Ν. Λυγερός

Με ανθρώπους που αγαπούν την πατρίδα, η Ελλάδα μπορεί κι όχι μόνο να ξεπεράσει τα εμπόδιά της, αλλά ταυτόχρονα να υλοποιήσει οράματα που φαίνονται αδιανόητα αυτές τις ημέρες. Όμως αν το σκεφτούμε ορθολογικά, θα αντιληφθούμε ότι πριν μερικές ημέρες μόνο ήταν οι ώρες που ήταν κρίσιμες και στη συνέχεια οι ίδιες οι ημέρες, ενώ τώρα βλέπουμε ότι το σημαντικό έχει περάσει σε επίπεδο εβδομάδων για να συνεχίσει σε επίπεδο χρόνων. Αυτό σημαίνει ότι επειδή το παλεύουμε κι αγωνιζόμαστε με στρατηγική καταφέρνουμε να αναπτύξουμε νοητικά σχήματα που θεμελιώνουν την ανάκαμψή μας. Έτσι η στρατηγική και η ενέργεια, υπερβαίνουν την οικονομία.

Ανακάλυψαν μια δεύτερη Γη, κάπως πιο ηλικιωμένη.

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
Για πρώτη φορά οι αστρονόμοι φαίνεται πως ανακάλυψαν αυτό που τόσο καιρό αναζητούσαν: μια δεύτερη Γη, κάπως πιο ηλικιωμένη.
Υπάρχουν άνθρωποι στον πλανήτη-αδελφό της Γης Kepler - 452b ;

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 26/7/15

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Capital Controls: Τι προβλέπει η νέα υπουργική απόφαση

Ευνοϊκότερες ρυθμίσεις σε ορισμένα σημεία των capital controls, περιλαμβάνονται στη νέα υπουργική απόφαση, η οποία δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.
Ειδικότερα, με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, καθορίζεται ότι:
Οι εγκρίσεις εισροών-εκροών κεφαλαίων από το εξωτερικό και ανάληψης μετρητών δίδονται από τις τράπεζες. Συγκεκριμένες αποφάσεις αναμένονται από τις διοικήσεις των πιστωτικών ιδρυμάτων
Επιτρέπεται η μεταφορά χαρτονομισμάτων σε ευρώ ή σε ξένο νόμισμα έως 2.000 ευρώ, ανά φυσικό πρόσωπο και ανά ταξίδι στο εξωτερικό. Από τον συγκεκριμένο περιορισμό εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού.

Για να ξεπεράσεις τα εμπόδια

Ν. Λυγερός

Για να ξεπεράσεις τα εμπόδια πρέπει να εμπιστευτείς την ομάδα κι όταν καταφέρει να πιάσει το επίπεδο του θιάσου, τότε θα πετύχεις ακόμα και το αδιανόητο για σένα. Διότι με αυτή μπορείς να βάλεις στόχους και να τους υλοποιήσεις μέσω διδασκαλίας ενώ φαίνονται απίθανοι. Μην κοιτάς μόνο τις δυνατότητες σου, αλλά προτίμα να εξετάσεις την συμβατότητα τους με αυτές της ομάδας, για να λειτουργήσεις συμπληρωματικά.Έτσι αν πρέπει να σηκώσεις ένα βάρος τεραστίων διαστάσεων, θα ανακαλύψεις ότι υπάρχει τρόπος να το κάνεις με τους δικούς σου, όταν είστε όλοι συντονισμένοι και προετοιμασμένοι να το κάνετε πραγματικότητα λόγω ανάγκης. Με την ομάδα μην προσπαθείς να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, αλλά να προσφέρεις στους άλλους τη δυνατότητα να το κάνουν.

9η δράση Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2015, στη Βιβλιοθήκη Θήβας

Πέμπτη 23  Ιουλίου10:30-12:30 το πρωί
Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι ο χάρτης του κόσμου
Αποτυπώνουμε τη βιβλιοθήκη μας σαν ένα μεγάλο χάρτη. Έχει τα δάση του με τα παραμύθια τους, τις πεδιάδες και τις θάλασσες με τα βιβλία φυσικών επιστημών, τα βουνά του με τα βιβλία ιστορίας.
Με τη Σταυρούλα – Ιωάννα Κυπραίου.
Για παιδιά 7 – 14 ετών. 

Διάλεξη του Ν. Λυγερού: "Από τις κυψέλες στις ψηφίδες"

abya, Θεσσαλονίκη 24/7/15
Α' Μέρος

ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ «ΕΙΣΒΟΛΗ» ΣΤΟ… ΓΙΟΥΝΑΝΙΣΤΑΝ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η σημερινή συγκυρία με την οικονομική κρίση της Ελλάδας, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών της Τουρκίας, Nihat Zeybekci, έχει δημιουργήσει άριστες προϋποθέσεις για μια μεγάλη οικονομική εισβολή της Τουρκίας σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομίας με την προσδοκία μεγάλης κερδοφορίας.
Όπως ανέφερε ο Τούρκος υπουργός σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Hürriyet, (21/7), η ευκαιρία είναι πολύ μεγάλη για τους Τούρκους επιχειρηματίες και καλούνται να καλύψουν τα μεγάλα κενά που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα.

ΚΥΠΡΟΣ 1974. ΕΛΛΑΔΑ 2015. ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΟΝ "ΡΟΛΟ" ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟ 1967.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος.
          Σήμερα θα γίνω λίγο σκληρός.  Και αν δεν διορθωθούν τα πράγματα, όσο περνάει ο καιρός θα σκληραίνω περισσότερο.  Γιατί  και επίσημα πλέον στην Ελλάδα, έχει γίνει το πρώτο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα στον κόσμο. Και  όπως θα είδατε, αυτό το κοινοβουλευτικό  φασισταριό,  δεν κρατά  πια, ούτε τα προσχήματα.
          Δεν μπορούσαμε βλέπετε να φανταστούμε,  πως θα έφθαναν σε σημείο πραξικοπήματος και κατάλυσης της Δημοκρατίας, οι.....  ψηφισμένοι από τον λαό.!!!!!!!!

Είναι δύσκολο, ακόμα και σε αυτήν την  απίστευτη  Ελληνική γλώσσα, να βρούμε τις κατάλληλες λέξεις για να περιγράψουμε αυτούς τους ελεεινούς και κατάπτυστους  πολιτικούς τυχοδιώκτες,  που μετέτρεψαν σε έναν τεράστιο βόθρο την Βουλή των Ελλήνων και κολυμπάνε όλοι μέσα στα λύματα. Η βρώμα τους σκέπασε την Ελλάδα και μέσα σε μία στιγμή σκότωσαν την Ελληνική Δημοκρατία.

«Μάχη» για να κλείσει η συμφωνία - Νέα μέτρα ζητούν οι δανειστές

ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Τη στιγμή που οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές μπαίνουν στην τελική ευθεία, οι δανειστές επιχειρούν να φέρουν για μια ακόμα φορά στο τραπέζι νέα προαπαιτούμενα μέτρα, προκειμένου να καλυφθούν οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας (3,5 δισ.) της 20ης Αυγούστου και η έγκριση της συμφωνίας να μετατεθεί για αργότερα.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ξεκίνησε από την πλευρά του ήδη τηλεφωνικές επικοινωνίες, καθώς εχθές (24/07/2015) μίλησε με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ενώ δεν αποκλείεται να έχει σήμερα και νέο κύκλο συνομιλιών με Ευρωπαίους ηγέτες.

Σε κίνδυνο η λειτουργία του μοναδικού ακτινοθεραπευτικού για παιδιά με καρκίνο λόγω έλλειψης προσωπικού

«SOS» εκπέμπει το μοναδικό στη χώρα μας ακτινοθεραπευτικό τμήμα για παιδιά με καρκίνο, καθώς η υποστελέχωση θέτει σε κίνδυνο την λειτουργία του. Στο τμήμα κάνουν θεραπεία περίπου 14 παιδιά, ενώ κάθε παιδί με νεοπλασματική ασθένεια που κρίνεται ότι πρέπει να υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία θα χρειαστεί από 20 έως 40 ακτινοβολίες.

Διαβάστε περισσότερα »

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

8η δράση Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2015, στη Βιβλιοθήκη Θήβας

Τετάρτη 22 Ιουλίου10:30-12:00 το πρωί
Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι μια φανταστική χώρα των ζώων
Φτιάχνουμε στη βιβλιοθήκη μια έκθεση όλων των ζώων που πρωταγωνιστούν στις ιστορίες.  Ο Μπαγκίρα, ο Γουίννι, ο Μόμπυ Ντικ, η Χέντβιχ, ο Ασλάν, ο κύριος Φοξ θα βρεθούν όλοι μαζί και θα ξεκινήσουν μια συζήτηση για το τι σημαίνει να είσαι ζώο - πρωταγωνιστής σε ένα βιβλίο λογοτεχνίας.
Με την Ευγενία Βενιζέλου και τη Χαρούλα Κυριακάκη.
Για παιδιά 6 – 10 ετών. 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ​ΟΜΙΛΙΑ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ : Η ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΥΜΠΗΞΗΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ (ΜΕ.Κ.Ε.Α.)

​ΜΕΚΕΑ | ​
ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

1η Αυγούστου 2015, 19:00, Πνευματικό κέντρο Δήμου Αθηναίων, Αμφιθέατρο "Αντώνης Τρίτσης", Ακαδημίας 50

Γιάννης Κούρος - Παγκόσμιος Πρωταθλητής υπεραποστάσεων

Ο Γιάννης Κούρος γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1956. Από τα 16 του χρόνια ξεκίνησε να τρέχει συστηματικά και αφιέρωσε τον εαυτό του στον αθλητισμό, ιδιαίτερα στους δρόμους μεγάλων αποστάσεων. Σήμερα είναι ο νούμερο ένα υπερμαραθωνοδρόμος στον κόσμο, έχοντας καταρρίψει μέχρι τώρα πάνω από 160 παγκόσμια ρεκόρ τα οποία παραμένουν όλα ακατάρριπτα μέχρι σήμερα.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Εμπορικός σύλλογος Θήβας: ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών με αφορμή τα πρωτόγνωρα γεγονότα που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και που σε αρκετές περιπτώσεις μας έχουν καθηλώσει, δηλώνουν ότι είμαστε υποχρεωμένοι να σκεφτούμε σοβαρά ως πολίτες και ως επιχειρηματίες το καλό των παιδιών μας , των επιχειρήσεων της αγοράς αλλά και της πατρίδας μας.


Μέσα σε μια οικονομία που κυρίως βασίζεται σε εισαγόμενα προϊόντα αλλά και έχει κατακλυστεί από μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες που τα διακινούν ,είναι φανερό ότι πια τα ελληνικά προϊόντα απαιτούν την στήριξη μας.

Δημοσκόπηση: Ισχυρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ και κυριαρχία Τσίπρα

Ισχυρό προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ και κυριαρχία του Αλέξη Τσίπρα καταγράφεται σε νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά». 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή διοργάνωση του 4ου Φεστιβάλ Πόζαρ!

Για ακόμα μια χρονιά ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Πόζαρ, το οποίο διοργανώνεται από το Σύλλογο Νέων Λουτρακίου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.

 

Το τριήμερο 17-19 Ιουλίου, ήταν γεμάτο με μουσικές και ψυχαγωγικές δράσεις. Μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής έδωσαν το παρόν, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου με τον Χρήστο Θηβαίο, ο Μπάμπης Στόκας και ο Σωκράτης Μάλαμας, καθώς και ο Γιάννης Χαρούλης με τους Μπλε.

 

Η επόμενη φάση

Ν. Λυγερός

Μετά τις δύο ψηφοφορίες περνάμε στην επόμενη φάση όπου δεν εμπλέκονται πια τοπικά προβλήματα σε εθνικά γιατί πάρθηκαν αποφάσεις που ξεπέρασαν τα εμπόδια αφού έγινε κατανοητό ότι έπρεπε να καθοριστεί η πορεία της Ελλάδας μ’ ένα τρόπο πιο ξεκάθαρο σε σχέση με τους άλλους. Δεν μπορούμε πια να παίζουμε από τις δύο πλευρές. Επιλέξαμε κινήσεις που έγιναν πράξεις που άλλαξαν τα δεδομένα. Δεν είμαστε πια στη σκληρή φάση όπου κάθε ώρα μετρούσε και στη συνέχεια κάθε μέρα. Τώρα έχουμε περισσότερο χρόνο για να εξετάσουμε τα στρατηγικά δεδομένα και να πάρουμε νέες αποφάσεις που τροποποιούν θεμελιακά το μέλλον γιατί έχουν επιλεχθεί για να στηρίξουν την Ελλάδα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Ευρωζώνη.

7η δράση Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2015, στη Βιβλιοθήκη Θήβας

Τρίτη 21 Ιουλίου10:30-12:00 το πρωί
Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι μια κουφάλα δέντρου
Μια φορά την εβδομάδα η βιβλιοθήκη γίνεται η κουφάλα δέντρου του παραμυθιού. Μέσα στην κουφάλα ζουν μικρά και μεγαλύτερα ζωάκια, βρίσκουν καταφύγιο κατατρεγμένοι ήρωες παραμυθιών.
Με την Ιωάννα Τούσσα και τη Βασιλική Τσέλλου.  
Για παιδιά 4 – 7 ετών.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΕΩΝ..

Η ιστορική εικόνα που σχηματίζουμε από την ανθρώπινη πορεία είναι αυτής της μορφής των παραπλανήσεων και των ταλαιπωριών. Τον αυτοματισμό τον δεχόμαστε σαν το ον που πληρεί το παν, σαν την ουσία που δίδει το νόημα στον κόσμο, σαν ιδέα,σαν είδος μέσα στα πράγματα με τις ποικιλότροπες εκδηλώσεις, που με τη δράση του ο άνθρωπος ανταποκρίνεται στο φωτισμό της.

Παράγωγο αυτού του όντος ο άνθρωπος λειτουργεί αυτόματα, γιατί πως να βασιστεί κανείς στις εξωτερικές επιδράσεις για να δικαιολογεί ιδιαίτερα κάθε φορά την κάθε κίνηση και την κάθε απόφασή του;

Απόφαση Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων μετά την ψήφιση του νέου ΚΠολΔ

24/7/2015
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΈΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε την Παρασκευή 24/7/2015, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, υπό την προεδρία του Προέδρου της, Βασ. Αλεξανδρή, αμέσως μετά την ψήφιση του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Αφού προηγήθηκε εκτενής  συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών , η Ολομέλεια, υιοθετώντας την πρόταση της Συντονιστικής Επιτροπής, αποφάσισε:

Έμφραγμα στον ΙΦΕΤ

της Μάριον Κοντογιάννη

Εξαφανίζονται φάρμακα το ένα μετά το άλλο από την ελληνική αγορά  με την προμήθειά τους να είναι αδύνατη ακόμα και από τον ΙΦΕΤ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί σύμφωνα με πληροφορίες η προμήθεια του φαρμάκου KAYEXALATE PWD, που αφορά ασθενείς νεφροπαθείς και η κυκλοφορία του γίνεται μέσω του ΙΦΕΤ.
Το φάρμακο αυτό χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της υπερκαλιαιμίας και μόνη εναλλακτική αντιμετώπισή της είναι η νοσηλεία σε Νεφρολογική ή Παθολογική Κλινική, καθιστώντας εξαιρετικά πιθανή την διενέργεια αιμοκάθαρσης.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

Γράφει η δικηγόρος Αθηνων Αναστασία Μήλιου*


Σε άμεση συμπλήρωση των διατάξεων που αφορούν την τραπεζική αργία προχώρησε η κυβέρνηση μετά το φαινόμενο που παρατηρήθηκε με επιχειρήσεις (σουπερ μαρκετ, ξενοδοχεία, εστιατόρια κ.τ.λ.) να μην αποδέχονται αυθαιρέτως την πληρωμή με πιστωτική κάρτα.
Ετσι σύμφωνα με τις νέες διατάξεις
«Όποιος, κατά το διάστημα της τραπεζικής αργίας, αρνείται την πληρωμή με τα μέσα που προβλέπονται στις περιπτώσεις β), γ) και δ) της παραγράφου 2 του άρθρου πρώτου της παρούσας τιμωρείται, κατά τις διατάξεις των άρθρων 288 παρ. 1 και 452 του Ποινικού Κώδικα, και των διατάξεων του άρθρου 13α του Ν. 2251/1994 (Α΄ 191), του άρθρου 18α Ν. 146/1914 (Α΄ 21), και του άρθρου 19 Ν. 4177/2013 (Α΄ 173), όπως ισχύουν».

Ερώτηση Σκούμα, Σταθά προς τον Υπουργό Υγείας, για τα σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών.

Θέμα: Εφημερίες στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών χωρίς Χειρουργό

Το Γενικό Νοσοκομείο Θήβας αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό σοβαρότατα προβλήματα λειτουργίας για τα οποία σας έχουμε ενημερώσει ήδη με ερωτήσεις και επιστολές. Δυστυχώς τα λειτουργικά προβλήματα αυξάνονται με αποτέλεσμα σήμερα η κατάσταση του Γ.Ν. Θηβών να είναι τραγική.
Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουλίου το νοσοκομείο εφημέρευε χωρίς την απαραίτητη ειδικότητα του χειρουργού. Το ίδιο θα ισχύσει και για το επόμενο Σαββατοκύριακο στις 25 και 26 Ιουλίου. Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη αφού δεν θα μπορούν να αντιμετωπιστούν περιστατικά που χρειάζονται άμεση χειρουργική επέμβαση. Εύλογα, η τοπική κοινωνία είναι ιδιαίτερα ανήσυχη.

ΠΟΙΜΝΙΟ ΑΚΕΦΑΛΟ, ΒΟΡΑ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Πήγε αυτές τις μέρες ένας «φίλος» στο Άγιο Όρος και επισκέφτηκε ένα  γέροντα και τον ρώτησε τι έχει να πει για την κατάσταση που όλο και χειροτερεύει. Εκείνος με χαρακτηριστικό χαμόγελο του απάντησε ότι όλα είναι ωραία, ότι δεν χρειάζεται να ανησυχεί, να μην κάνει τίποτα γιατί όλα θα πάνε καλά! Όλα είναι μια χαρά!

Προσωρινή διακοπή νερού στους οικισμούς Αγ. Νικολάου & Αλυκής Δ.Ε. Θίσβης Δήμου Θηβαίων. Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει, τους οικιστές και επισκέπτες των παραθαλάσσιων οικισμών Αγ. Νικολάου και Αλυκής της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης του Δήμου Θηβαίων, τα ακόλουθα:
Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα προβούν σε προσωρινή ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ, από το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουλίου 2015  μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουλίου 2015 για τον οικισμό Αγ. Νικολάου και από το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιουλίου 2015 μέχρι και το βράδυ της Τρίτης 28 Ιουλίου 2015 για τον οικισμό Αλυκής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο προβλεπόμενος καθαρισμός και απολύμανση των δεξαμενών αποθήκευσης νερού και των φίλτρων, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Εύγε Έλενα Κουντουρά. Δουλειά και αποτέλεσμα χωρίς φανφάρες και τηλεπαράθυρα.

Η διαρκής και ακούραστη μάχη της Έλενας Κουντουρά για τον ελληνικό τουρισμό είναι εντυπωσιακά αποδοτική και αυτό το πιστοποιούν, πλέον, και τα πρώτα στοιχεία για τον Ιούλιο, τα οποία έρχονται να προστεθούν στα πολύ θετικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2015!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που εξασφάλισε Το ΧΩΝΙ, η επιβατική κίνηση στο…

διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»έχει αυξηθεί κατά 19% το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου σε σχέση με το ίδιο διάστημα του 2014, ενώ ο αριθμός των πτήσεων, έχει αυξηθεί κατά 14%!

Η ΦΩΝΑΣΚΟΥΣΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΣΙΩΠΟΥΣΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ...

Για όσους δέχονται τα περιστατικά στο χώρο της πολιτικής όπως έρχονται και διαθέτουν αρκετό απόθεμα ανοχής, για να μεταπλάθουν το επίκαιρο σε ανεπίκαιρο και αρκετή προσαρμοστικότητα για να αφομοιώνουν το καυτερό σήμερα με την παγερή αδιαφορία, όπου τα πάντα αναχωνεύονται και μετουσιώνονται σε χρονικό και ιστορία, οι φωνές που τις καλεί η κάθε μέρα χωρίς να καρπίζει την ελπίδα, δεν έχουν κανένα αντίλαλο.

Τα νοητικά σχήματα της ενέργειας

Ν. Λυγερός

Τα νοητικά σχήματα της ενέργειας γίνονται όλο και περισσότερο κατανοητά ακόμα και στους μη ειδικούς, γιατί τα δεδομένα έρχονται όλο και πιο δυναμικά λόγω της σταθερότητας της δομής και της υποδομής. Όταν εξετάζουμε ακόμα την ανάγκη σταθμού υγροποίησης στην Κύπρο και στην Ελλάδα, ενώ βλέπουμε πώς λειτουργεί στην Αίγυπτο είναι απλώς ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε την πραγματικότητα. Είναι λανθασμένο το πλαίσιο της διάθεσης, εφόσον έχουμε ήδη δεδομένα δίπλα μας. Βλέπουμε μόνο τους άλλους δίπλα μας από παντού να κάνουν τα πάντα για το θέμα της ενέργειας κι εδώ στην Ελλάδα έχουμε ανθρώπους που δεν πιστεύουν ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν, ενώ γίνονται την ίδια ώρα.

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο.Α.Ε.Δ.

Αθήνα, 22 Ιουλίου 2015
                                                       Αριθμ. Πρωτ.: 801
                                                      
                                                       Προς:

Χωρίς χειρουργό το νοσοκομείο Θήβας

Για απαράδεκτη κατάσταση στο Νοσοκομείο Θήβας, κάνει λόγο ο Ιατρικός Σύλλογος Θηβών.

Στο πολύπαθο νοσοκομείο δεν υπάρχει χειρουργός και η κατάσταση καθημερινά γίνεται ολοένα και χειρότερη, θυμίζοντας τριτοκοσμική χώρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ιδιώτες γιατροί της περιοχής κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου.

Πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας στη Θήβα

Δωρεάν πακέτα τροφίμων, είδη οικιακού καθαρισμού, προσωπικής υγιεινής, ρουχισμός, βρεφικά και παιδικά είδη, θα παρέχονται, μεταξύ άλλων, από το νέο Επισιτιστικό Πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί σε όλους τους δήμους της χώρας.

Η υποβολή των αιτήσεων έχει ξεκινήσει από τις 15 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 5 Αυγούστου 2015. Τα είδη που θα παρέχονται στους ωφελούμενους θα είναι ανάλογα σε ποσότητα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας, έτσι όπως θα εξειδικευτεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής αυτών. Για το πρόγραμμα μίλησε στο star ο δήμαρχος Θήβας Σπύρος Νικολάου.

Ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΠΑΟΥΕΡ ΦΟΡΓΟΥΟΡΝΤ ΚΑΙ ΣΕΝΤΕΡ , ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΕΚΡΗΣ Η ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΑΡΗ ΘΗΒΑΣ

Νέα Μεγάλη Μεταγραφική επιτυχία για τον Σύλλογο μας , 
( η τέταρτη κατά σειρά )  η απόκτηση τού Δυναμικού Πάουερ Φόργουορντ και Σέντερ , Στέλιου Μπεκρή ο οποίος είναι 31 ετών , έχει ύψος 1.90 και αγωνιζόμενος στις θέσεις 4,5  διακρίνεται για το υπέρμετρο πάθος του και την μαχητικότητα κάτω από το καλάθι .

6η δράση Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας 2015, στη Βιβλιοθήκη Θήβας

Δευτέρα 20 Ιουλίου, 11:00-12:30 το πρωί
Εδώ δεν είναι βιβλιοθήκη… είναι ένα μουσείο προσωπικοτήτων
Με οδηγό τις βιογραφίες διάσημων προσώπων της ιστορίας φτιάχνουμε μια έκθεση με φωτογραφίες και αφηγήσεις για τα παιδικά τους χρόνια. Η έκθεση θα συμπληρωθεί από τις αφηγήσεις των παιδιών που μπορεί κάποτε να μείνουν στην ιστορία.
Με την Αναστασία Τσιλίκα.
Για παιδιά 8 – 12 ετών.

Αποφάσεις Συντονιστικής Επιτροπής Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος για το ν/σ του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

 23/7/2015


Απόφαση Συντονιστικης Επιτροπής για ΚΠολΔ- Εκτακτη σύγκληση Ολομέλειας την Παρασκευή

Η  Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, κατόπιν εξουσιοδότησης της Ολομέλειας των Προέδρων, αμέσως μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας στη Βουλή προέβη  στις ακόλουθες ενέργειες:
1.     Το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου 2015, συνεδρίασε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας και μελέτησε το περιεχόμενο του νομοσχεδίου.  Διαπίστωσε ότι πρόκειται ακριβώς  για το ίδιο νομοσχέδιο το οποίο είχε κατατεθεί τον περασμένο Νοέμβριο από την προηγούμενη κυβέρνηση και είχε απορριφθεί από το σύνολο του δικηγορικού και νομικού κόσμου της χώρας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΗΒΑΣ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα μας , ο αγροτικός τομέας δέχεται ένα μεγάλο πλήγμα στο κομμάτι βιωσιμότητας στο χώρο της καλλιέργειας. Δεν υφίσταται πρωτογενής τομέας σύμφωνα με τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις που μεταφέρονται από τα ΜΜΕ .
            Ζητούμε από τις πολιτικές δυνάμεις του νομούς μας να ασχοληθούν ενεργά και να αποτρέψουν αυτόν τον ανελέητο φοροεισπρακτικό πόλεμο, που οδηγεί σε αφανισμό του αγροτικού κόσμου.

Πρόσκληση για την 19η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων

 
Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 18157/23-7-2015 πρόσκληση για την 19η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Δ.Ε. Βαγίων  στις  27  ΙΟΥΛΙΟΥ του 2015, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

Πολιτιστικές εκδηλώσεις Πινδάρεια 2015 - Το πρόγραμμα - Μήνυμα του Δημάρχου Θηβαίων και του Προέδρου του Δ.Ο.Θ.

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις Πινδάρεια 2015

Φίλες και Φίλοι του Δήμου Θηβαίων

Στη δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε, η ανάγκη για ψυχαγωγία, αισιοδοξία και ελπίδα, μέσω της καλλιτεχνικής έκφρασης και του πολιτισμού, γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική. Γι' αυτό και ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνει ένα ακόμη πολιτιστικό καλοκαίρι με σεβασμό στην παράδοση και την τοπική δημιουργία.
Δημότες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν για 37η συνεχή χρονιά το θεσμό των Πινδαρείων, μέσα από ποικίλες εκδηλώσεις, που εξυψώνουν το πνευματικό επίπεδο του Δήμου μας και κάνουν τον πολιτισμό τέχνη της συνύπαρξης.  Μπορεί φέτος, λόγω της οικονομικής συγκυρίας να μηδενίστηκαν σχεδόν οι δαπάνες, όμως δεν έγινε καμία έκπτωση στην ποιότητα των εκδηλώσεων. Αυτό οφείλεται στην αμέριστη συμπαράσταση των συλλόγων, οι οποίοι  συμμετέχουν εθελοντικά και φέτος στις εκδηλώσεις.

Ρύθμιση για πρατήρια και καταστήματα στους υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομους

Θα συνεχίσουν να λειτουργούν ως την κατασκευή των Κέντρων Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών

Το θέμα είχε έρθει στην επικαιρότητα στις αρχές του μηνός όταν οι εργολάβοι της υπό κατασκευή εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας τοποθέτησαν μπάρες για να εμποδίσουν την είσοδο οχημάτων σε βενζινάδικο που λειτουργεί στο 90ό χλμ, κοντά στον κόμβο της Θήβας.

Το πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων εξυπηρέτησης κατά μήκος των υπό κατασκευή αυτοκινητοδρόμων ρυθμίζει νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο τέθηκε χθες σε δημόσια διαβούλευση.

Παυλόπουλος σε Ζωή: Εκφράζετε προσωπικές σας απόψεις

Σκληρή απάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Πρόεδρο της Βουλής – «Φουντώνει» το πολιτικό παιχνίδι
Ραγδαίες είναι οι πολιτικές εξελίξεις, την ώρα που διεξάγεται στη Βουλή η συνεδρίαση για την ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων.
Με παρέμβασή του ο Προκόπης Παυλόπουλος απαντά στην Ζωή Κωνσταντοπούλου που ζήτησε να ενημερώσει τους ομολόγους του για το περιεχόμενο της επιστολής της.
Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν έχει τη θεσμική και πολιτική δυνατότητα να ανταποκριθεί στο αίτημά της κ. Κωνσταντοπούλου και υποστηρίζει ότι η επιστολή αυτή εκφράζει προσωπικές απόψεις της Προέδρου.

Η «συγγνώμη» του Χρήστου Θηβαίου: «Στο εξής θα είμαι πιο προσεκτικός όταν εκφέρω δημόσια γνώμη»

Συγγνώμη από τη δημοσιογράφο του ραδιοφώνου της Θεσσαλονίκης αλλά και τη νεολαία, που κατηγόρησε ότι βρίσκεται σε κατάσταση αεργίας, ζητά ο Χρήστος Θηβαίος.

Σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

«Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αυγερίδου γιατί στην προχθεσινή συνέντευξη, που είχε την καλοσύνη να μου πάρει, την πρόσβαλα ως εργαζόμενη και ως δημοσιογράφο, παρότι δεν είχα τέτοια πρόθεση.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Διεθνείς σχέσεις και Ελλάδα

Ν. Λυγερός

Με το θέμα της ΑΟΖ οι διεθνείς σχέσεις μας διευρύνονται και μάλιστα σε πρακτικό επίπεδο. Οι συνοριακές μας σχέσεις με την Αλβανία, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία και την Τουρκία, έχουν πια επεκτάσεις με την Ιταλία, τη Λιβύη, την Αίγυπτο και την Κύπρο. Επίσης λειτουργούμε πλέον με τρεις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης την Βουλγαρία, την Ιταλία και την Κύπρο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον περιθώριο για μια μονόπλευρη θεώρηση των πραγμάτων μέσω της θεωρίας αποφάσεων, ότι η θεωρία παιγνίων είναι πλέον απαραίτητη και μάλιστα εκτός του πεδίου δράσης των παιγνίων μηδενικού αθροίσματος. Πρέπει λοιπόν να σκεφτούμε αυτή τη νέα σκακιέρα με αυτές τις επεκτάσεις για να μην εγκλωβισθούμε μέσα σε παλιά δεδομένα που δεν έχουν πια σχέση με την πραγματικότητα.

Μας δουλεύουν οι Βούλγαροι: Συμφωνούν να δεχτούν 500 μετανάστες την επόμενη διετία

Δηλώσεις της αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ρ. Μπαχάροβα

Ο αριθμός αυτός είναι μειωμένος κατά 33%, καθώς αρχικά η ΕΕ είχε προτείνει την υποδοχή από τη χώρα 788 μεταναστών

Η Βουλγαρία θα υποδεχθεί 500 μετανάστες, μέσα στην επόμενη διετία, σύμφωνα με δηλώσεις της αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού των Εσωτερικών, Ρουμγιάνα Μπαχάροβα, μετά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΜΑΣ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο κυριότερος λόγος που η κυβέρνηση του Σύριζα έκανε πίσω στις διαπραγματεύσεις της με τους εταίρους την τελευταία στιγμή αφού είχε εγκαταλείψει όλες τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις, και δέχτηκε τους όρους τους, ήταν για να «ηρεμήσει» η χώρα μέσα στο… νεκροταφείο που την έχωναν ζητωκραυγάζοντας οι δανειστές της!

Αναχώρησε η Ελληνική Αποστολή Special Olympics για τους XIV Παγκόσμιους Αγώνες Los Anzeles 2015


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ  ΕΝΟΤΗΤΑΣ  Ν .  ΕΥΒΟΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ  ΤΩΝ  SPECIAL  OLYMPICS   ΕΛΛΑΣ

 Αρ. Πρωτ. 47                                                                                              Χατζοπούλου  39                                                                                                                                                                                                              
 Χαλκίδα 22.07.2015     Τηλ.: 22210 29139                                                    

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΦΙΦΙ! Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ 20 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΨΟΥΣ 147 ΤΟΝΩΝ-ΕΡΕΥΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΤτΕ:
28/08/2003 – Διευκρινίσεις σχετικά με την πώληση 20 τόνων χρυσού από την Τράπεζα της Ελλάδος :
“Η απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος να πωλήσει 20 τόνους χρυσού από τα συνολικά αποθέματά της ύψους 147 τόνων” !!!
 Το ως άνω Δελτίου Τύπου, απετέλεσε το κίνητρο της νέας έρευνάς μας.
Έχουμε λοιπόν και λέμε.

Το twitter τρολάρει ανελέητα τον Χρήστο Θηβαίο!

Με οργή, σαρκαστικά σχόλια και χιούμορ «υποδέχτηκαν» οι χρήστες του Twitter τις απίστευτες δηλώσεις του Χρήστου Θηβαίου, ο οποίος ισχυρίστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι δουλειές υπάρχουν απλώς οι νέοι από επιλογή προτιμούν να ζουν με τη σύνταξη των γονιών τους και να τη βγάζουν όλη μέρα στις καφετέριες.

Στην ίδια συνέντευξη που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων σε όλα τα social media ο Χρήστος Θηβαίος είπε ότι μπορεί να ζήσει την πενταμελή οικογένειά του με 15 ευρώ την ημέρα. «Εγώ μπορώ να ζήσω με ένα καπέλο στη μέση του δρόμου. Να δουλέψω σερβιτόρος» είπε χαρακτηριστικά.

Η ουσία της ψηφοφορίας

Ν. Λυγερός

Την ώρα που η Ελλάδα παίρνει αποφάσεις όχι πια σε κυβερνητικό επίπεδο, αλλά κοινοβουλευτικό για να ενισχύσει την αξιοπιστία της με πράξεις και για να χρησιμοποιήσει την έννοια της ενότητας και να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά εθνικά, πολλοί ασχολούνται μόνο και μόνο με το θέμα των 120, λες και αυτό είναι η ουσία. Δηλαδή εδώ ο κόσμος καίγεται κι αναρωτιούνται αν μπορούν να το εκμεταλλευτούν για τη συνέχεια, λες και δεν υπάρχει καμία ανάγκη τώρα για την πατρίδα. Πρέπει, λοιπόν, να σκεφτούμε τα πράγματα σε κάποια στρατηγική σειρά και να μην σπαταλάμε χρόνο για αυτά που είναι ασήμαντα για το έθνος μας. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο τη σημερινή κατάσταση. Δεν έχει καν νόημα ο κομματισμός σε αυτά τα θέματα.

Επίκαιρα Θέματα από Μπασιάκο στη Βουλή

Ο Βουλευτής Βοιωτίας και Τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής της Ν.Δ. Βαγγέλης Μπασιάκος έφερε στη Βουλή το τελευταίο διάστημα, μεταξύ άλλων, επίκαιρα σημαντικά θέματα με σχετικές ερωτήσεις του, αναμένοντας τις απαντήσεις των αρμόδιων Υπουργών για :
         

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ
 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ
ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ
 ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟ.
ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ (carital control) ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΕΙ.

Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ 
ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. 

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο