Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΗΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ




Ημερίδα με θέμα: ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΗΓΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ
Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όποιον αγαπάει την θάλασσα και τις παραδόσεις της.

Η Τίμια Κάρα του Οσίου Δαυίδ στην Ι.Μ.Ζωοδόχου Πηγής Νεοχωρίου




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ !

Συμφωνα με αποκλειστικές πληροφοριες που μας μετέφεραν, το λιγνιτικο εργοστάσιο παραγωγή της ΔΕΗ σήμερα βγήκε από το δίκτυο λόγω κόστους !

Για όσους δεν γνωρίζουν, λόγω της οριακής τιμής όταν η παραγωγή κάποιου εργοστασίου ξεπεράσει το όριο κόστους ρεύματος βγαίνει από το δίκτυο ωστε να αγοραστεί ρεύμα από τον φθηνότερο παραγωγό.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ

Στην έρευνα του κόσμου εξέχει, όπως αντιλαμβάνεται καθένας, η διατύπωση του προβλήματος γιατί με την περιορισμένη διάρκεια μιας φυσικής οντότητας και αναμετρώντας το πλάτος και το βάθος που παρουσιάζει ο κόσμος, είναι δύσκολη η ολοκλήρωση μιας απάντησης σε μια φάση αυτής της λειτουργίας. Το περιεχόμενο της φιλοσοφικής σκέψης

Ντιν(Γκι) Νταν(Γκας). Το Εθνικό, Τηλεοπτικό Μας Πρότυπο...

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Ρε τι γίνεται σε αυτά τα τηλεοπτικά κανάλια...
Όλοι οι..."αντίθετοι" του Τσατσόπουλου μαζεύτηκαν εκεί. 

Δεν υπάρχει σειρά, εκπομπή, πρωϊνάδικο που να μην έχει και έναν γκέι.
Μοντέλα, τραγουδιστές, θεατρίνοι, και γενικά όποιο μέλος του...

Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί γνωστοποίησε ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος

Ανεξαρτητοποιήθηκε για να γλιτώσει τις διώξεις βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής αναγνωρίζει ο βουλευτής Λάρισας Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, που έσπευσε να αποχωρήσει από την Κοινοβουλευτική της Ομάδα.

Την απόφασή του να ανεξαρτητοποιηθεί γνωστοποίησε ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Ομιλία στη Βουλή του βουλευτή Βοιωτίας Γιάννη Καράμπελα για τον οργανισμό Κωπαΐδας

Κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, νομοσχεδίου του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, με θέμα: " Διοικητικές απλουστεύσεις - Καταργήσεις συγχωνεύσεις νομικών προσώπων υπηρεσιών, ο βουλευτής Βοιωτίας Γιάννης Καράμπελας στην ομιλία του δήλωσε:
« Αυτοί που μιλούν για τον οργανισμό Κωπαΐδας δεν έχουν πατήσει λάσπες. Το αντικείμενο του Οργανισμού Κωπαΐδας δεν είναι η αποξήρανση της λίμνης, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Η άρδευση του κάμπου

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ - ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ

Ο Αποστόλης Μαυροθαλασσίτης είναι ένας πιλότος με ειδικές ανάγκες, που το 2009 συμμετέχοντας με την εθνική ομάδα σε αγώνα αλεξίπτωτου πλαγιάς, μια επιπλοκή τον οδήγησε σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν το έβαλε κάτω, και το ατύχημά του δεν στάθηκε εμπόδιο και δεν του στέρησε την αγάπη του για τους αιθέρες. Βρήκε μια σχολή στο εξωτερικό, που δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση ατόμων με ειδικές ανάγκες και έγινε πιλότος. Συμμετέχει συχνά

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 16/3/14

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΡΟΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Το ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου για λόγους απολύτως ψευδείς και συκοφαντικούς αποφάσισε να μην έχει καμία πολιτική σχέση μαζί μου .
Είναι προφανές, ότι η απόφαση αυτή αποτελεί ύψιστη πολιτική τιμή για μένα αφού ο κ. Βενιζέλος, με τη συμμετοχή του στην αντιπροεδρία της Κυβέρνησης, απαξίωσε πολιτικά θεσμούς , κοινωνία και βέβαια το ίδιο το ΠΑΣΟΚ το οποίο πλέον δεν ανιχνεύεται σε καμία δημοκοπική μέτρηση.
Είναι πασίγνωστο ότι για τη δουλειά μου και το ήθος μου η κοινωνία των πολιτών

Ετεροχρονισμένη και μεταμεσονύκτια η καταγγελία της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Βοιωτίας για τον Κλ.Περγαντά

Σχεδόν ένα μήνα μετά τις δηλώσεις του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ, Βοιωτού περιφερειάρχη Στερεάς,

οι πολίτες να καταψηφίσουν τους ευρωβουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης, στις εκλογές του Μαίου, η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτία αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ένα οργισμένο καταγγελτικό κείμενο χαρακτηρίζοντας τον Κλέαρχο Περγαντά ως ανεπιθύμητο στο κίνημα και παράδειγμα προς αποφυγήν.

Με προσθήκες της τελευταίας στιγμής η κατάργηση του Οργανισμού Κωπαίδας

Μουδιασμένοι οι Βοιωτοί παρακολουθούν τις εξελίξεις μετά και την κατ' άρθρο ψήφιση του νομοσχεδίου που καταργεί τον Οργανισμό Κωπαίδας.

Οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής φέρνουν στην περιφέρεια Στερεάς την κινητή περιουσία, τη χρήση, την εκμετάλλευση και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Οργανισμού με το Ελληνικό δημόσιο να κρατά την κυριότητα

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Δ Ι Α Π Λ Ο Κ Η

Ανάλυση
                            --------------
Διαπλοκή λέγομεν την διαμέσου άλλων ισχυρών παραγόντων, τοπικών ή διεθνών, μεταβολή των γεγονότων υπέρ των συμφερόντων αυτών.
Διαπλοκή είναι ο τρόπος που επιλέγουν οι τοπικοί και διεθνείς Ολιγάρχες, Μεγιστάνες, & Πλουτοκράτες να δομήσουν μια σειρά, οικονομικών, πολιτικών, ή στρατιωτικών γεγονότων, που συνδέονται μεταξύ των, ώστε να προκύψει ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα που συμφέρει αυτούς τους ιδίους.

Εκδήλωση ανακοίνωσης της συμμετοχής στις δημοτικές εκλογές, του συνδυασμού «Νέα Ενωτική Πορεία» του Δημάρχου Σπύρου Νικολάου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σπύρος Νικολάου Δήμαρχος Θηβαίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Ενωτική Πορεία» προσκαλεί όλους τους δημότες, την Κυριακή 16 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, σε εκδήλωση ανακοίνωσης της συμμετοχής του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου και σχεδιασμού δράσης για την επόμενη πενταετία.

Μάχη με το χρόνο για συμφωνία μέχρι την Κυριακή

-Νέος γύρος διαπραγματεύσεων από σήμερα -Τι ζητούν οι δανειστές και οι «κόκκινες γραμμές» της Αθήνας
Σε τεντωμένο σχοινί βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με την τρόικα, με τα βλέμματα να στρέφονται πλέον στις νέες επαφές του Γ. Στουρνάρα με τους επικεφαλής των δανειστών.

«ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ»

Το Ελεύθερο Λαϊκό Πανεπιστήμιο, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει ένα θέμα που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους κατοίκους της Βοιωτίας, γιατί αναφέρεται στην προέλευση και την ιστορία των Αρβανιτών.
Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 και ώρα 6.00 μ.μ. στο συνεδριακό κέντρο του δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, θα μιλήσει ο συγγραφέας  κ. Ιωάννης Πέππας από την Άσκρη, με θέμα: «Οι Αρβανίτες στη Βοιωτία».

ΜΑΣ ΒΥΘΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΛΤΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΜΕ...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ

Περιφερόμενος κανείς στους διαδρόμους και στο "καφενείο" της Βουλής, όπου συνωστίζονται βουλευτές, πολιτευτές, κομματικά στελέχη, δημοσιογράφοι σε...διατεταγμένη υπηρεσία και απροσδιορίστου ταυτότητας παράγοντες και παραγοντίσκοι, διαπιστώνει ότι η αμετροέπεια είναι τρόπος πολιτικής σκέψης και ζωής. Και ότι η ασύμμετρη λογική και η θρασυδειλία χιλίων πιθήκων εν χορώ ωχριά μπροστά σε κάποιους σπιθαμιαίους και ετεροκίνητους πυγμαίους της πολτικής...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΟΙΝΑΜΠΕΛΩΝ 2014-2015

Η Γενική Δ/νση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει ότι όσοι παραγωγοί επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και Μετατροπής των Οιναμπέλων για την περίοδο 2014-2015 μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων, μέχρι και την 15η  Μαΐου 2014.

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ: ANAKOINΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΘΗΒΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΘΗΒΩΝ

Το Δ.Σ του Φ.Σ.Θήβας σε συνεδρίαση του στις 12 Μαρτίου αποφάσισε ομόφωνα,να στηρίξει την ομόφωνη απόφαση του  Δ.Σ  του Π.Φ.Σ. για 48ωρη
 απεργιακή κινητοποίηση στις 14 Παρασκευή  και 17 Δευτέρα , Μαρτίου με αίτημα την απόσυρση της έκθεσης του ΟΟΣΑ που αφορά στα φάρμακα και στα φαρμακεία.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ

Συμπολίτες, Συμπολίτισσες

Η τοπική μας κοινωνία ζει τον εφιάλτη μιας τραγωδίας που μας επέβαλαν με τις μνημονικές τους επιλογές τα δυο κόμματα της συγκυβέρνησης ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Μετέτρεψαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση στο μακρύ χέρι της κεντρικής εξουσίας.

5 διμοιρίες ΜΑΤ είχαν περικυκλώσει από το πρωί τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο ΠΥΡΙ - Συνεργεία της ΔΕΗ έκοψαν το ρεύμα από τα παραπήγματα που είχαν παράνομες συνδέσεις

5 διμοιρίες ΜΑΤ είχαν περικυκλώσει από το πρωί τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο ΠΥΡΙ, την ίδια ώρα που ελικόπτερο έλεγχε την περιοχή από αέρος.

Συνεργεία της ΔΕΗ έκοψαν το ρεύμα από τα παραπήγματα που είχαν παράνομες συνδέσεις και παράλληλα τοποθέτησαν λάμπες στις κολώνες για τον εσωτερικό δημοτικό φωτισμό του καταυλισμού με την επιτήρηση των ΜΑΤ.

Παράλληλα έγιναν έφοδοι και έλεγχοι στις καλύβες για την καταπολέμηση της παραβατικότητας.

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Απάντηση στους ανενημέρωτους Γερμανούς πολίτες, αλλά και στους επίσης ανενημέρωτους Γερμανούς δημοσιογράφους

Απάντηση στους ανενημέρωτους Γερμανούς πολίτες,
που δεν έχουν διδαχθεί την βαρβαρότητα των παππούδων τους,
αλλά και στους επίσης ανενημέρωτους Γερμανούς δημοσιογράφους
της «Welt», του «Spiegel», της «Sueddeutsche Zeitung»,
για τα «καθαρά λόγια ντροπής» του κ. Γκάουκ…

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ" ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ "ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΛΙΑΠΗΣ"

ΣΤΗΝ ΑΦΑΣΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΛΙΑΡΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ

Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές και οι Ευρωεκλογές προ των πυλών με τις μεθοδεύσεις των κομματικών επιτελείων, αλλά και την προπαγανδιστική κάλυψη της δραστηριότητας των υποψηφίων από τα στρατευμένα ΜΜΕ, να φέρνουν στο μυαλό μου την ευεργετική επίδραση του γιαουρτιού...Δεν πρόκειται για προτροπή. Πρόκειται για παγκοίνως και άκρως διαδεδομένη οικεία συμβουλή των επαιόντων, αλλά και άμεση

Ποινή φυλάκισης για τον δήμαρχο Αγράφων

Με δώδεκα μήνες φυλάκιση με αναστολή και δύο χρόνια στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων τιμώρησε το Μονομελές Πρωτοδικείο Καρπενησίου τον δήμαρχο Αγράφων Δημήτρη Τάτση.
Η δίκη που έγινε σήμερα στην Ευρυτανική πρωτεύουσα αφορούσε προσφυγή πολίτη απο το 2010 που αφορούσε τον δήμαρχο για παράνομη υδροληψία για άρδευση των χωραφιών του απο νερό ύδρευσης.

Πρόσκληση: Παρουσίαση του βιβλίου «Ο νέος Ιερός Λόχος της Θήβας»

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Ε.Δ.-Σ.Α. και Εφέδρων Αξιωματικών Θήβας «Ιερός Λόχος»

και οι εκδόσεις Ν. & Σ. Μπατσιούλας

σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου

Οι Γυναίκες γιόρτασαν την Ημέρα τους, στην Θήβα!

Μ. Θαλασσινού: «Αλληλεγγύη, γυναίκες! Η μια για την άλλη και όλες μαζί για τους συνανθρώπους μας»

Με σύνθημα «Αλληλεγγύη! Η μια για την άλλη και όλες μαζί για τους συνανθρώπους μας» οι γυναίκες του ΙΣΜΗΝΗ γιόρτασαν την Ημέρα της Γυναίκας και ξεφάντωσαν

Κοντά στις γυναίκες της Ευρυτανίας η Λίτσα Πατέρα

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας ο Σύλλογος Γυναικών Ευρυτανίας πραγματοποίησε εκδήλωση- αφιέρωμα το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 στο ξενοδοχείο Ονειρόπετρα του Καρπενησίου.
Επίσημη καλεσμένη η γνωστή σε όλους Λίτσα Πατέρα, αλλά και η Νέλλυ Μυλωνά- διατροφολόγος διαιτολόγος.

Ακολούθησε χορός με την συνοδεία εδεσμάτων

Λιβαδειά: Ορισμός Ιατρών για άσκηση ελεγκτικού έργου στα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                 Λιβαδειά    11-03-2014
5η  Υγειονομική Περιφέρεια                                    Αριθμ. πρωτ.  46
Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας
ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Λ Ι Β Α Δ Ε Ι Α Σ                                                           ΠΡΟΣ:
ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ                                                                                          
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : Τζούβαλη Ζωή                       Διοκητή Γεν. Νοσ. Λιβαδειάς      
ΤΗΛ: 22610 25878, 84445                                       κο Ρουσσόπουλο

Σύσκεψη για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών στη Θήβα - Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014


Το παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των ναρκωτικών (Ε.Σ.Υ.Ν.) σας καλεί την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα “Αρμονία” του Συνεδριακού Κέντρου Θήβας σε σύσκεψη των φορέων της πόλης με θέμα: “Δράσεις για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών”

Το Δ.Σ.
Συνδιοργάνωση: ΚΕΘΕΑ, Κέντρο Πρόληψης, Δήμος Θηβαίων

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Συνέντευξη της Διοικήτριας του Γ.Ν. Θηβών Αικατερίνης Λιακοπούλου στον 97,5


Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Η τελειωτική κίνηση κ. Γεωργιάδη στη δημόσια υγεία πριν την ευρωβουλή;

Η τρόικα πιέζει για φαρμακευτική δαπάνη στα 1,92 δισ. – Θα αντισταθεί ο μνημονιακός υπουργός Υγείας;

Μάχη γιγάντων διεξάγεται το διάστημα αυτό αναφορικά με τη φαρμακευτική δαπάνη, με την τρόικα να πιέζει στα 1,920 δισ. ευρώ για το 2014 και την φαρμακοβιομηχανία αγανακτισμένη να δηλώνει πως εάν το ποσό δεν φθάσει στα 2,20 δισ. ευρώ, τότε θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα ανθρωπιστικής κρίσης.
Κατά βάθος, όμως, οι εκπρόσωποι των φαρμακευτικών επιχειρήσεων, γνωρίζουν και φυσικά ευελπιστούν ότι στην καλύτερη περίπτωση η δαπάνη μπορεί να αγγίξει τα

24ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 12 Μάρτη

«Το νομοσχέδιο που έφερε στη Βουλή η κυβέρνηση για την αξιολόγηση, τις καταργήσεις οργανισμών και τις απολύσεις στο Δημόσιο ανοίγει τις πύλες της κολάσεως για τους δημόσιους υπαλλήλους. Τριάντα έξι χιλιάδες (36.000) συνάδελφοι ΙΔΑΧ μαζί με τους σχολικούς φύλακες, τους εκπαιδευτικούς, τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών και άλλους εργαζόμενους που είναι σε διαθεσιμότητα θα αποτελέσουν τη μεγάλη δεξαμενή

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΜΕ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ

Ψάχνοντας πριν χρόνια τα αρχεία της γενιάς των μαφιόζων του Σικάγου, βρήκα μια ιστορία, που ξεκινάει από ένα σχέδιο (Σικελικός κώδικας Νο 751). Ο πειρασμός δεν με αφήνει να μην σας το πω. Κάτι η ποτοαπαγόρευση, κάτι η συμπλοκή των συμμοριών, κάτι ο νόμιμος νόμος έφερναν τους μαφιόζους

Θετικά δύο στα εννέα δείγματα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας στη Φθιώτιδα

Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, γνωστοποιεί ότι, στα πλαίσια του προγράμματος επιτήρησης και ελέγχου της Σπογγώδους Εγκεφαλοπάθειας των Βοοειδών (ΣΕΒ), το οποίο εφαρμόζεται ανελλιπώς από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, έστειλε στις 20 Φεβρουαρίου 2014 από την κτηνιατρική υπηρεσία της περιοχής Αταλάντης δείγματα από εννέα (9) βοοειδή εκ των οποίων

Στους δρόμους..... ξαναβγήκαν οι ΡΟΜΑ της Θήβας

Στους δρόμους ξαναβγήκαν οι ΡΟΜΑ της Θήβας με αφορμή την ηλεκτροδότηση του καταυλισμού….

Γιατί η Ελιά ήταν εξαρχής καταδικασμένη

Του Σταύρου Λυγερού

ΛΟΓΩ ΚΑΙ της μεγάλης δημοσιότητας που της είχε δοθεί από τα ΜΜΕ, η «Κίνηση των 58» είχε τροφοδοτήσει μεγάλες προσδοκίες για την ανασυγκρότηση του χώρου της Κεντροαριστεράς. Οπως θα δείξουμε στη συνέχεια, όμως, η πρωτοβουλία ήταν εξαρχής καταδικασμένη να πέσει στο κενό. Το γεγονός, μάλιστα, ότι η «Κίνηση των 58» τα έσπασε με το ΠΑΣΟΚ, λόγω του σταυρού προτίμησης

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Με «αλυσίδες» θέλουν να κρατήσουν δεμένη την Ελλάδα σε μνημόνια

Επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι πληροφορίες του Newsbomb και από σχετικό δημοσίευμα του Bloomberg, που επικαλούμενο ευρωπαίους αξιωματούχους κάνει λόγο πιέσεις της Τρόικας που μόνο στόχο έχουν ένα 3ο μνημόνιο, ενώ η κυβέρνηση θα κληθεί μπροστά στο δίλημμα των πρόωρων εκλογών.

Ερωτηματικά για την αφαίρεση αμιάντου από το πρώην δημοτικό σχολείο Ερυθρών

Καταγγελία του Θ. Πανολιάσκου  για αυθαιρεσίες του Γ. Δρίκου
- “Η απομάκρυνση έγινε από  πιστοποιημένη εταιρεία’’ η απάντηση του δημάρχου Μάνδρας – Ειδυλλίας

Πριν από μερικές μέρες η εφημερίδα Θριάσιο έλαβε μια ανακοίνωση από τον υποψήφιο δήμαρχο Μάνδρας- Ειδυλλίας, Αθ. Πανολιάσκο, η οποία αναφερόταν στον τρόπο αφαίρεσης και μετακίνησης αμιάντου από σχολείο στις Ερυθρές.

Bοιωτία:Βαρύ το κόστος για το τριφύλλι από εργατικά και ναύλα στα νησιά

Βραχνάς για τους παραγωγούς μηδικής και τους κτηνοτρόφους το υψηλό κόστος για τα εργατικά και τα ναύλα προς τα νησιά, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Agrenda. Όσο πουλάει ένας παραγωγός 1 κιλό τριφύλλι, άλλο τόσο κοστίζουν τα μεταφορικά με το καράβι για να φτάσει το προϊόν σε κάποιο νησί του Αιγαίου.

Η ΤΕΧΝΗ ΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΥΝ...

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΥΡΜΟΓΛΟΥ

Αν ο φιλόσοφος ερωτηθεί από τον αφελή ποια είναι η χρησιμότητα της φιλοσοφίας, σίγουρα θα απαντήσει πως, εκ πρώτης όψεως, η φιλοσοφία φαίνεται να μη χρησιμεύει σε τίποτε, αλλά πως η ενήμερη συνείδηση δεν είναι σε θέση να λειτουργήσει δίχως αυτήν. Ο "ανεξέταστος βίος δεν είναι βιωτός", ο βίος δηλαδή που δεν αποτελεί αντικείμενο

Τι κρίνεται στην Ουκρανία; (1)

ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Είναι τέτοιο το μέγεθος της παραπληροφόρησης, αν όχι μαύρης προπαγάνδας, από τα μίντια της «διεθνούς κοινότητας» (διάβαζε της Υπερεθνικής ελίτ ―βασικά της «Ομάδας των 7»― που διαχειρίζεται τη Νέα Διεθνή Τάξη (ΝΔΤ) της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης) ώστε, με δεδομένο τον άθλιο ρόλο της «Αριστεράς» των ίσων αποστάσεων, είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον μέσο πολίτη στη Δύση να καταλάβει καν τι κρίνεται στην Ουκρανία. Θα προσπαθήσω, αρχίζοντας σήμερα, να απαντήσω στα κρίσιμα ερωτήματα

Η ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΑΙΩΝ ΘΗΒΑΣ '' ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ '' ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΘΗΒΩΝ

Σύλλογος Σαρακατσαναίων Θήβας
         << Τα Κονάκια>>

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τον Εορτασμό των 
Αγίων Θεοδώρων το Σάββατο 8 Μαρτίου και παρά τον βροχερό καιρό το Χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Σαρακατσαναίων  μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας χόρεψε

Δημόσια «συγνώμη» του Προέδρου Δημοκρατίας της Γερμανίας στους Λιγκιάδες Ιωαννίνων για τα θύματα ναζιστικής θηριωδίας (3 Οκτωβρίου 1943) .

Ρεπορτάζ: Νίκος Σουτόπουλος. 
 Φωτογραφία: Ζαχαρίας Τσελεκίδης.
 ΙΩΑΝΝΙΝΑ: «Επιθυμώ να αρθρώσω, αυτό που δράστες, αλλά και πολιτικά υπεύθυνοι τόσων πολλών χρόνων στη μεταπολεμική περίοδο δεν ήθελαν, ή δεν μπόρεσαν να προφέρουν, ότι δηλαδή τα όσα συνέβησαν εδώ ήταν κτηνώδης αδικία και με αίσθημα ντροπής και πόνου, ζητώ από τις οικογένειες των δολοφονηθέντων "συγγνώμη"», είπε ευθαρσώς ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Γιοακίμ Γκάουκ, ζητώντας έτσι δημόσια “συγνώμη” στους απογόνους των θυμάτων της ναζιστικής...

Παρέµβαση Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Γιώργου Μουλκιώτη µε επιστολή του προς τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών, σχετικά µε τις Γερµανικές Αποζηµιώσεις και το Κατοχικό ∆άνειο.

Παρέµβαση Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Γιώργου Μουλκιώτη µε επιστολή του προς τον
Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαµαρά και Υπουργό Εξωτερικών κ. Ευαγ. Βενιζέλο, σχετικά µε τις Γερµανικές Αποζηµιώσεις και το Κατοχικό ∆άνειο.

Η επιστολή έχει ως εξής:

ANAKOINΩΣΗ Φ.Σ.ΘΗΒΑΣ


Το Δ.Σ του Φ.Σ.Θήβας σε συνεδρίαση του στις 6 Μαρτίου αποφάσισε ομόφωνα,να στηρίξει την ομόφωνη απόφαση του  Δ.Σ  του Π.Φ.Σ. για 48ωρη προειδοποιητική απεργιακή κινητοποίηση στις 10 και 11 Μαρτίου με αίτημα την απόσυρση της έκθεσης του ΟΟΣΑ που αφορά στα φάρμακα και στα φαρμακεία.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΡΑΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΟ ΤΑΧΙ ΘΗΒΩΝ


Διαβάστε περισσότερα »

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Μάσες Καλώς Ορίσατε

Του πρόσφατου Καρνάβαλου και της επικείμενης παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου , προηγήθηκαν και συνεχίζουν να παρελαύνουν ενώπιων μας οι περιβόητες πια Μασάτε Καρχαριών Οδόντες .
Κομματικοί φίλοι, κουμπάροι , συγγενείς , μαζιφαγάδες , κομπιναδόροι , κάθε είδους λαμόγια , τρωκτικά και πιράνχας ανέλαβαν  ¨αφιλοκερδώς¨ βέβαια να διεκπεραιώσουν τις πιο πρωτότυπες και απίθανες αποστολές, τρώγοντας και πίνοντας

Η κρίση και η απέκκριση

A trained monkey sits next to his owner as they wait for customers
“…θα λάδωνες τα παιδιά σου για να σ’ αφήνουν να παίζεις με τα εγγόνια…”
Περίμενε πως και πως αυτά τα αναδρομικά για να καλύψει τρύπες που έγιναν τρυπάρες και κατά πως παν θα μοιάζουν σαν την τρύπα που πέταξε ο Λεονάϊντες το πρωτοπαλίκαρο του Ξέρξη μ’ εκείνο το ιστορικό “This is Sparta!” Φράπ! Πάρτα! Δηλαδή θα πάρει η ΔΕΗ την χελώνα λόγω χρέους. Γιατί, τι άλλο καταλάβατε;

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο