Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ

Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. που κυβέρνησαν αυτή τη

ΘΡΑΚΗ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ:

Όταν το 2005 επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή, ορκίστηκε πρόεδρος Δημοκρατίας ο κ. Κάρολος Παπούλιας, η

Ανακάλυψαν "τούρκους" σε Ρόδο-Κω,ζητάνε τζαμιά!

 Τουρκικός εθνικιστικός παροξυσμός

ΤΟΥ Λ.ΛΥΓΟΥΡΙΩΤΗ

Σεξ στο πρώτο ραντεβού … Να το κάνω ή όχι ;

Τι ισχύει όμως και τι πρέπει επιτέλους να περάσει στη σφαίρα του "αστικού μύθου";

Συνελήφθησαν τρεις άνδρες για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, στην Αλίαρτο Βοιωτίας

Συνελήφθησαν, το πρωί της Παρασκευής (13-07-2012)στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, τρεις

Ο Νίκος Λυγερός στη Γαύδο, για το δεύτερο MasterClass για θέματα ΑΟΖ


Νίκος Λυγερός

Παρασκευή 13 Ιουλίου, αμέσως μετά την άφιξή μας στη Γαύδο, το νοτιότερο σημείο της Ελλάδας,

Τσίπρας: Η Τρόικα μας ζητά να βρούμε με ποιο σχοινί θα κρεμαστούμε...

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης για τις επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις και για την συνολική

Στο εδώλιο στελέχη τoυ οίκου Moody's για πλαστές αναλύσεις κατά Ελλάδας & Ιταλίας!

Αντί για την Ελλάδα, τελικά οι οίκοι αξιολόγησης θα συναντήσουν τη Νέμεση στην

Τουρκική «επιδρομή» στις ελληνικές μαρίνες


Ένς από τους μεγαλύτερους ομίλους στον τραπεζικό, βιομηχανικό, κατασκευαστικό και

Έρχονται τα εκκαθαριστικά του τρόμου για 5,5 εκατ. φορολογούμενους

- Συνολικά θα κληθούν να πληρώσουν φόρο εισοδήματος 5,1 δισ. ευρώ

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: Ο έλεγχος της ανθρώπινης σκέψης προ των πυλών


Επιστήμονες προσπαθούν να αλλοιώσουν τη νοητική κατάσταση των ανθρώπων!!!


Εμβόλιο κατά της παχυσαρκίας θα ελέγχει τις διατροφικές μας τάσεις

Η επίθεση κατά των υπέρβαρων ανθρώπων και της παχυσαρκίας γενικότερα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, καθώς οι φαρμακευτικές εταιρίες επιζητούν να δημιουργήσουν εμβόλιο ώστε να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της παχυσαρκίας στην Αμερική αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Τον περασμένο μήνα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι εξαιτίας του υπερπληθυσμού και της υπερκατανάλωσης οι Αμερικανοί πολίτες είναι υπέρβαροι… και αυτό συνιστά ένα ζήτημα..

Σε συνεργασία με τον Π.Ο.Υ., ερευνητές Δημόσιας Υγείας του BMC εξέδωσαν μία μελέτη αναφορικά με τα αυξανόμενα επίπεδα παχυσαρκίας παγκοσμίως και το αντίκτυπο που θα έχει η συγκεκριμένη πρόσληψη βάρους στους παγκόσμιους πόρους (!!!). Ισχυρίζονται ότι οι υπέρβαροι άνθρωποι προσομοιάζουν με επιπρόσθετες ένα δισεκατομμύριο γεννήσεις σε ολόκληρη τη γη.

Ο στόχος των συγκεκριμένων ερευνητών είναι η Βόρεια Αμερική, και ειδικότερα ο πληθυσμός των Η.Π.Α. Παρόλο που οι Αμερικανοί αποτελούν μόλις το 6% του παγκόσμιου πληθυσμού, περισσότερο από το ένα τρίτο αυτών θεωρούνται παχύσαρκοι…

Ο Καθηγητής Charles Godray της Σχολής Martin του Πανεπιστημίου του Oxford, ο οποίος προέδρευσε της συγγραφής της «διακήρυξης» κατά της παχυσαρκίας δήλωσε:

“Το συνολικό μήνυμα είναι ότι χρειαζόμαστε μία ανανεωμένη εστίαση τόσο στο πληθυσμό όσο και στη κατανάλωση. Δεν είναι αρκετό να αντιμετωπίζουμε αυτά τα δύο ξεχωριστά. Πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε συνδυαστικά, καθώς μαζί καθορίζουν το αποτύπωμα του κόσμου.”

Ο Ο.Η.Ε κατηγορεί την ταχεία και μη σχεδιασμένη αστικοποίηση καθώς και τη παγκοσμιοποίηση των ανθυγιεινών τρόπων ζωής ως τη σφραγίδα της επιδημίας της παχυσαρκίας.

Ο Ο.Η.Ε επίσης ανακηρύσσει ότι το κόστος της παχυσαρκίας είναι μεγάλο για τη παγκόσμια οικονομία, και ως φαινόμενο είναι χαρακτηριστικό των μεγάλων και πλούσιων κοινωνιών (κοινωνίες της αφθονίας), όπως της Αμερικής.

Μία νέα μελέτη η οποία δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό Ζωικές Επιστήμες και Βιοτεχνολογία, ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια αποτελούν την απάντηση στα χημικά και ψυχολογικά ζητήματα που «περιβάλλουν» τη παχυσαρκία..

Είναι σημαντικό εδώ να τονίσουμε ότι ο δεύτερος συγγραφέας της μελέτης ήταν ο πρόεδρος και κύριος επιστημονικός υπεύθυνος μίας εταιρίας βιοτεχνολογίας με όνομα Braasch Biotech LLC. Braasch Biotech LLC, η οποία εξειδικεύεται στην ανάπτυξη ανθρώπινων και ζωικών εμβολίων.

Ουσιαστικά, μέσω της αναστολής των φυσικών ορμονών, οι ερευνητές ευελπιστούν να μειωθεί η ποσότητα τροφής που καταναλώνουν τα άτομα…

Η Big Pharma είναι μία εταιρία η οποία έχει και κατά το παρελθόν δημιουργήσει «ένοχα» εμβόλια – όπως το καθολικό εμβόλιο κατά της γρίπης(έχουμε αναφερθεί πολλές φορές εδώ στο pentapostagma.gr για την επικινδυνότητά τους).



Παρόλα αυτά, στη περίπτωση του εμβολίου κατά της παχυσαρκίας δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με τη δηλητηρίαση των ανθρώπων μέσω των εμβολιασμών – οι μεγάλες φαρμακευτικές εταιρίες βλέπουν να ανοίγεται μπροστά τους μία αγορά-χρυσωρυχείο (η αγορά της παχυσαρκίας) με ανυπολόγιστες χρηματικές ανταμοιβές..

Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η σωματοστατίνη, η οποία είναι μία πεπτιδική ορμόνη αναστέλλει τη δράση της ορμόνης που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και την ορμόνη που ρυθμίζει την ινσουλίνη. Έτσι αυξάνει το μεταβολισμό και μπορούμε να χάσουμε βάρος..

Το εμβόλιο θα μπορεί να τροποποιεί τη σωματοστατίνη μέσω χημικής μηχανικής ώστε να δημιουργούνται αντισώματα εναντίον της.

Επειδή η σωματοστατίνη είναι κρυμμένη στο πεπτικό σύστημα, η ορμόνη εν τέλει θα μεταφερθεί στον εγκέφαλο όπου υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλληλεπιδράσει με τη χημική δομή του εγκεφάλου δημιουργώντας μία σημαντική ψυχολογική επίδραση και αντίδραση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη μελέτη σε εργαστηριακά ποντίκια η σωματοστατίνη προκάλεσε τα εξής:



•Στα ποντίκια στα οποία δόθηκαν τα εμβόλια βίωσαν μία αρχική δραστική απώλεια βάρους αλλά στη συνέχεια ανέκτησαν το βάρος στη διάρκεια των έξι εβδομάδων,

•Η απώλεια βάρους έπειτα από τη χορήγηση της πρώτης δόσης ήταν τόσο δραστική ώστε η δόση που χρησιμοποιήθηκε στη δεύτερη ένεση του εμβολίου μειώθηκε ώστε να προληφθεί η υγεία των ποντικιών.

Με λίγα λόγια, όπως έχουμε ξαναπεί εδώ στο pentapostagma.gr οι επιστήμονες προσπαθούν να καταπολεμήσουν τη παχυσαρκία μέσω μίας ανεξέλεγκτης αλλοίωσης της χημικής δομής του εγκεφάλου – και ουσιαστικά μέσω της αλλοίωσης της νοητικής μας κατάστασης.

Βέβαια, αυτό θα ωφελήσει τόσο τους άπληστους φαρμακοβιομήχανους, αλλά και θα δημιουργήσει και μία στρατιά «ισορροπημένων» και «ρυθμισμένων» ανθρώπων ως βορά στη νέα τάξη πραγμάτων..





pentapostagma.gr

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

“Χαιρετίζουμε τους τρελούς. Τους απροσάρμοστους.
Τους επαναστάτες. Τους ταραχοποιούς.

Μόνο η ντροπή θα είναι όλη δική σου…

Ήρθε και το καλοκαίρι και έγιναν και οι εκλογές. Και κατά κάποιο δικαιολογημένο λόγο μειώθηκαν  και οι συζητήσεις στις παρέες για το χάλι της χώρας μας. Δεν είναι καθόλου περίεργο αυτό. Βλέπετε,  όταν είσαι «τάβλα» στην παραλία με 40 βαθμούς πασαλειμμένος αντηλιακό και στο ένα σου χέρι έχεις τον φραπέ και στο άλλο το κωλομάγουλο της γκόμενας σου που κοιμάται  μπρούμητα δεν  έχεις και πολύ όρεξη για πολιτικές συζητήσεις. Λογικό, αναμενόμενο και από τις καλύτερες στιγμές του καλοκαιριού…
Να μου πεις τώρα και όταν γινόταν πολιτικές συζητήσεις τι καταλάβαινες όταν διαπίστωνες ότι το 90% των συνομιλητών σου μπορεί να διαμαρτυρόταν για χάλια της χώρας αλλά δεν καταλάβαινε ότι όλα αυτά είναι σχέδιο εξόντωσης μας;
Από αυτό και μόνο φτάνει κανείς να συμπεράνει  αλλά και να δικαιολογήσει το αποτέλεσμα των πρόσφατων εκλογών.Και φυσικά ποτέ δεν πρόκειται να βρούμε την λύση στο πρόβλημα μας όταν δεν γνωρίζουμε καν ποιο είναι το πρόβλημα μας.
Το πρόβλημα μας δεν είναι οι πολιτικοί μας. Αυτούς τους αξίζουμε από την στιγμή που τους ψηφίζουμε.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Κραυγή αγωνίας ενός πολύτεκνου πατέρα

Επιστολή -καταγγελία πατέρα 4 παιδιών για τις αδικίες στο φορολογικό μας σύστημα κατά των πολυτέκνων
"Αξιότιμε κύριε

Νές μορφές ευκαιριών στη ΥΠΑΙΘΡΟ στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Την Δευτέρα, 23 Ιουλ 2012, στις 12.00, στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ- ΤΟΥ Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Η δαιμονοποίηση ενός προσώπου, ενός θεσμού, μιας ιδέας, μιας ιδεολογίας υπήρξε, αιώνες τώρα, ένα διαχρονικά χρήσιμο

Στον αρχαίο τάφο Βεργίνας δεν είναι ο Φίλιππος Β αλλά ο Μ. Αλέξανδρος;

Μετά την ιστορική ανακάλυψη του καθηγητή Μ Ανδρόνικου στο βασιλικό νεκροταφείο της Βεργίνας, η ταυτότητα του νεκρού στο βασικικό τάφο ΙΙ των αρχαίων Αιγών παραμένει υπό αμφισβήτηση.

Συρία: Ολοταχώς προς πόλεμο;


Σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο, η Χίλαρυ Κλίντον έφτασε κοντά στο σημείο να

Εξιχνιάστηκαν 2 επιθέσεις κλοπών και 4 φθορών στην περιοχή του Πυρίου Θηβών

Εξιχνιάστηκαν,  (11-07-2012) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών και τέσσερις (4) περιπτώσεις φθορών, σε βάρος διερχόμενων οδηγών στην περιοχή του Πυρίου Θηβών.

334 δισ. ευρώ η περιουσία της ΔΕΗ μόνο σε λιγνίτη! Και όμως πωλείται!

Επειδή ζούμε σε μία εποχή που οι αριθμοί είναι πάνω από όλα, κατευθύνουν τις ζωές μας και

ΚΚΕ: TΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Τους γνωρίζουμε πολύ καλά:

ΜΑΚΡΑΝ O ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ...

Φώτη Κουβέλη, μετά από το κουαρτέτο ΓΑΠ- που δικαίως κατέχει τα πρωτεία, πρέπει να είσαι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που ανέδειξε η Ελληνική πολιτική σκηνή!

Επιβεβαίωσ​η ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ για ΔΝΤ και ανοιχτό ενδεχόμενο αλλαγών στο ελληνικό Μνημόνιο

Στις 10 Μαίου το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ μετέδιδε: "ΔΝΤ στον ΣΚΑΪ: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιμέρους τροποποιήσεων στο ελληνικό Μνημόνιο"

Απαιτείται επιστροφή στην Κοινή Λογική

Γράφει η
Σοφία Βούλτεψη
Αυτό που περισσότερο απαιτείται αυτήν την περίοδο καθορισμού των επόμενων κινήσεων της Ελλάδας είναι η επιστροφή (μετά από πολύ καιρό) στην κοινή λογική.

Χρυσή Αυγή: Άμεση εθνική ανάγκη η αύξηση της στρατιωτικ​ής θητείας

Η κυβέρνηση οφείλει πράγματι να προχωρήσει σε άμεση αύξηση της στρατιωτικής θητείας. Πολλές

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΚΕ, ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΤΩΡΑ
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ,ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΤΥ ,ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,διότι τα χρήματα της
του ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ,
ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΚΕ,
έχουμε να δούμε χωρίς προσχήματα προδοσία κατά των Ελλήνων .
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ,
ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Είναι εξίσου φανερό,ότι το ΚΚΕ αποτελεί ,μαζί με την λοιπή αριστερά....ξεχωριστό κομμάτι της πολιτικής ,που ευνοεί την ανάπτυξη και την ύπαρξη πρακτόρων ,ξένων κρατών και οργανώσεων που στρέφονται κατά της εθνικής μας κυριαρχίας.
Σήμερα το απόγευμα ,είχαμε μια μεγάλη έκπληξη......ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ
ΕΝΩ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΙΝΑ
ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ,ΡΩΣΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΏΝ.
Είναι ξεκάθαρο ,ότι το ΚΚΕ παίζει αυτήν την στιγμή ,όπως και ο Τσίπρας το παιχνίδι της ΣΙΑ......
διότι σαφώς υποστηρίζει τους εχθρούς του ΠΟΥΤΙΝ,αλλά επίσης στηρίζει κάθε ΝΑΤΟΙΚΗ ΔΡΑΣΗ,αφού υποστηρίζει τους εχθρούς του ΙΡΑΝ .
Φυσικά τα κομμουνιστικά παλιοτόμαρα ,στηρίζουν κάθε ξένο ,οποιονδήποτε ,αρκεί να μην είναι Ελληνας.
Στις φωτογραφίες που ακολουθούν ,η άθλια συμμορία ,που έμμεσα στηρίζεται απο την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,που αβαντάρει τους πακιστανοαλβανοαφρικανούς,με τα τερτίπια του λαθρονόμου,παραβιάζει ξεκάθαρα το
άρθρο 11 του συντάγματος......διότι οργανώνει συναθροίσεις επικίνδυνων ασιατοαφρικανών,κάτι που ρητά απαγορεύεται απο το σύνταγμα.
Γεννάται το ερώτημα,τι ακριβώς θα πράξει η δικαιοσύνη,δεν γνωρίζουμε αν η κ. Ραικου,σκοπεύει να κάνει κάτι ,και μάλιστα με την ταχύτητα που την διακρίνει,εκτός και αν αυτη η ταχύτης ,αφορά συγκεκριμένες περιπτώσεις που η ίδια κρίνει ότι πρέπει να ασχοληθεί.......ίσως καλό θα ήταν να ζητήσει την γνώμη του έγκριτου δημοσιογράφου ΔΕΛΑΤΟΛΑ.

Η ελονοσία επέστρεψε! Σε επίπεδο επικινδυνότητας η Βοιωτία

​Σε επιφυλακή είναι ο Μαραθώνας έπειτα από την εμφάνιση κρούσματος ελονοσίας στην

Συνέντευξη Ν.Λυγερού "Πρωινή Ενημέρωση" ΕΡΑ Χανίων 13/7/12


Να στηρίξουμε τα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά οι παραγωγοί ας δείξουν ότι προτιμούν τους ΕΛΛΗΝΕΣ!

Με ικανοποίησε ιδιαίτερα η αποδοχή και η αναγνωσιμότητα του προχθεσινού μας  άρθρου “Γιατί πρέπει να αγοράζουμε ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες και να μένουμε στην Ελλάδα…” που

Η ώρα της αλήθειας για τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες…

Η κριτική που τους έχει ασκηθεί κατά καιρούς είναι σφοδρή. Ειδικότερα τους τελευταίους

Κανονικά συνεχίζει την κοινωνική της προσφορά η τράπεζα αίματος της Χρυσής Αυγής

Η τράπεζα αίματος και αιμοπεταλίων της Χρυσής Αυγής λειτουργεί κανονικά και η αιμοδοσία από μέλη και φίλους του Κινήματος

Γυναίκες, Πολιτισμός και απασχόληση στο Γκάζι

Με πολύ ενδιαφέρον παρακολουθήσαμε στις 4/7/2012, την καλά οργανωμένη από

“Παθητικά” σπίτια με σχεδόν μηδενικές δαπάνες για ψύξη και θέρμανση

Μηδενικές, σχεδόν, δαπάνες ψύξης και θέρμανσης για όλον τον χρόνο και μηνιαίες

Κυβέρνηση προς Εκκλησία: Πληρώστε το 50% του μισθού των ιερέων

Ενα δύσκολο σταυρόλεξο καλείται να λύσει η κυβέρνηση, πώς δηλαδή θα καταφέρει να βάλει

Τα γκράφιτι της άνοιξαν τις πόρτες του Κορυδαλλού – Πως απέδρασε η “αμαζόνα” των “Ροζ Πάνθηρων”

Πως η 43χρονη κατάφερε να πείσει τη διοίκηση των

Σε κρίσιμη κατάσταση τα δίδυμα - Έκκληση για αίμα

Για τη ζωή τους παλεύουν τα δίδυμα που χθες παρασύρθηκαν μαζί με τη μητέρα τους από τη μηχανή 21χρονου

Ηλεκτροϋπερευαισθησία: H αλλεργία του 21ου αιώνα, ή "τεχνητή" αρρώστια ;

Μερίδα επιστημόνων συνδέει την αύξηση της ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης με πληθώρα ανεξήγητων συμπτωμάτων που σήμερα

Έκλεισαν τα μέτρα του 2012, ψάχνουν τα 11,5 δισ. ευρώ του Μεσοπρόθεσμου

της Δήμητρας Καδδά


Με αλλαγές μόνο στο ειδικό μισθολόγιο και εφαρμογή ειδικού τέλους ακινήτων και εξίσωση φόρου στα καύσιμα κλείνει το 2012.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Σμιριγλι, Σμυριδα, ο αγνωστος θησαυρος...



Κορούνδιο (Ορυκτ.). Ορυκτό του αργιλίου (ΑL2Ο3) που κρυσταλλώνεται στο τριγωνικό σύστημα.

Η μεγάλη πορεία των μεταλλωρύχων στη Μαδρίτη

Διαδηλωτές συγκρούστηκαν με αστυνομικούς στη Μαδρίτη

Πατριωτικό Μέτωπο: Περνάμε στην αντίσταση.

Σε σειρά δράσεων, απέναντι στο πολιτικό σύστημα και δίπλα στο Λαό, αποφάσισε να προχωρήσει το Πολιτικό

Γ.Φούχτελ: "Αποζημιώσεις; Ελάτε ως εργάτες στην Γερμανία"!

"Σφύριξε" αδιάφορα γα τις γερμανκές αποζημιώσεις ο "υπουργός της Μέρκελ για την Ελλάδα" ή

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΑΝ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΥΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!

Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA

Αύξηση θητείας κατά τρεις μήνες άμεσα αποφάσισε η διυπουργική

Μείωση μισθών προς το παρόν “παγώνει”,αλλά αυξάνει η στρατιωτική θητεία με πάσα

ΟΝΝΕΔ: Επιμορφωτικό summer school στην Αγία Άννα Ευβοίας

Αθήνα, 12 Ιουλίου 2012

Σε απόσταση βολής πυροβόλου από την εξέδρα της Noble Energy τα τουρκικά πολεμικά

Σάρωσαν τη νότια θαλάσσια περιοχή της Κύπρου τουρκικές αεροναυτικές δυνάμεις, σε μία απόλυτα

Ένα μνημείο χάνεται!!!

Μονή Ευαγγελιστρίας “Μπουνάσσας” Παλιουριάς Γρεβενών.
Τι γίνεται επιτέλους με ένα μνημείο του 11ου-12ου αιώνα, μοναδικό στην ορθοδοξία που έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του;
Μετά και την αφαίρεση του περίτεχνου τέμπλου με παραστάσεις παλαιάς και καινής διαθήκης και την απόφαση να συσκευασθεί (ουδείς γνωρίζει πως) και να πεταχτεί σε μια αποθήκη, πράγμα που δείχνει την ευαισθησία κάποιων απέναντι στην ιστορία, την παράδοση και την θρησκευτική μας κληρονομιά.
ΈΛΕΟΣ!!!
Επιτέλους μετά από 8 χρόνια, όλοι νοιώθουμε πλέον ένοχοι και ύστερα ομιλούμε για πολιτισμό, ιστορία και άλλα τέτοια.
Κάθε αρμόδιος έστω και τώρα, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μέχρι και τον τελευταίο πολίτη, οφείλει να κάνει κάτι για την αποκατάσταση της ιεροσυλίας.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου στην παραλία! (φωτό)

Μετά από μία κουραστική και απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα

Η ΝΑΥΤΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ;



Ιωάννης Σ. Θεοδωράτος
Δημοσιογράφος-Αμυντικός Αναλυτής


    Το αντιτορπιλικό κατευθυνομένων βλημάτων «Admiral Chabanenko» (DDG650).

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο