Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Λόγος και Αντίλογος

Κυκλοφόρησε το 14ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού «Λόγος και Αντίλογος».


Περιέχει τα εξής άρθρα:

-ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Από το Εορτοδρόμιον του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου

-ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ 9ΟΥ ΑΙΩΝΑ: Ο

ΑΓΙΟΣ ΙΛΑΡΙΩΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ

Ευχές Πάσχα -Κοφίνης Χρηστος Υποψήφιος Βουλευτης Ανεξάρτητω​ν Ελλήνων Ν. Βοιωτίας


Εύχομαι σε όλους τους Βοιωτούς «ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ». Ο Αναστάς Κύριος να χαρίσει σε όλους ευτυχία και πάνω απ’ όλα να φέρει την Ανάσταση της Πατρίδας μας!


Κοφίνης Χρήστος

Υποψήφιος Βουλευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ν. Βοιωτίας

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑ - ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γεώργιος Κοτσώνας ΘΗΒΑ

ΣΟΚ ! ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΘΟΛΩΤΟΣ ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΥΘΗΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ! ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ ;

Αμύθητος αρχαιολογικός θησαυρός βρέθηκε στη Μεσσηνία-Άνω του ενός δισ. ευρώ εκτιμάται μόνο η αξία των χρυσών κτερισμάτων!!!
Η πύλη του Άδη στην Ιθώμη και το μεγάλο μυστικό!!!



Ναι όσο απίστευτο και να φαίνεται, βρέθηκε ο θολωτός τάφος του θρυλικού Βασιλιά της Αρχαίας Μεσσήνης, Αριστόδημου, ο οποίος για αιώνες τώρα ήταν βασική επιδίωξη της αρχαιολογικής υπηρεσίας και εκατοντάδων επίδοξων θησαυροκυνηγών, οι υποίοι είχαν κυριολεκτικά ανασκάψει την ανατολική πλευρά του ιερού όρους της Μεσσηνίας, Ιθώμη, όπου κατά τον Παυσανία είχε ταφεί ο εν λόγω βασιλιάς.

Τι προβλέπει το Σύνταγμα για τις εκλογές σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας

Το 10ήμερο που θα ξεκινήσει αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες είναι το πιο κρίσιμο για την χώρα. Με τις εκλογές να γίνονται στις 6 Μαίου, η σύγκλιση της νέας Βουλής ορίσθηκε για τις 17 του μήνα.
Σ΄αυτό το διάστημα, είτε θα ορκισθεί αυτοδύναμη κυβέρνηση, είτε θα «τρέξουν» τα τριήμερα των διερευνητικών εντολών για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας.
Σύμφωνα με το άρθρο 37....

Η μαγειρίτσα του Νικόλα!



Θα σας πω εύκολα και γρήγορα πως φτιάχνω εγώ την μαγειρίτσα...


έχουμε και λέμε!

Μια συκωταριά από αρνί πλήρες, και όταν λέω πλήρες εννοώ συκώτι πνευμόνι γλυκάδια κτλ.

1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο

3 λεμόνια

3 αυγά

1 ποτήρι κρασί άσπρο

2 μαρούλια

10 κρεμμυδάκια χλωρά

1 ματσάκι άνηθο

Αφού έχουμε πλύνει καλά την συκωταριά την κόβουμε μικρά κομμάτια...

Τσόμσκι στον ΣΚΑΪ: Καταστροφή τα μέτρα λιτότητας για την Ελλάδα

Ο Νόαμ Τσόμσκι συνομιλώντας με τον Θάνο Δημάδη

Ο σημαντικότερος εν ζωή στοχαστής του 20ου αιώνα που έχει αφήσει πίσω του πλήθος βιβλίων και άρθρων γύρω από τους θεματικούς τομείς της γλωσσολογίας, της φιλοσοφίας και της ιστορίας της διανόησης μιλάει απόψε το βράδυ στις 9 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.


Ο 84χρονος διάσημος Αμερικανός καθηγητής γλωσσολογίας και φιλοσοφίας του ΜΙΤ, Νόαμ Τσόμσκι σε μία συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Θάνο Δημάδη από το προσωπικό του γραφείο στη Βοστόνη απαντάει σε ερωτήσεις που αφορούν την Ελλάδα, την κρίση, τη Δημοκρατία και το μέλλον της Ευρώπης.

Σοφια Λουκερη:Εύχομαι το φώς της Ανάστασης να φέρει στην πατρίδα μας την ελπίδα και τη λύτρωση!

Ανεξάρτητοι Έλληνες Αλιάρτου

Οι διαχειριστές της ιστοσελίδας
σας εύχονται:
Καλή Ανάσταση & Χρόνια Πολλά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Η αλήθεια με ντοκουμέντα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για την ψευδομακεδονία των σκοπιανών [ΒΙΝΤΕΟ]

Αυτό το βίντεο πρέπει να το δουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες
Αναγνώστης του planet-greece μάς έστειλε ένα εξαιρετικό βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται όλη η αλήθεια για τις ανιστόρητες προσπάθειες των σκοπιανών να δημιουργήσουν το "Μακεδονικό Έθνος". Δείτε τα ιστορικά έγγραφα τόσο από την Οθωμανική Αυτοκρατορία όσο και από το Πανεπιστήμιο της Τριέστης, στην Ιταλία...

Μήνυμα προέδρου ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Λούκας Τ. Κατσέλη.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία το μήνυμα της Ανάστασης αποκτά χαρακτήρα αγώνα για την αλλαγή, την ανατροπή και την ελπίδα.


Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ οικοδομεί σχέσεις εμπιστοσύνης και συλλογικότητας με τους πολίτες και μπαίνει μπροστά με ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης για την έξοδο από την κρίση. Για την Ανάσταση και ανάταση της χώρας.

Κρατικα CDS .. Μαρτιος 2012 και οι 10 Χωρες ετοιμες για χρεοκοπια


Η πρώτη επίσημη ομιλία του Πάνου Καμμένου Δίστομο 11/3/12


allday news4you:Πασχαλινές ευχές

Κάθε τέλος είναι και μια αρχή! Κάθε σταύρωση και μια ανάσταση! Καλό Πάσχα!

ΒΙΝΤΕΟ: Γιαούρτια και μουστάρδες σε Γεωργιάδη – Μανωλίδου

Πικρός τελικά βγήκε ο καφές στο ζεύγος Γεωργιάδη, καθώς δέχθηκε επίθεση με γιαούρτια, πάστα κέτσαπ και μουστάρδα.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, τα σκάγια πήραν και την Ευγενία Μανωλίδου. Φανερά ενοχλημένοι όλοι προσπάθησαν στη συνέχεια να σκουπιστούν ενώ το γεγονός δεν πήρε έκταση με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Focus Web TV



Φίλες και Φίλοι ,     Από Τρίτη 3 Απριλίου   λειτουργεί ένα νέο πρωτοποριακό μέσο επικοινωνίας και ενημέρωσης . Η Focus Web TV (http://www.focuswebtv.gr/) , η πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή τηλεόραση στην Ελλάδα με την οποία θα σας ενημερώνουμε και θα σας δίνουμε βήμα για να προβάλετε τις θέσεις και απόψεις σας . Πάρτε την δύναμη του διαδικτύου...

ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Τον πήραν χαμπάρι και τον κράζουν και οι ΠΟΜΑΚΟΙ! Μιλάμε για άγριο κράξιμο!

Ποιος το έφαγε το κράξιμο; Μα ο υπερασπιστής των ‘μειονοτήτων’, ο άνθρωπος που κάνει τον Γκρουέφσκι μπροστά του, να μοιάζει με εθελοντή του Ερυθρού Σταυρού! Ω ναι κυρίες και κύριοι!
Τον κατάλαβαν και οι ΠΟΜΑΚΟΙ και τον κράζουν χωρίς έλεος! Λιθοξόου πες αλεύρι;
Διαβάστε για να καταλάβετε:




ΛΙΘΟΞΟΟΥ: ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Ένας υπερασπιστής των…ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Ακούγαμε το όνομα Δημήτρης Λιθοξόου. Μάθαμε ότι είναι υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ότι είχε γράψει για τη «μειονότητα» στη Θράκη και αποφασίσαμε να δούμε το έργο του.

Επαναστατούμε εναντίον των videogames για το καλό μας...

Άποψη - Ανάλυση : Μαρία ΤσαλμαζάΠαιχνίδι στο δρόμο ή με παρέα είναι έννοιες άγνωστες στα σημερινά κι αυτό επειδή οι σύγχρονοι τρόποι ζωής επιβάλλουν τα videogames.  
Το playstation είναι αυτό που έχει κυριαρχήσει και ταυτοχρόνως έχει παραγκωνίσει τη μπάλα, το κρυφτό, το κυνηγητό ακόμα και τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Καλή Ανάσταση από το thiva nikolas blogspot

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο νομό Βοιωτίας.

O πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε την Αράχωβα σήμερα το πρωί 13/04/2012, συνοδευόμενος από το βουλευτή Βοιωτίας και Γενικό Γραμματέα του κινήματος, Μιχάλη Γιαννάκη.

Δημοσκόπηση MRB. Σταύρωση για Ν.Δ. και ΠαΣοΚ

Καλή Ανάσταση από το αέν ἀριστεύειν

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, βουλευτής Βοιωτίας Μιχάλης Γιαννάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Την ώρα που οι άλλοι συρρικνώνονται και λιγοστεύουν, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ πολλαπλασιάζονται και γιγαντώνονται.

Σε λίγες μόνο μέρες, δεκάδες υποψήφιοι πολιτευτές στο νομό Βοιωτίας εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για την συμμετοχής τους στους εκλογικούς συνδυασμούς του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΓΙΟΙ ΤΟΠΟΙ, ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΥ ΑΓΙΩΝ ΤΟΠΩΝ, ΑΓΙΑ ΠΟΛΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ

Ἡ Παλαιστίνη μὲ τὴν Ἱερουσαλὴμ ἀποτελεῖ τὸ κέντρον τοῦ κόσμου. Εἰς αὐτὴν τὴν πολυσήμαντον κι ἔντονον εἰς ὅλα της, ἀπὸ τὰ χρώματα τῆς ἀνατολῆς καὶ τῆς Δύσεως τοῦ ἡλίου μέχρι τοὺς ἀνθρώπους καὶ τὸ ἐκτισμένον τοπίον εὑρίσκεται καὶ ἀκτινοβολεῖ εἰς τοὺς αἰῶνας μία γνησία σύνθετη παρουσία τῆς ἑλληνικῆς βυζαντινῆς παραδόσεως. Ὁ Ναὸς τῆς Ἀναστάσεως, τὸ ἱερότερον μνημεῖον τῆς Χριστιανοσύνης ἀποτελεῖ τὸ ὄνειρον κάθε εὐσεβοῦς Χριστιανοῦ νὰ ἀξιωθῇ κάποτε νὰ ἐπισκεφθῇ τὴν Ἁγίαν Γῆν.

Καλωσορίζουμε στον Πλανήτη Γη τους «μαχητές της διαφάνειας»

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Προφανώς απουσίαζαν από την Ελλάδα, ίσως και από τον πλανήτη και οφείλουμε να τους καλωσορίσουμε πίσω στη Γη.

Ο λόγος για τους βουλευτές που καταψήφισαν την τροπολογία – 56 τον αριθμό – για τη χρηματοδότηση των κομμάτων εν όψει εκλογών, που προβλέπει την αποδέσμευση της τελευταίας δόσης του 2011 και των δύο δόσεων του 2012 της τακτικής κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων, ορίζοντας πως οι δόσεις αυτές είναι ανεκχώρητες και ακατάσχετες, καθώς και ότι οι επόμενες δόσεις θα διέπονται από τους περιορισμούς και τις δεσμεύσεις που έχουν συνομολογήσει τα πολιτικά κόμματα με τις τράπεζες με τις οποίες έχουν συνάψει δάνεια.

Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει με τις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων και τα δάνεια που έχουν λάβει, με εγγύηση προσεχείς κρατικές επιχορηγήσεις.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ

(B΄ΜΕΡΟΣ)

Περί Αλός

Jack Sweetman, Ph. D.
U. S. Naval Academy
Μετάφραση:ΝΕ
Δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ναυτική Επιθεώρηση»,
τεύχος 455, σελ. 71, ΙΑΝ-ΦΕΒ. 1989. έκδοση  ΓΕΝ /
 ΥΙΝ. Αναδημοσίευση στο Περί Αλός με την έγκριση
της «Ναυτικής Επιθεωρήσεως».
...Συνέχεια από το Α΄ ΜΕΡΟΣ


Βολή δίδυμου πολυβόλου 0,50 από
σκάφος PBR της TF-194 κατά
παράκτιας θέσεως των Βιετκόνγκ.

Η Δύναμη Ποτάμιας Εφόδου (Δύναμη Επιχειρήσεων 117), που ενεργοποιήθηκε τον Φεβρουάριο του 1967 ήταν η συνεισφορά του Ναυτικού στην Κινητή Ποτάμια Δύναμη (Mobile Riverine Force - MRF). Το χερσαίο στοιχείο ήταν η 9η Μεραρχία Πεζικού. Αυτή η δύναμη ήταν εμπνευσμένη από τις Dinassauts (Ναυτικές Μοίρες Κρούσης) που είχαν αναπτυχθεί από τους Γάλλους κατά τη διάρκεια  του πρώτου πολέμου της Ινδοκίνας, με σκοπό...

«Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις »

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Βοιωτίας ανακοινώνει ότι, δημοσιοποιήθηκε η υπ'αριθ.1480/37198/29-03-2012 Απόφαση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σύμφωνα με την οποία αποφασίστηκε η παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης των δικαιούχων του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές Ενισχύσεις » του Π.Α.Α. 2007-2013, ως κάτωθι: Για την δράση 1.2 « Βιολογική Κτηνοτροφία » και συγκεκριμένα για την υπ'αριθ.800/19605/17-02-2012 πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος , η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης παρατείνεται από 30-03-2012 σε 30-04-2012 .ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  στα τηλ. 22613-50158 ( κ. Σαφίκος Ιωάννης)  και  22613-50156 (κ. Βέργου Κων/να)

Συνάντηση με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ρόδο

Tο έμβρυο νιώθει τον πόνο έπειτα από την παρέλευση 20 εβδομάδων κύησης...


Παράνομες πλέον οι εκτρώσεις σε προχωρημένες εγκυμοσύνες στην πολιτεία της Αριζόνα

Νομοθέτες της πολιτείας της Αριζόνα στις Η.Π.Α έδωσαν την Τρίτη την τελική νομοθετική έγκριση σε νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει την απαγόρευση των περισσότερων εκτρώσεων έπειτα από την παρέλευση 20 εβδομάδων εγκυμοσύνης, πράξη που μπορεί να ειδωθεί ως ακόμη μία νίκη των Ρεπουμπλικανών στην προσπάθεια τους να θέσουν μεγαλύτερους περιορισμούς στην έκτρωση.

Δημοσκόπηση metron Αnalysis 26,9% N.Δ. και ΠαΣοΚ

Με αναγωγή τα ποσοστά γίνονται. ΠαΣοΚ 15,4%, Ν.Δ. 24,3%,  ΚΚΕ 10,9%, ΛΑΟΣ 4,2%, Συριζα 9,5%, Οικολόγοι 4,4%, ΔΗΜΑΡ 8% ΔΗΣΥ 2,1%, Χρ.Αυγή 6,3%, Αν. Ελληνες 9,6%

Δείτε εδώ και εδώ προηγούμενες δημοσκοπήσεις της ίδια; εταιρείας για συγκρίσεις

Τα φοβερά ερωτήματα της «Καθημεριν​ής» για τον κ. Α. Τσοχατζόπο​υλο, το Κίνημα και την ηγεσία του, το 2004, και η σιωπή έξι ετών που επακολούθη​σε

(αναρτήθηκε στους ΑΝΤΙΛΟΓΟΥΣ στις 8.6.2010)





1. Στην πρώτη σελίδα του φύλλου της 13ης Ιουλίου 2004 η «Καθημερινή» δημοσίευσε ένα φοβερό κείμενο με τίτλο «Πώς πλουτίσατε κ. Τσοχατζόπουλε» και με υπογραφή «Κ».


Στο κείμενο αυτό η «Κ»:

• Ισχυριζόταν ότι: «Προκάλεσε το πανελλήνιο ο κ. Τσοχατζόπουλος, θέλησε να δείξει σε όλους πόσο πλούσιος έγινε, επιβεβαιώνοντας κατά τρόπο εμφατικό εκείνους που προεκλογικά έλεγαν ότι ‘μακράν ο πλουσιότερος της πολιτικής είναι ο Άκης’».

Η Αλήθεια του Εσταυρωμένου, κρατά άσβεστο το άδολο Φως το Ελληνικό

«Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία...»


Μόνο η Ελληνική φυλή μπόρεσε να νιώσει τόσο έντονα την μυστηριακή οδό του φωτός, του μαρτυρίου και της Αναστάσεως. Ήταν η αποθέωση μίας οδού που γνώριζε καλά. Μόνον ο Χριστός μέσα στις χιλιετίες είχε μεγαλύτερο βάρος, μεγαλύτερο Χρέος από αυτό που κληροδοτεί ο Ελληνισμός στα παιδιά του: Την διαφύλαξη και την μεταλαμπάδευση του Φωτός. Γι' αυτό και οι Έλληνες ένιωσαν την Σταύρωση του Κυρίου ως την υπέρτατη προσφορά στο Θείο και την Ανάσταση ως απόλυτη Αλήθεια.

Αισθητικές παρεμβάσεις στην πόλη των Θηβών

Σε εργασίες συντήρησης δημοτικών οδών και αισθητικές παρεμβάσεις στην πόλη προχώρησε πρόσφατα ο Δήμος Θηβαίων, προκειμένου να αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εικόνα της πόλης και του Δήμου.

ΑΡΘΡΟ "ΦΩΤΙΑ": "Αναμένοντας την Ανάσταση του Θεού μας και του Έθνους μας."

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου.Αυτή την εβδομάδα η απανταχού Ορθοδοξία βιώνει την Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου Ιησού Χριστού ο οποίος ως άνθρωπος ανέλαβε την ευθύνη για όλες τις αμαρτίες των ανθρώπων και απετέλεσε την αιτία για την σωτηρία των ανθρώπων.

 Τα γεγονότα που βιώνονται στους Ιερούς Ναούς την Μεγάλη Εβδομάδα είναι τα κοσμοσωτήρια για τον άνθρωπο. Στο τέλος αυτής της Μεγάλης Εβδομάδος, την Μεγάλη Παρασκευή έχουμε την Κορύφωση...
του Θείου δράματος όπου τελείται η «Ακολουθία των Παθών» και θυμόμαστε τα φρικτά Πάθη του Θεού μας.

Φρικτά πάθη που βιώνει σήμερα όλος ο Ελληνικός λαός από τους τυράννους της εξουσίας, εγχώριους και παγκόσμιους, όπως μαστιγώματα, φτυσίματα, κτυπήματα και εξευτελισμούς.
Στο τέλος του τοποθετούν το αγκάθινο στεφάνι και τον οδηγούν στην Σταύρωση περιμένοντας τον θάνατό του.

Viotia-Radio:Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση

AerasFM 99.5 - Καλό Πάσχα!

ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Ο Πρόεδρος του κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Πάνος Καμμένος και ο Πρόεδρος του κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» Νότης Μαριάς συμφώνησαν στη συγκρότηση ενωτικού αντιμνημονιακού μετώπου.


Όπως δήλωσαν από κοινού ο Πάνος Καμμένος και ο Νότης Μαριάς «υπογράφουμε σήμερα συμβόλαιο τιμής για συνεργασία, προκειμένου να διασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και να συγκροτήσουμε μια πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση που θα ανακτήσει την εθνική μας ανεξαρτησία και θα απαλλάξει το λαό μας από τα Μνημόνια και τις επονείδιστες και αντισυνταγματικές δανειακές συμβάσεις.

Mrb για την Β΄Αθηνών. Τρίτο κόμμα το ΠαΣοΚ

Μια δημοσκόπηση στην μεγαλύτερη σε πληθυσμό περιφέρειας της Ελλάδος που στέλνει μηνύματα

Δήμος Θηβαίων: ΑΓΙΟ ΦΩΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία  με την Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας θα μεταφέρει από το Ελευθέριος Βενιζέλος το ΑΓΙΟ ΦΩΣ το Μ.Σάββατο.  Πιθανή ώρα άφιξης του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ θα είναι μεταξύ 20:30 έως 21:00  στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννη του Καλοκτένους (πλατεία Θηβών).

Η Διαλεκτική στην Δίκη του Χριστού


από πολ- μηχ Θεόδωρο Κ. Παπαϊωάννου

Οι διάλογοι στη δίκη του Χριστού δεν είναι μόνο ιστόρηση του θείου πάθους, αλλά και μια αυθεντική περίληψη της ποιότη¬τας του ανθρώπινου βίου. Ένα αντιπροσωπευτικό απάνθισμα συμπεριφοράς και χαρακτήρων στη δημόσια και ιδιωτική σφαίρα. Μια εναλλαγή «Ωσαννά» και «Σταύρωσον», ενταφιασμού της Ανάστασης, Γολγοθά και θριάμβου. Δεν θα ασχοληθώ με τη θεολογία, αλλά με την πολιτική διαλεκτική του , τη τέχνη και τη ευστροφία στις απαντήσεις στα ερωτήματα - τριβόλους και παγίδες - των εγκαθέτων και των διωκτών του . Όλοι καταλαβαίνουμε , ότι με τα τιθέμενα ερωτή¬ματα ήθελαν να τον εκθέσουν ή στο ρωμαϊκό imperium , ή στη θεοκρατία του μωσαϊκού νόμου. Οι απαντήσεις του είναι ακόμη διδάγματα ακρίβειας, εντιμότητας, ετοιμότητας και πολιτικής σωφροσύ¬νης. Έχει λεχθεί ότι ‘’πολλές φορές όταν δυο άνθρωποι αλλάζουν σφαίρες, ο ένας μπορεί....

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ κ.κ.ΙΕΡΩΝΥΜΟ

ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΡΟΪΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΙΕΡΕΙΣ


Τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο του Κινήματος Τέρενς Κουίκ και τον Γραμματέα του Κινήματος Μιχάλη Γιαννάκη.

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ

Ολοκληρώθη​κε η Συγκέντρωσ​η Τροφίμων του Συλλόγου Σαρακατσαν​αίων Θήβας ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ

Σύλλογος Σαρακατσαναίων Επαρχίας Θήβας
«Τα Κονάκια»
Ζωοδόχου Πηγής  14, Θήβα
Τηλ: 2262 0 24637

Δελτίο Τύπου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  Σαρακατσαναίων Θήβας «Τα Κονάκια» ευχαριστεί θερμά τόσο τα παιδιά του Χορευτικού Τμήματος όσο και τα μέλη του Συλλόγου, τα οποία ευαισθητοποιήθηκαν και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συγκέντρωσης τροφίμων για απόρους.
Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (μόλις 7 ημερών) συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 350 κιλά τροφίμων. Αναλυτικά συγκεντρώθηκαν:

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥ​Σ ΘΗΒΑΣ

Οκτώ προτάσεις κατά της διαφθοράς

Εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, η Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς (ΔΔ-Ε) θέτει ΟΚΤΩ συγκεκριμένες και άμεσα υλοποιήσιμες προτάσεις για την καταπολέμηση της διαφθοράς στην Ελλάδα και καλεί ανοικτά τα υποψήφια κόμματα να δεσμευτούν για την εφαρμογή τους.


Οι προτάσεις της ΔΔ-Ε, συνοψίζονται ως εξής…

Η πρόταση μας για το Πασχαλιάτικο σούβλισμα

Πρώτος κατάλογος υποψήφιων βουλευτών ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ

Πανεπιστημίου 39 (Στοά Ι. Πεσμαζόγλου), 10564,  Αθήνα
γρ. 605 / 619 - Τηλ. 2103311010 – 2103311030  /
www.koinonikisymfonia.gr
Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ δίνει στη δημοσιότητα τον πρώτο κατάλογο των υποψηφίων βουλευτών της στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου:

Η Ιερά Μονή Σαγματά οργανώνει Προσκυνηματική Εκδρομή στη Συμφερούπολη με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Λουκά του ιατρού

Προσκυνηματική εκδρομή στη Συμφερούπολη της Κριμαίας οργανώνει η Ιερά Μονή Σαγματά με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Λουκά του ιατρού από 8 έως 12 Ιουνίου 2012.
Για πολοστή φορά ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Αντωνόπουλος θα προΐσταται προσκυνητών που επιθυμούν να βρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά



Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του ιατρού (10-11 Ιουνίου).

Η μεταφορά από την Αθήνα στη Συμφερούπολη θα πραγματοποιηθεί με τακτικές πτήσεις των Τουρκικών Αερογραμμών μέσω Κωνσταντινούπολης.

Η α´ ομάδα προσκυνητών θα ξεκινήσει την Παρασκευή 8 Ιουνίου το μεσημέρι από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, ενώ η β´ ομάδα προσκυνητών θα ξεκινήσει το βράδυ της Παρασκευής 8 Ιουνίου και με διανυκτέρευση στην Κωνσταντινούπολη θα μεταβεί το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουνίου στη Συμφερούπολη.

Την οργάνωση του προσκυνήματος έχει αναλάβει το τουριστικό γραφείο M.P. Mediterranean Travel (Βουλής 4 - Σύνταγμα) σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Συμφερουπόλεως & Κριμαίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και το κόστος συμμετοχής έχει ως εξής:


συνοδοιπορία

Συν – οδοιπορία...ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ευχές Συλλόγου Σαρακατσαν​αίων Θήβας "Τα Κονάκια"

Τις ευχές από το Εν Όψει Αλίαρτος

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Με λένε Ελλάδα, είμαι μητέρα και τα παιδιά μου είναι οι Έλληνες!

Βρίσκομαι στην Ευρώπη! Είμαι μικρή χώρα, μια κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη, έχω όμως το καλύτερο “οικόπεδο” στον πλανήτη…!Διακρίνομαι για την Ιστορία μου…,


τους Αγώνες μου…,

την Αντίστασή μου…,

Το διάγγελμα Παπαδήμου

Δείτε την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Ευ.Βενιζέλο

Κρυφό δίλημμα Παπαδήμου: Ευρώ ή δραχμή

Να ψηφίσουν τα κόμματα του Μνημονίου ζήτησε με έμμεσο τρόπο ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος από τους Έλληνες πολίτες στο διάγγελμα που απηύθυνε το βράδυ της Μ. Τετάρτης. Ο κ. Παπαδήμος χαρακτήρισε ως αποδόμηση την επιλογή όσων ψηφίσουν στις κάλπες κόμματα που αντιτάσσονται στο Μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά «ως κοινωνία θα επενδύσουμε στη δημιουργία και όχι στην αποδόμηση» και πρόσθεσε «αυτό σημαίνει να επιλέξουμε το δρόμο που διασφαλίζει το δρόμο της χώρας μας στην ΕΕ και στο ευρώ. Το δρόμο της δημοσιονομικής εξυγίανσης και των διαρθρωτικών αλλαγών που θα οδηγήσει σε μια σύγχρονη, ανταγωνιστική οικονομία, σε βιώσιμη αύξηση των εισοδημάτων και σε μείωση της ανεργίας».

12 Απριλίου 1994: Eνεργοποιείται το spam, ένα σύστημα που βαφτίστηκε από μία... κονσέρβα

Ως spam χαρακτηρίζονται να ανεπιθύμητα διαφημιστικά μηνύματα που αποστέλλονται μαζικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το πρώτο καταγεγραμμένο μήνυμα spam εστάλη την 1η Μαΐου 1978 σε περίπου 400 παραλήπτες στη δυτική ακτή των ΗΠΑ, εκ μέρους του κατασκευαστή ηλεκτρονικών υπολογιστών DEC, που πλέον έχει κλείσει.


Η λέξη spam δεν σημαίνει κάτι στα αγγλικά. Τα «ανεπίκλητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου» πήραν το όνομά τους από την ομώνυμη κονσέρβα κρέατος της αμερικανικής εταιρείας τροφίμων Hormel.

Όπως διαβάζουμε στο sansimera.gr, τα βαφτίσια του spam έγιναν σε ένα σκετς της βρετανικής τηλεοπτικής εκπομπής "Το Ιπτάμενο Τσίρκο" των Μόντι Πάιθον, στο οποίο μία ομάδα Βίκινγκς βρίσκεται σε ένα εστιατόριο που σερβίρει όλα τα πιάτα με spam και επαναλαμβάνει τραγουδιστά το όνομα της κονσέρβας. Αυτό είναι και το νόημα του όρου: κάτι που επαναλαμβάνεται και επαναλαμβάνεται και προκαλεί μεγάλη ενόχληση.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ:Ο Πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος εδέχθη τα Προεδρεία των Ενώσεων των Αποστράτων Αξιωματικών, ΝΠΔΔ και την Ανεξάρτητη Ένωση Απόστρατων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) ΝΠΙΔ

Στα γραφεία του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ο Πρόεδρος του κινήματος Πάνος Καμμένος εδέχθη τα Προεδρεία των Ενώσεων των Αποστράτων Αξιωματικών, ΝΠΔΔ και την Ανεξάρτητη Ένωση Απόστρατων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) ΝΠΙΔ με τα οποία συζήτησε θέματα που απασχολούν τα μέλη των ενώσεών τους.


Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων,με τη Τρόϊκα και τη συγκυβέρνηση,επιχειρούν την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων ακόμα και με την οικονομική εξόντωση των στελεχών του.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο