Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ο Χάρρυ Κλυνν συμβουλεύει τον Τατσόπουλο


Φίλε Πέτρο Τατσόπουλε, 
την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στη Σαλονίκη θυμάμαι ότι σου είπα, μέσα σε όλα τα άλλα, ότι διάλεξες την πλευρά εκείνων που κάποια στιγμή θα δεχτούν ανελέητο πόλεμο.
Ως μεγαλύτερος, σε συμβούλευσα μάλιστα ότι τα μόνα όπλο που μπορείς να αμυνθείς και να φέρεις σε ταραχή στους αντιπάλους, είναι το …………

Μεταλλαγμένα = Θάνατος! Όλες οι λίστες των τροφίμων στα Ελληνικά Σ. Μάρκετ


Προσοχή! Τα προϊόντα αυτά προέρχονται ή είναι πιθανό να προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί µε μεταλλαγμένους οργανισμούς.

Το βίντεο που απαγορεύτηκε στην Γερμανία


Εἶχα φτιάξει ἕνα σατυρικὸ βιντεάκι μὲ τὴν Μέρκελ νὰ ρωτάει πόσο εἶναι τὸ χρέος μας. Ἔβαλα καὶ τὴν κατάλληλη μουσικὴ ποὺ εἶχε κάποια ἐρωτικὰ ἀγκομαχητά. Ὅταν τὸ ἀνέβασα στὸ Youtube, τὸ σύστημα μὲ εἰδοποίησε ὅτι ὑπῆρχε θέμα πνευματικῶν δικαιωμάτων. Ἀναγνώρισα τὰ δικαιώματα. Συνήθως τὸ σύστημα τότε ἀναφέρει ὅτι ὑπάρχει ἡ ἀναγνωρισμένη ἀξίωση πνευματικῶν δικαιωμάτων καὶ τὸ βίντεο συνεχίζει νὰ προβάλλεται παγκοσμίως.

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 25/11/12



ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ EUROGROUP ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΟΛΟΥΣ

Νίκος Αναγνωστάτος

Η καλύτερη απόφαη για την Ελλάδα, δίνει προοπτική ανάπτυξης
Η θεραπεία του ασθενούς συνεχίζεται στην εντατική, με την προσδοκία θεραπείας την επομένη Δευτέρα, κατά την επαναληπτική συνεδρίαση του Ευρωγκρούπ. Οι πιθανότητες είναι να έχουμε θετικά, έστω μερικώς, αποτελέσματα. Όμως το καίριο ερώτημα παραμένει αν ο ασθενής θα επιζήσει, έστω και αν η εγχείρηση θα επιτύχει, δηλαδή αν ο ελληνικός λαός θα αντέξει τα τελευταίως ψηφισθέντα σκληρά μέτρα, όπως εύηχα τα λέμε. Με αυτά θα ασχοληθούμε στο επόμενο σημείωμά μας.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ REUTERS ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ.


«Οι απόπειρες αυτοκτονίας αυξάνονται στην Ελλάδα της κρίσης», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters για το κύμα αυτοκτονιών που παρατηρείται τους τελευταίους μήνες στη χώρα μας.
Το πρακτορείο συνδέει τις αυτοκτονίες με την ύφεση, τα κοινωνικά προβλήματα και κυρίως με την λιτότητα λόγω των μνημονίων.
Στο ρεπορτάζ αναφέρονται τα στοιχεία που έχει δώσει στη Βουλή ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σύμφωνα με τα οποία το 2009 έγιναν 677 απόπειρες αυτοκτονίας, το 2010 έγιναν 830 και το 2011 έγιναν 927.
Για το 2012, έχουν καταγραφεί ήδη 690 περισταστικά μέχρι τον Αύγουστο και σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις που επικαλείται το ρεπορτάζ, η τάση που καταγράφεται είναι ανοδική.
Στη συνέχεια αναφέρεται η αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου φαρμακοποιού, ο οποίος αυτοκτόνησε με όπλο έξω από τη Βουλή, επειδή όπως έγραφε στο σημείωμά του αρνήθηκε να βρίσκει φαγητό στα σκουπίδια.

makeleio

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!


Η Τουρκία έχει ένα νέο νόμισμα, τη «Νέα Τουρκική Λίρα» (Yeni Turk Lirasi), το οποίο αντικαθιστά το παλιό. Κοιτάζοντας το νέο θα συνειδητοποιήσετε ότι... μοιάζει ύποπτα με το κέρμα των 2 ευρώ. Αν συγκρίνουμε αυτά τα δύο κομμάτια, βρίσκουμε ότι έχουν ακριβώς την ίδια εμφάνιση (ένα δαχτυλίδι νικέλιο γύρω από την κεντρική χαλκού) και σχεδόν το ίδιο μέγεθος.
Η μόνη διαφορά είναι ότι αντί του 2, υπάρχει το 1 Αυτό το κομμάτι της τουρκικής λίρας είναι μια έξυπνη παραχάραξη του κέρματος των δύο ευρώ. Να είστε προσεκτικοί, βεβαιωθείτε για τα κέρματα των δύο ευρώ, δεδομένου ότι άρχισαν να κυκλοφορούν... (patrisnews.com)

makeleio


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Σ. Μπερίσα: «Η θέση των Αλβανών δεν μπορεί να είναι παρά η ένωση τους σε μια χώρα»


ΝΕΕΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Τα αλυτρωτικά σχέδια της Αλβανίας περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια ο πρωθυπουργός της Αλβανίας κατά τη διάρκεια συνεδρίου στα Τίρανα για τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας της χώρας.
Ο Σαλί Μπερίσα μιλώντας δστο συνέ

Πώς εξιχνιάστηκε η ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία


Η αναζήτηση αγοραστή για τα κλεμμένα αρχαία αντικείμενα από την ένοπλη ληστεία στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία, τον περασμένο Φεβρουάριο, οδήγησε την Αστυνομία στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στη σύλληψη τριών από τους δράστες, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο, τα στοιχεία των οποίων είναι γνωστά στην Αστυνομία.

Ανενεργά δίκτυα φυσικού αερίου σε έξι πόλεις της Ελλάδος μεταξύ των οποίων και η Θήβα


Φυσικό αέριο: ανενεργά δίκτυα επιβαρύνουν τους φορολογούμενους



Ξεκάθαρη απάντηση για το γεγονός ότι ολοκληρωμένες υποδομές σύνδεσης με το φυσικό αέριο μένουν ανενεργές, επιβαρύνοντας το δημόσιο και τους πολίτες, ζητούν από το ΥΠΕΚΑ οι Οικολόγοι Πράσινοι.
Ολόκληρη η ανακοίνωση:

ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ: Στήριξη των κινητοποιήσεων της ΟΕΒΕ Μαγνησίας



 Προς:  Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων  Ν. Μαγνησίας                                                                                                                                 
            -Υπόψη Προέδρου & μελών Δ.Σ.

 Κοινοποίηση : - ΓΣΕΒΕΕ - Ομοσπονδίες – Μέλη ΓΣΕΒΕΕ


Θέμα: Στήριξη των κινητοποιήσεων της ΟΕΒΕ Μαγνησίας

Αυτό το βράδυ, δεν θα ακούσετε για τις αυτοκτονίες των δύο κοριτσιών…


Όπως δεν ακούσατε για τις αυτοκτονίες 3,500 συνανθρώπων μας. Όπως δεν ακούγατε για τις αυτοκτονίες το καιρό του χρηματιστηρίου. Όταν η συμμορία Σημίτη και τα πολιτικά του παιδιά ληστεύουν την Ελλάδα, δεν αδειάζουν μόνο τα ταμεία. ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ.
Και κάποιοι αποσιωπούν…


Η εικόνα που βλέπετε κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες συγκεντρώνοντας πλήθος από σχόλια κατά του καναλιού.
Συγκεκριμένα η πρώτη ήταν 20χρονων και αυτοπυρπολήθηκε ενώ η δεύτερη έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας.
Η κοπέλα που έπεσε στο κενό από πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Υμηττού και
Τιμοθέου στο Παγκράτι εργαζόταν ως νοσοκόμα. Η αδερφή της προσπάθησε να την κρατήσει και να την αποτρέψει από την αυτοκτονία ωστόσο δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να τη χάσει μέσα από τα χέρια της.
Η δεύτερη κοπέλα αυτοπυρπολήθηκε το βράδυ της Τρίτης πίσω από το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έμενε στην ευρύτερη περιοχή των Μελισσίων.

http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2COsUMW7q


olympia

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

"Έλληνες προσέξτε, οι Γερμανοί σας την έχουν στημένη"

Μήνυμα στην Αθήνα είχε σταλεί από τη Γαλλία ανεπισήμως τον περασμένο Οκτώβριο. Η ομάδα Σόιμπλε που βάζει τρικλοποδιές στις προσπάθειες του ελληνικού λαού. Μας περίμεναν στη γωνία για να μας βγάλουν από το ευρώ

Πώς η CIA έκανε πρωθυπουργό τον Καραμανλή


Την ιστορία την γράφουν πάντα οι νικητές και συνήθως αποδίδουν στον εαυτό τους,τους πιο βαρύγδουπους τίτλους, για να μπορούν να της ταιριάζουν. Σωτήρες, πατριώτες, ηθικοί και τις περισσότερες φορές ήρωες με αυταπάρνηση. Αρκούν όμως μερικά χαρτιά,για να αποδειχθεί πως η ιστορία δεν ήταν παρά φωνή πάνω από τα συντρίμια, που δεν είχε αντίλογο. Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που η νίκη τον καθιέρωσε ως Εθνάρχη της Ελλάδας, είναι το άβατο της νεοελληνικής ιστορίας.

Πώς μαθαίνουν οι σκύλοι τις λέξεις;


Αν πείτε στον σκύλο σας «πού είναι το μπαλάκι σου;» αυτός αμέσως θα τρέξει να το βρει. Πώς καταλαβαίνει τις ανθρώπινες λέξεις; Η επιστήμη δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με αυτό το ερώτημα. Τώρα μια ομάδα ερευνητών εξέτασε το ζήτημα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο καλύτερός μας φίλος έχει μια αντίληψη της γλώσσας εντελώς διαφορετική από τη δική μας: αντί να συνδέει τις λέξεις με το σχήμα των αντικειμένων, όπως ο άνθρωπος, τις συνδέει με το μέγεθος και την υφή τους.

Τατσόπουλος: Η γελοιοποίηση της διανόησης…


του Στέλιου Συρμόγλου
Κάθε μέρα νομίζουμε ότι “πιάσαμε” πάτο σ’ αυτή τη χώρα της…προοδευτικής οπισθοδρόμησης, αλλά φαίνεται ότι με την ολίσθηση στη γελοιότητα σ’ όλους τους τομείς και τα επίπεδα της πολιτικοοικονομικής και κοινωνικής μας ζωής, δεν “πιάνουμε” πάτο!

Γίγαντες στην αρχαιότητα- Τα ευρήματα που αρνείται να κατατάξει η Παλαιοντολογία.

Σε αρκετούς λαούς υπάρχει κοινή η παράδοση γιγάντων που ζήσανε κάποια στιγμή στο παρελθόν και άφησαν πίσω τους τα μεγαλιθικά κτίσματα. Απ' ότι φαίνεται όμως αυτά δεν είναι μόνο μυθολογία. Στο Γκαργκαγιαν στις Φιλιππίνες βρέθηκε ο σκελετός ενός γίγαντα με ανάστημα 5.18 μέτρων. Στην Νορβηγία αναφέρθηκαν ευρήματα παρόμοιων σκελετών. Ακόμα και σε κάποιο σπήλαιο της Ελλάδας, φημολογείται ότι υπάρχει ακόμα ένας τέτοιος γιγάντιος σκελετός.

"Όταν δείτε το χιλιάρμενο στήν 'Aσπρη Θάλασσα, τότε θάρθη"!


ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ
Σε καιρούς Μεγάλης σύγχυσης και αβεβαιότητας οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι επίσημες πηγές πληροφόρησης είναι ανούσιες και αχρηστες. Έτσι η πλειοψηφία στρέφεται στους Άγιους και στους Γέροντες της Ορθοδοξίας καθότι αυτοί, με τον βίο που διήγαγαν αποτελούσαν και αποτελούν μαζί με τους αρχαίους Έλληνες Σοφούς τους πνευματικούς μας φάρους, και τα μόνα αληθινά σημεία αναφοράς στην "σκοτεινή" εποχή που μας επιφυλάσσουν "Σατανικά" κέντρα εξουσίας(αν θέλετε βγάζετε τα εισαγωγικά).

Πως οι διεθνείς τραπεζίτες προκαλούν τις διεθνείς κρίσεις και τους… παγκόσμιους πολέμους


Είμαστε ένα βήμα πριν από την υπογραφή ενός Μνημονίου με τους διεθνείς δανειστές, προκειμένου να μας δώσουν δάνειο μερικών δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι διεθνείς δανειστές, όμως, δεν αποβλέπουν να πάρουν πίσω μόνο τα χρήματά τους και αρκετούς τόκους, αλλά προσπαθούν να βάλουν «χέρι» στην εθνική μας κυριαρχία.

Σούπερ ομάδα ΕΛΑΣ κόντρα στις συμμορίες!


ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΚΑΜ
Μια νέα ομάδα της Αστυνομίας που θα κυκλοφορεί με τζιπ, θα φέρει βαρύ οπλισμό και θα έχει εκπαιδευτεί στα πρότυπα της ΕΚΑΜ, θα ριχτεί στη μάχη με τη βαριά εγκληματικότητα στις αρχές του χρόνου.
Οι δεκάδες συμμορίες με τα καλάσνικοφ που εισβάλλουν σε σπίτια, δολοφονούν πολίτες στον δρόμο για λίγα ευρώ και λυμαίνονται την πρωτεύουσα, είναι η αιτία για τη σύσταση της νέας υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., την οποία χαρακτηριστικά οι επιτελείς της Κατεχάκη την περιγράφουν ως μίνι ΕΚΑΜ.

Κάτι νέο γεννιέται στη Λαμία

Σήμερα είχα την μεγάλη χαρά και τιμή να δω από κοντά τα νέα παιδιά της πατρίδος μου να βγαίνουν στον δρόμο και να διεκδικούν αυτά που τους ανήκουν .

Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση ήταν η αισθητή έλλειψη των ηλικιωμένων ,γονέων ,διδασκάλων ,καθηγητών κλπ.

Ποιος είναι ο Σταύρος Ψυχάρης και γιατί κήρυξε πόλεμο στην Τρόικα, στον Σαμαρά και στους «κουκουλοφόρους»


Είναι επικεφαλής ενός από τα μεγαλύτερα εκδοτικά συγκροτήματα της χώρας με βαρύ παρελθόν, δύσκολο παρόν και απρόβλεπτο μέλλον. Για δεκαετίες ολόκληρες ο ΔΟΛ ασκούσε μια πρωτοφανή επιρροή στον δημόσιο βίο της χώρας, είτε από το προσκήνιο, είτε από το παρασκήνιο.

ΒΙΝΤΕΟ που θα μείνει στην ιστορία! Ο Ν.Φάραντζ εξευτελίζει σε 100 δευτερόλεπτα τους Μπαρόζο και Ρομπάι και υπερασπίζεται την Ελλάδα

Αξίζει πραγματικά να αφιερώσετε μόλις 100 δεύτερα από τη ζωή σας για να ακούσετε όσα δεν μπορούν να που οι δικοί μας πολιτικοί!



Σήμερα, είχα κατά νου να αναφερθούμε σε μερικές καταστάσεις που προωθούν στην Ελλάδα, οι πολιτικοί που επιλέξαμε για να μας κυβερνήσουν! Και το «επιλέξαμε», βάλτε το αν θέλετε εντός εισαγωγικών! Κι αν θέλετε επίσης, βάλτε εντός εισαγωγικών και τη λέξη ... «κυβερνήσουν»!!! 

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ

Ο φόβος λοιπόν είναι κάποια λύπη ή ταραχή πού προκαλείται από την αίσθηση κάποιου κακού πού επαπειλείται, ενός κακού πού μπορεί να μάς καταστρέψει ή να μάς λύπηση. Γιατί οι άνθρωποι δεν φοβούνται όλα τα κακά, όπως π.χ. αν θα γίνουμε άδικοι ή βραδείς στη σκέψη, αλλά όσα μπορούν να μάς φέρουν μεγάλη λύπη ή καταστροφή, και μάλιστα όταν αυτά δεν βρίσκονται μακριά, αλλά φαίνονται πολύ κοντά, ότι επίκεινται. Γιατί τα πολύ μακρινά δεν τα φοβούνται. Γιατί όλοι γνωρίζουν ότι θα πεθάνουν, αλλά πιστεύουν ότι ο θάνατος δεν είναι κοντά, γι’ αυτό δεν τούς νοιάζει.

Ως πότε παληκάρια …


10εκτμ Έλληνες εντός των τειχών, 10εκτμ Έλληνες εκτός των τειχών. Μια πεφωτισμένη, θέλω να πιστεύω, φυλή. Ζητείται ένας ΕΛΛΗΝΑΣ με βαριά …γόνατα. Ένας Έλληνας με οράματα, με δυναμική. Ένας Έλληνας …Ελληναράς. Να σηκώσει το χέρι και με τεντωμένο δάχτυλο σαν νέος Κολοκοτρώνης να δείξει τον δρόμο της εξόδου από τον ανθελληνισμό.
Η χώρα βυθίζεται στην καταστροφή έρμαιο των οπλών των τεράτων που μάχονται για την νομισματική επικράτηση. Και την πάλη τους αυτή την  μετέφεραν σ’ αυτή την χώρα γιατί απλά βρήκαν τους κατάλληλους εργολάβους. Πάντα είχαμε, δυστυχώς, απ’ αυτούς. Είναι οι ίδιοι που άνοιγαν τις κερκόπορτες και έδειχναν τα μονοπάτια στις Θερμοπύλες. Είναι οι ίδιοι που φωνάζουν Heil-Greece. Bone arrive …signore Baroso
Έκλεψαν και έφεραν με τις ανόητες επιλογές τους μια χώρα στο χείλος της καταστροφής. Κοινό μυστικό σ’ όλο τον κόσμο. Και οι επόμενοι καλύπτουν τους προηγούμενους. Κι αν τους παραζορίσεις το πολύ πολύ να τσιρίξουν “αν έχετε αποδείξεις, στον εισαγγελέα”.

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

"ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ - Η ΘΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ "ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.ΑΚΟΜΑ Η ΘΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ.

ΑΠΟΙΚΙΑ & ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΕΛΛΑΣ


Η λέξη προτεκτοράτο προέρχεται από την Αγγλική λέξη Protect,  και
από τη Γαλλική  protectorat, που σημαίνει προστατευόμενο και αδύναμο κράτος, αδύναμο οικονομικά ή αμυντικά, ή και τα δύο.
Αδύναμο κράτος εννοείται από πλευράς γεωπολιτικής, γεωστρατηγικής, γεωενέργειας, και γεωοικονομίας.
Το προτεκτοράτο είναι κράτος μη δυνάμενο να εφαρμόσει τους κανόνες του διεθνούς δικαίου, παρά μέσω άλλης καλουμένης προστάτιδος ή επικυρίαρχης δυνάμεως. Το προτεκτοράτο είναι εξαρτημένη πολιτεία από τη προστάτιδα δύναμη, ή δυνάμεις.

ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΚΕΠΒ ΘΗΒΑΣ


Προς:  ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ  ΚΕΠΒ  ΘΗΒΑΣ                                               
              ΤΑΞΙΑΡΧΟ :  ΚΑΜΠΟΥΡΗ  ΓΕΩΡΓΙΟ
                                                                                `
Κύριε Ταξίαρχε,
Θα θέλαμε διά της παρούσης να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας και την ικανοποίηση των μελών μας για την πρωτοβουλία σας να επιτρέψετε σε νεοσύλλεκτους στρατιώτες του ΚΕΠΒ την έξοδο στην πόλη μας την 21η Νοεμβρίου 2012, ημέρα εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΟΙ ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΙ

Ωρύετο, πράγματι σκλήριζε, ο κ. Στουρνάρας στη Βουλή για την επαύριο της 16ης Νοεμβρίου, ότε, κατά τον κ. Σαμαρά, αν δεν είχαμε πάρει τη δόση, θα είχαμε χρεοκοπήσει, ωρύετο λοιπόν και έσκουζε αλλεπάλληλες ρητορικές ερωτήσεις: «στις 17 Νοέμβρη θα έχουμε τρόφιμα;», αν δεν πάρουμε τη δόση, «στις 17 Νοέμβρη, θα έχουμε καύσιμα;" »στις 17 Νοέμβρη θα έχουμε φάρμακα;» "στις 17Νοέμβρη θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις;»... Είχε για όλη αυτήν την κινδυνολογία, την

Α. Γεωργιάδης: Αν ήμουν υπουργός θα έδιωχνα τους Δημάρχους


Βολές κατά των δημάρχων που αρνούνται να στείλουν στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης λίστα με τα ονόματα των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Άνοιξε τις πόρτες της η 3η έκθεση έργων τέχνης κρατουμένων του Κ. Κ. Γ. Ε.Θ.


Στα εγκαίνια της 3ης έκθεσης έργων τέχνης κρατουμένων του Καταστήματος Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, που πραγματοποιείται  στο Συνεδριακό Κέντρο της Θήβας με την ευγενική συνδρομή του Δήμου Θηβαίων, παραβρέθηκαν ο Δημάρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου και ο  Αντιδημάρχος κ. Ανδρέας Χατζησταμάτης.

Ραγίζει καρδιές η συγκλονιστική επιστολή μιας μάνας από την Πάτρα



Τα λόγια της συγκλονίζουν. Έχει τέσσερα παιδιά, είναι άνεργη, όπως και ο συζυγός της, τής έχουν κόψει το ρεύμα στο σπίτι της και παρόλα αυτά η αξιοπρέπειά της είναι το μοναδικό της όπλο.

Κατάργησαν το έμβλημα του Περικλή!


ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ
Ο Β. Καπερνάρος ως δικηγόρος θα υποστηρίξει την μήνυση κατά όσων δημοτικών συμβούλων ψήφισαν υπέρ του διωγμού του εμβλήματος του Περικλή! Ο πρώην Δήμαρχος Χολαργού κ. Νικολάου, σύμφωνα με δηλώσεις του στην εφημερίδα μας, ετοιμάζεται εντός των ερχόμενων ημερών να καταθέσει μήνυση τόσο σε βάρος της δημοτικής αρχής Παπάγου-Χολαργού όσο και προσωπικά κατά όσων δημοτικών συμβούλων ψήφισαν υπέρ της αφαίρεσης της μορφής του Περικλή από το έμβλημα του Δήμου. Η κατάθεση της μήνυσης την οποία θα υποστηρίξει ο δικηγόρος του Δ. Νικολάου, Βασίλης Καπερνάρος, θα γίνει για προσβολή ιστορικής μνήμης!

Κυβέρνηση Σαμαρά: Οι λόγοι του φιάσκου στο Eurogroup


Ο εκτεθειμένος πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και οι πολιτικοί εταίροι του είναι υπόλογοι στη συνείδηση του ελληνικού λαού

Του Λουκιανού Κάλλιμπαν

Δήλωση Π.Ψωμιάδη για τα προβλήματα ΚΤΕΛ - ΟΑΣΘ


Σχετικά με τη διακοπή δρομολογίων εντός νομού του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης αλλά και την προειδοποίηση του ΟΑΣΘ για διακοπή δρομολογίων από 1-12-2012, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Όνειρα και εκδοχές.


Έβαλε το κεφάλι της ανάμεσα στα χέρια και στήριξε τους αγκώνες πάνω στο τραπέζι. Προσπαθούσε να φέρει τον εγκέφαλό της σε κατάσταση ικανή για σκέψη. Το μεγάλο χασμουρητό όμως δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για κάτι τέτοιο. Απλά, ο εγκέφαλος αρνιόταν να πάρει μπροστά. Έκλεισε και τα μάτια κι ύστερα την πήρε πάλι ο Μορφέας στην αγκαλιά του σ’ αυτή την άβολη στάση.
Τυραννικός τεχνοκράτης άτεγκτος η αφύπνιση από το κινητό της, πάντα στην ώρα της άρχισε να την τραγουδάει ζεστά, γλυκά με τον Adamo στο mon cinema. Χαμογέλασε και έγειρε το κεφάλι χαδιάρικα, τρυφερά μες τις παλάμες της μόλις ακούστηκε το je t’aime.
Θεέ μου, πόσο ανάγκη το είχε αυτό. Μια αγκαλιά, μια τρυφερή φωνή να της πει πως την αγαπούν. Αυτή και μόνον αυτή, χωρίς την ανάλογη ανταπόδοση από το κορμί της για τα δύο εικοσάρικα διπλωμένα πάνω στο μπλε κομοδινάκι. Δίπλα στο κρεβάτι του αγοραίου.  Εκεί, στο βρώμικο στενό με τα θαμπά και πολύχρωμα φώτα. Στον πρώτο όροφο της παλιάς οικοδομής με το κουδούνι στην πόρτα μέρα νύχτα φωτεινό. “Λίτσα”. Κι απ’ έξω στον δρόμο ένα κόκκινο φανάρι, κράχτης. Ένας βουβός ντελάλης που “διαλαλεί” την όμορφη πραμάτεια.   “Εντός ενοικιάζεται η Ευτυχία να σας χαρίσει ευτυχία”.

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΚΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Σας ενημερώνουμε ότι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ», “ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ”, η οποία συγχρηματοδοτείται από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ και την Τοπική Αυτοδιοίκηση,  , απαντώντας στην ανάγκη της τοπικής κοινωνίας για ουσιαστική ενημέρωση και στήριξη σε θέματα προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, επαναλειτουργεί το παράρτημα του κέντρου στη Θήβα.
       Το φαινόμενο της εξάρτησης  από ουσίες, αλλά και γενικότερα η εμφάνιση εξαρτητικών συμπεριφορών είναι ένα ζήτημα πολυπαραγοντικό και κατά συνέπεια η πρόληψή του δε μπορεί παρά να αναπτύσσεται προς πολλές κατευθύνσεις. Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Βοιωτίας εφαρμόζει , σε επίπεδο πρωτογενούς πρόληψης, προγράμματα βασισμένα στη φιλοσοφία της αγωγής και της προαγωγής της υγείας, με απώτερο σκοπό τη μείωση της εμφάνισης εξαρτητικών συμπεριφορών.

Με επιτυχία τα εγκαίνια της Έκθεσης Βοιωτία 2012, συμμετέχει και ο Δήμος Θηβαίων.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012 τα εγκαίνια της 1ης Εμπορικής, Παραγωγικής και Ενεργειακής Έκθεσης Βοιωτίας 2012, που συνδιοργανώνει το Επιμελητηρίου Βοιωτίας, στο χώρο του εργοστασίου UNICOT στη Λιβαδειά. 

Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα – Αυτοκτονώντας με το πιρούνι μας [Ντοκυμαντέρ]


Τα μεταλλαγμένα τρόφιμα και η σύγχρονη βιομηχανοποιημένη τροφή, είναι τα θέματα του ντοκιμαντέρ που ακολουθεί.

EΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ > Οι «νεκροθάφτες» της οικονομίας έπιασαν στασίδι στα κανάλια!


Αλήθεια πόσο θέλουν για να μας τρελάνουν οι θαμώνες των διαδρόμων της… Καρολίνειας εποχής, οπαδοί του εκδυτικισμού που έφεραν την καταστροφή και την κατάρρευση της έρμης Ελλάδας; Πόσο πειστικοί μπορεί να είναι οι κ.κ. Γκίκας Χαρδούβελης, Γιώργος (Τζώρτζης) Παγουλάτος και Λουκάς Τσούκαλης όταν σχολιάζουν τα αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup;Να θυμίσω ότι ο κ. Παγουλάτος ήταν πολιτικός σύμβουλος του κ. Παπαδήμου και ο κ. Τσούκαλης οικονομικός του σύμβουλος.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (VIDEO)! "Ο ΑΛΕΞ ΖΕΙ"! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞ!

ΕΓΙΝΕ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΤΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ!
* «Προσπάθησαν να επιρρίψουν τα πάντα στα πέντε παιδιά. Μπορεί να έλεγαν ψέματα αλλά δεν ήταν δολοφόνοι»

Αναζητούν κοινό μέτωπο κατά της πώλησης της ΛΑΡΚΟ.(video)


Οι εξελίξεις γύρω από το θέμα της ΛΑΡΚΟ και το μέλλον της, συζητήθηκαν σε ημερίδα που διοργάνωσαν το πρωί οι εργαζόμενοι της εταιρείας. Βουλευτές,αυτοδιοικητικοί και συνδικαλιστές κλήθηκαν να

Η ρωμαϊκή Πλωτινόπολη αποκαλύπτεται στον Έβρο


ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ
Θαλάσσιες, τερατόμορφες μορφές με ιχθυοκένταυρους (!) Νηρηίδες και δελφίνια απεικονίζονται σε ένα θαυμάσιο ψηφιδωτό δάπεδο ρωμαϊκής βίλας, που ανασκάπτεται στο λόφο της Αγίας Πέτρας στο Διδυμότειχο.

Σύντομα στην Ακρόπολη…


Αίγυπτος: Σαλαφιστές Μουσουλμάνοι ζητούν την καταστροφή των Πυραμίδων
Κάιρο-Αίγυπτος.

Κύπρος: Με 27,2 εκατ.ευρώ ενισχύει η Κομισιόν τα κατεχόμενα


Νέα χρηματοδοτική βοήθεια ύψους 27,2 εκατ.ευρώ ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σήμερα υπέρ των κατεχόμενων.
Σύμφωνα με ανακοί

Ομοιότητες με Ελλάδα που τρομάζουν - Δύο αγωγοί πίσω από την σφαγή στην Συρία;


ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ...
Ένας άλλος πόλεμος, ο πόλεμος των αγωγών πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται πίσω από την εμφύλια σφαγή στην Συρία, αφού νεότερα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από γαλλικά think tank και ιστοσελίδες συνδεδεμένες με αυτά "φωτίζουν" κάποιες άγνωστες πτυχές που υπάρχουν: Τώρα αποκαλύπτεται ότι το Ιράν, το Ιράκ και η Συρία είχαν συμφωνήσει στις 25 Ιουνίου του 2011, λίγο προν ξεκινήσει η εξέγερση, δηλαδή στην Συρία, την κατασκευή ενός αγωγού φυσικού αερίου ο οποίος θα ανεφοδίαζε την Δύση με ιρανικό φυσικό αέριο.

Θα γυρίσει με τα πόδια από το Λονδίνο ο Ρότσα;


Ο αρχισυντάκτης του sportculture.gr, Χάρης Παρασκευόπουλος, αναρωτιέται αστειευόμενος αν ο Ρότσα θα επιστρέψει με τα πόδια από το Λονδίνο και καταγράφει τα οφέλη των δύο διαδοχικών νικών του Παναθηναϊκού, επισημαίνοντας ωστόσο πως τα πολλά προβλήματα της ομάδας (αγωνιστικά-οικονομικά) παραμένουν.

Ὑπέγραψε συμβόλαιο ἡ κυβέρνησις, γιὰ νὰ δράσουν δυνάμεις Ἀμερικανῶν μισθοφόρων στὴν Ἑλλάδα;



Μόνο καὶ μόνο ποὺ τὸ ἀκοῦς, σὲ πιάνει κρύος ἱδρώτας! Σὲ πρώτη σκέψι λές, δὲν εἶναι δυνατόν, θὰ πρόκειται περὶ ὑπερβολῆς! Περὶ δημοσιογραφικῆς νοσηρῆς φαντασίας ἢ περὶ συκοφαντίας. Δὲν δέχεσαι δηλαδὴ ἀμέσως, ὅτι μπορεῖ νὰ συμβῆ στὴν Ἑλλάδα αὐτὸ τὸ ἐντελῶς, μὰ ἐντελῶς ἐξωφρενικὸ ἐνδεχόμενο!
Νὰ ὑπάρχη, δηλαδή, ἑλληνικὴ κυβέρνησις, ποὺ θὰ ἀποφασίση, ποιός μπορεῖ νὰ καταλάβη μὲ τί εἴδους σκεπτικὸ καὶ κυρίως μὲ τί τύπου σχεδιασμό, ὅτι γιὰ νὰ διατηρήση τὴν δημόσια τάξι στὴν χώρα μας, θὰ ἐμπιστευθῆ τὴν ὑπόθεσι σὲ ... Ἀμερικανοὺς μισθοφόρους!!! Θεέ μου, βάλε τὸ χέρι σου! Σίγουρα δὲν εἶναι στὰ καλά του ὁ Ἀντωνάκης, ἐκτὸς καὶ ἂν μεσολαβῆ κάτι «ἄλλο»... (Καὶ ἐπειδὴ «Οὐδὲν κρυπτὸν ὑπὸ τὸν ἥλιον», ὁσονούπω θὰ μαθευθῆ!)

Ένα μεγάλο κρεββάτι είμαστε όλοι Πέτρο Τατσόπουλε!


του Στρατή Μαζίδη
Απίστευτος ο βουλευτής Β’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος ο οποίος δήλωσε: “Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και αυτοί της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν να με αποκαλούν αδερφή”.

Η Αρχαιότατη Μεγάλη Ελλάδα που συνεχώς συρρικνώνεται. Που ήταν η Αλβανία και που τα Σκόπια.

Σήμερα που τόσος λόγος γίνεται για τους φίλους μας οικονομικούς μετανάστες τους Αλβανούς- άσχετα αν βρίσκονται εδώ νόμιμα ή παράνομα - καλό είναι να δούμε ποιοί κατοίκησαν στο χώρο που βρίσκεται σήμερα η χώρα τους Αλβανία, τουλάχιστον η Νότια – από την προϊστορία μέχρι σήμερα.

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΡΟΧΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ


Κι όμως είχαμε μια ακόμη επιτυχία. Αυτό μας διαβεβαίωσε ο υπουργός οικονομικών κ. Στουρνάρας με το γνωστό χαμόγελό του, που σε κανονικές συνθήκες θα απασχολούσε μόνο τους ειδικούς. Είχαμε μια ακόμη επιτυχία. Η Ευρωομάδα (Eurogroup) μας έκανε πατ-πατ-πατ στο κεφάλι όπως κάνουν όλα τα καλά αφεντικά με τα σκυλάκια λουλού όταν νιώθουν ικανοποίηση από την πίστη και αφοσίωση του κατοικίδιου. Όμως, την δόση δεν έχει ξεκαθαριστεί πότε θα την δώσουν. Κοκό λοιπόν όχι ακόμη. Κι όσο αργεί, τόσο καθυστερεί η απογείωση που μας έταξε, μέσα σε μια παράκρουση ανειλικρίνειας, ο κ. Σαμαράς.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο